test

Opinie o Auto Klinika, Świdnik, Żwirki i Wigury 49B

Korzystałeś z usług Auto Klinika, Świdnik, Żwirki i Wigury 49B? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Szymon
Data: 2016-07-25 08:27

Wizyt: 4962
Komentarzy: 83
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
25.07.2016 (2 lata temu)
25.07.2016 (2 lata temu)

Auto Klinika, Świdnik, Żwirki i Wigury 49B

Opinia o Auto Klinika
Świdnik, Żwirki i Wigury 49B

Zlikwidowałem szkodę po kolizji. Elementy bardzo dobrze spasowane, żadnych negatywnych uwag. W pełni profesjonalne podejście do klienta i miła obsługa
autor
19.07.2017 (rok temu)
19.07.2017 (rok temu)
mam o nich dobre zdanie po tym jak zajęli się moim autem. wgniecenia usunięte, lakier położony jak trzeba. całość wygląda tak, że nie muszę się bać o to że będzie trzeba po nich coś poprawiać.
użytkownik
01.08.2017 (rok temu)
01.08.2017 (rok temu)
szybka robota przy zarysowanym aucie zrobiona jak należy. po rysie nie ma śladu. polecam
użytkownik
28.08.2017 (rok temu)
28.08.2017 (rok temu)
w woj lubelskim jeden z lepszych warsztatów tego typu. pozytywne opinie na pewno nie są na wyrost. sam miałem okazję poznać się na ich pracy. naprawiałem w Auto Klinice wgniecione drzwi. szybko, profesjonalnie i za dobrą cenę.
użytkownik
18.09.2017 (rok temu)
18.09.2017 (rok temu)
naprawili mi przypaloną tapicerkę w samochodzie. nie ma śladu po dziurze. przywrócili jej też dawny kolor i świeżość. od razu jeździ się dużo przyjemniej.
użytkownik
27.09.2017 (rok temu)
27.09.2017 (rok temu)
warsztat bardzo dobry. pracownicy wyszkoleni i uprzejmi. polecam
użytkownik
29.09.2017 (rok temu)
29.09.2017 (rok temu)
warsztat bardzo profesjonalny, dobre podejście do klienta, uczciwa wycena i terminowość realizacji. korzystałem z ich usług i jestem zadowolony.
użytkownik
24.10.2017 (11 miesięcy temu)
24.10.2017 (11 miesięcy temu)
robią bardzo dobre wrażenie. warsztat profesjonalny, wyposażony w dobry sprzęt. praca przy wgniecionym zderzaku szybka i nie ma już śladu po uszkodzeniu. jestem w pełni zadowolony z ich obsługi.
użytkownik
31.10.2017 (11 miesięcy temu)
31.10.2017 (11 miesięcy temu)
Mają dobrze wyposażony warsztat i preparaty z najwyższej półki. Autodetaling najlepszy w okolicy. Odświeżali mi wnętrze auta i usuwali pęknięcia w skórzanej tapicerce. Efekt mega fajny.
użytkownik
13.11.2017 (11 miesięcy temu)
13.11.2017 (11 miesięcy temu)
solidni, terminowi i uczciwi. znają się na blacharce jak mało który warsztat. polecam
użytkownik
21.11.2017 (11 miesięcy temu)
21.11.2017 (11 miesięcy temu)
Jestem bardzo zadowolony z pracy tego warsztatu przy moim samochodzie. Panowie usunęli wgniecenia z maski i zalakierowali wszystkie zadrapania czy odpryśnięcia lakieru. Całość kosztowała mnie mniej niż się spodziewałem, a auto odebrałem we wcześniej umówionym terminie.
użytkownik
29.11.2017 (10 miesięcy temu)
29.11.2017 (10 miesięcy temu)
Warsztat 100% profesjonalny. Uszkodzony zderzak naprawili, zarysowania przykryli tak, że nie ma po nich śladu. Auto odebrałem w terminie i zapłaciłem tyle na ile się umówiliśmy. Polecam.
użytkownik
18.12.2017 (10 miesięcy temu)
18.12.2017 (10 miesięcy temu)
Fajny warsztat. Dobrze wyposażony i pracownicy na poziomie. Szybka naprawa wgnieceń w moim aucie, za rozsądne pieniądze.
użytkownik
30.12.2017 (9 miesięcy temu)
30.12.2017 (9 miesięcy temu)
również mogę ich polecić. moje auto odpicowali tak, że prawie nie poznałem. środek wyczyszczony elegancko. usunęli wszystkie plamy z tapicerki. super robota.
użytkownik
2 sty (9 miesięcy temu)
2 sty (9 miesięcy temu)
Szybka naprawa za rozsądne pieniądze, spokojnie polecam ich dalej.
użytkownik
22 sty (9 miesięcy temu)
22 sty (9 miesięcy temu)
Sprawdzony warsztat, 100% polecam. Nowy lakier super mi położyli.
użytkownik
29 sty (8 miesięcy temu)
29 sty (8 miesięcy temu)
100 % zadowolenia z pracy tego warsztatu. Koszt naprawy mniejszy niż zakładałem, czas stosunkowo krótki, a efekt bardzo fajny. Wgniecenia z maski usunięte, po sporych zarysowaniach na drzwiach nie ma śladu. Auto wygląda super! Dzięki.3
użytkownik
20 lut (8 miesięcy temu)
20 lut (8 miesięcy temu)
Nowy lakier położony idealnie, kolor super. Od radu całość zabezpieczona odpowiednimi środkami. Jestem zadowolony z ich pracy.
użytkownik
1 mar (7 miesięcy temu)
1 mar (7 miesięcy temu)
Uszkodzony zderzak naprawiłem u nich w niedługim czasie i za kasę mniejszą niż krzyknęli na kilku innych warsztatach. auto do odbioru miałem w umówionym terminie. Ogólnie jestem z nich bardzo zadowolony.
użytkownik
15 mar (7 miesięcy temu)
15 mar (7 miesięcy temu)
Auto klinika jest znana w Lublinie i okolicach wśród kierowców, którzy lubią dbać o swoje samochody. W warsztacie mają autodetaling na mega wysokim poziomie. Czyszczenia tapicerki, powłoki ochronne na lakier, odświeżanie wnętrza samochodu. Wszystko czego prawdziwy fan motoryzacji pragnie dla swojego samochodu.
użytkownik
20 mar (7 miesięcy temu)
20 mar (7 miesięcy temu)
Naprawili auto uszkodzone po kolizji. Lakier i blacharka bardzo dobrze wykonane. Kolor dobrany dobrze. Czas oczekiwania krótki, a koszt zamkną się w szacowanym budżecie.
użytkownik
1 maj (5 miesięcy temu)
1 maj (5 miesięcy temu)
Polecam. Naprawa nie trwała długo, warsztat dobrze wyposażony.
użytkownik
21 maj (5 miesięcy temu)
21 maj (5 miesięcy temu)
szybka naprawa po stłuczce. wszystko załatwione bezgotówkowo. polecam warsztat!
użytkownik
28 maj (4 miesiące temu)
28 maj (4 miesiące temu)
Polecam. Firma solidna, szybko naprawili wgniecenia i dali dobrą cenę.
użytkownik
29 maj (4 miesiące temu)
29 maj (4 miesiące temu)
Zrobili mi elegancko maskę, na której miałem parę rys po kocich pazurach. Wszystko szybko, w miarę tanio, jestem zadowolony.
użytkownik
27 cze (3 miesiące temu)
27 cze (3 miesiące temu)
Polecam. Bardzo dobry lakiernik. Usunął zarysowania z mojego auta i nie ma po nich śladu. Jestem w pełni zadowolony z efektu ich pracy.
użytkownik
2 lip (3 miesiące temu)
2 lip (3 miesiące temu)
Sprawdzona firma. Lakiernik najlepszy w okolicy. Usuwał mi ostatnio zarysowania z drzwi i nie ma po nich śladu. Cena za całość rozsądna. Polecam.
użytkownik
13 lip (3 miesiące temu)
13 lip (3 miesiące temu)
Miła obsługa, bardzo fajnie wyposażony warsztat i praca na wysokim poziomie. Lakiernik wykonał swoją pracę w 100% zgodnie z moimi oczekiwaniami.
użytkownik
1 sie (2 miesiące temu)
1 sie (2 miesiące temu)
Najlepszy warsztat w okolicy. Polecam. Lakier położony idealnie.
użytkownik
22 sie (2 miesiące temu)
22 sie (2 miesiące temu)
Warsztat na medal. Ładnie usunęli wgniecenia z mojego samochodu, zalakierowali odpryski i wszystko zrobili do umówionego wcześniej terminu. Jak najbardziej polecam.
użytkownik
3 wrz (miesiąc temu)
3 wrz (miesiąc temu)
Polecam warsztat, po gradobiciu miałem wgniecenia na masce i usunęli mi je w bardzo szybkim czasie za nieduże pieniądze.
użytkownik
1 paź (22 dni temu)
1 paź (22 dni temu)
ponowie naprawiali moje auto po kolizji. blacharz i lakiernik mieli sporo pracy ale ładnie sobie ze wszystkim poradzili. jestem w pełni zadowolona z ich pracy.
użytkownik
8 paź (14 dni temu)
8 paź (14 dni temu)
Za niewygórowane pieniądze usunęli plamy z mojej tapicerki i ogólnie odświeżyli wnętrze samochodu. Bardzo polecam, solidna firma.
użytkownik
15 paź (8 dni temu)
15 paź (8 dni temu)
POLECAM! Naprawili mi zderzak i nadkole po kolizji. Jest super! Dzięki

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin