test

Opinie o "Art Arent" Robert Arent, Lublin, Opalowa 1 lok. 35

Korzystałeś z usług "Art Arent" Robert Arent, Lublin, Opalowa 1 lok. 35? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): jgfjfg
Data: 2014-06-13 17:36

Wizyt: 5808
Komentarzy: 9
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.06.2014 (4 lata temu)
13.06.2014 (4 lata temu)

"Art Arent" Robert Arent, Lublin, Opalowa 1 lok. 35

Opinia o "Art Arent" Robert Arent
Lublin, Opalowa 1 lok. 35

Oszust karany sądownie!!!Trzymajcie się od tej osoby z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Udaje niewiniątko a tak naprawdę to cwany oszust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
06.12.2015 (3 lata temu)
06.12.2015 (3 lata temu)
widać że Pani nie dość że nie płaci wykonawcom za wykonane prace oraz łamie wszelkie umowy które podpisuje ze wszystkimi by za wszelką cenę wykończyć mieszkanie za darmo to jeszcze wypisuje bzdury , oczywiście zostanie złożony pozew do sądu o bezpodstawne wypisywanie treści nieprawdziwych w necie na temat firmy jak i mojej osoby. Anonimowość tu akurat Pani nie pomogła.
użytkownik
21.01.2017 (2 lata temu)
21.01.2017 (2 lata temu)
Także zostałem przez Pana, Panie Robercie oszukany. Zamówiłem projekt wszystkich pomieszczeń. Naiwnie i głupio, po kilku projektach zapłaciłem całość. No i się zaczęło. Zwodził Pan, pisał smutne maile, projekty wysyłał w kawałkach. Musiałem się prosić o elektrykę itp., gdy fachowcy rozpakowywali już sprzęt. Finalnie urwał Pan kontakt i nie dokończył reszty pomieszczeń. Chciałem nawet sprawę zgłosić na policję, ale musiałem wyjechać na długo i temat odpuściłem. Podsumowując - JAK NAJDALEJ OD PANA FIRMY - ZWYKLY OSZUST. Ja okazałem zrozumienie, a Pan mnie oszukał. Nadal mam całą korespondencję pomiędzy nami, więc piszę te słowa z pełną świadomością. Teraz mam czas i ew. możemy spotkać się w Sądzie.
użytkownik
13.04.2017 (rok temu)
13.04.2017 (rok temu)
Gość jest również oszustem internetowym. Wystawia aukcje na OLX oraz Allegro. Wymyśla niestworzone bajki. Moja sprawa obecnie na Policji.
użytkownik
31 sty (16 dni temu)
31 sty (16 dni temu)
Witam, mąż przekazuje mu pieniądze. Tworzy historię w które on wierzy. Jestem załamana. Czy może Pan opowiedzieć co Panu mówił? Może wtedy przejrzy na oczy. Bardzo proszę o pomoc.
użytkownik
21.06.2017 (rok temu)
21.06.2017 (rok temu)
Robert Arent Art Arent Lublin Opalowa 1/35 NIP 7122472620 tel 790665753 to oszust i złodziej! Również zostałem przez niego oszukany - wziął pieniądze i nie wywiązał się z umowy.
Ma już kilka wyroków na swoim koncie, od wielu lat bezskutecznie ścigany przez komorników, do tej pory czuł się bezkarny, ale pora to zmienić.
Wszystkich pokrzywdzonych proszę o kontakt na robert.arent.oszust(małpa)gmail.com

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin