test

Opinie o Biuro Rachunkowe Atoran Monika Liberkowska, Czerniejewo, pl. ks. Kopczyńskiego 3 /7

Korzystałeś z usług Biuro Rachunkowe Atoran Monika Liberkowska, Czerniejewo, pl. ks. Kopczyńskiego 3 /7? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Łukasz
Data: 2016-01-21 13:02

Wizyt: 600
Komentarzy: 9
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
21.01.2016 (2 lata temu)
21.01.2016 (2 lata temu)

Biuro Rachunkowe Atoran Monika Liberkowska, Czerniejewo, pl. ks. Kopczyńskiego 3 /7

Opinia o Biuro Rachunkowe Atoran Monika Liberkowska
Czerniejewo, pl. ks. Kopczyńskiego 3 /7

Polecam usługi tej firmy. Zawsze wykonują wszystko rzetelnie i w terminie. Posiadają doskonały kontakt z klientem. Bardzo dobrze się z nimi współpracuje.
użytkownik
13.10.2016 (rok temu)
13.10.2016 (rok temu)
To biuro rachunkowe to marzenie każdego, kto potrzebuje pomocy w prowadzeniu własnego biznesu! Miła obsługa i ułatwienia na każdym kroku. Coś wspaniałego!
użytkownik
17.10.2016 (rok temu)
17.10.2016 (rok temu)
Jestem niesamowicie zadowolona z obsługi klienta w tym biurze. Po pierwsze uśmiech, a reszta jakoś pójdzie. I faktycznie- usługi zawsze wykonane dobrze i na czas:)
użytkownik
26.10.2016 (rok temu)
26.10.2016 (rok temu)
Bardzo fajne i solidne biuro rachunkowe. Panie przemiłe i zawsze chętne do pomocy. Całość oceniam bardzo pozytywnie, a paniom dziękuję za miłą obsługę.
użytkownik
03.11.2016 (rok temu)
03.11.2016 (rok temu)
Zdecydowanie będę wracał do tego biura jeszcze nie raz w swoim życiu. Bardzo profesjonalna obsługa, kulturalna, miła i potrafiąca się zatroszczyć o klienta.
użytkownik
07.11.2016 (rok temu)
07.11.2016 (rok temu)
Zdecydowanie warte polecenia biuro rachunkowe. Przemiłe panie, które mnie obsługiwały utwierdziły mnie w przekonaniu, że dobrze wybrałem. Ceny mają bardzo rozsądne.
użytkownik
13.11.2016 (rok temu)
13.11.2016 (rok temu)
Jak najbardziej warte zaufania biuro rachunkowe. Są najlepsi w mojej okolicy. Mają genialne podejście do klienta i jego potrzeb. Nie mam im nic do zarzucenia.
użytkownik
25.11.2016 (rok temu)
25.11.2016 (rok temu)
Współpraca z tym biurem to przyjemność w najczystszej formie. Jestem bardzo zadowolony, że zdecydowałem się na skorzystanie z ich usług. Polecam wszystkim zainteresowanym.
użytkownik
01.12.2016 (rok temu)
01.12.2016 (rok temu)
Wpadłem do nich z jakąś głupią małą sprawą, jednak okazali się na tyle dobrzy, że przeniosłem do nich księgowość mojej firmy. Zdecydowanie było warto. Polecam.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin