test

Opinie o Beauty Factory Fabryka Urody, Poznań, Emilii Sczanieckiej 11a

Korzystałeś z usług Beauty Factory Fabryka Urody, Poznań, Emilii Sczanieckiej 11a? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): PaulinaJ.
Data: 2013-06-11 13:19

Wizyt: 9842
Komentarzy: 23
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11.06.2013 (5 lat temu)
11.06.2013 (5 lat temu)

Beauty Factory Fabryka Urody, Poznań, Emilii Sczanieckiej 11a

Opinia o Beauty Factory Fabryka Urody
Poznań, Emilii Sczanieckiej 11a

Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi zabiegi, więc zastanawiam się nad depilacją bikini IPLem. Czytałam o zabiegu w wielu źródłach. Wiem, że konieczna jest wymiana przez gabinety lampy wewnątrz głowicy zabiegowej. Wtedy zabieg na pewno będzie bezpieczny i skuteczny. Ta lampa wewnątrz zwyczajnie się zużywa i tylko regularnie wymieniana gwarantuje udaną terapię. Na pewno przed zdecydowaniem się na serię zabiegów w Gabinecie upewnię się w serwisie głowicy. Wy też pytajcie o certyfikat :)
użytkownik
12.12.2013 (5 lat temu)
12.12.2013 (5 lat temu)
Dr Jarosław Juska - świetny fachowiec. Zaskoczył mnie indywidualnym podejściem do klienta, kompetencją, wiedzą i pełnym doświadczeniem w tematyce medycyny estetycznej. Wiele się dowiedziałam przed samym zabiegiem depilacyjnym. (depilacja laserowa). Okazało się, ze zabieg jest jak najbardziej bezpieczny, a stan mojej skóry i wzrost włosy jest wystarczający, by dokonać tego zabiegu nawet za kilka dni. Jednak.... okazało się też, że do dr Jarosława Juska trudno jest się po prostu dostać. Co chciałabym wybrać termin, to nie było takiej możliwości. Ale koniec końców udało się. Zabieg był przeprowadzony szybko i fachowo. Miałam wykonywane 4 zabiegi depilacyjne, a dziś mogę się pożegnać z niechcianym owłosieniem na rękach, brzuchu i nogach, nie mówiąc już o bikini. Odnośnie ceny - jak na Poznań i okolice konkurencyjna. Bez wątpienia najlepszy gabinet Medycyny Estetycznej z jakim miałam do czynienia. W przyszłym tygodniu jestem umówiona na zabiegi twarzy, między innymi botox - jestem ciekawa efektów. Podobno wykonywane jest w oparciu o oryginalny produkt, więc myślę, że będę równie zadowolona, a cena bez wątpienia najlepsza na rynku. Przyjazne miejsce. Bardzo dobrze się tam czułam.
użytkownik
13.01.2014 (5 lat temu)
13.01.2014 (5 lat temu)
Profesjonalnie wykonana oxybrazja, dzięki której moja skóra zaczęła żyć nowym życiem. Całkowicie dotleniona, odżywiona, oczyszczona. Zabieg usunął niedoskonałości i sprawił, że wyglądam o wiele lepiej, mimo ciężkiej pracy jaką na co dzień wykonuje. Maska została dobrana indywidualnie, dzięki czemu zabieg ostatecznie celująco poskutkował, a ja była bardzo zadowolona. Fachowcy nie z tej ziemi. Plus za to, że weszłam w umówionej godzinie.
użytkownik
31.01.2014 (5 lat temu)
31.01.2014 (5 lat temu)
Botox wykonany przez dr Jarosława Juśka całkowicie spełnił moje oczekiwania, i to nie tylko ze względu na jakość zabiegu, efekt po nim, ale również ze względu na cenę.
Efekt był widoczny po 4 dniach, kiedy to zauważyłam że skóra stała się elastyczna, a zmarszczki zostały wypełnione, przez co nie były tak widoczne.
Zabieg był wykonany całkowicie bezboleśnie, zresztą poddałam się specjaliście, który wiedział co robi.
10 minut jego profesjonalizmu, a efekt widoczny przez wiele wiele dłużej.
Sam gabinet Beauty Factory - Fabryka Urody, jako jedyny w Poznaniu zaoferował ten zabieg w atrakcyjnej cenie - dlatego się zdecydowałam.
I tak jakoś wyszło, ze do dziś odwiedzam właśnie ten salon, ze względu na podstawowy zabieg chociażby manicuru i pedicuru wykonany zawsze fachowo przez Panią Basię.
Pozdrawiam.
użytkownik
19.01.2015 (4 lata temu)
19.01.2015 (4 lata temu)
sprostowanie - botox nie wpływa na elastyczność skóry ani nie wypełnia zmarszczek. poraża mięsień delikatnie, dzięki czemu zmarszczki "rozprasowują się"
użytkownik
13.02.2014 (5 lat temu)
13.02.2014 (5 lat temu)
Bardzo tanio wycenili zabieg laserowego usunięcia popękanych naczynek.
Po pierwszej wizycie już zauważalny efekt. Jestem zadowolona, ponieważ problem, z którym zmagałam się ponad rok, w końcu został zażegnany w salonie kosmetycznym Beauty Factory.
Dr Jarosław Juśka, to doskonały profesjonalista, który zna się na rzeczy.
Zabieg został wykonany profesjonalnie. Dziękuję.!
użytkownik
22.03.2014 (4 lata temu)
22.03.2014 (4 lata temu)
POZYTYWNE ZASKOCZENIE. ZAPISAŁAM SIĘ NA WIZYTĘ DO TEGO GABINETU W CELU OMÓWIENIA PEWNEGO ZABIEGU LIKWIDUJĄCEGO BLIZNY. KOSMETYCZKA, KTÓRA SIĘ MNĄ ZAJĘŁA WYKAZAŁA SIĘ DOŚWIADCZENIEM OCENIAJĄC STAN BLIZN I ICH "JAKOŚĆ". DOSKONALE PRZYGOTOWAŁA MNIE DO ZABIEGU LASEREM FRAKCYJNYM.
NIC NIE BOLAŁO, WSZYSTKO ODBYŁO SIĘ SZYBKO, SKUTECZNIE. EFEKTY OD RAZU WIDOCZNE.
ZAPŁACIŁAM NIEWIELE.
użytkownik
22.04.2014 (4 lata temu)
22.04.2014 (4 lata temu)
Pełen profesjonalizm.
Pracują tam osoby doświadczone i już nie raz się o tym przekonała, a 4 :)
Efekty ostatnio wykonanego zabiegu pozytywnie mnie zaskoczyły. Przy pomocy lasera frakcyjnego wygładziłam skutecznie zmarszczki . Po trzech wizytach było doskonale wszystko widoczne.
Nawet przyjaciółki były w szoku.
Dziękuję za przemiłą obsługę i ciepłą, sprzyjającą atmosferę.
Polecam!
użytkownik
19.05.2014 (4 lata temu)
19.05.2014 (4 lata temu)
Jestem po botoxie. Efekty nie pojawiły się od razu po zabiegu, ale po trzech dniach. Szczerze? Nie spodziewałam się aż takich rezultatów...
W pierwszy dzień pojawiło się subtelne pieczenie, ale dziś... szok.
Zmarszczki prawie całkowicie zniwelowane, a twarz wydaje się korzystnie odmłodzona.
W takim razie gabinet polecam!! :)
użytkownik
08.06.2014 (4 lata temu)
08.06.2014 (4 lata temu)
Nigdy nie podobały mi się moje usta. Zawsze uważałam, że są za wąskie. Kiedy wybrałam się do tego salonu byłam pełna obaw, że po zabiegu moje usta będą wielkie i opuchnięte. Nic takiego się nie stało. Wyglądam znakomicie. Mam pełne i zmysłowe usta, a cena zabiegu była naprawdę atrakcyjna.
użytkownik
08.06.2014 (4 lata temu)
08.06.2014 (4 lata temu)
Miałam okazję korzystać z zabiegów z wykorzystaniem lasera frakcyjnego CO2. Dzięki niemu moje ciało jest w o wiele lepszej kondycji. Zmarszczki są wygładzone, a przebarwienia powstałe z wiekiem zniknęły raz na zawsze. Skóra ma teraz piękny i równy koloryt. Dodatkowo stare blizny po trądziku również zniknęły.
użytkownik
16.07.2014 (4 lata temu)
16.07.2014 (4 lata temu)
Miałam problemy z trądzikiem. Moja twarz cała pokryta była czerwonymi krostkami. Wybrałam się tutaj i już po serii zabiegów zauważyłam znaczną poprawę. Wykonano mi peelingi medyczne oraz laseroterapię. Teraz moja twarz jest gładka i pozbawiona pryszczy. Jestem zachwycona i czuję się atrakcyjna.
użytkownik
16.07.2014 (4 lata temu)
16.07.2014 (4 lata temu)
Po poparzeniu pozostała mi na ręce szpecąca blizna. Koleżanka poleciła mi to miejsce i powiedziała, że tutaj zajmą się mną profesjonaliści. Rzeczywiście tak było po peelingach i laseroterapii blizna jest praktycznie niewidoczna. Jestem zachwycona efektami tych wszystkich zabiegów.
użytkownik
16.07.2014 (4 lata temu)
16.07.2014 (4 lata temu)
Na moich nogach odkąd pamiętam była pomarańczowa skórka. Bardzo mnie to denerwowało i czułam się nieatrakcyjna. Kosmetyki dostępne w drogerii nie pomagały mi dlatego też wybrałam się tutaj i skorzystałam z zabiegu mezoterapii cellilitu. Teraz nogi wyglądają o wiele lepiej jestem zachwycona.
użytkownik
22.07.2014 (4 lata temu)
22.07.2014 (4 lata temu)
Wbrew wysokiej jakości usługi , z których korzystałam nie były w tak wysokiej cenie, jak w innych gabinetach kosmetycznych.
Komfortowo, bezpiecznie i niedrogo.
użytkownik
12.08.2014 (4 lata temu)
12.08.2014 (4 lata temu)
Chodzę tutaj na podstawowe zabiegi kosmetyczne i jestem zadowolona.
Manicure i pedicure jak najbardziej godny polecenia.
Personel dobrze zorganizowany.
użytkownik
24.09.2015 (3 lata temu)
24.09.2015 (3 lata temu)
Jestem zadowolona z usunięcia blizny. Pan Dr Arkadiusz, to profesjonalista.
Usunął bliznę jakby z pomocą czarodziejskiej różdżki :)
Dobra cena, miła obsługa.
użytkownik
21.10.2015 (3 lata temu)
21.10.2015 (3 lata temu)
Chodzę tutaj głównie na zabiegi oczyszczające, które już w dużej mierze pomogły mi zniwelować wiele niedoskonałości na twarzy.
Bardzo doceniam ciepłą atmosferę, miły personel i dość niewygórowany ceny za zabiegi.
Miło.
użytkownik
23.12.2015 (3 lata temu)
23.12.2015 (3 lata temu)
Cóż mogę dodać - bardzo miła, profesjonalna opieka nad klientem. Zabiegów - mnóstwo, a więc każdy może znaleźć coś dla siebie. Dużym atutem Beauty Factory jest dobra cena, indywidualne podejście do klienta i ciepła atmosfera, która sprzyja zabiegom. Polecam!
użytkownik
20.06.2016 (2 lata temu)
20.06.2016 (2 lata temu)
Byłem tutaj w celu zdiagnozowania pewnego znamiona. Pan doktor wykazał się niesamowitym doświadczeniem i pokazał, że zna się na rzeczy.
Na szczęście został usunięty bezpiecznie i bez śladu.
Dziękuję.
użytkownik
15.01.2017 (2 lata temu)
15.01.2017 (2 lata temu)
Dla mnie zaskoczeniem okazał się być makijaż permanentny ust. Przyszłam tu w celu polepszenia wyglądu ust. Konturowanie z cieniowaniem sprawiło, że usta stały się pełniejsze, piękniejsze i w końcu stały się widoczne na tle całej twarzy. Pani, która wykonała zabieg - niestety nie pamiętam jak miała na imię - wykazała się niesamowitym doświadczeniem. POLECAM!
użytkownik
03.04.2017 (rok temu)
03.04.2017 (rok temu)
Oferują pełen zakres usług kosmetycznych, dlatego jestem stałym bywalcem tego miejsca. Ceny są konkurencyjne, mimo że klinika naprawdę prezentuje się bardzo luksusowo.
Obsługa jest miła i konkretna, potrafi mile zaskoczyć klienta.
Na bieżąco się szkolą i rozwijają,co widać po efektach i zmianach!
użytkownik
22 sty (24 dni temu)
22 sty (24 dni temu)
Jestem po depilacji laserowej.
Cała seria naprawdę sprawdziła się w moim przypadku.
Depilacja sprawiła, że na moich nogach nie pojawił się ani włosek.
Profesjonalny sprzęt i indywidualne podejście do klienta.
Oby tak dalej!!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin