test

Opinie o Agencja detektywistyczna Secret. Robert Ratajczyk, Gdańsk, Bogusławskiego 2/52

Korzystałeś z usług Agencja detektywistyczna Secret. Robert Ratajczyk, Gdańsk, Bogusławskiego 2/52 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Jagoda
Data: 2013-04-25 14:55

Wizyt: 11758
Komentarzy: 9
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
25.04.2013 (5 lat temu)
25.04.2013 (5 lat temu)

Agencja detektywistyczna Secret. Robert Ratajczyk, Gdańsk, Bogusławskiego 2/52

Opinia o Agencja detektywistyczna Secret. Robert Ratajczyk
Gdańsk, Bogusławskiego 2/52

Świetna firma, musiałam rozwiązać pewną zagadke i udało mi się bo sie zgłosiłam tutaj ;) Dogadywalismy sie bez zadnego problemu. Wszystko poszło po mojej mysli. Pozytywnie.
użytkownik
13.09.2013 (4 lata temu)
13.09.2013 (4 lata temu)
Bardzo się cieszę, że można liczyć na tak profesjonalne usługi detektywistyczne. Szybko i szczegółowo. Nie spodziewałem się takich efektów we współpracy, jak i zarówno w samym śledztwie. Dziękuję.
użytkownik
16.09.2013 (4 lata temu)
16.09.2013 (4 lata temu)
Polecam. Terminowość, zaangażowanie, stały kontakt telefoniczny, bardzo dobry materiał uzyskany w wyniku śledztwa. Jestem mile zaskoczony. Podziękowania.
użytkownik
19.12.2013 (4 lata temu)
19.12.2013 (4 lata temu)
Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się takiej efektowności w śledztwie. Wszystko przebiegło zgodnie z założeniami, a wyniki śledztwa okazały się zaskakujące.
użytkownik
28.01.2014 (4 lata temu)
28.01.2014 (4 lata temu)
Miałem podejrzenia, iż stałem się ofiarą nieuczciwej gry ze strony konkurencji, podsłuchy i te sprawy. Dzięki pomocy detektywa udało mi się rozwiązać sprawę. Miło, że do tego stopnia zainteresowałem konkurencję, ale jest to naprawdę bardzo frustrujące, że chwytają się takich metod. Dyskrecja, tempo. Szacunek dla Pana, Panie Robercie.
użytkownik
07.02.2014 (4 lata temu)
07.02.2014 (4 lata temu)
Człowiekowi czasem uda się wybić, coś jak 1 na 100 z piosenki Ostrego. Wszystko fajnie, tylko mając status i więcej pieniędzy jest się jednocześnie obiektem większego zainteresowania ze strony innych. Niestety nie jest to przyjemne. Często detektywi okazują się być niezbędni.
użytkownik
24 mar (2 miesiące temu)
24 mar (2 miesiące temu)
bardzo mi pomogli w sprawie spadkowej. Bardzo dziekuję.
użytkownik
9 kwi (miesiąc temu)
9 kwi (miesiąc temu)
Bardzo pomocna była pomoc tej firmy przy odzyskaniu pieniędzy od dłużnika, który nabrał poro towarów w komis. agencja wykorzystała wszelkie dostępne środki, głównie prawne, które okazały sie skuteczne, a dzięki temu dłużnika mam z głowy! to była bardzo dobra robota.
użytkownik
12 maj (13 dni temu)
12 maj (13 dni temu)
potrzebni mi byli, bo mialam bardzo trudną sprawę spadkową. Dyskretnie mi pomogli!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin