test

Opinie o Adrem. Biuro rachunkowe. Kuźnikowska D., mgr, Łódź, Narutowicza 24/46

Korzystałeś z usług Adrem. Biuro rachunkowe. Kuźnikowska D., mgr, Łódź, Narutowicza 24/46? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Henryk
Data: 2015-02-26 18:06

Wizyt: 1765
Komentarzy: 10
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
26.02.2015 (2 lata temu)
26.02.2015 (2 lata temu)

Adrem. Biuro rachunkowe. Kuźnikowska D., mgr, Łódź, Narutowicza 24/46

Opinia o Adrem. Biuro rachunkowe. Kuźnikowska D., mgr
Łódź, Narutowicza 24/46

Najbardziej profesjonalne biuro rachunkowe w okolicy, co do tego nie mam wątpliwości. Miła, rzetelna i fachowa obsługa. Powierzyłem im swoje sprawy i już po paru dniach wszystko było gotowe.
użytkownik
04.02.2016 (rok temu)
04.02.2016 (rok temu)
W ostatnim czasie przejąłem firmę po mojej mamie. Niestety poprzednie biuro rachunkowe nie podjęło się zamknięcia starej i otwarcia nowej działalności. Obecna księgowa zasugerowała nam cesję firmy, dzięki której moja mama nie musiała płacić podatków, a wyposażenie przeszło w formie darowizny na mnie i nową firmę. Pani księgowa pomogła nam w ominięciu niepotrzebnych opłat. Jak widać dobra księgowa jest skarbem.
użytkownik
18.10.2016 (11 miesięcy temu)
18.10.2016 (11 miesięcy temu)
Bardzo podoba mi się to biuro rachunkowe, a konkretniej jego obsługa: są super! Swoją pracę wykonują z przyjemnością, a klient ma ochotę tam wracać. Ja wrócę.
użytkownik
27.10.2016 (10 miesięcy temu)
27.10.2016 (10 miesięcy temu)
Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym biurze. Nie mam zielonego pojęcia o finansach, PITach i inwestycjach, jednak dzięki tej firmie nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych.
użytkownik
03.11.2016 (10 miesięcy temu)
03.11.2016 (10 miesięcy temu)
Szukałam jakiegoś sprawdzonego biura rachunkowego, które zdecydowałoby się zająć księgowością mojej firmy. Adrem spisuje się świetnie! Nie mam im nic do zarzucenia.
użytkownik
08.11.2016 (10 miesięcy temu)
08.11.2016 (10 miesięcy temu)
Bardzo cenię sobie tę firmę. Bardzo dobra obsługa klienta, fantastyczny kontakt i świetne ceny. Zawsze wykonują usługi dobrze i na czas. Polecam ich serdecznie!
użytkownik
14.11.2016 (10 miesięcy temu)
14.11.2016 (10 miesięcy temu)
Bardzo cenie sobie ich usługi. Nie zamieniłbym ich na żadną inną firmę, są fenomenalni. Jestem ich klientem od trzech lat i jak najbardziej polecam wszystkim.
użytkownik
26.11.2016 (9 miesięcy temu)
26.11.2016 (9 miesięcy temu)
Bardzo dobre biuro rachunkowe. Z całą pewnością jeszcze do nich wrócę i to nie raz. Bardzo wysoki poziom obsługi klienta, usługo wykonana dobrze i szybko.
użytkownik
03.12.2016 (9 miesięcy temu)
03.12.2016 (9 miesięcy temu)
To biuro rachunkowe jest niesamowite. Jestem bardzo zadowolony z ich usług. Uważam, że warto, bo świetnie wykonują swoją pracę. Jak najbardziej warto.
użytkownik
13 wrz (6 dni temu)
13 wrz (6 dni temu)
CO TYDZIEŃ LUB DWA PODOBNA OPINIA... ZNAM TO BIURO I CHYBA RACZEJ SAMI SOBIE TAKIE OPINIE WYSTAWIAJĄ... ŻENADA

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Łódź

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
nauczyciel języka polskiego
Family Elementary School Rodzinna Szkoła Podstawowa poszukuje nauczyciela języka polskiego. Do współpracy zapraszamy również osoby, które ukończyły licencjat studiów wyższych. ...
Łódź
16:14
Kucharz - Restauracja PIT STOP
Amerykańska Restauracja "PIT STOP" mieszcząca się przy ulicy Jana Pawła II poszukuje kucharzy do nowej Restauracji (również kuchnia amerykańska) na PiotrkowskąPREDYSPOZYCJE :- osoba nie ucząca się- w pełni dyspozycyjną ( system zmianowy 2/2)- pozytywne nastawienie i chęci do pracy- uśmiechnięta, pog...
Łódź
13:21
asystentka stomatologiczna
poszukiwana asystentka dentystyczna. gabinet w centrum lodzi. praca na 4 rece przy mikroskopie, sterylizacja, przygotowanie gabinetu. głównie zabiegi endodontyczne. www.fabjanscy.com...
Łódź
12:22
Kierowca Autobusu kat. D
W związku z rozwojem przewoźnik autobusowy OKBus poszukuje kandydatów na stanowisko:Kierowca Autobusu - kat. D Miejsce pracy: ŁódźObowiązki na stanowisku pracy: - przewóz pasażerów na linii regularnej, - sprawdzanie i okresowa sprzedaż biletów, - codzienna obsługa powierzonego pojazdu. Ocze...
Łódź
11:36
Pracownik ogólnobudowlany
Poszukiwany pracownik ogólnobudowlany, może być bez większego doświadczenia (mile widziane doświadczenie w pracach wykończeniowych), niezbędnie chęci do pracy i chęci do uczenia się nowych rzeczy. Praca w Łodzi, Zgierzu i okolicach. Wynagrodzenie 12-14 zł/godzinę. Pozostałe szczegóły - kontakt telef...
Łódź
wczoraj 22:44
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin