test

Opinie o ASB Długołęka. P.H.U. Robert Doliński ul.Wrocławska 6G, 55-095 Długołęka tel. 71/315 26 72, 71/315 23 27, 609 100 340, Długołęka, Wrocławska 6G

Korzystałeś z usług ASB Długołęka. P.H.U. Robert Doliński ul.Wrocławska 6G, 55-095 Długołęka tel. 71/315 26 72, 71/315 23 27, 609 100 340, Długołęka, Wrocławska 6G? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Lagunowski
Data: 2011-08-01 22:52

Wizyt: 30133
Komentarzy: 10
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
01.08.2011 (6 lat temu)
01.08.2011 (6 lat temu)

ASB Długołęka. P.H.U. Robert Doliński ul.Wrocławska 6G, 55-095 Długołęka tel. 71/315 26 72, 71/315 23 27, 609 100 340, Długołęka, Wrocławska 6G

Opinia o ASB Długołęka. P.H.U. Robert Doliński ul.Wrocławska 6G, 55-095 Długołęka tel. 71/315 26 72, 71/315 23 27, 609 100 340
Długołęka, Wrocławska 6G

Z przykroscia odradzam. Mialem z nimi kontakt dwa razy. Pierwszy raz wymienialem olej w skrzyni i mialem bardzo dobre wrazenia (jeden z panow poswiecil mi czas, wytlumaczyl, fachowo odpowiadal na pytania - mlodszy, wysoki chyba wspolnik). Niestety skrzynia padla pare miesiecy pozniej i tutaj zaczely sie schody. Przyjmowal zlecenie starszy, gburowaty pan, zupelnie niekontaktowy a jego podejscie sie tylko pogorszylo jak zrezygnowalem z kosztownej naprawy na rzecz kupna uzywanej ASB z allegro. Za wymiane i regeneracje konwertera zaplacilem duuuza kase (w sumie ponad 2 tys!) ale wychodzilem z zalozenia, ze lepiej zrobic to u profesjonalistow i miec spokoj. Do samego konca ciezko gadalo sie z panem (chyba szefem). Pomine milczeniem nagla podwyzke ceny uslugi, kiedy poprosilem o FV. Wymiana miala miejsce 1,5 roku temu. Po przejechaniu 20kkm za namowa innego serwisu asb zdecydowalem sie na wymiane oleju. Jakie bylo moje zdziwienie... jak okazalo sie, ze "profesjonalisci" z Dlugoleki wlali do skrzyni o ponad litr oleju za duzo!!! Tak to jest, jak spoczywa sie na laurach... nie polecam!
użytkownik
01.04.2013 (5 lat temu)
01.04.2013 (5 lat temu)
Zdecydowanie odradzam jakiechkolwiek napraw w zakłdzie. Zawiozłem smochód w celu zbadania co jest uszkodzone firma miała powiadomić mnie telefonicznie o usterce i kosztach naprawy.
Po czterech dniach dostałem tel. że mam przyjechać odebrać gotowy już samochód, jak usłyszałem kwotę do zapłaty to włosy stanęły mi dęba.
Nie dość że nie zadzwonili jak uzgodniłem żeby powiedzieć co jest uszkodzone i ile bedzie kosztować to bez mojej zgody " zrobili" i zażyczyli sobie ponad 1500 zł. Młody chlopak przyjmujący te zlecenia był zaskoczony że nie pasuje mi to co zrobili i za ile choć powinno byc odwrotnie.
Zapłaciłem - OK jak auto chodzi to przełkne temat, długo nie trzeba było czekać bo dobry miesiąc skrzynia znowu chodzi tak jak przed naprawą i tu zaczęły się schody pojechałem z reklamacją bo gwarancja niby rok czasu - młody chłopak załatwiający klientów po jezdzie próbnej wysiadł z auta i z uśmiechem mówi że wszystko jest w porządku a osoba która jeżdzi tym samochdem najzwyczajniej nie umie jezdzić automatem ( własciciel auta jezdzi automatami od ok. 10 lat - tylko automatami) . Tak więc jedno jest pewne że gwarancja w tym zakładzie jest max. do BRAMY, a jak coś stanie sie podczas eksploatacji to napewno nie z winy tegoż zakładu.
użytkownik
25.01.2014 (4 lata temu)
25.01.2014 (4 lata temu)
odradzam banda złodzieji skasowali mnie 4500zł za regeneracje skrzyni a jk dodaje i puszczam gaz to szrpie robią na lewo bo nie chcą dawać faktury vat każą dopłacić podatek a z jakiej racji nie powiedzieli że poduszka skrzyni zerwana chociaż za takie pieniądze powinna być wymieniona sądzę że nawet nie ściągali skrzyni jak mówili wymienili płytę sterójącą i olej i to wszystko złodzieje partacze a co najgorsze to naciągacze na kase odradzam i ostrzegam przed nimi lepiej sprawdzić i porównac w innych warsztatach a nie odrazu jechać tam
użytkownik
15.02.2014 (4 lata temu)
15.02.2014 (4 lata temu)
Mam odmienne zdanie o tej firmie. Blisko rok temu naprawiałem skrzynię w Audi A6, nie powiem cena nie była najniższ (ale nie żałuję) skrzynia pracuje bardzo dobrze. Po pół roku zauważyłem jakieś plamy oleju pod autem - mój mechanik powiedział,że to wyciek ze skrzyni biegów. Pojechałem do Długołęki i zgłosiłem reklamacje, że mam wyciek ze skrzyni. Młody człowiek przyjął auto i powiedział, że muszę poczekać 2 godziny. Po godzinie auto było na podnośniku i pokazano mi, że wyciek jest z pod uszczelki miski. Chciałem zobaczyć co będą robić. Ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem, że wylewają olej i wyciągają filtr. Wlali nowy olej, dali nowy filtr, nową uszczelkę ( racunek prosty 450,- za wymianę oleju jak nic ). Młdy prosi mnie imówi, że auto jest do gotowe do odbioru. Widziałem co robią, więc pytam ile płacę, a Młody odpowiada: dziękuje nic, wyciek mógł powstac z naszej winy. Chciałbym aby obsługiwano mnie tak wszędzie. Uważam, że jest to jeden z lepszych warsztatów na dolnym śląsku.
użytkownik
06.07.2015 (2 lata temu)
06.07.2015 (2 lata temu)
Dla mnie tragedia - jedyny plus pseudo naprawa trwała 3 dni - potem tylko gożej, podana cena za naprawe 5000 zł przy odbiorze poprosiłem o fakturę - zarzyczyli sobie + 23 % vat... skrzynia szarpie kilkukrotnie na serwisie ciągle wina wszystkiego tylko nie skrzyni .... wchodzi w tryb awaryjny- nie obyło sie też bez lawety ogolny koszt zabawy z tym serwisem ok 10 tys zł a samochod nadal nie działa !!
użytkownik
21.08.2015 (2 lata temu)
21.08.2015 (2 lata temu)
Po prostu dramat.
Mieli naprawić mój samochód a zepsuli chyba jeszcze bardziej.
Zostawiłem tam 10 000zł, panowie skutecznie unikają odpowiedzialności i śmieją się w twarz.
użytkownik
19.05.2016 (2 lata temu)
19.05.2016 (2 lata temu)
niestety co czytam jest prawdą wina obarczają wszyststko tylko nie ich prace która pozostawia wiele do zyczenia , byc może właściciel nie wie co sie dzieje w firmie .
taki bonus to to ze ktos zostawił brudna popielniczkę w moim aucie pomimo tego ze ja nie pozwalam palić
użytkownik
03.11.2016 (rok temu)
03.11.2016 (rok temu)
Wymieniałem u nich olej w skrzyni a że mam drobny wyciek to po jakimś czasie sprawdzam poziom a tam duuużo za dużo nalane . Sprawdzałem na rozgrzanym , na zimnym , pozycja P , silnik odpalony więc niech nikt nie myśli że źle sprawdzam . Partaczom nie chce się nawet oleju zmienić poprawnie.
użytkownik
6 lut (4 miesiące temu)
6 lut (4 miesiące temu)
Zdecydowanie odradzam! Myślałem, że mam do czynienia z fachowcami, niestety tak nie jest. Śruby przykręcone tak słabo, że ręką można odkręcać, ze skrzyni cieknie. Wg producenta powinna być wklejona na silikon, a jest założona na uszczelkę. Bardzo wysoko się cenią, jednak jakość świadczonych usług jest kiepska.
użytkownik
4 cze (19 dni temu)
4 cze (19 dni temu)
Oszuści i tyle.Miala byc diagnostyka i wymiana oleju za 950 zl.Wyciągneli odemnie prawie 9000zl a po14000km Jeep stoi na lawecie .Oddaje auto do ekspertyzy

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin