test

Opinie o Bogaczyk Maciej. Mechanika pojazdowa, Poznań, Nizinna 34

Korzystałeś z usług Bogaczyk Maciej. Mechanika pojazdowa, Poznań, Nizinna 34 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Maciej
Data: 2016-07-30 22:02

Wizyt: 7904
Komentarzy: 21
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
30.07.2016 (rok temu)
30.07.2016 (rok temu)

Bogaczyk Maciej. Mechanika pojazdowa, Poznań, Nizinna 34

Opinia o Bogaczyk Maciej. Mechanika pojazdowa
Poznań, Nizinna 34

najlepszy mechanik, wszystko zostalo szybko zdiagnozowane, chociaz z problemem nie moglo się uporac dwoch poprzednich „specjalistow”, tutaj od razu wiedzieli co i jak i mogli zabrac się za naprawe, jestem zadowolony
użytkownik
20.09.2016 (rok temu)
20.09.2016 (rok temu)
Zdiagnozowana i przeprowadzona szybko, bez robienia problemów, że części zostały zamówione przeze mnie. Przy okazji bez dopłaty wymieniono mi filtr powietrza i kabinowy. Całość usługi w bardzo przystępnej cenie. Przy tak rzetelnym podejściu do klienta z pewnością odwiedzę warsztat przy kolejnej usterce lub okresowym przeglądzie.
użytkownik
08.06.2017 (7 miesięcy temu)
08.06.2017 (7 miesięcy temu)
ogólnie miałem doczynienia z kilkoma warsztatami ale z goryczą musze stwierdzić, że to były paprochy. nie lubię czegoś takiego. dopiero w warsztacie pana Macieja znalazłem odpowiedni poziom usług i podoba mi się u niego, że mówi konkretnie co trzeba zrobic i ile będzie kosztować wymiana i nawet pokazuje zużytą część. porządny mechanik i fajny facet. polecam!
użytkownik
28.09.2016 (rok temu)
28.09.2016 (rok temu)
Ostatnio miałam problemy z silnikiem i znajomy polecił mi ten warsztat i była to dobra decyzja. Sprawnie zaopiekowali się moim autkiem i wymienili część w silniku, która powodowała ten dziwny defekt podczas jazdy. Jestem naprawdę zadowolona z dokonanej usługi jak i podejścia do klientki. Pełna kultura i rzetelność!!!
użytkownik
30.10.2016 (rok temu)
30.10.2016 (rok temu)
miałem stłuczkę i mój zderzak strasznie ucierpiał. tutaj bez problemu założyli nowy, a cena nie była zbyt wysoka. polecam ten zakład wszystkim zmotoeryzowanym!
użytkownik
26.01.2017 (11 miesięcy temu)
26.01.2017 (11 miesięcy temu)
Ten mechanik jest naprawdę solidny i uczciwy, a to rzadkość wśród mechaników. Doceniam w nim tę cechę! Większość mechaników, to szuje, a ten jest skarbem poprostu!
użytkownik
27.01.2017 (11 miesięcy temu)
27.01.2017 (11 miesięcy temu)
Warsztat pana Macieja polecił mi kolega z pracy i przekonałam się osobiście, że to bardzo dobry i uczciwy mechanik, który świetnie serwisuje moją toyotkę i na bieżąco monitoruje wszelkie potencjalne naprawy. Bardzo polecam!
użytkownik
23.02.2017 (10 miesięcy temu)
23.02.2017 (10 miesięcy temu)
Trafiłam do tego mechanika z polecenia koleżanki i bardzo jestem zadowolona z wymiany wahaczy w moim samochodzie. Naprawa trwała jeden dzień i pod wieczór mogłam już go odebrać, a przy okazji pokazał stare wahacze, które były dosłownie popękane na pół. Ogólnie jestem zadowolona z naprawy.
użytkownik
12.04.2017 (9 miesięcy temu)
12.04.2017 (9 miesięcy temu)
Jak się ma używane auto to niestety czasami coś jest do wymiany w biegiem lat. Ja takimi naprawami udaję się do tego mechanika, którego znam od lat i mam do niego pełne zaufanie, bo nie kombinuje, a naprawia naprawdę solidnie. Zero zastrzeżeń i miły kontakt. Polecam!.
użytkownik
13.05.2017 (8 miesięcy temu)
13.05.2017 (8 miesięcy temu)
Lubię ten warsztat, bo naprawiają tu moje auta naprawdę dobrze. Od wielu lat mam prawo jazdy i aut już wiele miałem. Każde było tu naprawiane.
użytkownik
14.05.2017 (8 miesięcy temu)
14.05.2017 (8 miesięcy temu)
Miałem problem ze wtryskami paliwa i oddałem do na[rawy auto do tego serwisu. Sprawnie się nim zaopiekowali i dokonali stosownej wymiany. Termin wykonania usługi był krótki, a zaśpiewana cena w porządku.
użytkownik
08.06.2017 (7 miesięcy temu)
08.06.2017 (7 miesięcy temu)
Witajcie. Miałem ostatnio problem ze sprzęgłem i skrzynią biegów. Coś ewidentnie w tym układzie nie chodziło dobrze. zacierało się. Zwróciłem się zntym problemem jak zawsze do pana Macieja. dwa dni i po robocie, a autko śmiga jak nowe. Polecam!
użytkownik
12.07.2017 (6 miesięcy temu)
12.07.2017 (6 miesięcy temu)
Według mnie najlepszym mechanikiem jest Maciej Bogaczyk. Zawsze bardzo dobrze naprawia moje auto. Ostatnio szwankowały mi hamulce. Teraz są ekstra naprawione.
użytkownik
24.07.2017 (5 miesięcy temu)
24.07.2017 (5 miesięcy temu)
Bardzo cenie warsztat Pana Macieja, bo jego naprawy są na wysokim poziomie i do mojego auta używa tylko części oryginalnych, żadnych zamienników. Be problemu jest też ustalenie terminu naprawy i twardo się tego trzyma, a cena za wszelkie usługi jest jak naj bardziej do przyjęcia!
użytkownik
07.08.2017 (5 miesięcy temu)
07.08.2017 (5 miesięcy temu)
Jest to zakład, który ja serdecznie polecam. Diagnostyka, naprawa rewelacyjnie szybko!
użytkownik
07.08.2017 (5 miesięcy temu)
07.08.2017 (5 miesięcy temu)
W tym zakładzie wszystko się dzieje bardzo szybko i dokładnie. Jest szybka i sprawna diagnostyka. Szybka i dokładna naprawa. Bardzo duży plus! Polecam!
użytkownik
15.09.2017 (4 miesiące temu)
15.09.2017 (4 miesiące temu)
Bardzo dobry warsztat z którego korzystam od lat i nigdy się nie zawiodłem. Wszelkie naprawy były dokonywane w miare terminowo i byłem oczywiście informowany jaka to usterka i jaka będzie cena. Wszystko w jak naj lepszym porządku.
użytkownik
06.10.2017 (3 miesiące temu)
06.10.2017 (3 miesiące temu)
U pana Macieja naprawiałam wachacze, które całkiem mi padły, ale przy naszych drogach to nic niezwykłego. w ciągu tego samego dnia mogłam już odebrać auto a cena była taka jaką wczesniej uzgodniłam. Poważny mechanik a warsztat ok.
użytkownik
15.11.2017 (2 miesiące temu)
15.11.2017 (2 miesiące temu)
Korzystam z usług pana Macieja od dawna, bo jest poważnym mechanikiem, któremu na względzie jest bezpieczeństwo kierowcy i jego samochodu. ostatnio wymieniał mi przed sezonem zimowym klocki, bo stare były zdarte a nowe założył dobrej firmy. bardzo dobrze się teraz hamuje na mieście. warsztat pana Macieja polecam!
użytkownik
12.12.2017 (miesiąc temu)
12.12.2017 (miesiąc temu)
Tutaj zawsze moje autko naprawiają sprawnie i kompleksowo je sprawdzają nawet po naprawie. Wymieniają zepsute części. Informują mnie co może się popsuć niebawem, bo juz wygląda na lekko zużyte. jestem zadowolona z tego zakładu, bo to co mówią sprawdza się.
użytkownik
11 sty (8 dni temu)
11 sty (8 dni temu)
Witam. W moim aucie popsuło się wspomaganie. Szybko i bezbłędnie autko naprawił zakład pana Macieja.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin