test

Opinie o Bartłomiej Dudojć, lek. dent., Lubsko, Krakowskie Przedmieście 56

Korzystałeś z usług Bartłomiej Dudojć, lek. dent., Lubsko, Krakowskie Przedmieście 56 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2013-01-30 21:42

Wizyt: 51
Komentarzy: 22
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
30.01.2013 (5 lat temu)
30.01.2013 (5 lat temu)

Bartłomiej Dudojć, lek. dent., Lubsko, Krakowskie Przedmieście 56

Opinia o Bartłomiej Dudojć, lek. dent.
Lubsko, Krakowskie Przedmieście 56

jest to bardzo dobry specjalista, obawiałam się wizyty u niego ale jest bardzo miły i dobrze mi wytłumaczył jaki będzie przeprowadzony zabieg. Gdybym się nie zdecydowała na wizytę u niego to inny lekarz grzebał by mi w zębie, a pan dudojć zrobił zdjęcie i stwierdził że trzeba go przeciąć na pół i wyrwać .
autor
19.02.2013 (5 lat temu)
19.02.2013 (5 lat temu)
Kiedy czytam poprzednie opinie to mam wrażenie że nie byłam u tego samego lekarza.
Miałam przyjemność!!! leczyć się u Pana Dudojcia tak jak cała reszta mojej 6 osobowej rodziny i każde z nas było bardzo zadowolone. Lekarz dba o dobre samopoczucie pacjenta. Każdy krok tłumaczy kompleksowo wraz z uprzednim przedstawieniem ceny wykonywanej czynności. Uprzedza co będzie robił w danym momencie np. czy będzie kuło, piekło, jaki smak możemy poczuć w ustach. Leczy bardzo profesjonalnie na co pozwala mu między innymi najnowszy sprzęt i bardzo dokładnie. poświęca dużo czasu by doprowadzić leczenie do perfekcji. Dużą zaletą jest również wykonywanie każdorazowo prześwietlenia do którego nie trzeba nawet schodzić z fotela. Jednym słowem wizyty oceniam na 5!! i bardzo serdecznie polecam.
PS. Do tego jest szalenie przystojny i szarmancki ;)
autor
20.02.2013 (5 lat temu)
20.02.2013 (5 lat temu)
Zdecydowanie odradzam tego lekarza. Wizyta u niego była nieprzyjemnym doświadczeniem oraz stratą czasu. Jego podejście do pacjenta nie ma nic wspólnego z kulturą ani uprzejmością, a wręcz można spodziewać się aroganckiego, wyniosłego oraz bezczelnego zachowania słysząc m.in. opinię na temat stanu zębów wypowiadaną w obraźliwy a nie - fachowy sposób z którym Pan Dudojć nie miał nic wspólnego podczas mojej wizyty.
Ostatecznie odmówił mi leczenia zęba, stwierdzając (bez przświetlenia!)iż ząb musi być leczony kanałowo. W moim odczuciu Pan dr bał się tego podjąć a to tylko pozwala mi się cieszyć, że jednak nie skorzystałam z jego usług i dzięki temu mogę poszukać bardziej doświadczonego oraz kompetentnego stomatologa.
autor
04.04.2013 (5 lat temu)
04.04.2013 (5 lat temu)
POLECAM! Najlepszy dentysta w Lubsku :) . Poleciła mi Go mama, a ja polecam wszystkim innym :) . Doktor wie co robi, i robi to dobrze :) , jestem bardzo zadowolona :)
autor
26.07.2013 (5 lat temu)
26.07.2013 (5 lat temu)
Plecam! bo mimo iz doktor jest młody to jest z niego doskonały fachowiec, jako jedyny z odwiedzonych przeze mnie lekarzy podjął sie uratowania mojego zęba, a zrobił go tak ze żałuje iż nie trafiłam do niego wczesniej by reszta moich ząbków wygladala tak tak jak ten. Wszystko bylo jasno wytlumaczone, oraz cene poznałam przed zabiegiem a nie jak to jest u innych po. Bezbolesnie miło i z poczuciem humoru. Polecam.
autor
26.07.2013 (5 lat temu)
26.07.2013 (5 lat temu)
Jestem zdumiona tymi nieprzychylnymi opiniami, odkąd doktor jest w lubsku chodzimy całą rodziną i nigdy nie zawiódł naszych oczekiwań, wiele razy pomógł w potrzebie. Niesamowicie dokładny, wysoka jakość, a dotego miły i bardzo kulturalny.
autor
10.08.2013 (5 lat temu)
10.08.2013 (5 lat temu)
Miałam nieprzyjemne doświadczenia z dentystami, ale odkąd spróbowałam u Pana Dudojcia to regularnie tam bywam, bo dzięki niemu wizyty u dentysty stały się niestresujące i bezbolesne:) Jest dokładny i bardzo cierpliwy.
autor
16.08.2013 (5 lat temu)
16.08.2013 (5 lat temu)
Polecam! Córka złamała zęby, a po wizycie u Pana Doktora wygląda tak jak by nic się nie stało. Gorąco polecam, ma podejście do dzieci.
autor
21.08.2013 (5 lat temu)
21.08.2013 (5 lat temu)
Pana Bartka poleciła mi teściowa, ciesze się ze do niego trafiłam. Byłam w ciąży i nikt nie chciał mi pomoc, a on niedość ze przyjął to jeszcze od razu przestało mnie boleć. Jestem straszna panikarą a doktor był mimo to bardzo cierpliwy i co najważniejsze skuteczny.
autor
09.09.2013 (5 lat temu)
09.09.2013 (5 lat temu)
Jestem zadowolona z doktora bo wstawia piękne plomby, jeszcze tak ładnych nie miałam. Jest bardzo dokładny, mily i wszystko przebiega bezboleśnie co dla mnie jest bardzo ważne.
autor
11.12.2013 (5 lat temu)
11.12.2013 (5 lat temu)
Jestem zachwycona, odwiedziłam wcześniej wielu innych dentystów ale nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem. Polecam bo jestem zadowolona w 100%.
autor
11.02.2014 (4 lata temu)
11.02.2014 (4 lata temu)
Bardzo dokładny,konsekwentny w działaniu,opowiada o przeprowadzonym zabiegu,cierpliwy,dużo w nim ciepła ,poczucia humoru,a przy tm bardzo przystojny i szarmancki :)Takich lekarzy "szukać ze świecą":)Jestem bardzo zadowolona z usług pana doktora :)Miałam usuniętego ząbka,czego bardzo się bałam ,lecz pan Bartłomiej zrobił to bardzo umiejętnie :)miejsce po ekstrakcji goi się bardzo dobrze :).Polecam wizytę :)
autor
08.07.2014 (4 lata temu)
08.07.2014 (4 lata temu)
Dobry dentysta, jestem zadowolony. Dokładny, zwraca uwagę na szczegóły, dużo tłumaczy i wyjaśnia w sposób zrozumiały dla kogoś to się na tym nie zna.
autor
21.07.2014 (4 lata temu)
21.07.2014 (4 lata temu)
nie znam, nie byłam i nigdy nie będę, bo odstrasza mnie sposób zachowania pana doktora na poczekalni.... nie mozna oceniać ludzi nie znając ich, ale ten brak dzien dobry czy zwyklego usmiechu wobec starszych....
autor
28.07.2014 (4 lata temu)
28.07.2014 (4 lata temu)
Uważam doktora za dobrego fachowca - sympatyczny, kulturalny, rzeczowy. Zawsze dokładnie tłumaczy, co będzie wykonywał, daje możliwość wyboru, nie naciąga na zbędne zabiegi. Odpowiada na wszystkie pytania, rozwiewa wątpliwości i to bardzo w nim cenię, gdyż nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim podejściem. Wszystkie zęby mam wyleczone starannie. Wypełnienia są tak ładne, że nie widać, który ząb był leczony. Polecam
autor
01.09.2014 (4 lata temu)
01.09.2014 (4 lata temu)
Trafiłam do doktora bo poleciła mi koleżanka, która się leczy u niego i jest zadowolona. Moje problemy zostały już prawie rozwiązane. Przeszłam już kilka zabiegów i nie zawiodłam się nigdy, a miałam tego trochę do zrobienia. Żadnego bólu i było bardzo miło - pozbyłam się strachu przed dentystami i mogę się teraz chwalić ładnym usmiechem, za co dziekuje.
autor
19.03.2015 (3 lata temu)
19.03.2015 (3 lata temu)
Konkretny gościu. Wie co robi, trafna diagnoza i problem bólu przestał istnieć juz po pierwszej wizycie.
autor
30.03.2015 (3 lata temu)
30.03.2015 (3 lata temu)
Z wizyty jestem zadowolona. Doktor ma wiedzę i umiejętności. Według mnie to dobry dentysta. Polecam wszystkim.
autor
03.09.2015 (3 lata temu)
03.09.2015 (3 lata temu)
Punktualny, co bardzo mnie zaskoczyło na wstępie, dokładny i nie spieszy się z pracą. Wyszłam z gabinetu zadowolona z piękną plombą.
autor
05.09.2015 (3 lata temu)
05.09.2015 (3 lata temu)
Byłam u doktora na usuwaniu kamienia. Jestem bardzo zadowolona, zęby oczyszczone bardzo dokładnie i bezboleśnie. Wcześniej robiłam ten zabieg w innych gabinetach i nigdy nie było to wykonane tak dobrze.
użytkownik
08.11.2015 (3 lata temu)
08.11.2015 (3 lata temu)
Polecam..
Świetny specjalista...otwarty...godny zaufania.
Uczciwy...po prostu warto oddać swoje ząbki w ręce tego dentysty.
użytkownik
01.03.2016 (2 lata temu)
01.03.2016 (2 lata temu)
witam ,widzę ze jesteście zadowoleni jak i ja , ale mam pytanie czy ma ktoś z państwa do pana Bartka numer prywatny ponieważ potrzebuje się skontaktować w celu obejrzenia zęba bo złamał mi się z innych przyczyn i taka potrzeba naszła konsultacji z doktorem , czy w ogóle będzie możliwość zrobienia tego w sobotę mój numer kontaktowy 731011564 z góry dziękuje

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin