test

Opinie o biuro księgowe wasilewscy

Korzystałeś z usług biuro księgowe wasilewscy? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Jarek
Data: 2015-12-29 11:05

Wizyt: 3041
Komentarzy: 25
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
29.12.2015 (rok temu)
29.12.2015 (rok temu)

biuro księgowe wasilewscy

ktoś korzystał? ktoś może polecić? jak ich obsługa księgowa?
użytkownik
14.01.2016 (rok temu)
14.01.2016 (rok temu)
ja korzystam już któryś z kolei rok, noszę swoje papiery, ale też żony firmowe, bo ma swój biznes, nigdy się nie zawiedliśmy, myślę że warto, spróbuj :)
użytkownik
16.02.2016 (rok temu)
16.02.2016 (rok temu)
niezawodni- potwierdzam! pity szybko i konkurencyjne ceny :)
użytkownik
25.03.2016 (rok temu)
25.03.2016 (rok temu)
również polecam, zawsze wiedzą o aktualizacji jakiś przepisów i zmian, robią wszystko szybko i w dobrej cenie
użytkownik
25.04.2016 (rok temu)
25.04.2016 (rok temu)
Bardzo polecam to biuro. Dzięki niemu księgowość mam wyprowadzoną na prostą.
użytkownik
05.05.2016 (rok temu)
05.05.2016 (rok temu)
Bardzo polecam to biuro. Wszystkie dokumenty sprawnie tam wypełniają.
użytkownik
22.06.2016 (rok temu)
22.06.2016 (rok temu)
Również i mnie pozostaje tylko polecać. Wszystko wykonane jest dokładnie i terminowo!
użytkownik
25.07.2016 (rok temu)
25.07.2016 (rok temu)
Zdecydowanie najlepsze biuro rachunkowe w naszym mieście!
użytkownik
06.08.2016 (rok temu)
06.08.2016 (rok temu)
Mogę tylko polecić to biuro. Są rzetelni, dokładni i skuteczni!
użytkownik
23.09.2016 (rok temu)
23.09.2016 (rok temu)
Nie mam pojęcia jak do tej pory radziłam sobie z rachunkowości bez tego biura. Takie biuro, to mega ułatwienie w prowadzeniu biznesu!
użytkownik
09.10.2016 (rok temu)
09.10.2016 (rok temu)
Ja korzystałam z tego biura. Jestem mega zadowolona, bo wszystko tu jest terminowo.
użytkownik
19.11.2016 (11 miesięcy temu)
19.11.2016 (11 miesięcy temu)
Faktycznie dobrze tu puszą! Bardzo dobre i pomocne biuro księgowe! Skorzystałem raz i teraz będę już korzystał.
użytkownik
4 sie (3 miesiące temu)
4 sie (3 miesiące temu)
Miałem pewną sprawę związaną w branży księgowej i w tym biurze na miejscu wszystko mi łopatologicznie wytłumaczyli, a także pomogli wypełnić wniosek. Nie wiem jak bym poradził bez ich pomocy. Bardzo dziękuję im za okazaną życzliwość i fachowe poradnictwo.
użytkownik
11.12.2016 (11 miesięcy temu)
11.12.2016 (11 miesięcy temu)
Spróbuj biuro państwa Wasilewskich. Naprawdę warto!
użytkownik
14.12.2016 (11 miesięcy temu)
14.12.2016 (11 miesięcy temu)
Korzystałam z usług tego biura kilkakrotnie i zawsze byłam pod dużym wrażeniem profesjonalności i sprawności w załatwianiu klientów. Dobre i rzetelne biuro!
użytkownik
18 sty (9 miesięcy temu)
18 sty (9 miesięcy temu)
Znów się zbliża okres rozliczeń PIT i jak zawsze skorzystam z pomocy biura Wasilewscy, które świetnie wykonuje takie rzeczy, a ja nie muszę się meczyć z wypełnianiem pitu. Firma ok.
użytkownik
14 lut (9 miesięcy temu)
14 lut (9 miesięcy temu)
Znów korzystałam z pomocy biura Wasilewscy do rozliczenia PITÓw całej mojej rodzinie. Takie usługi nie są drogie, a wyliczenia są dokładne i nie musimy się martwic na zapas idąc do skarbówki. Polecam!
użytkownik
14 wrz (2 miesiące temu)
14 wrz (2 miesiące temu)
Miałam problemy z pewnymi rozliczeniami rocznymi i zasięgnęłam porady w tym biurze. Był to dobry krok, bo wyjaśnili w czym tkwi problem, a także pomogli poprawnie wszystko rozliczyć. Z takiego miłego podejścia jestem bardzo zadowolona.
użytkownik
15 mar (8 miesięcy temu)
15 mar (8 miesięcy temu)
Biuro Wasilewscy mi poleciła koleżanka z pracy, która korzysta od lat i zawsze była zadowolona z wysokiego poziomu usług. Nie szukałam innej alternatywy i z polecenia skorzystałam i warto było. Biuro ma usługi w przystępnych cenach i co najważniejsze cechuje je wysoka jakość realizacji zleceń. Miło , przyjemnie i tanio!
użytkownik
22 kwi (6 miesięcy temu)
22 kwi (6 miesięcy temu)
Potwierdzam. Biuro, które na księgowości zna się jak nikt. Szelkie trudne sprawy załatwiam właśnie tutaj.
użytkownik
12 maj (6 miesięcy temu)
12 maj (6 miesięcy temu)
Prowadzę firmę, ale papierki trudno ni ogarnąć. Od jakiegoś czasu korzystam z biura Państwa Wasilewskich i jest ok!
użytkownik
8 cze (5 miesięcy temu)
8 cze (5 miesięcy temu)
Współpracuję z tym biurem od lat i do dzisiejszego dnia się jeszcze nie zawiodłam co mnie bardzo cieszy. Na bieżąco monitorują moje sprawy i o wszystkich ważnych i istotnych rzeczach jestem informowana. Czuję się doceniona jako klientka.
użytkownik
13 lip (4 miesiące temu)
13 lip (4 miesiące temu)
Bardzo długo już korzystam z tego biura. Są naprawdę porządku!
użytkownik
4 paź (miesiąc temu)
4 paź (miesiąc temu)
W natłoku biur z tej branży ciężko jest coś znaleźć odpowiedniego, ale miałem farta i trafiłem do nich. Mają profesjonalne podejście do wykonywanej pracy a wszystkie zestawienia są robione na czas. Praktycznie o nic się nie muszę martwić tylko regulować należności. Taka forma współpracy mi odpowiada.
użytkownik
14 lis (3 dni temu)
14 lis (3 dni temu)
Witam. Biuro państwa Wasilewskich mogę tylko polecić. Każdy dokument zrobiony jest dokładnie i na czas. zawsze można liczyć na ich pomoc. Nawet niespodziewanie wpaść i wyjaśnić coś. Profesjonalni są bardzo i to się chwali!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin