test

Opinie o Adam Pietrulewicz, lekarz, Częstochowa, Wolności 46

Korzystałeś z usług Adam Pietrulewicz, lekarz, Częstochowa, Wolności 46 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2009-03-04 10:52

Wizyt: 3646
Komentarzy: 28
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
04.03.2009 (9 lat temu)
04.03.2009 (9 lat temu)

Adam Pietrulewicz, lekarz, Częstochowa, Wolności 46

Opinia o Adam Pietrulewicz, lekarz
Częstochowa, Wolności 46

Pan doktor był obecny przez większą cześć mojej terapii grupowej jako współprowadzący. Doskonały terapeuta. Polecam każdemu.
użytkownik
08.06.2009 (9 lat temu)
08.06.2009 (9 lat temu)
Byłem Jego pacjentem na oddziale w którym pracuje... Ma bardzo dobre metody leczenia... Jest godny zaufania.
autor
23.06.2009 (9 lat temu)
23.06.2009 (9 lat temu)
ten lekarz jest nawet spoko sympatyczny i wogole...ale i tak bym go nie polecila poniewaz mam swoje powody
autor
05.07.2009 (9 lat temu)
05.07.2009 (9 lat temu)
Jest to lekarz,którego poleciłabym każdej osobie.Bardzo uprzejmy,kompetentnie podchodzi do leczenia i poświęca dużo czasu dla pacjenta oraz cierpliwości jak dla mnie:-)
użytkownik
20.07.2009 (9 lat temu)
20.07.2009 (9 lat temu)
Leżałam na oddziale, gdzie on był lekarzem, jest to świetny lekarz, który dobrze leczy oraz ma bardzo dobry kontakt z pacjentem. Dla mnie był bardzo miły i poświęcał mi dużo czasu. Polecam go :))
autor
10.07.2011 (7 lat temu)
10.07.2011 (7 lat temu)
polecam tego lekarza, mnie bardzo pomógł
użytkownik
18.08.2011 (7 lat temu)
18.08.2011 (7 lat temu)
Inteligentny,wnikliwy,momentami kontrowersyjny.Ale bez obaw można mu zaufać.Gorąco polecam.
autor
27.08.2011 (7 lat temu)
27.08.2011 (7 lat temu)
porażka:( nie czułem się komfortowo.Niestety nie zrobił nic aby mi pomóc:((
autor
29.07.2012 (6 lat temu)
29.07.2012 (6 lat temu)
Dr Pietrulewicz naprawdę chce pomagać, świetnie się z Nim rozmawia, okazuje szacunek i jest bardzo wnikliwy, dzięki czemu potrafi rozpoznać przyczyny, a nie jedynie skutki problemu.
autor
30.03.2013 (5 lat temu)
30.03.2013 (5 lat temu)
Lekarz stara się w rozmowie zrozumieć pacjenta, ale jest tak zwanym "Lolitkarzem", lubi poflirtować ze swoimi młodymi pacjentkami 2w1 wizyta i bezpłatny flirt o ile jest państwowa to bezpłatnie, nie musisz dzwonić na 0-700 zapisz się do Adama dziewczyno a będzie Ci miło, o ile jesteś typową lolitką
autor
26.04.2013 (5 lat temu)
26.04.2013 (5 lat temu)
Fantastyczny lekarz pod każdym względem!!! Polecam za całą odpowiedzialnością tego lekarza właśnie.Od dłuższego czasu nie mogliśmy spotkać aż tak kompetencyjnego lekarza psychiatry.Jest niesamowicie oddany pacjentowi,dba o interes pacjenta.Leczy,wspiera psychicznie wszystkich,łącznie w rodziną pacjenta.
użytkownik
20.02.2014 (4 lata temu)
20.02.2014 (4 lata temu)
Nie polecam, wywarł fatalne pierwsze i ostatnie.. wrażenie.Przenikliwym wzrokiem lustruje oczy i cycki natomiast jego "ego" nie pozwala mu na wysłuchanie problemu, jest bezczelny i drwiącym głosem zrobi z Ciebie debila!!! Jego "wiedza i kompetencje" nie są adekwatne do wypisanych recept!!!
użytkownik
27.03.2014 (4 lata temu)
27.03.2014 (4 lata temu)
miałam wątpliwą przyjemność rozmowy z panem doktorem.Rozumiem panie doktorze,że psychiatria to w dzisiejszych czasach religia,dlatego rozumiem pana zachowanie,czujecie się niemal jak bogowie.Ja po wizycie u pana czuje sie jak brudna poganka.
autor
07.06.2014 (4 lata temu)
07.06.2014 (4 lata temu)
lekarz nie umie dostosować sie do pacjenta i mu pomóc !!!!
nie umie leczyć jego terapie nie pomagają zależy mu tylko na pieniądzach
użytkownik
22.08.2014 (4 lata temu)
22.08.2014 (4 lata temu)
O Pan doktor jest niesamowity, lubie z nim rozmawiac,i mozna mu zaufac. Nie naciska gdy sie nacpam, daje wolnosc wyboru a takze zalezy mu na pacjencie. Mozna w kazdej chwili do niego przyjsc, nie zwraca uwagi na czas wizyty, jest taktowny. Sadze, ze jest to lekarz z powolaniem, lubi swoja prace, daje nadzieje.
użytkownik
29.08.2015 (3 lata temu)
29.08.2015 (3 lata temu)
Absolutnie nie polecam !
Gdy moja mama miala problem, postanowil "pozbyc" sie problemu i przepisal mamie konska dawke leku, po ktorych ciagle spala ze na kolejna dawke lekow musialam ja budzic i znow szla spac. Masakra !, niekompetentny, nieuprzejmy, pierwsze jego pytanie w przypadku pilnego kontaktu przez telefon to : " a pani na NFZ czy prywatnie?" Kasa, kasa i kasa, namawial nawet przyjscie do swojego prywatnego gabinetu (odplatnie rzecz jasna) ze wypisze mamie zaswiadczenie lekarskie o stanie zdrowia mamy ! Omijac !
użytkownik
08.02.2016 (2 lata temu)
08.02.2016 (2 lata temu)
Witam, z Panem doktorem miałam do czynienia w szpitalu Psychiatrycznym dla dzieci i młodzieży w Lublińcu.(Trafiłam tam po śmierci mojej mamy w wieku 12 lat) Pan doktor niestety źle mnie zdiagnozował i przez 4 lata byłam leczona na zaburzenia zachowania, po każdy pobycie terapia była kontynuowana u innego psychiatry lecz było ze mną coraz gorzej. Obecnie od 4 lat leczę się na ciężką depresję, cały ten pobyt śni mi się po nocach i budzę się z płaczem. Mam tylko nadzieję że kiedyś Pan to przeczyta i pamięta...
użytkownik
24.05.2016 (2 lata temu)
24.05.2016 (2 lata temu)
Jestem osobą starszą mam 58 lat . Od ponad 20 lat cierpię na silną nerwicę lękową. Leczyłam się u różnych lekarzy psychiatrów z marnym skutkiem. Dzięki terapii tylko leksotanem uzależniłam się od tego leku w dużej dawce. Dopiero gdy trafiłam do Doktora Pietrulewicza, ponad 10 lat temu zrozumialam co to znaczy PRAWDZIWY LEKARZ Z POWOŁANIA. Pomógł mi wyjść z uzależnienia co już w znacznym stopniu poprawiło konfort mojego życia. Pomógł mi przejść przez bardzo trudny okres w moim życiu ( kilka bardzo traumatycznych sytuacji sie nawarstwiło ) w miarę łagodny sposób. W trakcie leczenia były okresy dobrego samopoczucie przeplatające się z trochę gorszymi. Obecnie czuję się coraz lepiej. Są dni i coraz ich więcej kiedy mogę powiedzieć ŻYJĘ BEZ LĘKU. zawdzięczm to wszystko Panu Doktorowi: jego kompetencją, wspaniałym podejściem do mni, zrozumieniem moich dolegliwości. Pan Doktor ma zawsze czas dla pacjenta on SŁYSZY a nie słucha co pacjent mówi. Jako osoba, która miała kontakt z innymi lekarzami tej specjalności i ma porównanie z pełną odpowiedzialnością polecam Pana Doktora.
użytkownik
04.06.2016 (2 lata temu)
04.06.2016 (2 lata temu)
Lekarz godny polecenia.Jest miły kompetentny,cierpliwie tłumaczy i wyjaśnia.Potrafi słuchać.Wzbudza zaufanie.Nie przepisuje leków jeśli nie jest to konieczne.
użytkownik
14.12.2016 (rok temu)
14.12.2016 (rok temu)
Nie wiem co powiedzieć o panu doktorze...byłam u niego na pierwszej wizycie , ludzie przede mną siedzieli po ok 40 min. Ja ok 20 min po czy pan doktor stwierdził ze nie ma wiecej czasu .Inna pani doktor zalecila badania -on natomiast mówił ze nie ma konieczności???? Pierwsze wrażenie po spotkaniu nie całkiem miłe...moze jakbym poszła prywatnie chociaż raz wizyta byłaby całkiem inna???
użytkownik
19 wrz (28 dni temu)
19 wrz (28 dni temu)
Do gabinetu Adama Pietrulewicza wchodzi się spokojnym, a wychodzi mocno zdenerwowanym, więc coś jest z nim jednak nie
tak skoro świadczy usługi jako l e karz psy ch i a tra.
To totalny psychopata i świr, który sam potrzebuje silnych środków psychotropowych , gdyż jak na razie nie pomaga pacjentom, a im szkodzi.
Jest też sprzedajnym palantem i pośrednikiem w handlu ludźmi
z pedofilami , zboczeńcami i zbrodniarzami.
Powiązany jest w interesach na zbrodniach nie tylko z innymi pracownikami służby zdrowia , begłymi sądowymi i zleceniodawcami zbrodni, ale także pracownikami wymiaru sprawiedliwości
Moja diagnoza dla niego: pedał ( co widać na pierwszy rzut oka bez kończenia studiów z zakresu psychiatrii ) , zboczony świr, maniak prześladujący innych ludzi. O jeden chromosom za dużo lub za mało.
Nie leczy a truje pacjentów wmawiając im choroby , które nie istnieją . Przepisywaną chemią funduje im choroby , a m.in.. raka .
niedociśnienie ortostatyczne w połączeniu z tachykardią, zawrotami głowy i omdleniami.
Bez przeprowadzenia ze mną wywiadu na temat stanu mojego zdrowia, bez zrobenia badań lekarskich przepisuje trutkę przy zażywaniu której
należy zachować szczególną ostrożność u osób z rozpoznaną chorobą układu krążenia (zawał mięśnia sercowego, niedokrwienie, niewydolność serca lub zaburzenia przewodnictwa), u osób ze schorzeniami naczyń mózgowych oraz w warunkach, które mogą predysponować pacjentów do wystąpienia niedociśnienia (odwodnienie, małe wypełnienie
łożyska naczyniowego, stosowanie leków przeciwnadciśnieniowych).

W następujących przypadkach chory powinien pozostawać pod obserwacją lekarza (który zleci wykonanie odpowiednich badań dodatkowych):
· jeśli choruje na cukrzycę lub zalicza się do grupy wysokiego ryzyka zachorowania na tę chorobę (u takich osób należy odpowiednio często kontrolować masę ciała i poziom glukozy we krwi)
· jeśli występują u niego zaburzenia stężenia lipidów lub jest w grupie osób predysponowanych do wystąpienia takich zaburzeń
jeśli cierpi na przerost gruczołu krokowego, niedrożność porażenną jelit i podobne choroby, które mogą ulegać zaostrzeniu pod wpływem antycholinergicznych właściwości olanzapiny
· jeśli stwierdzono u niego małą liczbę leukocytów i/lub granulocytów obojętnochłonnych, jeśli przyjmuje leki mogące wywoływać neutropenię, stwierdzono u niego zahamowanie czynności i/lub toksyczne uszkodzenie szpiku indukowane przez leki w wywiadzie, cierpi na zahamowanie czynności szpiku spowodowane przez współistniejącą chorobę, radioterapię bądź chemioterapię oraz jeśli stwierdzono u niego na hipereozynofilię lub chorobę mieloproliferacyjną.

Preparat należy stosować ostrożnie u osób:
· stosujących równolegle inne leki, mogące powodować wydłużenie odstępu QT, w podeszłym wieku, z wrodzonym zespołem wydłużonego odstępu QT, z zastoinową niewydolnością serca, przerostem mięśnia sercowego, zmniejszonym stężeniem potasu lub magnezu we krwi
· z napadami drgawkowymi lub z niskim progiem drgawkowym np. w chorobie Alzheimera; obniżenie progu drgawkowego jest bardziej prawdopodobne u chorych po 65. roku życia
· z zaburzeniami czynności wątroby oraz u osób stosujących leki o właściwościach potencjalnie hepatotoksycznych; (obserwowano przemijający wzrost aktywności aminotransferaz, zwłaszcza na początku leczenia; zaleca się okresową kontrolę aktywności AlAT i AspAT, w przypadku stwierdzenia zapalenia wątroby lekarz prawdopodobnie zaleci odstawienie preparatu)
· z czynnikami ryzyka wystąpienia żylnej choroby zakrzepowo-zatorowej
· równolegle stosujących leki działające na ośrodkowy układ nerwowy lub alkohol.

Nie polecam wchodzenia do gabinetu tego czuba.
zapraszam na moje strony po więcej informacji na temat jego zbrodni , innych lekarzy, wymiaru sprawiedliwości itd.
http://sswiki11.blogspot.com/2016/09/leczenie-psychiatryczne-bez-zgody.html

http://criminalcasesport.blogspot.com/2017/01/blog-ten-dotyczy-ludobojstwa-jakie.html

https://web.facebook.com/profile.php?id=100010268250526
użytkownik
19 wrz (28 dni temu)
19 wrz (28 dni temu)
i D Ę do T e A TRU
L E KARZ
LEK A RZ , RZ= Ż , Ż E Brak ,S TRA Ż
SKALP E L
P L EŚ NIE JE ( P IENI AD Z E , P O SIADŁO Ś CI, P RAWA, P RACA, P RZ E D MIOTY,....)
A DWO KAT

TO L E RAN C J A
P i O TRU Ś
P iE TRU S Z KA ( i ZAB E LA )
P O DR Ę CZ NIKI

P RZ E CIĄG
ATAK Ż E
MASA Ż E LECZ  NIC  z  E 
P RZ E NOSZĄ
IN   FR  A    S  TRU  K  TURA ( AR   TURA) 
IN  S  TRU      K C J A 
MEN  S  TRU  ACJA 
S TRUC L A
S   PAC  E  R  UJ  Ę
S  PAK  O  WAĆ   S  I Ę
S  PAC  J Ą
P  ORC  E  LANA ; P OR CeLA  NA
G UM O L i T , G ŁOWA
G RAN U L A T
L E Gi A, P   ROB  L  E  M ,                  P   L u   S KWA , WRÓB   E   L,  S  u  L  TA N   , S  CAR L E  T,                                            P O KAZ S L AJ DÓW ,L iS  T, L   EG END A , L EG END (D)ARY – SE CON DAry ; W SP Ó L NIC Y ; w B E L GII; K  E TON A L , LECZ E NIE DZieCI ; U L TRA S (SO)  ON OGRA FI A , S AL A KON F E REN CYJ NA, W MED i O LANi E ,         W SE  L  E DYN  O  WYC  H , POŚCI  E  L ; PO  Ś  Ci  E  L , PO  Ś  C  iE  L ,                        N  AL  EŚ NIKI , NA  L   EŚ   NIKI ;  TO  L  E  RAN  CJA , PO S z L i Ś MY; P L UJ E; OB   E   L   Gi , KROP LA D   ES  Z  CZU ( KROP LAD ES Z CZU ) ;E   L  E Gi A , E L EGi A;Ś L E PiEC W KAP L i CY , Ś L EPiE C , P RZ E TŁUMACZ O NE Z AN GI E L S KiP RZ E Z M i CRO SO FT; EKS P L ORA TOR , MY Ś L NIK; D E AL E R ( D i L iE R , i ZAB E LA ); Si  L  i  KON  E  M  , B i U L E TYN ; KaSz E L ;                              SyStE MY DOC  iEP  L  EŃ;L E GI O NÓ W ; L E GI A , L E DWO;w BRUK SE L i;    S TA TO i L, z w i dok ie m na Dol (L)in ę W arty, NA CZ E L NIK, E L i TY ,          P O DR A PAK S I Ę , PAT   E   L   NI  A; H iS TOR i A WyDA RZyŁA S i Ę w L EsiE , P L AY, L AY S , S zAB L E , L E MUR ; Si L NIKI ; Si L NIC (C)ZEK ,
Si L NIC Z KI, Gi Ę T ARKA DO DR U TÓ W, PR Ę TÓ W, G  DYBY   CH  C  iE  L   i    ( GŁOWA DYBY …; i), NA  Sto  L  E  TNI  EG O , R E AL i TY ( i ZAB E LA);       W  Ę  Gi  E  L  w  Pi  W  NIC Y  ( W  ĘGi  E LA,  i ZAB  E LA, W  ĘG  iE  LA  - W Ę GŁOWA IE  L A );  WoL no Ś ci , W B i ał E j PoŚci e L i , L i SiNi E C ,                  NA L i SiŃ CU, Sto L NIC A, S KręĆ w L e WO, S TraCi L i Ś my,                      WieL     BiCi E  L ;L iN OL E UM; G UM O LiT, w  S   O  MALi   i ;  w  SO  MA  L  ii,           W  i  E   L  KiM , w E L i PSIE, MuS z Ę WY PRaSOwać KOsZ U L Ę, L i V E ,na P o ma rań cz owym k RZ eś L e,  
S KRęĆ w LeW O, P i E TRU LeW i CZ , L AM P y SO LA RoW E,      Pi S U LA ,      w S L uM S AC H, N  aj Lep S z E wy NiKi ( LEP L ŁEP S Z E WY NIKI , BEZ POLSKICH ZNAKÓW ), U T A L   EnT  O  w  ANY ;w L A BOR (RAT) A TOR i UM (DOK TOR, PROKURA TOR, KURA TOR);M i L i ON E RZ Y (MILION E RZ Y ),    w  B  E   L  Gi i,  Si  L  NiK  ,  W iE L BŁĄD , WIEL BŁĄD, T  A  L    E  RZ ( T A  LeRZ ) ,  N  i E MOŻ  L  i  WY  M s  T  AJ  ES  i Ę (  N  AU  L  i  CY ),                              P  RZ  E  LeW  AM, 
TrzY  Mam   S  i  Ę   (Z A B )  ZABi   O  DR  A 

DR WAL E

          U  Z  DR  A   WIAĆ  

P O DRęCZ NIKi

L E W AREK
W Ę DR (R)ÓW  K i , DO B i OgRA Fii;

P  O  w  Ę  DR  (R)ÓW   KAC  H      (   W IN D Y KAC JA, RADA  A DWO KAC K A ,...;  P IOTR, PiENI AD Z E ,               P O L E, P RZ E D MIOTY, P RAC A, P O SIADŁO Ś CI ,...PRAWA  )
P i ŁKA RZ, RZ=Ż , Ż E Brak, S TRA Ż

P   O   ŁO  W A   TWA  RZ  Y 

N  AL  EŚ NIKI , NA L EŚ NIKI 
KWA  DR  A TY 
SE L E DYN
http://jankazw.ek1.pl/magiczne-ludobojstwo-handel-ludzmi-trucie-takze-jako-leczenie-psychiatryczne-zdrowych-ludzi-itd/?preview=true

http://jankazw.ek1.pl/
użytkownik
20 wrz (27 dni temu)
20 wrz (27 dni temu)
P RZ E DR O STEK

P rzEź dzIEcka
ZAMNNI Ę TY P RZ E JAZD ; RZ=Ż, Ż E Brak, S TRA Ż
P RZ Y RÓW
P O RZ Ą DEK
P RZ E DR O S TEK

KON  S   TY  TU C J A
P RZ E TWA RZ AN iE 
KWA  DR  A TY 
PS Y  CH I A TRA
P  RZ  EG LĄD  ARKA
P RZ E StÓJ
A S TRO  FI ZyKA
E LEK  TRO NIK  A
KOsZ   U  L A
P    E  DO  Fi  L
R A  TO  w NIK  MEDY CZ NY 
Pat  E  L NI A
AD   E  KWA  TNI  E 
DR  WAL  E
P O DRęCZ NIKi
P  O  w  Ę  DR  (R)ÓW   KAC  H 
J A K u R A to WAĆ ŻYCI E DZIECKU
R E F LEK TORY OGRO DOW E
w A f E LEK
S PAC E PA TYN A
P  RZ  E  PUST (TNI) NIC A 
s P R ę Ż NA
S  TRU  G  AĆ  ( S TRU GŁOWĘ A Ć )
W EnTy LA TORY ( PROKURA TOR, DOK TOR, KURA TOR,...)
S KRęCiĆ w L      E WO      ,  S  KRĘĆ  W  LEW   O  
S KRĘĆ W PRAWo
DR U Gi E ( U RZąd, U STAWA, ,...)
W P A TRUJ ĘS iĘ
WY P A TRUJĄC P RZ E Z ...
Z A TRUCI E CiĄ Ż OwE
WIĘC E JR E F LEK TO(R) RÓW
E LEK TRO NA RZ Ę DZ i A
użytkownik
20 wrz (27 dni temu)
20 wrz (27 dni temu)
Z DR A P UJ Ę
P O DR A PAC S i Ę (IEP ) PO GŁOWIE
użytkownik
21 wrz (26 dni temu)
21 wrz (26 dni temu)
RZ=Ż, Ż E Brak, S tra ż

p RZy MuS (SO) OwE
PrzEmoc

P RZ e Z
użytkownik
21 wrz (26 dni temu)
21 wrz (26 dni temu)
B E TON i A R K A
P RZ EG LĄD ARKA
ŁA DOW ARKA DO T e LeF ON U
KWA DR A TY
W S KAK UJ Ę
w ŻóŁTeJ R E KLA(M) MÓW (W)C E( w ŻóŁTeJ R E KŁA(M) MÓW (W)C E )
S TRUC L A
A S TRO FI ZyKA
DwA DZ iEŚ CI A MET (TRÓ) RÓW KWA DR A TO WYC H
NA Z A KWA S I E
NA T A L E RZ U , Ż E Brak, RZ=Ż
IN DEK S
R E F LEK TORY OGRO DOW E , DOK TOR, PROKURA TOR, KURA TOR, A K TOR
R E F LEK TORY SO CZ EwKO W E
S TE TO SKOP
ST E TO SKOP
SE LEK TY W NE WY BU RZ ANi (i)E
T ren kwa (wa)l der (ld e r)
S Z K LAN E DR (R)Z W i
S P ON SO RinG , s P ON SOR IN G
DOK TO RZ E , Ż E Brak, S TRA Ż , RZ=Ż

DOW Y PAD KU DOKRÓR EG O WYJE CHAŁ A
( P I ES , SPIKE; PrzYJ E CHAŁA )

K SER O KOP i A R K A ;

TRU DNO ; SE DNO
SO BO Wtór ; SO SĄD O KRęgOWY
LiCZ BA PSY CH I A TRÓ (RÓ)W ( P I ES )
Fi rma E COP ORT z A tru D ni w B ran Ż y r E cyk lin G u E lek tro niki.
N AJ TRU D NIE J S i Ę Z A ŁA PAĆ
KAR O SEr i a S AM OC HoDU ; i ZAB E LA ; SKALP E L , L E KARZ
W P A Truj ĘS i Ę

CZEK O L A DA Mlecz NA O RZ E CHOW A ; CZ E KOL A D A O RZeC HOW A

B E Z ŻółTY C H P AP i E RÓW;
O G ÓR KI KON SER RWO w E
R E Ż SER
użytkownik
25 wrz (22 dni temu)
25 wrz (22 dni temu)
DOW  (W)Y   PAD  KU  DOKTÓR  EG  O  DO  S  ZŁO   WYJE  CHAŁ  A  KAR  E  TKA
P i ES; SpiKE
PrzYJ E CHAŁA
NA MiOT
WYJ E CHAŁ
HAU SE
WJ E CHAŁ
S MA RUJĘ
Z P OD MIOT E M
MIOT E ŁKA
użytkownik
27 wrz (20 dni temu)
27 wrz (20 dni temu)
KReM .... NA RęKA (KA)C H
(KReM NA RENKA KAC H,NAR Ę KAC H ;  W IN DY KAC J A, O KRęgOWA ADA A DWO KAC K A)

KReM ....NA TWA RZ y ZE StaLOWegO PuD E ŁKA, Z BUT ELKI; BAL S AM ...

TOR  T  Z KReMeM  O  RZ  E  CHOWY  M ;  RZ=Ż  ,  Ż  E  Brak  ,  S  TRA  Ż;  PROKURA  TOR,  KURA  TOR,  DOK  TOR, AK  TOR,....

PRACA s T A ŁA

u P RZ E JM iEP RZ E SYłaM

W PATruj ĘS i Ę
W PaTruj ĘS i Ę
W P a TRUJ ĘS iĘ      ;   W     PRAWO, PRACA, ADAM PIETRULEWICZ, TOMASZ PRZESŁAŃSKI, ARTUR BERNAT, ATŁASIK, ANNA CIUK, AGATA MUSIK,. ..…………..

S K uP MAK U L ATURY
S K U P MAK U L ATURY

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin