test

Opinie o Auto-Hol Import samochodów Dudek Z., Cięcina, Jana Pawła II 87

Korzystałeś z usług Auto-Hol Import samochodów Dudek Z., Cięcina, Jana Pawła II 87? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): zbyszek
Data: 2013-04-26 07:30

Wizyt: 29286
Komentarzy: 131
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
26.04.2013 (5 lat temu)
26.04.2013 (5 lat temu)

Auto-Hol Import samochodów Dudek Z., Cięcina, Jana Pawła II 87

Opinia o Auto-Hol Import samochodów Dudek Z.Cięcina, Jana Pawła II 87NIestety, handlarz jest naciągaczem. Dałem sie xxxxxć na zaliczke, ktorj nie odzyskałęm, nawet po tym, jak udowodniłem handlarzowi podanie nieprawdy w ogłoszeniu. widzę,ze mimo mojej interwencji ogłoszenie z haslem "serwisowane" nadal widieje, a to jest nieprawda. Sprawdziłęm auto w ASO. Radzę omijać tego xxxxxx z daleka.
autor
24.06.2016 (2 lata temu)
24.06.2016 (2 lata temu)
Niedawno zakupiliśmy samochód u Pana Zbyszka. Jesteśmy bardzo zadowoleni, bardzo miła i profesjonalna obsługa,samochód zadbany, czysty i z niskim przebiegiem. Serdecznie polecamy!!!!
użytkownik
16.07.2016 (2 lata temu)
16.07.2016 (2 lata temu)
Kilka miesięcy temu kupiłem u Pana Zbyszka samochód tj. Subaru Forester. Bardzo profesjonalny sprzedawca, na miejscu przedstawił wady i zalety samochodu, otrzymałem dodatkowe opony i fotele czyli wszystko co zostawił właściciel, pojazd przywiózł mi do Katowic. Szczerze polecam.
użytkownik
09.09.2016 (2 lata temu)
09.09.2016 (2 lata temu)
Od pana Zbyszka kupuje samochody od 1998r. Nie zdarzyło się żebym nie był zadowolony. Ostatnim moim nabytkiem jest skoda octavia combi w kolorze białym diesel 2.0 TDI z bogatym wysposarzeniem rocznik 2014 sprowadzony z Niemiec. Dokładnie taki jaki chciałem. Samochód w idealnym stanie w przystępnej cenie. Po pół roku użytkowania jestem bardzo zadowolony. Nie było żadnych niespodzianek. Pan Zbyszek jest profesjonalista w swoim fachu. Osoby którym poleciłem współpracę z tym sprzedawca zawsze były zadowolone. Polecam.
użytkownik
11.09.2016 (2 lata temu)
11.09.2016 (2 lata temu)
Zakupiłem od Pana Zbyszka Seata Altea 1.8 Tsi. Jestem bardzo zadowolony. Widzialem ten samochód w stanie w jakim przyjechał z Niemiec bez zabiegów kosmetycznych. Samochód był w super stanie. Przejechałem się i po 500 metrach wiedziałem że biorę to auto. Dokumenty przygotowane idealnie. Rejestracja bezproblemowa. Mój mechanik mówi że nie ma się do czego przyczepić.
użytkownik
15.09.2016 (2 lata temu)
15.09.2016 (2 lata temu)
Cześć :) Seat altea 1.4 tsi, zakupiłam od Pana Zbyszka :) Miła i profesjonalna obsługa, auto zadbane. Sprawuje się bardzo dobrze, serdecznie polecam usługi Pana Zbyszka :)
użytkownik
21.09.2016 (2 lata temu)
21.09.2016 (2 lata temu)
Witam
Kupiłam u P. Zbyszka auto marki Suzuki S-Cross, auto sprawuję się dobrze,autko zadbane, komis P. Zbyszka godny polecenia, miła i profesjonalna obsługa. Polecam.
użytkownik
14.10.2016 (2 lata temu)
14.10.2016 (2 lata temu)
Witam, zakupione Auto Volkswagen PASSAT sprawuje się bardzo dobrze,już kilka dobrych lat. POLECAM KOMIS Pana Zbyszka i na pewno odwiedzę Go przy następnej zmianie Auta. POLECAM!!!
użytkownik
27.11.2016 (2 lata temu)
27.11.2016 (2 lata temu)
Witam.Kupiłem u Pana Zbyszka VW Sharana. Samochód zgodny z opisem, zadbany.Profesjonalne podejście do klienta,gorąco polecam.Następne poszukiwania samochodu na pewno rozpocznę w tym komisie.
użytkownik
28.11.2016 (2 lata temu)
28.11.2016 (2 lata temu)
Witam,w październiku kupiłem u P.Zbyszka VW Passata wyboru nie żałuję gdyż naprawdę trafiła się perełka. Wszystkie formalności załatwił za mnie.Polecam bardzo.
użytkownik
28.11.2016 (2 lata temu)
28.11.2016 (2 lata temu)
Witam kupiłem samochoód FORD GALAXY u P.Zbyszka jestem bardzo zadowolony z samochodu.Bardzo uczciwy i profesjonalny facet można mu w 100% zaufać .myślę że napewno polecę mu jeszcze wiele klientów ....pozdrawiam Jarek .S
użytkownik
05.12.2016 (2 lata temu)
05.12.2016 (2 lata temu)
Zakupiłem u Pana Zbyszka Audi A3. Przed sprowadzeniem zostały udzielone wszystkie niezbędne informację. Samochód w świetnym stanie, fajnie wyposażony, zadbany i z małym przebiegiem. Wszystkie formalności zostały załatwione przez Pana Dudka. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i gorąco polecam usługi Pana Zbyszka :)
użytkownik
30.12.2016 (2 lata temu)
30.12.2016 (2 lata temu)
Witam. Niedawno kupiłam u Pana Dudka samochód. Samochód jest w świetnym stanie, bardzo fajnie wyposażony i zadbany.
Przed zakupieniem wszystko zostało mi bardzo dokładnie wyjaśnione. Bardzo polecam
użytkownik
05.01.2017 (2 lata temu)
05.01.2017 (2 lata temu)
Witam. Kupiłem od Pana Zbyszka już kilka samochodów. Przedostatnie było Audi A3. Niestety został mi skradziony. Obecne jeżdżę kupiony od Zbyszka Citroën C4. Ze wszystkich aut byłem bardzo zadowolony. Auta zadbane i bez żadnych przekretow. Z czystym sumieniem mogę polecić ta firmę gdyż o uczciwych handlarzy coraz trudniej.1
użytkownik
21.01.2017 (2 lata temu)
21.01.2017 (2 lata temu)
Dzięki p.Zbyszkowi mam moje kapitalne pod każdym względem auto. Sprawnie, rzeczowo i uczciwie - tak powinna wyglądać profesjonalna obsługa transakcji. Przy tym w przesympatycznej atmosferze. Auto sprawdzone w serwisie Forda -wszystko w idealnym porządku. POLECAM! W przyszłości wrócę tam bez wahania.
użytkownik
22.01.2017 (2 lata temu)
22.01.2017 (2 lata temu)
Pan Zbyszek zadowolenie kupującego stawia na pierwszym miejscu. Rewelacyjny kontakt, rzeczowe i poważne podejście do klienta. Zakupiony samochód spełnił moje oczekiwania. Polecam.
użytkownik
01.02.2017 (rok temu)
01.02.2017 (rok temu)
Witam,
Kupiłam u Pana Zbyszka kolejny samochód, który jest w bardzo dobrym stanie, zadbany, sprawny i przede wszystkim spełnia moje oczekiwania. Transakcja przepiegła sprawnie i w miłej atmosferze:). Mogłam także liczyć na pomoc w złatawieniu formalności zwiazanych z zakupem samochodu.
Polecam.
użytkownik
18.02.2017 (rok temu)
18.02.2017 (rok temu)
Pana Zbyszka znamy już ponad 10 lat. Kolejny raz kupiliśmy u niego samochód. Cenimy sobie Jego profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, entuzjazm i empatię. Bardzo ważna jest dla nas Jego rzetelność i bezkonkurencyjność. Polecamy Auto-Hol znajomym jak i nieznajomym. Naprawdę warto kupować u Pana Zbigniewa, a uśmiech zawsze będzie gościł na Waszych twarzach. Warto zaryzykować, a nie pożałujecie! Dziękujemy za wyszukanie dla nas rodzinnego Citroena C4 Grand Picassa. Mamy nadzieję, że nam posłuży przez kilka lat...
Panie Zbyszku jeszcze raz dziękujemy, życzymy dalszych sukcesów, optymizmu i pogody ducha!
użytkownik
21.02.2017 (rok temu)
21.02.2017 (rok temu)
Osobiście słyszałem, że całe rodziny kupują auta od pana Zbyszka. To była rzecz, która mnie przekonała, by również skorzystać z usługi, gdyż w naszym pięknym kraju ofert jest setki tysięcy, natomiast wartych uwagi tylko dziesiątki. W tym przypadku nie liczyłem na szczęście tylko na opinie o panu Zbyszku. Auto kupiłem takie jakie było akurat, nie szukałem konkretnego modelu i padło na Citroena Grand Picasso. Auta nigdzie nie sprawdzałem. Widziałem jak wygląda i się przejechałem. To wystarczyło, żeby podjąć pozytywną decyzję. Może trzeba zapłacić troszkę więcej niż gdzieś indziej, lecz potem wiadomo za co się zapłaciło. Dzięki takim osobom zajmującym się handlem autami, nasz kraj byłby zdrowym krajem, a nie krajem szwindlarzy i „kręcicieli” liczników. Pan Zbyszek jest bardzo uczciwy i ma świetne podejście do klienta. Polecam i wiem gdzie będę kupował kolejne auto.
użytkownik
07.03.2017 (rok temu)
07.03.2017 (rok temu)
W weekend odebraliśmy od pana Zbigniewa samochód BMW 1. Czekaliśmy na niego ponieważ był w warsztacie blacharskim. Przed zakupem pojechaliśmy obejrzeć jego uszkodzenia. Po krótkim namyśle zdecydowaliśmy się na zakup.Zadecydowało to, że widzieliśmy jak auto wyglądało przed naprawą. Dzisiaj jesteśmy zachwyceni. Samochód zrobiony jest perfekcyjnie, wygląda jak nowy. Wszystkie części oryginalnie zamówione w BMW. Tak jak mówił pan Zbigniew samochód jest w stanie idealnym, faktyczny przebieg zgodny z licznikiem. Po prostu ideał. Dodając do tego kompleksowe załatwianie formalności przez pana Zbigniewa i profesjonalne podejście już wiemy, że przyjdziemy do niego po następny samochód. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam każdemu komu zależy na dobrym, porządnym samochodzie.
użytkownik
08.04.2017 (rok temu)
08.04.2017 (rok temu)
Pan Zbyszek to uczciwy i rzetelny sprzedawca. Nie sprzedaje kota w worku. Kupowaliśmy Nissana Note z uszkodzeniami blacharskimi, samochód można było wcześniej zobaczyć i przejechać się. Po kilku dniach i obejrzeniu kilku innych samochodów, które robili fachowcy Pana Zbyszka, zdecydowaliśmy się na kupno. Nie żałujemy. Pan Zbyszek pomaga załatwić wszelkie formalności, robił za darmową taksówkę dla nas, poświęcając swój czas a na koniec odstawił auto pod dom:). Nie należy do handlarzy, którzy wciskają szajs a po wzięciu pieniędzy wypinają się na klienta. Pan Zbyszek, mimo że auto już było sprzedane, pomógł jeszcze w kilku rzeczach i nie kosztowało to nas ani grosza. Samochód hula a my jesteśmy zadowoleni. Zdecydowanie polecamy firmę Auto-Hol.
użytkownik
13.04.2017 (rok temu)
13.04.2017 (rok temu)
Sprzedający wiarygodny i uczciwy. Kupiłem Opla Zafirę 2015r., samochód zgodny z opisem, naprawa wykonana profesionalnie, jestem zadowolony z zakupu.
Poleciłem firmę znajomym i oni również zakupili tutaj samochody. Polecam.
użytkownik
22.04.2017 (rok temu)
22.04.2017 (rok temu)
Witam,
3 tygodnie temu kupiłem od Pana Zbyszka Range Rovera Sport. Długo szukałem białego Ranga z pewną historią, bo jak wiadomo nie jest to tanie auto i wszelkie naprawy i wymiany mogą bardzo drogo kosztować. Pan Zbyszek bez problemu na moja prośbę podstawił auto na kilka dni do autoryzowanego salonu Land Rovera w Bielsku Białej, gdzie prześwietlili mi auto do samych opon. Tak jak Pan Zbyszek wspominał, autko okazało się perfekt. Sprzedawcę polecam, szczególnie na auta z wyższej półki, bo można później żałować zakupu niepewnego auta (sam o mały włos nie naciąłem się na bitego Ranga u innego sprzedawcy i tylko opinia rzeczoznawcy Dekry mnie uratowała). Formalności z zakupem załatwione perfekt i autko na moją prośbe (odpłatnie) zostało dostarczone mi pod dom. Dzisiaj cieszymy się naszym pięknym nowym autkiem bo jak to Pan Zbyszek mówił jest petarda!:) i takie też jest. Jeszcze raz polecam sprzedawcę i za kilka lat wracam na zakupy.
użytkownik
25.04.2017 (rok temu)
25.04.2017 (rok temu)
Niedawno zakupilismy u P .Zbyszka samochód KIA Sportage.Samochód z niewielkim przebiegiem ,zadbany prawie jak nowy .Wszystkie formalności związane rejestracją pomógł załatwić P Zbyszek .Rewelacyjny kontakt powazne i rzeczowe podejscie do klienta.Polecam Firmę AUTO-HOL za profesjonalizm , to dziś rzadkość . Pozdrawiam Pawel S.
użytkownik
16.05.2017 (rok temu)
16.05.2017 (rok temu)
Witam od dwóch tygodni jestem właścicielką białego Opla Mokka zakupionego u Pana Zbyszka. Samochód z mega wyposażeniem, napędem na wszystkie koła, dający przyjemność z jazdy w 100%.Bez jakichkolwiek wad ukrytych,spełniający moje oczekiwania co do wygladu i wielkosci. Pan Zbyszek to wiarygodny i uczciwy sprzedający, godny polecenia wszystkim chcącym nabyć swoje wymarzone cztery kółka. Polecamy Auto Hol Pana Zbyszka my na pewno jeszcze skorzystamy z usług tej firmy.
użytkownik
16.05.2017 (rok temu)
16.05.2017 (rok temu)
Po dlugich, meczacych i bezowocnych poszukiwaniach samochodu na własną reke skorzystałem z usługi pana Zbigniewa, strzal w dziesiątkę. Od kilku dni jestem posiadaczem Renault Megane i jestem zachwycony. Serdecznie polecam Auto-hol, swietny kontakt, szeroka gama modeli, i 100%-towa wiarygodność. Polecam!
użytkownik
16.06.2017 (rok temu)
16.06.2017 (rok temu)
U pana Zbyszka w ciągu roku kupiłem dwa samochody. Kupiłem ponieważ oferuje pojazdy stosunkowo nowe, często nieznacznie uszkodzone za rzetelną cenę.Oferuje samochody sprawdzone i na każdą kieszeń.
Ponadto rzetelnie informuje o wadach i zaletach oferowanych samochodów.
Nie do przecenienia jest również jego pomoc przy załatwianiu formalności związanych z rejestracją iubezpieczeniem zakupionego samochodu.Jestem pod wrażeniem sprawności i rzetelności, co nie jest zbyt częste w tego typu działalności. Polecam tym którzy wiedzą co chcą kupić i za cenę rzeczywistej wartości samochodu.
użytkownik
25.06.2017 (rok temu)
25.06.2017 (rok temu)
Jestem bardzo zadowolona z zakupu samochodu w Auto-Hol. Pięć lat temu zakupiłam samochód BMW, jeździ do tej pory bezawaryjnie. Wymieniam tylko części , które się zużywają.Polecam zakupy w tej FIRMIE.
użytkownik
21.07.2017 (rok temu)
21.07.2017 (rok temu)
Witam serdecznie. Od końca maja jestem właścicielem samochodu Skoda Superb zakupionego u Pana Dudka. Jestem bardzo zadowolony z zakupu samochodu szczególnie dlatego, że mimo braku wcześniejszych oględzin, auto po sprowadzeniu na teren Niemiec bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Brak ukrytych wad oraz atrakcyjny wygląd to jedne z nielicznych zalet tego samochodu. Spełnia moje oczekiwania w 1000 %. Sprzedawca jest rzetelnym, wiarygodnym i godnym polecenia człowiekiem, gdyż większość samochodów zakupionych w naszej rodzinie pochodzi właśnie od niego. Współpraca z Panem Zbyszkiem to czysta przyjemność. Serdecznie polecam tego sprzedawcę i jestem pewny, że ponownie skorzystam z jego usług.
użytkownik
24.07.2017 (rok temu)
24.07.2017 (rok temu)
Serdecznie polecam pana Zbyszka. Samochód, który od niego zakupiłem to Nissan Qashqai. Samochód zadbany z niskim przebiegiem bez ukrytych wad. Na plus szybkie załatwienie z dokumentami oraz pomoc z założeniu haka holowniczego. Z czystym sumieniem polecam firme Auto-Hol.
użytkownik
13.08.2017 (rok temu)
13.08.2017 (rok temu)
Kupiłem kolejne auto u pana Zbyszka sprzedający sprowadził mi na prawde 2 bardzo fajne i dobrze wyposażone samochody, pomaga w sprzedaży samochodu, szybko i sprawnie załatwia wszelkie formalności i co nie zdarza się u innych sprzedawców interesuje sie stanem technicznym podczas użytkowania oraz służy pomocą.Polecam sprzedającego i następny samochód na pewno kupię u Pana Zbyszka ;)
użytkownik
29.12.2018 (24 dni temu)
29.12.2018 (24 dni temu)
W firmie Pana Zbyszka kupiliśmy dwa samochody jednym jeździmy już 10 lat(Ford C-Max) a drugim 7lat(Mitsubishi Colt).
Przebiegi aut sprawdziłem wszystko wporzo,rzetelny i godny polecenia.
Zachęcamy do skorzystania z usług Auto Hol Cięcina Dudek Z.
Pozdrawiamy

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin