test

Opinie o Barbara Lenkiewicz-Osmulska, dr n. med., Siemianowice Śląskie, Jana Pawła II

Korzystałeś z usług Barbara Lenkiewicz-Osmulska, dr n. med., Siemianowice Śląskie, Jana Pawła II ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Ula Gillner ulagillner
Data: 2009-07-23 16:32

Wizyt: 600
Komentarzy: 13
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
23.07.2009 (9 lat temu)
23.07.2009 (9 lat temu)

Barbara Lenkiewicz-Osmulska, dr n. med., Siemianowice Śląskie, Jana Pawła II

Opinia o Barbara Lenkiewicz-Osmulska, dr n. med.
Siemianowice Śląskie, Jana Pawła II

Pani doktor Lenkiewicz-Osmulska jest osobą konkretną, bystrą, inteligentną. Potrafi wysłuchać pacjenta i zadać odpowiednie pytania. Nie narzuca swojego zdania, ale z informacji zdobytych u pacjenta potrafi ułożyć obraz jego stanu. Ma bardzo przyjazne nastawienie. Kiedy sytuacja tego wymaga, przychodzi na wizytę domową.
autor
23.02.2009 (9 lat temu)
23.02.2009 (9 lat temu)
Niesamowite, że w dzisiejszych czasach są jeszcze tacy lekarze - skrupulatna, zanim przepisze 100 leków zleca badania i autentycznie dąży do rozwiązania problemu. A potrafi problem rozwiązać ;) A do tego jest miła! Polecam każdemu!
autor
18.10.2009 (9 lat temu)
18.10.2009 (9 lat temu)
Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.Rewelacyjne podejście do pacjenta.
autor
06.08.2010 (8 lat temu)
06.08.2010 (8 lat temu)
Lekarz z powołania!Pacjent nie czuje sie intruzem!Niema problemów z skierowaniami na badania, nawet ta bardzo drogie!
autor
31.10.2011 (6 lat temu)
31.10.2011 (6 lat temu)
Bardzo dobry lekarz. Do każdego problemu zdrowotnego podchodzi indywidualnie. Nie przepisuje bezmyślnie antybiotyki i ma pacjenta z głowy. Naprawdę leczy w 100%. Polecam.
autor
17.01.2013 (5 lat temu)
17.01.2013 (5 lat temu)
Najlepszy lekarz na slasku naj naj naj kompetetna mila i cierpliwa
autor
02.02.2013 (5 lat temu)
02.02.2013 (5 lat temu)
KOMPETENTNA ,MILA PO PROSTU FACHOWIEC.POLECAM.
autor
20.03.2013 (5 lat temu)
20.03.2013 (5 lat temu)
Pani Doktor nie potrafi szybko interweniować w przypadku cięższej choroby pacjenta, przepisuje leki starej generacji, które posiadają wiele skutków ubocznych bądź takie na które pacjent jest uczulony, nawet jeśli wielokrotnie przypomina o tym. Prócz tego, że jest miła i powolna nie widzę innych zalet.
autor
07.04.2013 (5 lat temu)
07.04.2013 (5 lat temu)
lekarz z powołania każdemu polecam takiego lekarza nie mozna wszystkiego napisac bo miejsca by brakło ale jak na twojej drodze spotkasz takiego lekarza to masz szczęście naprawde mało takich ludzi żeby przejmowali sie tak pacjętami jak ona i to nie jest przesadna opinia naprawde.
autor
16.04.2013 (5 lat temu)
16.04.2013 (5 lat temu)
Bardzo dobry lekarz potrafi wytłumaczyć pacjentowi co mu dolega i na czym polega leczenie polecam Panią Doktór
autor
04.08.2013 (5 lat temu)
04.08.2013 (5 lat temu)
Przede wszystkim Nie jest doktorem nauk medycznych, jest miła, zleca badania, ale nie zawsze jest kompetentna. Znam lepszych lekarzy.
użytkownik
17.01.2014 (4 lata temu)
17.01.2014 (4 lata temu)
Jeden z lepszych lekarzy internistów w moim mieście. Nie bagatelizuję problemu, szuka różnych rozwiązań. I co najważniejsze, w przypadku przeziębienia czy zapalania gardła nie wciska przeklętych antybiotyków, jak większość lekarzy. Polecam
użytkownik
24.11.2015 (2 lata temu)
24.11.2015 (2 lata temu)
Lepszego lekarza nie widziałem. Potrafi wszystko. Ma przednie podejście do dzieci. Bardzo polecam. Z poważaniem

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin