test

Opinie o Bafir. Lecznica dla zwierząt, Czeladź, Szpitalna 9a

Korzystałeś z usług Bafir. Lecznica dla zwierząt, Czeladź, Szpitalna 9a ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): M
Data: 2011-05-09 03:36

Wizyt: 20004
Komentarzy: 15
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
09.05.2011 (6 lat temu)
09.05.2011 (6 lat temu)

Bafir. Lecznica dla zwierząt, Czeladź, Szpitalna 9a

Opinia o Bafir. Lecznica dla zwierząt
Czeladź, Szpitalna 9a

Chciałabym z tego miejsca, pochwalić pracującą w tej lecznicy panią doktror wet. Ewę, za jej kompetencję i podejście do psich pacjentów. To prawdziwy wet. z powołania, polecam :)
użytkownik
20.08.2011 (6 lat temu)
20.08.2011 (6 lat temu)
Nie mam zastrzeżeń do pracujących tam lekarzy, jednak pani dokonująca "strzyżeń" zwierząt nie ma pojęcia o tym co robi. Zwierzę zostało ogolone bez mała do zera, bo pani złapała za maszynkę i wygoliła futro bez zastanowienia. Co najgorsze była zadowolona ze swojego dzieła na "lewka". Takie strzyżenie za 60zł może niestety wykonać każdy...
użytkownik
21.01.2012 (5 lat temu)
21.01.2012 (5 lat temu)
Nie polecamy nikomu przychodni BAFIR w Czeladzi. Zawiedliśmy się bardzo. Mamy wielki żal do Pani Doktor, która b. źle się zajęła naszym psiakiem. Naszym zdaniem trzeba poinformować o poważnej chorobie, a nie zbywać i okłamywać właścicieli. Chyba nie jest to w dobrym interesie przychodni.
użytkownik
07.02.2013 (4 lata temu)
07.02.2013 (4 lata temu)
12 lat temu w tej lecznicy wysterylizowano mi kotkę i i po 3 dniach mi zeszła w ubiegłym roku w maju oddałem kotkę znowu i okazuję się że kotka od stycznia i teraz w lutym miała 2 razy ruję i nie wiem co mam z tym fantem zrobić.Pan szef gdy próbuję się z nim spotkać unika kontaktu dałem w lecznicy telefon i nawet nie zadzwoni co z tą sprawą mam zrobić,a należało by się aby coś powiedział w tej sprawie.
użytkownik
02.04.2013 (4 lata temu)
Zastrzeżenie mam jedynie do Pana 'Szefa", który bardzo sobie lekceważy pacjentów i ich właścicieli. Zamiast przyjmować pacjentów siedzi sobie w gabinecie, rozmawiam 30 min. przez telefon, potem kręci się po przychodni jakby nie miał co robić (w poczekalni siedziało kilka osób), małżeństwo z psem czekało chyba 30 min zanim Pan Marcin wykona swoje 'obowiązki' po czym przyszedł i łaskawie zaprosił do gabinetu. Pani potem konsultowała się w sprawie swojego niegrzecznego psa, napomknął co nie co i kazał sobie przeczytać książkę o wychowaniu. Inna sytuacja, w sobotę byłyśmy się lecznicy, ponieważ jak się okazało psu zrobił się obrzęk po operacji. Doktor po wytłumaczeniu nie miał pojęcia o co chodzi, kazał pojechać po psa ,kiedy wróciłyśmy z pieskiem po 10 minutach jego już nie było. Za to serdecznie polecam pana dr. Sebastiana, bardzo sympatyczny, zawsze wytłumaczy dokładnie co jest nie tak, powie co robić, żeby było lepiej, wydaję mi się, że ma większe pojęcie o tym co robi niż pan właściciel. W sobotę po naszych tłumaczeniach od razu wiedział o co chodzi i sam stwierdził, że dr. Zając niepotrzebnie kazał przywozić psa. Jako tako do sposobu w jaki leczą mojego psa nie mam zastrzeżeń, za to do aroganckiego zachowania "Szefa" jak najbardziej tak. Nie powierzyłabym mu do leczenia na dłużej swojego zwierzaka, czy to psa, kota czy królika.
użytkownik
13.11.2013 (4 lata temu)
13.11.2013 (4 lata temu)
Nie ma lepszego specjalisty jak dr Zając.Zawsze mogę liczyć na jego pomoc.
Do reszty pracowników też nie mam zastrzeżeń. Miła i fachowa obsługa klienta jak jego pupila. POLECAM
użytkownik
21.11.2013 (4 lata temu)
21.11.2013 (4 lata temu)
Sam jestem "szefem" i to, że siedzę przy komputerze czy rozmawiam przez telefon to wcale nie oznacza, że nie pracuje.
Mój pies jest podopiecznym "Pana Szefa" dr Zając zawsze możemy liczyć na jego fachową pomoc.
POLECAMY BAFIR
użytkownik
19.02.2015 (2 lata temu)
19.02.2015 (2 lata temu)
Nie polecam przychodni,,Bafir\'\'!!!! Niestety trafilam tam z chorym pupilem z przekonaniem, ze sa od tego, aby pomagac. Spotkalam sie jedynie z krytyka i kasliwymi komentarzami, ktore były nie na miejscu. Nie znajac sytuacji oskarżono mnie o zaniedbywanie pupila. Zero współczucia i chęci pomocy!!
użytkownik
05.05.2015 (2 lata temu)
05.05.2015 (2 lata temu)
Pan Zając włściciel pomylił zawody i żyje dalej w komunie ja że wydałem dwie negatywne opinie powiedziano mi ze nie będę obsługiwany w tej lecznicy a moje opinie biorą się z tąd że w przeszłości oddałek kotkę do sterelizacji i kotka zmarła po 3 dniach.Zrobiłem drugi błąd i uwierzyłem że to przypadek ale moja 2 kotka po sterelizacji zamiast nie mieć rui a miała raz w roku to teraz zrobiono tak zabieg że kotka jest dalej nie wysterelizowana i ma ruje po 4 razy w roku.Więc pytam jak można mieć dobrą opinię o p.Zającu który robi takie usługi że zwierzątka wręcz zdychają lub jest tysiąc krotnie gorzej jak przed sterelizacją.A miałem nadzieję że po sterelizacji będę mógł jeździć z kotką np. na działkę.I dlatego odradzam wszystkim korzystanie z usług tego konował.
użytkownik
12.06.2015 (2 lata temu)
12.06.2015 (2 lata temu)
Jestem bardzo zadowolona z tej przychodni weterynaryjnej.Polecam każdego ze specjalistów pracujących tam. Chodzę tam juz od paru lat. Czytając negatywne opinie na temat samej przychodni jak i P. Zająca muszę przyznać ze ja znam ta lecznice z całkiem innej strony. Pan Zając w przypadku mojego poprZedniego psa juz umieracajeco (ze starosci) był nieładnie mówiąc "na każde zawolanie", nawet po godzinach pracy przychodni. W przypadku terazniejszego pupila kiedy zdiagnozowano u niego poważna chorobę Pan Zając sam interesował się psem, dzwoniąc czy stan psa się nie pogarsza. Musze dodac ze pies zostal wyleczony z tej choroby. Pan Sebastian zawsze wszystko wyjaśnia w prosty i zrozumiały sposób, zawsze znajdzie przyczynę choroby, zachowania psa (co w innych lecznicach wcale nie jest takie pewne- często po prostu leczy się psa nie szukając przyczyny). Pani Ewa ma indywidualne podejście do klienta, zawsze pamięta słabe punkty chorobowe mojego pupila i prZy każdej wizycie o nie pyta. Bardzo polecam Bafir.
użytkownik
20.11.2015 (2 lata temu)
20.11.2015 (2 lata temu)
Mam pieska od 12 lat i do tej pory nie spotkałam się z tak profesjonalnym i indywidualnym podejściem do chorego zwierzaka.Lekarze z tej przychodni uratowali mu życie.Zajmowali sie nim tak jak by to był najważniejszy pacjent.Byli dostepni bez względu na porę dnia i nocy.Ważną informacją jest też to , że poza czasem i sercem poświęcanym naszym pupilom oferują bardzo dostępne ceny.Szczerze polecam!!!
użytkownik
31.10.2016 (rok temu)
31.10.2016 (rok temu)
Nie polecam! Drogo a do tego zaszła pomyłka do której pan Zając nie chciał się przyznać a nawet sam stworzył własną historię. Niemiła rozmowa przez telefon całkowicie skreśliła tą lecznicę. Będę omijać szeroki łukiem i na pewno nie polecę nikomu.
użytkownik
31.12.2016 (10 miesięcy temu)
31.12.2016 (10 miesięcy temu)
Polecam przychodnie Bafir byłem z kotem i wogule nie czekałem. Szef tak szybko przyjął mnie do gabinetu że od razu weszłem i mnie przyją. POLECAM BAFIR
użytkownik
11 mar (8 miesięcy temu)
11 mar (8 miesięcy temu)
Nie polecam omijajcie na kilometr prawie zabili mojego psa swoim leczeniem. teraz w innej klinice przeszedł operację i mam nadzieje że z tego wyjdzie
użytkownik
21 sie (3 miesiące temu)
21 sie (3 miesiące temu)
Witam, wybieram się do przychodni z królikiem na szczepienie czy ktoś był już tam może że swoim króliczkiem ? Polecacie jakiegoś konkretnego lekarza ?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Czeladź

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Sprzedawca - Kasjer
Sprzedawca – Kasjer Miejsce pracy: Czeladź M151-P OPIS ZADAŃ: Osoba zatrudniona na powyższym stanowisku odpowiedzialna będzie m.in. za: zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta zgodnie ze standardami firmy, obsługę kasy fiskalnej, rozładunek dostaw towarów, dbanie o estetyczny wygląd i wł...
Czeladź
wczoraj 8:08
Poszukujemy Opiekunki Osób Starszych
Praca polega na towarzyszeniu osobie starszej i wspieraniu jej w czynnościach życia codziennego, takich jak pomoc w poruszaniu się, pielęgnacji, w przygotowywaniu i przyjmowaniu posiłków oraz w prowadzeniu gospodarstwa domowego. Wymagamy: - przynajmniej podstawowej znajomość języka niemieck...
Czeladź
21 lis
Poszukujemy stażysty
Poszukujemy osoby mającej możliwość i chęć do odbycia stażu finansowanego przez urząd pracy. Zakres obowiązków obejmować będzie pomoc w bieżącej obsłudze biura firmy zajmującej się budowlanką i piaskowaniem. Główne zadanie będzie polegało na promocji naszej działalności w sieci. Wymaga...
Czeladź
17 lis
Emeryt/rencista do prac budowlanych
Firma FHU Kaja zatrudni emeryta/rencistę do prac budowlanych. W przypadku zainteresowania ofertą prosimy o kontakt, a umówimy na rozmowę kwalifikacyjną. Biuro: 502-488-352 ...
Czeladź
17 lis
Magazynier z orzeczeniem o niepełnosprawności
PROBET Sp. z o.o. działa na polskim rynku ponad 20 lat aktywnie wspieramy zatrudnienie osób niepełnosprawnych na terenie całej Polski. Specjalizujemy się w usługach serwisu sprzątającego, ochronie osób i mienia oraz leasingu pracowniczym. Dbamy o pracowników budując pozytywne re...
Czeladź
17 lis
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin