test

Opinie o A.M. Serwis s.c. Sprzedaż części samochodowych. Hurt, detal. Gutowscy A.M., Pogórze, Abrahama 7 b

Korzystałeś z usług A.M. Serwis s.c. Sprzedaż części samochodowych. Hurt, detal. Gutowscy A.M., Pogórze, Abrahama 7 b ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Tymoteusz
Data: 2016-09-22 21:30

Wizyt: 8105
Komentarzy: 11
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
22.09.2016 (rok temu)
22.09.2016 (rok temu)

A.M. Serwis s.c. Sprzedaż części samochodowych. Hurt, detal. Gutowscy A.M., Pogórze, Abrahama 7 b

Opinia o A.M. Serwis s.c. Sprzedaż części samochodowych. Hurt, detal. Gutowscy A.M.
Pogórze, Abrahama 7 b

Hej, Czy korzystał ktoś może z usług firmy A.M. Serwis s.c. Sprzedaż części samochodowych. Hurt, detal. Gutowscy A.M.. Czy nie było żadnych problemów?
użytkownik
24.01.2017 (11 miesięcy temu)
24.01.2017 (11 miesięcy temu)
Korzystałem z tego serwisu. Mogę polecić, bardzo fachowe podejście. Samochód naprawiony szybko i bez żadnych problemów. Zapłaciłem mniej niż sobie zakładałem.
użytkownik
14.02.2017 (11 miesięcy temu)
14.02.2017 (11 miesięcy temu)
Też jestem zadowolony z usług serwisu. Miałem dość poważne problemy z turbo, ale na szczęscie wizyta w AMSERWIS wystarczyła, by pozbyć się problemu.
użytkownik
18.04.2017 (9 miesięcy temu)
18.04.2017 (9 miesięcy temu)
Serwis jak najbardziej godny polecenia. Turbina przestała działać, auto nie miało mocy, ale jej regeneracja naprawiła problem. Przejechałem od tamtej pory kilka tysięcy kilometrów i wszystko działa bez zarzutów.
użytkownik
16.05.2017 (8 miesięcy temu)
16.05.2017 (8 miesięcy temu)
Warsztat jak najbardziej godny polecenia. Regenerują turbiny nie tylko skuteczne, ale również bardzo szybko. Sam skorzystałem i absolutnie nie żałuję, ponieważ wszystko działa teraz tak jak należy.
użytkownik
28.06.2017 (6 miesięcy temu)
28.06.2017 (6 miesięcy temu)
Pech chciał, że akurat podczas wyjazdu nad morze turbo przestało działać w średnim zakresie obrotów. Na szczęście w AMSerwis szybko zregenerowali mi turbinę i od tamtej pory samochód ma tyle mocy co powinien mieć. Super obsługa - 10/10
użytkownik
20.07.2017 (5 miesięcy temu)
20.07.2017 (5 miesięcy temu)
Panowie z AMSerwis poradzili sobie z problemem w zaledwie parę godzin. Dzięki nim turbina działa jak należy i nie mam już do czynienia ze spadkami mocy silnika. Duży plus za szybką naprawę, profesjonalną obsługę i atrakcyjną cenę :)
użytkownik
07.09.2017 (4 miesiące temu)
07.09.2017 (4 miesiące temu)
Ja jak najbardziej polecam. Serwis jest w pełni profesjonalny, a osoby tam pracujące znają się na rzeczy. Turbina została zregenerowana bardzo szybko, cena nie była duża, a auto do tej pory ma odpowiednio dużo mocy.
użytkownik
28.11.2017 (miesiąc temu)
28.11.2017 (miesiąc temu)
Smiało można korzystać z ich usług. Byłem u nich w zeszłym tygodniu i wszystko przebiegało bez problemów. Auto zostało naprawione (problem z turbiną), a cena nie była wygórowana.
użytkownik
wczoraj 9:17
Serwis jest w pełni profesjonalny i szybko radzi sobie z wszelkimi usterkami dotyczącymi turbin. Polecam ich jak najbardziej!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin