test

Opinie o ASB PALKA Wioletta Palka, Mysłowice, Rzemieślnicza 14

Korzystałeś z usług ASB PALKA Wioletta Palka, Mysłowice, Rzemieślnicza 14? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Maciej
Data: 2012-05-21 22:34

Wizyt: 23419
Komentarzy: 27
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
21.05.2012 (6 lat temu)
21.05.2012 (6 lat temu)

ASB PALKA Wioletta Palka, Mysłowice, Rzemieślnicza 14

Opinia o ASB PALKA Wioletta Palka
Mysłowice, Rzemieślnicza 14

NIE POLECAM a WRĘCZ ODRADZAM. 5miesięcy jeżdżę by usunęli usterkę po kapitalnym remoncie skrzyni który robili i nie potrafią lub nie chcą naprawić do końca skrzyni, a skasowali za naprawę ponad 4tys zł, będę kierował sprawę do sądu bo mam zniszczoną skrzynie po ich naprawie.
autor
21.05.2012 (6 lat temu)
21.05.2012 (6 lat temu)
NIE POLECAM a WRĘCZ ODRADZAM. 5miesięcy jeżdżę by usunęli usterkę po kapitalnym remoncie skrzyni który robili i nie potrafią lub nie chcą naprawić do końca skrzyni, a skasowali za naprawę ponad 4tys zł, będę kierował sprawę do sądu bo mam zniszczoną skrzynie po ich naprawie.
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
Nie wiem o co chodzi poprzednikowi, ale mam OPLA Vectre i oddałem w ręce tj firmy i naprawa i obsługa bez zarzutów:) POLECAM na własną odpowiedzialność:)
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
POLECAM Warsztat jak najbardziej:) Wszystkim Polecam;) Jesli ktos sie mnie spyta o pomoc to polece tą firme, bo oni naprawde wykonują kawał dobrej roboty i naprawde nie wiem jak mozna tak ją oczerniać.... pewnie konkurencja nie śpi:)
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
Dlaczego ktos narzeka na ten warsztat?! po raz pierwszy sie spotkalem z tym, że w tak krotkim czasie zostało wszystko naprawione. Mam wszystko udokumentowane:) POLECAM:)
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
Firma godna polecenia. Słowo firma jest tu odpowiednim słowem, bo to jest naprawde rzetelny i solidny warsztat. Byłem na Śląsku przejazdem i niestety moje BeMka odmowiła posłuszeństwa i naprawde nie żałuje, że zostawiłem auto w tym warsztacie:) POLECAM:)
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
W mojej zasłużonej Vectrze z racji sporego przebiegu skrzynia biegów odmówiła posłuszeństwa. Na szczęście z pomocą przyszedł mi ten warsztat:) Naprawili moją skrzynie biegów i dzięki temu nie zapłaciłem majątku;)
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
Pozytywnych opinii nigdy za wiele Również korzystam z usług tego warsztatu. Nigdy nie miałem złego doświadczenia z tą firmą. Godni polecenia fachowcy.:)
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
Konkretny, fachowy człowiek z doświadczeniem, z równie doświadczonymi współpracownikami. Szybkie naprawy, konkretne terminy, omówienie każdej awarii, każdego zabiegu. No i kieszeń nie boli aż tak bardzo:)
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
Fachowa obsługa, rzetelna i szybka praca to jest to co wyróżnia ten warsztat:) Polecam wszystkim, którzy nie chcą za 5 minut znowu mieć awarie:) POLECAM:)
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
W sumie to nie znam sie na tych sprawach, ale auto jeździ. Skrzynia biegów naprawiona, dostałam dokumenty na wszystkie wymienione części. Miła obsługa, co w dzisiejszych czasach jest rzadkością:)
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
Takie warsztaty to chciałbym w każdym mieście. Jestem z Rudy Sląskiej, ale znajomy polecił mi tą firmę i sam się zdziwiłem stosunkiem ceny do jakości. warto było trochę przejechać:) Polecam:)
użytkownik
05.02.2014 (4 lata temu)
05.02.2014 (4 lata temu)
Jeśli macie zepsutego Automata to polecam ten warsztat, bo jako jedyny mógł mi od razu powiedzieć co sie stało i ile będzie kosztować naprawa:) mam nadzieje że juz nie bede miała problemow, ale jakby ktos inny szukał dobrego warsztatu to polecam ten:)
użytkownik
20.02.2014 (4 lata temu)
20.02.2014 (4 lata temu)
Polecam warsztat ASB PALKA - mimo prognozowanych wysokich kosztów znaleźli uszkodzenie, które było banalne, a jednak mogło prowadzić do dużo poważniejszych uszkodzeń. Niewiele jest takich warsztatów, które starają się postawić właściwą diagnozę. W moim przypadku uratowało mnie to od wydatku kilku tysięcy złotych.
użytkownik
05.01.2015 (3 lata temu)
05.01.2015 (3 lata temu)
Jeśli macie problem z automatem to jedźcie tylko do tego warsztatu. Mają dobrych fachowców, znających się na rzeczy. Naprawiałem samochód z tiptronikiem. Naprawa została wykonana fachowo, skrzynia pracuje prawidłowo, a na wykonaną naprawę otrzymuje się 12 miesięczną gwarancję, co pozytywnie świadczy o tej firmie.
użytkownik
07.11.2015 (2 lata temu)
07.11.2015 (2 lata temu)
Mam Mercedesa „s”klasę rocznik 2001. Skrzynia przechodziła w stan awaryjny. Diagnoza komputerowa w zakładzie „Palka” z 150 PLN: sprzęgło hydrokinetyczne do naprawy. Chcieli 4500 PLN. Miałem negatywne doświadczenia z tym warsztatem. Pojechałem sprawdzić do Czerwionki. Pokazałem diagnozę. Naprawę ocenili na 3000 PLN, ale faktyczną cenę mogli podać dopiero po rozebraniu skrzyni. Nie wykluczali innych przyczyn. I mieli rację. Ostatecznie zapłaciłem 1780 PLN wraz z płynami i filtrami. Co jest do cholery. Podają najwyższą cenę jaką mogą za lipną i płatną diagnozę. A ludzie są zadowoleni bo wszystko jest uprzejmie i szybko. Nie dajcie się nabrać. Sprawdzajcie ten warsztat.
użytkownik
15.02.2016 (2 lata temu)
15.02.2016 (2 lata temu)
Witam w ASB PALKA wymieniałem olej w tiptronic Audi A6 C6 w kwietniu w tamtym roku. Skrzynia zaczeła delikatnie szarpać przy hamowaniu gdy zrzucała z 2 na 1 na zimnym siniku ale było to mało odczuwalne gdyż było ciepło na dworze i silnik sie szybko nagrzewał a było to tylko odczuwalne na zimnym silniku. Od listopada gdy temperatury były zimniejsze szarpanie z 2 na 1 było bardziej odczuwalne. W lutym 2016 roku udałem się do ASB SENTYRZ kraków celem sprawdzenia skrzyni na komputerze. Skrzynia bez błędów. Tamtejsi mechanicy zdziwili się że mając w niej oryginalny niski przebieg tj.160000 żeby taka usterka była. Spytali jak i gdzie był wymieniony olej. Powiedziałem że po trasie gdy silnik i skrzynia była nagrzana mechanicy w ASB Palka wzieli samochód na warsztat odrazu i zaczeli wymieniać olej. W ASB Sentyrz powiedzieli że tak sie nie robi i prawdopodobnie mam niski stan oleju. W ASB Sentyrz krakow gdy zmieniałem olej zajechałem do nich z Katowic auto na wymiane oleju czekało 2 godziny do osiagniecia 20 stopni dopiero mechanicy przystąpili do wymiany. Po wymianie oleju w ASB Sentyrz nie mam już problemu z szarpaniem przy hamowaniu skrzynia chodzi idealnie. Nie polecam ASB Palka, w mojej sprawie żle wymienili olej bałbym im się dać skrzynię do większej naprawy.

Damian Kowalewski Audi A6 C6 2010 rok.
użytkownik
18.02.2016 (2 lata temu)
18.02.2016 (2 lata temu)
Witam,
w związku z prowadzoną kampanią reklamową Firmy Jana Sentyrza z Krakowa jest to już kolejna negatywna opinia wypisana przez rzekomego klienta dla naszej firmy na kolejnym portalu internetowym. Spodziewam się również jeszcze kolejnych więc proszę wszystkich o rozważne czytanie rzekomych opinii. Mogę Państwa zapewnić, że prowadzimy firmę rzetelnie od 20 lat i posiadamy wiedzę fachową pozwalającą na naprawę skrzyń biegów automatycznych. Wykonujemy ok. 6-7 napraw dziennie i kilka negatywnych opinii wypisanych przez konkurencję nie będzie rzutowało na usługi przez nas świadczone.
użytkownik
29.06.2016 (2 lata temu)
29.06.2016 (2 lata temu)
Zdecydowanie odradzam. Nie dość, że auto po ich "fachowej" naprawie nie chciało w ogóle zapalić, to jeszcze powymieniali nowe części na jakieś stare. Między innymi wymienili mi rozrusznik na taki, który w ogóle nie pracował. Nie wspomnę już o kosztach. Za tę "naprawę" w dużo lepszych warsztatach zapłaciłam o wiele mniej. Widzę także, że kasowane są negatywne komentarze na temat tego "warsztatu".
użytkownik
27.07.2016 (2 lata temu)
27.07.2016 (2 lata temu)
Jak najbardziej polecam ten warsztat,auto chodzi jak nówka a do tego fachowcy pierwsza klasa,miałem jeszcze jedna usterke nie zwiazana z ASB,odwiedziłem chyba z 5 warsztatów i wszyscy rozkładali rece i nie umieli zlokalizować usterki,wiec postanowiłem odwiedzić ASB PALKA,zajeło im to 5 minut i już wszystko wiedziałem.Polecam warsztat w 100%
użytkownik
05.11.2016 (rok temu)
05.11.2016 (rok temu)
Jak najbardziej polecam ten warsztat. Wczoraj odebrałem swojego Mercedesa po naprawie automatycznej skrzyni biegów. Fachowa obsługa , profesjonalizm ! Jestem bardzo zadowolony !!!
użytkownik
30.11.2016 (rok temu)
30.11.2016 (rok temu)
Jeśli chodzi o naprawę skrzyń typu Multitronic to nie polecam tego warsztaty. Za naprawę zapłaciłem prawie 6 tys. a skrzynia się rozsypała po prawie 5tys.km. Po przeprowadzeniu adaptacji pan szef powiedział że powinien jechać i nie wie dlaczego nie jedzie. Nawet nie wiedzą że łańcuch napędowy się rozpina, śmieszne. Nie polecam do automatów.
użytkownik
09.12.2016 (rok temu)
09.12.2016 (rok temu)
Multitronic to nie automatyczna skrzynia biegów tylko bezstopniowa.Kolega jak chce zaszkodzič to moźe się najpierw trochę poduczy zanim będzie wypisywał bzdury wyssane z palca.
użytkownik
26.06.2017 (rok temu)
26.06.2017 (rok temu)
Mały warszatat . Poziom mechaników poza szkołą podstawową. Chciałem zobaczyć swoje auto i mechanik z petem w ustach pod moim samochodem wulgarnie mnie wyprosił po czym pet mu spadł do oleju. Większość opinii jest fałszowana. Dla chcących podaje aders priv [email protected] wszystko wam opisze dokładnie. ( litr oleju do automatu za 20 zł liczą sobie po 43 zł ) sama wymiana skrzyni 2x 500 zł )
użytkownik
01.07.2017 (rok temu)
01.07.2017 (rok temu)
Witam,
Szanowni Państwo nie sugerujcie się wpisami z tej strony, jest to strona której prawdopodobnie autor wpisuje negatywy tylko po to aby właściciele firm opłacali go 200 zł za ich usunięcie... jak się nie opłaci to wychodzi 2 negatyw tak jak w moim przypadku. Dodam że nie otrzymuje się żadnych faktur za te 200 zł opłacone, portal nieuczciwy. Moja firma zajmuje obiekt o powierzchni ok. 500 m2 a personel ma różne wykształcenie ok. 30 % wyższe. Pozdrawiam.
użytkownik
19.11.2017 (10 miesięcy temu)
19.11.2017 (10 miesięcy temu)
szukam właśnie warsztatu i myslałem o was , ale widzę dużo negatywów i by najmniej nie to bo większość ludzi anonimowa , ale wystarczy poszukać na różnych forach poszczególnych marek samochodów i piszą to ludzie którzy mają po kilka set a nawet kilka tyś postów , więc nie jest to anonimowa osoba która się tylko zarejestrowała żeby napisać pozytywa lub negatywa z konkurencji tylko aktywny użytkownik forum danej marki
użytkownik
19.12.2017 (9 miesięcy temu)
19.12.2017 (9 miesięcy temu)
Witam wszystkich byłych i przyszłych klientów firmy ASB z Mysłowic !!!!
ASB jest firmą spełniającą kryteria fachowej, szybkiej i rzetelnej obsługi klienta.
Polecam w 100 % .
Na podstawie rozmowy tel. firma określiła zakres naprawy / VW Golf IV 1,9 TDI brak biegu wstecznego / podała koszt i w ca 5 godzin w podstawionym aucie usunęła uszkodzenie.
Tak trzymać .....

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin