test

Opinie o Arkadiusz Koniarski, lekarz, Częstochowa

Korzystałeś z usług Arkadiusz Koniarski, lekarz, Częstochowa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2008-12-08 06:18

Wizyt: 1743
Komentarzy: 33
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
08.12.2008 (10 lat temu)
08.12.2008 (10 lat temu)

Arkadiusz Koniarski, lekarz, Częstochowa

Opinia o Arkadiusz Koniarski, lekarz
Częstochowa

Lekarz który poświęca swój czas dla pacjenta , opinia jego zawsze się sprawdziła , wspaniale operuje polecam wszystkim z problemami barku czy kalana , martwi się o pacjenta . Jego opinie nawet Prof. Ortopedii nie byli wstanie odrzucić , wspaniale spisywał się w Uniwersytecki Szpitalu Ortopedii w Zakopanym miał dobre opnie od pacjentów , mi bardzo pomógł, nawet w tedy gdy przeprowadził się do Częstochowy dzięki niemu mam sprawną ręke dziękuje Panu pacjent Przemek P pozdr.
autor
05.02.2009 (10 lat temu)
05.02.2009 (10 lat temu)
nic dodać nic ująć, lekarz z powołania.
autor
16.05.2009 (9 lat temu)
16.05.2009 (9 lat temu)
Ja również polecam dr Koniarskiego, dzięki niemu mogę znowu uprawiać sport, a miałem problemy np. z schodzeniem po schodach, ale dzięki operacji (ponad rok temu) której się podjął wszystko wróciło do normy. Jak dla mnie to dr House tyle że z wysoką kulturą. Dziękuję za powrót do formy, Tomek
autor
28.05.2009 (9 lat temu)
28.05.2009 (9 lat temu)
Nie polecam,operował by wszystkich i wszystko co na drzewo nie ucieka..
autor
22.08.2009 (9 lat temu)
22.08.2009 (9 lat temu)
Doskonały specjalista,daje również poczucie bezpieczeństwa pacjentowi,przy nim można czuć się, o ile to wogóle mozliwe w czasie zabiegu komfortowo, ja czułam sie też nie przedmiotem jego działań, ale podmiotem. Anna Bakuła Brok
Nie wiem czy podchodzi kompleksowo do problemów zdrowotnych pacjenta,nie dyskutowałam z nim o holistycznym modelu zdrowotnym, a szkoda, pewnie byłoby to interesujace.
autor
30.08.2009 (9 lat temu)
30.08.2009 (9 lat temu)
Miałam doczynienia z Panem dr.i nie przyłożył się odpowiedno do mojej choroby jego niedociągnięcia poprawiał inny lekarz bo on umył ręcę od dalszego leczenia
użytkownik
30 sty (18 dni temu)
30 sty (18 dni temu)
potwierdzam takie podejscie. Zostalem z operowany , a po operacji czulem sie gorzej niz przed. Lekarz stwierdzil, ze to moja wina i nie mial zadnego pomyslu, aby mi pomoc. Zdecydowanie nie polecam.
autor
04.09.2009 (9 lat temu)
04.09.2009 (9 lat temu)
Lekarz z powolania, zawsze znajdzie czas dla pacjenta. Pelna profesjonalka. Jestem obecnie po 3 powaznych operacjach kolana u tego wybitnego specjalisty, czeka mnie jeszcze jedna na przelomie stycznia-grudnia. I jestem wiecej niz pewny, ze przebiegnie wszystko nienagannie i profesjonalnie. Ten lekarz sprawia ze czlowiek idzie na operacje pewien ze wszystko bd dobrze, z wyjasnionym szczegolowo planem operacji krok po kroku operacji. Polecam wszystkim.!!
autor
02.12.2009 (9 lat temu)
02.12.2009 (9 lat temu)
Jestem po dwóch zabiegach na kolana (artroskopia, synowektomia, częściowa miniscektomia przyśrodkowa, mikrozłamania chrząstki). Ten lekarz przywrócił mi wiarę w to że jeszcze będę chodzić. Jest kompetentny, uprzejmy i chyba jako jeden z nielicznych potrafi wykonać synowektomię wszystkich przedziałów kolana za pomocą artroskopu. Jestem jeszcze w trakcie leczenia ale już widzę ogromną poprawę. Polecam
autor
22.04.2010 (8 lat temu)
22.04.2010 (8 lat temu)
witam 15.04.2010 Pan Dok.operował mi acl bardzo świetny lekarz polecam nie sztywniak hehe jak inne doktorki
autor
13.05.2010 (8 lat temu)
13.05.2010 (8 lat temu)
Pan dr.Koniarski operował moją córkę. Uszkodziła kolano podczas meczu. Byłam u trzech lekarzy, którzy nic nie pomogli. Jeden stwierdził martwicę rzepki, drugi przepisał maść przeciwbólową, następny jak się dowiedział, że może nas przyjąć na kasę chorych to powiedział tylko 5 słów i znowu przepisał maść. A kolano jak bolało tak bolało. Dopiero Dr.Koniarski pomógł córce. Operacja była w Makowie Mazowieckim,ul.Witosa 2, super szpital, miła obsługa począwszy od portiera przez sanitariuszy,pielęgniarki i lekarzy. Niech częstochowskie szpitale się uczą, bo wspomnienie pobytu sprzed 2 miesięcy jest fatalne (chory to intruz i ma się tam wszystkich bać).
Panie Doktorze... dziękujemy.
Dr.Koniarski przyjmuje w przychodni Panaceum,ul.Rocha, Cz-wa
autor
15.05.2010 (8 lat temu)
15.05.2010 (8 lat temu)
dr Koniarski operował mi bark, od operacji minęło 6 miesięcy i wszystko jest w najlepszym porządku. Opieka na miejscu jak i w szpitalu w Makowie Maz. na najwyższym poziomie. Kompleksowo no i za wszystko zapłacił NFZ :) najwyższej klasy specjalista, polecam.
autor
03.12.2010 (8 lat temu)
03.12.2010 (8 lat temu)
profesjonalista w tym co robi,zawsze uśmiechnięty i miły,życzyłabym sobie takich lekarzy u siebie w przychodni.
A JEDNAK MOŻNA!
autor
21.08.2011 (7 lat temu)
21.08.2011 (7 lat temu)
Lekarz godny polecenia, doświadczony, operował mój bark. Po tej operacji nie odczuwam żadnych dolegliwości nawet przy zmianie pogody.
autor
24.11.2011 (7 lat temu)
24.11.2011 (7 lat temu)
Naprawdę świetny lekarz. Jednym słowem naprawde godny polecenia specjalista
autor
23.11.2012 (6 lat temu)
23.11.2012 (6 lat temu)
Polecam bardzo Dr Koniarskiego jest lekarzem z powołania .
autor
06.01.2013 (6 lat temu)
06.01.2013 (6 lat temu)
Dwa razy operował moją nogę. Lekarz godny polecenia gdyby kiedykolwiek coś mi się stało to poszedłbym do niego. Uprzejmy, uśmiechnięty, wszystko wytłumaczy, na prawdę godny polecenia.
Opieka w szpitalu w Jędrzejowie również na najwyższym poziomie, w życiu bym się nie spodziewał.
Terminy u innych lekarzy na operacje były o wiele pózniej niż u Pana Doktora Koniarskiego.
autor
18.01.2013 (6 lat temu)
18.01.2013 (6 lat temu)
super lekarz pozdrawiam. postawił mnie na nogi teraz nie odczuwam zadnego bolu w kolanie
autor
31.01.2013 (6 lat temu)
31.01.2013 (6 lat temu)
Świetny lekarz,obecnie mało jest takich.
Polecam!!!
autor
02.02.2013 (6 lat temu)
02.02.2013 (6 lat temu)
TO PASJONAT TEGO CO ROBI !!!! Operowal mnie raz w listopadzie (łąkotka )teraz za 2 tygodnie raz jeszcze (ACL) i nie moge sie doczekac :-). Podzielam wszystkie pozytywne opinie. Jest esencja, z ktorej powinno sie parzyc herbatke studentom ortopedii i kolegom po wachu zeby choc w polowie byli tacy jak on ! Goraco polecam ten zespol bo nie mozna zpomniec o dr. KOPCE obaj tworza profesjonalny i dowcipny duet. WYMIATAJĄ. Pozdrwiam.
autor
03.02.2013 (6 lat temu)
03.02.2013 (6 lat temu)
doktor Koniarski I Kopka stworzyli w Polsce zespół operacyjny i rehabilitacji na miarę standartów co najmniej europejskich a kto się ze mną nie zgadza niech sam ich odwiedzi z poważaniem am
autor
28.02.2013 (5 lat temu)
28.02.2013 (5 lat temu)
Fantastyczny czlowiek i lekarz jakich dzisiaj malo.Wyjasnia pacjentowi dokladnie wszystko.Jest mily i uprzejmy szkoda , ze jest tak malo takich lekarzy.Operowal mi kolano.Bardzo profesjonalnie podchodzi do choroby pacjenta.Jest swietnym specjalista, zna sie na tym czym sie zajmuje.Goraco polecam wszystkim tego lekarza.
Piotr
użytkownik
30.09.2013 (5 lat temu)
30.09.2013 (5 lat temu)
FANTASTYCZNY CZŁOWIEK I LEKARZ LUDZKI A TAKICH JUŻ NIE MA OGROMNA WIEDZA I ZAANGAŻOWANIE POLECAM KAŻDEMU KTO MA PROBLEMY ORTOPEDYCZNE OPEROWAŁ MNIE DWA RAZY
użytkownik
22.10.2013 (5 lat temu)
22.10.2013 (5 lat temu)
Mlody sympatyczny CZLOWIEK! Konkretny,prawdziwy profesjonalista.Moim zdaniem pasjonat tego co robi.Zasluguje na szacunek i uznanie.Wielu lekarzy, ze znacznie dluzszym stazem jak ON,powinno udac sie do Jedrzejowa aby nabrac oglady a przed soba widziec czlowieka!
z powazaniem B.Jakubowski
użytkownik
29.07.2014 (4 lata temu)
29.07.2014 (4 lata temu)
doktor operował mnie dwa razy,w ubiegłym roku kolano,a przed tygodniem bark.kolano jest super!!!!!!!!!!!
na mój bark inny lekarz postawił krzyżyk,doktor koniarski dokładnie mi wszystko wytłumaczył,a pózniej zoperował,zeszył wszystko w 100%.powolutku wraca mi ruchomość barku. jestem przekonany,że wszystko będzie dobrze.
doktor to prawdziwy lekarz,ratuje ludziom zdrowie,samarytanin,najwyższe słowa uznania.
opieka w Jędrzejowie i atmosfera jak u mamy!!!!!!!!!!!
czysto,miło, jak w niedzielę.
polecam każdemu.
użytkownik
27.08.2014 (4 lata temu)
27.08.2014 (4 lata temu)
wylądowałem na oddziale ortopedii z zerwanym więzadłem stawu kolanowego. doktor, na początku bardzo grzecznie, spokojnie i sympatycznie wszystko mi wytłumaczył całe zdiagnozowanie uszkodzenia i zajął sie zerwanym więzadłem. jestem bardzo zadowolony. na oddziale leżało mi się bardzo dobrze, a kolano... jak nowe
użytkownik
14.05.2015 (3 lata temu)
14.05.2015 (3 lata temu)
Strasznie chamski,no i musieli mi kolano poprawiac w innym szpitalu...tak zbabrał...
wyzwal mnie od K! i od CH! Do tej pory nie wiem za co.Typowy przedstawiciel "Polskiej Inteligencji"
Oto typowy
użytkownik
09.01.2016 (3 lata temu)
09.01.2016 (3 lata temu)
Człowiek o niesamowitej kulturze i uprzejmości dla pacjenta, pomimo bardzo dużej wiedzy.

Wszystkie informacje są przejrzyście wytłumaczone i nawet zapisane na karteczce.
użytkownik
16.02.2016 (3 lata temu)
16.02.2016 (3 lata temu)
Lekarz podobno jeden z najlepszych w Polsce jeśli chodzi o ortopedię, ale u mnie po operacji kolana, pojawiły się ostre bóle oraz kolano puchnie ;( Najgorsze jest to,że osoba, która nie jest zapisana wcześniej na wizytę, ale przyjdzie i chce się dostać w danym dniu do doktora i zapłaci 350zł - a normalna wizyta 150zł, to zostanie przyjęta, a jak mnie pojawiły się komplikacje, to muszę czekać do terminu wizyty, no chyba,że zapłacę 350zł - TRAGEDIA !!! NIC TYLKO FORSA SIĘ LICZY !!! DO LEKARZA W CZĘSTOCHOWIE NIE IDZIE SIĘ DODZWONIĆ OD 2 tygodni, to samo na maila nie nadąża odpisywać i trzeba czekać po 2-3 tygodnie na odpowiedź ;(! Lekarz za dużo wziął sobie na głowę i się nie wyrabia, a to się potem negatywnie odbija na jego stosunku do pacjentów ! ;( I w dodatku w Częstochowie pielęgniarka, która rejestruje jest chamska i niekulturalna !!!
użytkownik
16.02.2016 (3 lata temu)
16.02.2016 (3 lata temu)
Jeśli chodzi o lekarzy Koniarski i Kopka, to powiedzmy sobie szczerze, że jest to nie zespół lekarzy tylko latający cyrk.
Kontakt i umówienie wizyty można porównać z planowaniem spotkania z Panem prezydentem, różnicą jest konieczność wniesienia opłaty 150 zł.
Przeczytać co jest napisane na opisie zdjęcia RTG to sama potrafię.
Zero uprzejmości i zainteresowania pacjentem.
Nie wnikam w kompetencje bo lekarzem nie jestem, ale byłam w życiu już u kilku (niestety) i jak już ktoś zapłaci te pieniądze za wizytę to można by mu troszkę szacunku i zainteresowania okazać.

A co do Pana Arkadiusza, który wystawił negatywny komentarz, to byłam świadkiem jego wizyty w poradni.
Widać, że człowiek cierpiący mówił, że źle się czuje po zabiegu, a pielęgniarka do niego, że za wizytę bez umówienia 350 zł.
Brak zainteresowania pacjentem po wykonanym zabiegu to najlepsza reklama!
Serdecznie NIE POLECAM! Marta
użytkownik
24.02.2016 (2 lata temu)
24.02.2016 (2 lata temu)
Byłem na wizycie u dr. Konarskiego opłata 200 zł ,wizyta trwała 8 min.nie postawił zadnej diagnozy mimo ze miałem rtg i usg ,kazał przyniesc CT barku i zlecił rechabilitacje u człowieka siedacego obok.brak zainteresowania pacjentem NIE POLECAM Janusz.
użytkownik
26.02.2016 (2 lata temu)
26.02.2016 (2 lata temu)
Po wypadku na nartach szukałem pomocy u "podobno" najlepszego ortopedy.
Tydzień dzwonienia (codziennie). Po tygodniu łaskawie oddzwania jakaś Pani i pyta w jakiej sprawie dzwoniłem :/ (porażka). Następnie ta Pani oświadcza, że zapisy na wizyty są na maj, ale jeśli chcę to zapisze mnie w najbliższy wtorek za 350 zł (wizyta w terminie 150 zł).
Normalnie za 150 zł na wizycie lekarz robi USG, a tu niespodzianka... przed wizyta mam zrobić prześwietlenia, USG, a najlepiej rezonans magnetyczny.
Przyznaję, że jestem idiotą który zapłacił za te wszystkie badania i za wizytę 350 zł.
Dowiedziałem się, że mój rezonans był robiony tu cytat: "żelazkiem" i nic na nim nie widać.
Dostałem dane rehabilitanta do którego mam się zgłosić i jak samo nie przejdzie po rehabilitacjach to mam się zgłosić ponownie na wizytę.(to chyba był taki żart, ale mało śmieszny...)
To jest jakaś porażka! Cena wizyty to zwykła kradzież! Zero zainteresowania pacjentem. Przysięgę Hipokratesa sobie przypomnij lekarzyno!!
NIE POLECAM Szkoda pieniędzy i czasu.
Marcin P.
użytkownik
28.02.2016 (2 lata temu)
28.02.2016 (2 lata temu)
Wizyta trwała dosłownie 5 minut. 150 zł skasowane i... tyle. Gdybym znalazł te opinie wcześniej to nie tracił bym czasu i pieniędzy.
Brak kultury i szacunku do pacjenta. Zero zainteresowania problemem pacjenta. Jak ktoś zapłaci za taką wizytę 350 zł to musi czuć się mega oszukanym. Osobiście nie polecam nikomu.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin