test

Opinie o Alumex. PPH. Rojda T., Warszawa, al. Władysława Reymonta 4/28

Korzystałeś z usług Alumex. PPH. Rojda T., Warszawa, al. Władysława Reymonta 4/28? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Marcyśka
Data: 2016-12-10 17:31

Wizyt: 318
Komentarzy: 7
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.12.2016 (rok temu)
10.12.2016 (rok temu)

Alumex. PPH. Rojda T., Warszawa, al. Władysława Reymonta 4/28

Opinia o Alumex. PPH. Rojda T.
Warszawa, al. Władysława Reymonta 4/28

Polski producent doskonałej jakości okien pcv. Okna ciepłe, szczelne, solidnie wykonane bez jakichkolwiek wad czy zarysowań. Dotrzymują terminu, co jest również bardzo istotne dla kupującego. Ceny atrakcyjne.
użytkownik
07.03.2017 (10 miesięcy temu)
07.03.2017 (10 miesięcy temu)
Okazuje się, że dobre okna wcale nie musi produkować reklamowany w radio i TV producent. Stołeczny Alumex doskonale sobie radzi z produkcją ciepłych i solidnych okien PCV. Ceny konkurencyjne. Polecam!
użytkownik
04.07.2017 (6 miesięcy temu)
04.07.2017 (6 miesięcy temu)
Ja jestem zdania, że im mniej rozreklamowana firma, tym lepsze robi okna i drzwi. Cała reszta masowo produkuje okna w standardowych wymiarach, które mają pełno niedoróbek i wcale nie są dobrej jakości. Alumex to bardzo dobra, polska firma.
użytkownik
08.12.2017 (miesiąc temu)
08.12.2017 (miesiąc temu)
Dokładnie! Przykładowo Drutex robi tak beznadziejną masówkę, że te okna nie są warte nawet złamanego grosza. A jak ci zrobią w Alumexie na zamówienie, to będziesz zadowolony. Zresztą oferta nie ogranicza się tylko do okien - rzuć okiem www.alumex.pl
użytkownik
03.10.2017 (3 miesiące temu)
03.10.2017 (3 miesiące temu)
Okna aluminiowe zawsze były i będą miały przewagę na oknami pcv. Tutaj nawet nie ma co porównywać. Alumex ma dobrej jakości okna w przystępnej cenie.
użytkownik
06.11.2017 (2 miesiące temu)
06.11.2017 (2 miesiące temu)
Mam dokładnie takie samo zdanie odnośnie drzwi z Alumexu. Solidne konstrukcje aluminiowe i solidnie wykonane drzwi. Cała oferta na stronie www.alumex.pl
użytkownik
4 sty (16 dni temu)
4 sty (16 dni temu)
Zgadzam się ze stwierdzeniem, że Alumex produkuje doskonałej jakości okna, aczkolwiek co do terminu, to ja czekałam 6 tygodni (okna do całego domu + tarasowe). Nie wiem, czy to dużo, czy mało, ale jestem zadowolona :)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin