test

Opinie o Aleksana Szczęśniak-Chmielecka, dr, Poznań, Jackowskiego 40/1

Korzystałeś z usług Aleksana Szczęśniak-Chmielecka, dr, Poznań, Jackowskiego 40/1 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ABG aniagrabowska
Data: 2010-08-12 18:56

Wizyt: 114
Komentarzy: 6
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
12.08.2010 (7 lat temu)
12.08.2010 (7 lat temu)

Aleksana Szczęśniak-Chmielecka, dr, Poznań, Jackowskiego 40/1

Opinia o Aleksana Szczęśniak-Chmielecka, dr
Poznań, Jackowskiego 40/1

Po prostu polecam:)Doskonały fachowiec i dobry człowiek.
Gabinet wyposażony nowocześnie a Pani doktor miła,sympatyczna,choć rzeczowa i konkretna.
Czyli tak jak powinno być:)
użytkownik
29.11.2011 (6 lat temu)
29.11.2011 (6 lat temu)
wizyta to 3 minuty z zegarkiem w reku, ciagłe spoznienia ze strony pani doktor. brak słów....
użytkownik
18.09.2012 (5 lat temu)
18.09.2012 (5 lat temu)
witam, pani doktor zrobiła na mnie dobre wrażenie, poszłam do niej z polecenia koleżanek... okazała się bardzo miła i wydaje się być rzeczowa...koszt wizyty powiedziałabym bardzo znośny :) .. robiłam z nią ocenę owulacji .. okaże się... czy jest tak jak mówiła..jak na 3 wizyty - polecam .. pozdrawiam serdecznie
użytkownik
12.11.2012 (5 lat temu)
12.11.2012 (5 lat temu)
Pani dr bardzo uprzejma i rzeczowa, ale wizyta (jak na prywatną) była niesamowicie błyskawiczna... Uważam, że to lekka przesada.
użytkownik
25.02.2013 (5 lat temu)
25.02.2013 (5 lat temu)
Pani Aleksandra Szczęśniak- Chmielecka prowadziła moją ciążę, byłam bardo zadowolona z jakości świadczonych prez Nią usług. Zachwyca indywidualne podejście do pacjentki i możliwość przeprowadzenia kompleksowych badań lekarskich również na NFZ. Na Panią Aleksandrę można liczyć w kryzysowych sytuacjach, odpowiada i oddzwania na telefony pacjentek. Serdecznie wsystkim polecam. Karolina Kania.
użytkownik
17.05.2013 (5 lat temu)
17.05.2013 (5 lat temu)
Pani doktor przemiła, dość konkretna, ale ciągłe spóźnianie się o 30 -45 min na pierwszą wizytę na godz 9:00 (nic dziwnego, że potem ma takie obsuwy), a na dodatek jako pierwsze pacjentki przyjmowane są jej koleżanki - bo się spieszą, a pacjent NFZ czeka kolejne 20 min. Także oczywiście, jest miła, ale traktowanie człowieka pod wszelką krytyką - jak przedmiot, niech czeka, zobaczymy jak długo wytrzyma

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin