test

Opinie o Aleksandra Szypulska, lek. dent., Warszawa, ul. Nowoursynowska 134

Korzystałeś z usług Aleksandra Szypulska, lek. dent., Warszawa, ul. Nowoursynowska 134 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Ewa
Data: 2015-08-14 18:20

Wizyt: 278
Komentarzy: 7
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
14.08.2015 (2 lata temu)
14.08.2015 (2 lata temu)

Aleksandra Szypulska, lek. dent., Warszawa, ul. Nowoursynowska 134

Opinia o Aleksandra Szypulska, lek. dent.
Warszawa, ul. Nowoursynowska 134

Pani doktor jest bardzo kompetentnym lekarzem. Cierpliwa, dokładna, potrafi w odpowiedni sposób poradzić sobie nawet z największymi lękami i obawami pacjenta.
użytkownik
31.05.2016 (rok temu)
31.05.2016 (rok temu)
Najlepsza! Bardzo uprzejma, życzliwa, cierpliwa, delikatna, wyrozumiała, wspaniały fachowiec, służy radą.
użytkownik
12.09.2017 (8 miesięcy temu)
12.09.2017 (8 miesięcy temu)
Pani Doktor Szypulska wykazała się ogromnym profesjonalizmem podczas leczenia kanałowego, którego się obawiałem. Wiedziałem, że nie jest to łatwy zabieg, ale Pani doktor wszystko mi na spokojnie wytłumaczyła. Jestem bardzo zadowolony z efektów leczenia i z pewnością wrócę, kiedy tylko będę potrzebował fachowej pomocy.
użytkownik
14.09.2017 (8 miesięcy temu)
14.09.2017 (8 miesięcy temu)
Muszę powiedzieć, co będzie może dziwne, ale leczenie kanałowe u dr Szypulskiej to czysta przyjemność. Na prawdę, jest w tym świetna i jeśli kanałówka to moim zdaniem tylko u niej!
użytkownik
16.09.2017 (8 miesięcy temu)
16.09.2017 (8 miesięcy temu)
Nie znam lepszego stomatologa w okolicy! Pani Doktor Szypulska naprawdę zna się na rzeczy. Jest profesjonalistką, bardzo dobrze traktuję pacjentów. Każdemu poświęca tyle czasu ile potrzebuje i nigdzie się nie śpieszy. Zawsze pyta czy wszystko jest zrozumiałe, a jak coś stanowi problem to cierpliwie tłumaczy. Jej gabinet jest przyjemny i nowocześnie urządzony. Bardzo polecam!
użytkownik
20.09.2017 (8 miesięcy temu)
20.09.2017 (8 miesięcy temu)
Bardzo profesjonalny dentysta, który zna się na swojej pracy. Podczas znieczulenia nawet nie poczułem zastrzyku, a dalej to już było z górki. Na prawdę warto się do niej wybrać, ponieważ bardzo szczegółowo odpowiada na pytania i udziela rzeczowych informacji. Jednym słowem, na prawdę godna polecenia!
użytkownik
17.10.2017 (7 miesięcy temu)
17.10.2017 (7 miesięcy temu)
Bardzo profesjonalny stomatolog. Jestem oczarowany wizytą w gabinecie Pani Doktor, wszystko przebiegło sprawnie i tak jak wcześniej zaplanowaliśmy. Dużym plusem jest dla mnie atmosfera jaka panuje w gabinecie. Pani Doktor zawsze wszystko tłumaczy i chętnie odpowiada na pytania. Zabiegi jakie przeprowadza są bezbolesne i na wysokim poziomie leczenia. Polecam serdecznie.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin