test

Opinie o Anna Jęzejewska, dr, Piekary Śląskie

Korzystałeś z usług Anna Jęzejewska, dr, Piekary Śląskie? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Nadiamk kaska42
Data: 2013-01-24 08:41

Wizyt: 58
Komentarzy: 4
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
24.01.2013 (4 lata temu)
24.01.2013 (4 lata temu)

Anna Jęzejewska, dr, Piekary Śląskie

Opinia o Anna Jęzejewska, dr
Piekary Śląskie

Pani doktor jest bardzo specyficzną jak dla mnie osobą ale uważam że jest dobrym specjalistom, czasami może wyolbrzymia pewne problemy ale nie myślę że to wada w jej przypadki. Badania wykonuje solidnie, poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi (jedna wizyta mojego dziecka trwała prawie godzinę) Polecam !
użytkownik
29.03.2015 (2 lata temu)
29.03.2015 (2 lata temu)
Poleca panią doktor jest specyficzna ale bardzo solidna do dziecka ma odpowiednie podejście tłumaczy dokładnie o co chodzi w chorobie nie owija w bawełnę no i oczywiscie stara się jak tylko może pomoc dziecku i jego rodzica. Jeśli ktoś szuka dobrego neurologa dziecięcego to z czystym sumieniem polecam
użytkownik
03.09.2015 (2 lata temu)
03.09.2015 (2 lata temu)
polecam w 100% super lekarz polecam bo naprawde ma podejcie i poleca innych lekarzy szybkie terminy polecam
użytkownik
24.06.2016 (rok temu)
24.06.2016 (rok temu)
Super lekarka, leczy mojego synka i dzięki Niej przeszliśmy przez traumę po porodzie i skutkach szybkiego porodu

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Piekary Śląskie

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Sprzątanie hal produkcyjnych
Firma STOKSON SPÓŁKA JAWNA powstała w 1990 roku. Naszą specjalizacją jest produkcja pączków i donut’ów. Nieodzownym czynnikiem mającym wpływ na jakość wyrobu jest wyspecjalizowana i doświadczona załoga. Aktualnie poszukujemy K...
Piekary Śląskie
19 paź
Asystentka STOMATOLOGICZNA
Polka,katoliczka radykalna,pracowita jak mrówka,wolna od związków i nałogów,wierna do końca,ładna jak z obrazka,miła,uczciwa,uśmiechnięta,wiek 20 lat,umowa zlecenie,dyspozycyjna 24h,bez wcześniejszych złych nawyków w pracy,pierwszy miesiąc w pracy-okres próbny. WNIESIE POWIEW ŚWIEŻOŚCI W GABINECIE ...
Piekary Śląskie
18 paź
Kierowca
dam pracę Stanowisko kierowca Nick: LOGTIS Miejscowość: Piekary Śląskie Region: śląskie Telefon kontaktowy: 577-123-001 Staż pracy: 0-5 lat Kategorie praw jazdy: C E Twoje oczekiwania wobec stanowiska pracy: kierowca samochodu ciężarowego ...
Piekary Śląskie
17 paź
Poszukiwany kelner / kelnerka OD ZARAZ
Nowa, szybko rozwijająca się restauracja w Piekarach Śląskich, poszukuje ambitnych osób do pracy OD ZARAZ na stanowisku;KELNER / KELNERKA -mile widziane doświadczenieZapewniamy prace zmianową, w miłej młodej atmosferze, stabilne warunki pracy, elastyczny czas pracy. Więcej informacji pod nr:697-469-...
Piekary Śląskie
17 paź
Pracownik Produkcji - pakowanie
Firma STOKSON SPÓŁKA JAWNA powstała w 1990 roku. Naszą specjalizacją jest produkcja pączków i donut’ów. Nieodzownym czynnikiem mającym wpływ na jakość wyrobu jest wyspecjalizowana i doświadczona załoga. W związku z planowanym ...
Piekary Śląskie
15 paź
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin