test

Opinie o Andrzej Gumola, lekarz, Pszczyna

Korzystałeś z usług Andrzej Gumola, lekarz, Pszczyna? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2012-02-29 20:14

Wizyt: 56
Komentarzy: 4
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
29.02.2012 (5 lat temu)
29.02.2012 (5 lat temu)

Andrzej Gumola, lekarz, Pszczyna

Opinia o Andrzej Gumola, lekarz
Pszczyna

przestrzegam przed nastawianiem kręgosłupa przez pana doktora ja po takiej wizycie mam rozerwany dysk i od czterech lat opadającą stopę.
autor
14.09.2012 (5 lat temu)
14.09.2012 (5 lat temu)
Ten "lekarz" to kompletne nieporozumienie.
Omijajcie Go z daleka.
Dostał ocenę 1, bo niestety nie można w tym rankingu przyznać 0.
użytkownik
10.02.2014 (3 lata temu)
10.02.2014 (3 lata temu)
Pan doktor zdecydowanie minął się z powołaniem. U córki zaczęły się straszne zawroty głowy połączone z mdłościami, do tego doszły wymioty. Wylądowała w szpitalu, gdzie postawiono diagnozę naczyniak w móżdżku. Dostała skierowanie do "tego pana"do Jastrzębia. Pan doktor zamiast zająć się diagnozą i ewentualną pomocą, zaczął wypytywać córkę, iż objawy jakie miała może spowodowane były "zalaniem robaka" lub spożyciem narkotyków. Brak słów, człowiek jedzie do niego z nadzieję, że wszystko będzie dobrze i uzyska pomoc a tu takie potraktowanie. Oczywiście na koniec dodał, że nie ma sprzętu i nic nie może zrobić. Stanowczo odradzam tego pana, chyba, że prywatnie jest inny...Z tym, że nie zamierzamy tego sprawdzać!!!
autor
12.04.2015 (2 lata temu)
12.04.2015 (2 lata temu)
Lekarz tragedia !! Bezczelny , w ogóle nie pomaga i jeszcze szkodzi po wizycie przelezalam weekend w łóżku z bólem kręgosłupa ! Tragedia !!!! Mimo Twojego płaczu on śmieje się i zamiast leczyć każe wziąć się za siebie :/

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Pszczyna

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Konstruktor/ Programista
projektowanie układów cyfrowych FPGA, tworzenie oprogramowania urządzeń łączności specjalnej, współtworzenie nowych i modernizacja istniejących urządzeń, stała współpraca z elektronikami i programistami w trakcie pracy nad produktem.doświadczenie w programowaniu w VHDL struktur...
Pszczyna
20 paź
Konstruktor/ Programista
Konstruktor/ Programista - Obecnie poszukujemy osób na stanowisko Konstruktor/ Programista Pszczyna Opis stanowiska projektowanie układów cyfrowych FPGA, tworzenie oprogramowania urządzeń łączności specjalnej, współtworzenie nowych i modernizacja istniejących urządz...
Pszczyna
19 paź
Programista/ Elektronik
tworzenie oprogramowania urządzeń mikroprocesowych, projektowanie i konstruowanie urządzeń, w tym nowych produktów, nadzór nad produkcją nowych urządzeń, udział w uruchamianiu budowanych urządzeń. wykształcenie wyższe informatyka, elektronika lub pokrewne, doświadczenie w programowan...
Pszczyna
19 paź
Programista/ Elektronik
Programista/ Elektronik - Obecnie poszukujemy osób na stanowisko Programista/ Elektronik Pszczyna Opis stanowiska tworzenie oprogramowania urządzeń mikroprocesowych, projektowanie i konstruowanie urządzeń, w tym nowych produktów, nadzór nad produkcją nowych urządzeń...
Pszczyna
19 paź
Pracownik biurowy
Miejsce pracy: Pszczyna Obowiązki: - prowadzenie dokumentacji pojazdów oraz jej archiwizacja - pomoc w pracach kadrowo-księgowych - rozliczanie czasu pracy kierowców oraz sporządzanie delegacji - kontrola faktur transportowych - prace biurowe Wymagania: - wykształcenie średnie - do...
Pszczyna
18 paź
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin