test

Opinie o Andrzej Błahut, lekarz, Koszalin

Korzystałeś z usług Andrzej Błahut, lekarz, Koszalin? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2011-11-10 15:27

Wizyt: 664
Komentarzy: 13
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.11.2011 (7 lat temu)
10.11.2011 (7 lat temu)

Andrzej Błahut, lekarz, Koszalin

Opinia o Andrzej Błahut, lekarz
Koszalin

Zdecydowanie odradzam.I tak ma Was wszystkich gdzieś...Po paru spotkaniach i tak będzie unikał pacjenta,żeby sie nim nie zajmować.Zresztą świadczy o tym sam fakt...że nie ma tam żadnych kolejek.No ale prywatnie...to już inna bajka,jest do dyspozycji-tylko nic za tym nie idzie.Nie polecam.
autor
26.02.2012 (6 lat temu)
26.02.2012 (6 lat temu)
Nie odwołuje spotkań.Zwyczajnie nie przychodzi.Miły.Pomógł w największym kryzysie,ale odnosi się wrażenie,że chce się pozbyć pacjenta jak szybko to możliwe,nawet gdy nie wszystko jest uporządkowane.Nikt nie chodzi przecież do psychologa jeśli nie musi.Ogólnie ocena wysoka,ale jest cień.Często "choruje".Nie wiem jak jest prywatnie.
autor
01.04.2012 (6 lat temu)
01.04.2012 (6 lat temu)
Z gory patrzy na pacjenta,wydaje mu się,że nie wiadomo kim jest!Tak jak wyzej napisane-nie odwołuje spotkań,on na nie zwyczajnie nie przychodzi.Lekceważy problemy,straszy zamiast uspokajać,najchętniej nie zajmowalby się pacjentem.UWAŻA,ŻE ROBI ŁASKE ZAJMUJĄC SIĘ PROBLEMEM.nIE POLECAM-ODRADZAM!!!!!!!
autor
07.04.2012 (6 lat temu)
07.04.2012 (6 lat temu)
Jak do tej pory najlepszy psycholg do jakiego trafilam.
autor
28.02.2013 (5 lat temu)
28.02.2013 (5 lat temu)
Początkowo wydawało mi się że jest w porządku. Szkoda że na drugą wizytę w ogóle nie przyszedł, nie odebrał telefonu, tłumacząc później, że był przekonany o innej godzinie wizyty. Wydaje mi się że nawet jej nie zapisał, bo po sesji od razu zajął się komórką która wibrowała co chwilę w trakcie.
użytkownik
22.02.2014 (4 lata temu)
22.02.2014 (4 lata temu)
Godny polecenia, jestem u Pana Błahuta w terapii od 6 miesięcy. W tym czasie wyszłam z depresji, rozpoczełam udany związek, porządkuje dawne sprawy. Psychoterapeuta godny polecenia!!!
użytkownik
06.03.2014 (4 lata temu)
06.03.2014 (4 lata temu)
Nie wiem kto pisał o Panu Andrzeju negatywne opinie, ale na pewno nie był to ktoś, kto miał osobisty kontakt z tym terapeutą. Jestem u niego w terapii od roku , dzięki niemu poukładałam swoje życie, jest życzliwy, troskliwy, a opinie na tym portalu są niesprawiedliwe i krzywdzące
użytkownik
17.09.2015 (3 lata temu)
17.09.2015 (3 lata temu)
Witam. Wraz z mężem uczestniczę u Pana Andrzeja Błahuta w terapii par. Odbyło się jak na razie 6 spotkań, nasz związek przechodzi zmianę, która nie byłaby możliwa gdyby nie terapia, zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, rozwiązujemy trudne problemy. Polecam wszystkim parom tego terapeutę.
użytkownik
15.04.2016 (2 lata temu)
15.04.2016 (2 lata temu)
Psycholog godny polecenia, najlepszy u jakich byłem, pomógł mi wyjść z depresji i uzależnienia - szczególnie polecam sesje hipnozy u tego psychoterapeuty
użytkownik
10.10.2016 (2 lata temu)
10.10.2016 (2 lata temu)
Polecam wszystkim parom tego psychoterapeutę, byliśmy z żoną na terapii 3 miesiące. Dzięki terapii jesteśmy bliżej siebie i rozwiązaliśmy poważny kryzys małżeński. Serdecznie polecam tego psychologa
użytkownik
10.10.2016 (2 lata temu)
10.10.2016 (2 lata temu)
Byłam z mężem na terapii, odbyło się 12 spotkań, to co mi sie podobało to to, że nie faworyzował nikogo, pełen profesjonalizm, udało się poradzić ze zdradą
użytkownik
26 wrz (2 miesiące temu)
26 wrz (2 miesiące temu)
Bardzo dobry psycholog i psychoterapeuta, wspólnie z mężem byliśmy u niego na terapii par. Pomógł mi zaakceptować siebie i męża, nauczył rozmawiać i rozwiązywać problemy. Właściwie to dzięki niemu nie doszło do rozwodu . Wszystkim gorąco polecam tego psychologa. Nigdy nie zapomnimy sesji w transie, które szczególnie nas zbliżyły i nam pomogły. Terapeuta godny polecenia.
użytkownik
23 lis (20 dni temu)
23 lis (20 dni temu)
Gorąco polecam tego psychoterapeutę, najlepszy psycholog u jakiego byłem, a byłem wcześniej u dwóch . Pomógł mi z zaburzeniami lękowymi i poukładać relacje, pozdrawiam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin