test

Opinie o Ambit. Biuro rachunkowe, Barlinek, Chopina 39

Korzystałeś z usług Ambit. Biuro rachunkowe, Barlinek, Chopina 39? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Krystian
Data: 2016-01-27 13:43

Wizyt: 944
Komentarzy: 12
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
27.01.2016 (2 lata temu)
27.01.2016 (2 lata temu)

Ambit. Biuro rachunkowe, Barlinek, Chopina 39

Opinia o Ambit. Biuro rachunkowe
Barlinek, Chopina 39

Dzięki firmie Ambit wreszcie mogłem skupić się rozwoju mojej małej firmy. Pomagają mi w sprawach kadrowych i księgowych, a ich ceny są bardzo rozsądne. Myślę, że inwestycja w ich usługi pomogła zaoszczędzić mi mnóstwo czasu i pieniędzy. Polecam każdemu.
użytkownik
18.10.2016 (2 lata temu)
18.10.2016 (2 lata temu)
Pozdrawiam panią, która mnie obsługiwała! Wiem, że nie mam pojęcia o finansach i rozliczeniach, dlatego serdecznie dziękuję za tak profesjonalne podejście!
użytkownik
30.10.2016 (2 lata temu)
30.10.2016 (2 lata temu)
Bardzo kompetentna i miła obsługa! Świetne podejście do klienta i wychodzenie na przeciw jego oczekiwaniom. Bardzo się cieszę, że mogę być ich klientem!
użytkownik
03.11.2016 (2 lata temu)
03.11.2016 (2 lata temu)
Przeogromnie cenię sobie usługi, które wykonuje dla mnie to biuro. Dzięki nim mam zwyczajnie więcej czasu, a ceny mają na tyle atrakcyjne, że tym bardziej nie jest mi żal.
użytkownik
09.11.2016 (2 lata temu)
09.11.2016 (2 lata temu)
Bardzo doceniam pracę, którą wykonuje dla mnie to biuro. Dzięki nim mam więcej czasu na rozwijanie swojej firmy. Mają bardzo dobre ceny i bezcenną obsługę:)
użytkownik
15.11.2016 (2 lata temu)
15.11.2016 (2 lata temu)
Zdecydowanie warto zgłosić się do tego biura rachunkowego. Profesjonaliści w każdym calu, jak najbardziej znają się na swojej pracy. Serdecznie polecam!
użytkownik
26.11.2016 (rok temu)
26.11.2016 (rok temu)
Bardzo dobrzy fachowcy. Mam własną firmę, zawsze przychodzę do nich z toną papierów, a oni zawsze rzetelnie wykonują swoją pracę. Jestem z nich bardzo zadowolony.
użytkownik
03.12.2016 (rok temu)
03.12.2016 (rok temu)
Trafiłem do tego biura z polecenia brata. Poszukiwałem jakiegoś sprawdzonego biura rachunkowego i cieszę się, że trafiłem do nich. Są świetni i świetnie wykonują swoją pracę.
użytkownik
12 cze (5 miesięcy temu)
12 cze (5 miesięcy temu)
Ogrom faktur za żywność, bardzo dużo dokumentów do segregacji, obliczenia. Ambit wszystko trzyma w ryzach i w pełnym porządku prowadzi papierologię mojego sklepu.
użytkownik
22 sie (2 miesiące temu)
22 sie (2 miesiące temu)
najlepsze usługi księgowe, z którymi miałem do czynienia. W końcu wszystko robią za mnie fachowcy, a ja nie muszę zawracać sobie głowy fakturami, rachunkami i podatkami. To naprawdę ułatwia życie.
użytkownik
30 wrz (miesiąc temu)
30 wrz (miesiąc temu)
dokładnie! wybór profesjonalnego biura księgowego znacznie ułatwia życie i pozwala zaoszczędzić mnóstwo czasu. Ja zaufałam ambit i jestem więcej niż zadowolona!
użytkownik
22 paź (27 dni temu)
22 paź (27 dni temu)
ja od miesiąca współpracuję z Ambit i również jestej baaaaardzo zadowolona!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin