test

Opinie o Bogusław Berliński, Warszawa

Korzystałeś z usług Bogusław Berliński, Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Adebal slabeda
Data: 2009-02-04 19:09

Wizyt: 401
Komentarzy: 25
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
04.02.2009 (9 lat temu)
04.02.2009 (9 lat temu)

Bogusław Berliński, Warszawa

Opinia o Bogusław Berliński
Warszawa

Trafiłam do doktora Berlińskiego z infekcją. Tylko dlatego, że mam opłacony abonament w centrum medycznym Enel-Med i to jest jedyny lekarz, do którego nie było kolejki. Z infekcją nie da się czekać tydzień na wizytę.
Pan doktor wyciągnął stos ulotek od firm farmaceutycznych. Otworzył książeczkę: to trzeba brać! postawił krzyżyk przy globulkach z 6-cioma szczepami pałeczek kwasu mlekowego. I to! krzyżyk przy płynie do higieny intymnej. I to! krzyżyk przy płynie do irygacji. I to sobie też pani kupi! krzyżyk przy żelu nawilżającym. Następna ulotka: i to też trzeba brać! i to! i to! albo to!
Zapłaciłam w aptece za najbardziej niezbędne jego zdaniem leki ponad 200 zł. Infekcja wróciła po miesiącu. Nie zlecił nawet posiewu. Przy drugiej wizycie z tym samym problemem zagadnęłam go o leczenie endometriozy. Chciałam porównać to co usłyszałam w szpitalu z jego opinią. Miotał się w zeznaniach, co chwila zmieniał zdanie. Polecał co i rusz inne leki. Walczę z endo od roku. Wiem już co-nie-co. Do leków, które mi proponował miał odpowiednie kolorowe ulotki. Były to jednak najczęściej środki antykoncepcyjne, w tym Depo-Provera, po której ciężko zajść w ciążę (ciąża wskazana po leczeniu chirurgicznym endo i mam ją w planach zaraz po operacji). Zaoponowałam mówiąc, że to skutecznie blokuje jajeczkowanie na długi czas. On mi na to, że zna takie dziewczyny, które zaszły!
Kiedy mu przypomiałam po raz kolejny, że moja endo jest IV stopnia, potakiwał, że faktycznie te leki, które właśnie zaczął wypisywać mogą zatrzymać endo jeżeli jest niezaawansowana. Nie czułam, że rozmawiam z fachowcem. Chwilami miałam wrażenie, że moja wiedza zdobyta na forach internetowych jest większa od pana doktora. Na dodatek ma chyba dobre układy z firmami farmaceutycznymi, bo cały gabinet jest usiany gadgetami i ulotkami.
Nie polecam pana doktora.
użytkownik
25.02.2009 (9 lat temu)
25.02.2009 (9 lat temu)
jestem zadowolona z wizyty, jedyny lekarz ktory tak naprawde zajal sie moim schorzeniem od 2 lat
użytkownik
01.04.2009 (9 lat temu)
01.04.2009 (9 lat temu)
Bardzo kompetentny lekarz, który kiedy widzi problem, nie odkłada go na później. Bardzo konkretny, a to jest najważniejsze. Jedyny lekarz, który zajął się problemem kompleksowo i zdecydowanie. Poleca różne preparaty, ale chyba w dobrej wierze. W każdym razie mi pomogły.
użytkownik
26.06.2009 (9 lat temu)
26.06.2009 (9 lat temu)
Jest idealnym spaecjalistą ginekologiem i w życiu tak wspaniałego lekarza i człowieka nie spotkałam.
użytkownik
03.07.2009 (9 lat temu)
03.07.2009 (9 lat temu)
Pan doktor na jednej wizycie stwierdza problem i zapisuje leki oraz po lekach zaleca wykonanie zabiegu. Na kolejnej wizycie nie jest nawet łaskaw przebadać i sprawdzić rezultatów zapisanych wcześniej i zastosowanych leków. Bez badania zaleca kolejne leki twierdząc, że zabieg, o którym wspominał wcześniej jest zupełnie pomyloną ideą. Jeśli zaś chodzi o leki, które zaleca, to wskazanie do ich zastosowania niekoniecznie musi się zgadzać ze schorzeniem pacjentki (radzę czytać ulotki albo sprawdzić zastosowanie leku na internecie przed zakupem). Ogólnie lekarz nie budzi zaufania. Jest chaotyczny i w mojej opinii niekompetentny
użytkownik
10.09.2009 (8 lat temu)
10.09.2009 (8 lat temu)
To jest idealny specjalista ginekolog. Wysokiej klasy specjalista i dobry człowiek.Posiada ogromne doświadczenie,ma niezwykłe umiejętności manualne i doskonały profesjonalizm. Bardzo subtelny i delikatny lekarz, a z jego twarzy można wyczytać, że ten lekarz jest ogromnie uczciwy.
użytkownik
08.11.2009 (8 lat temu)
08.11.2009 (8 lat temu)
Wyjątkowo pozytywnie oceniam tego specjalistę ginekologa. Jest profesjonalny. Bardzo pragmatyczny w postępowaniu leczniczym. Uprzejmy, taktowny. Jest znakomitym diagnostą. Ma ogromną wiedzę i doświadczenie lekarskie. Budzi zaufanie do siebie jako do lekarza i człowieka.
użytkownik
11.11.2009 (8 lat temu)
11.11.2009 (8 lat temu)
Byłam u doktora Berlińskiedo dwa razy i obie wizyty to porażki kompletne... Nie dziwie się że tylko do tego lekarza nie ma tam kolejek.
Pierwsza wizyta dwa miesiące temu niecałe jak z testu aptecznego wyszło że jestem w ciąży, poszłam poprosić o komplet badań. Pan doktor potraktował mnie dość opryskliwie, nawet nie zapytał jak się czuję i czy się przygotowywałam do ciąży, dał podstawowe badania zapominając o HCG. Nie udało mi się uzyskać żadnej porady jedyne co się dowiedziałam to żeby brać 2 tabletki kwasu foliowego dziennie (dwóch innych lekarzy przyjęło to z dość dużym zaskoczeniem zwłaszcza ze do ciąży przygotowywałam się ponad 4 miesiące). Generalnie wyszłam zaskoczona i zniesmaczona.
Druga wizyta w piatek to już kompletna porażka. Ponieważ zbliża się koniec 1 trymestru i mój lekarz prowadzący zlecił badania poszłam do doktora Berlińskiego po skierowanie (Enel Med nie honoruje skierowań od 'nie swoich'). Ku mojemu kompletnemu zaskoczeniu doktor odmówił mi wystawienia skierowania na badania. Skoncentrował się natomiast na ustalaniu kto jest moim lekarzem prowadzącym. W końcu badania musiałam zrobić prywatnie.
Podsumowując bardzo gorąco odradzam pana doktora, jest tylu świetnych ginekologów że szkoda marnować czas i zdrowie na wizyty u takich osób.
użytkownik
26.11.2009 (8 lat temu)
26.11.2009 (8 lat temu)
Mogę ze szczerego serca polecić Pana Doktora Berlińskiego.Pełen profesjonalizm,a przede wszystkim ciepło bijące od tego lekarza.
użytkownik
18.04.2010 (8 lat temu)
18.04.2010 (8 lat temu)
ginekolog niekompetentny!!! zdecydowanie NIE POLECAM!! bez badania, bez jakichkolwiek podstaw wystawia diagnoze nie pytajac jak sie czuje co mi dolega czycokolwiek. Jedynie to obsypal ulotkami jakie leki brac?! odradzil brania zelaza i kwasu foliowego?! stwierdza czas ciązy bez podstaw! jestem w głębokim szoku jak moze byc ginekolog tak tragiczny! 38-39 to dla niego normalna temperatura przy ciazy. brak słów. nigdy wiecej.
użytkownik
15.07.2010 (8 lat temu)
15.07.2010 (8 lat temu)
Dr Berliński jest moim ginekologiem od ponad 2 lat. Z 5 pracujących w EnelMedzie na których miałam "przyjemność" trafić zdecydowanie polecam jego . Ma ogromną wiedzę i wieloletnie doświadczenie, prowadził całą moją ciążę w której we wczesnym okresie zdiagnozował przedwczesne skurcze.. Jest rzeczowym specjalistą i bardzo ciepłym człowiekiem. ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!
użytkownik
07.08.2010 (7 lat temu)
07.08.2010 (7 lat temu)
Leczyłam się u pana dr ze stanów zapalnych (3x cytologia- stan zapalny) prawie 2 lata. Za każdym razem wypisywał mi leki z ulotek, które również dostawalam. Pan dr założył z głowy, że mam chlamydiozę (grzybicę), bo statstycznie dużo kobiet ją ma. Wydałam dużo kasy na leki, na prywatne wizyty w Enel-medzie, na cytologię, a stan zapalny był non stop. W końcu zdenerwowana udałam się do innego lekarza, gdzie od razu skierowano mnie na posiew, który wykazał bakterię. Wystarczyło przeleczyć mnie antybiotykiem i po sprawie. Dodatkowo zrobiłam test krzyżowy na chlamydiozę (krew plus posiew) czy kiedykolwiek ją miałam. Wynik negatywny. Oto moje dowody na kompetentność dr Berlińskiego i zwodzenie pacjenta kosztem jego zdrowia i portfela. Uważam, że ten lekarz nie powinien pracować w klinice, której współwłaściciel na bilbordach głosi hasło, że największym dobrem jest dobro pacjenta. Obłuda.
użytkownik
14.08.2010 (7 lat temu)
14.08.2010 (7 lat temu)
Odwiedziałm dr Berlińskiego w enel medzie. Na wejścu był mega wkurzony i opryskliwy, podniesionym głosem przerywał moje "zdawanie relacji - po co przyszłam". Przed moim wejściem do gebinetu (i to był błąd że weszłam) odbył ciekawą awanturę na tematy budowlane. Podczas badania, jak jeszcze nie zdązyłam zejśc z fotela wykrzyczał, że jestem otyła i powinnam z tym walczyć, z pretensją wykrzyczał, a moje BMI jest prawie w normie. Cham i prostak, zrobił mi wykład, że jestem za gruba przed tym jak mogłam sie ubrać - mega nie profesjonalny. Zajście w ciąże uzaleznił od brania podwójnej dawki kw foliowego min 3 mce wcześniej i hiper drogich witamin. No wiec bez witamin w ciaze nie wolno zachodzić!!!
Bardzo nie miły, zadnych informacji prócz witamin, wyszłam poniżona z płaczem, a nie należe do płaczek. Nigdy więcej!

Do wszystkich chwlących pacjentek - napiszcie coś konkretnego za co dr cenicie, a nie same lanie wody. Czyzby za te opinie ktoś płacić, bo są bardzo podobne. Nie rozumiem tych 4 i 5 w ocenie! Moze i dr ma wiele lat doświadczenia, ale jest chamem, dlatego zawsze są wolne miejsca do niego!
użytkownik
8 lip (14 dni temu)
Temat: Przetwarzanie danych osobowych

Zwracam się do Państwa z prośbą o nie przetwarzanie moich danych i administrowanie nimi na Waszym portalu internetowym rankinglekarzy.pl W kontekście RODO, które weszło w życie 25.05.2018r, czyli nowe przepisy o ochronie danych osobowych nie wyrażam zgody na przetwarzanie moich danymi i administrowanie nimi. Mam nadzieję, że po tej wiadomości moja osoba przestanie nieodwołalnie istnieć na Państwa stronie internetowej, co jest równoznaczne z tym, że nie będzie żadnych opinii ani bardzo dobrych, ani dobrych, ani złych. Te pacjentki, które mi osobiście dziękują w zupełności mnie satysfakcjonuje, a te które z kontaktu ze mną są niezadowolone też mogą zawsze powiedzieć mi to w twarz, a nie oczerniając poza oczy, jednocześnie nie mam ochoty na portalu wchodzić w jakiekolwiek polemiki z pacjentami,nie życzę sobie tego po prostu. Tak zwane anonimowe pacjentki nie zdają sobie sprawę z tego, że opisując kłamstwa, pisząc nieprawdę i rzucając oszczerstwa wobec lekarzy naruszają dobra osobiste i dobre imię, wizerunek zawodowy, część, godność konkretnego najczęściej uczciwego lekarza i narażają Wasz portal na ewentualne procesy cywilne w sądach powszechnych. Dobra osobiste są chronione prawem i z tego musicie sobie zdać sprawę.

Z wyrazami szacunku,

dr n. med. Bogusław Berliński
spec. ginekolog-położnik
tel. 519446470
adres zamieszkania:
ul. Grójecka 194/307
02-390 Warszawa
PWZ 2121444
użytkownik
06.11.2010 (7 lat temu)
06.11.2010 (7 lat temu)
Znakomity specjalista. Niezwykle inteligentny i kompetentny. Ogromne ma doświadczenie.Ma poza tym urok osobisty i budzi zaufanie. Wspaniały diagnosta i trafia w problem natychmiastowo. Dba o interes pacjentki i o jej bezpieczeństwo Te opinie które są pisane takim długim ciągiem, to jest słowotok chorych kobiet, które kłamią, konfabulują i wymyślają sytuacje których nie było. To piszą kobiety, które mają jakiś defekt psychiczny lub są przez jakąś grupę napuszczane. Być może ten lekarz jest niezależny od władzy politycznej i ma śmiertelnych wrogów politycznych w postkomunie. Jestem pacjentką która mieszka za granicą Polski i ten lekarz w środowiskach kobiet polskich za granicą ma wspaniałą opinię. Tym pisaniem przeciwko tak uczciwemu lekarzowi Polska jako kraj traci wiarygodność, bo oczernia bardzo uczciwych ludzi. Nawet za granicą nie ma tak etycznych lekarzy jak Pan doktor Bogusław Berliński. To jest wyjątkowo wspaniały lekrz specjalista ginekolog.
użytkownik
28.03.2011 (7 lat temu)
28.03.2011 (7 lat temu)
Gówno warte te opinie. Jedne kobiety pieją, inne klną. Wszystkie takie rankingi są wg mnie ustawiane, podobnie jak fora internetowe. Nic to nikomu nie daje... Komu zaufać? Jednym anonimom czy drugim anonimom? Gdyby choć pacjentki się przedstawiały, w jakiś sposób weryfikowały prawdziwość swoich słów - jak nakłamią - lekarz może pozwać, albo napisać - nigdy takiej pacjentki nie leczyłem... A tak to kretyński atak albo kretyńskie pochwały. O kant potłuc...
użytkownik
24.05.2011 (7 lat temu)
24.05.2011 (7 lat temu)
Co tu dużo mówić i pisać. Po prostu wspaniały specjalista, doskonały diagnosta i wspaniały terapeuta ginekolog-położnik. Jest tak dobry, że mało kto w Polsce z największych autorytetów profesorskich jest lepszy od niego. Wspaniały lekarz, z dużą klasą, zawsze czysty, schludny, pachnący dobrymi męskimi perfumami, więc facet ginekolog z największą klasą i ogromną wiedzą.
użytkownik
03.06.2011 (7 lat temu)
03.06.2011 (7 lat temu)
Wzór lekarza, wzór kompetencji, profesjonalizmu i odpowiedzialności. Idealny specjalista na dzisiejsze trudne czasy.
użytkownik
13.11.2011 (6 lat temu)
13.11.2011 (6 lat temu)
Ja wczoraj przeszłam podobną wizyte u tego pana...
Na wejsciu spytal mnie tylko o nazwisko i w jakim celu przyszlam.
wiec powiedziealam ze mam objawy ciazy i ze test z apteki to potwierdzil - bez zadnych badan wyslal na pobranie krwi gdy powiedzialam ze macica mi sie tak mocno zaciska ze mnie to strasznie boli to powiedzial ze to jest normalne... W krótkim skrócie poszlam do ginekologa z drugą ciążą a ten pan mnie olal cieplym moczem i sie wymadzal... czulam sie jak jakas 15latka ktora wpadla i zostala zbesztana przez ginekologa za brak brania witamin, itp... na 5min monologu z jego strony zaplacilam 130zl... nie polecam...
użytkownik
26.12.2011 (6 lat temu)
26.12.2011 (6 lat temu)
Pan Doktor, gdy weszłam do prywatnego gabinetu na umówioną wcześniej godzinę, zdawał się być lekko zaskoczony, że oto wchodzi pacjentka... Jadł sobie w najlepsze, po czym szybko zadał pytanie, co mnie sprowadza. Swój pochopny, pośpieszny ton utrzymywał do końca wywiadu. Myślałam, że zje, co miał zjeść i zajmie się pracą na poważnie... Przeliczyłam się. Informację o poronieniu przyjął jakby nigdy nic, wszak dla niego to żaden problem. Na zadawane pytania odpowiadał w sposób chaotyczny, sprawiając wrażenie jakby chciał mieć tę wizytę z głowy, a minęło z pięć minut... Wszystko trzeba było od niego wyciągać, każdą informację... Dobrze, że chodziło mi tylko o poradę, bo nie chciałabym być badana przez tego ginekologa. Reasumując: uprzejmy starszy pan, który jest bardziej biznesmenem niż lekarzem - przyznał, że praca w szpitalu go nie interesuje, bo "by się wykończył", a obchodzi go tylko prywatna praktyka. Nie mam nic przeciwko, ale dziwię się lekarzom, że w dobie dużej konkurencji pozwalają sobie na taką niedokładność i niedbałość podczas kosztownych, prywatnych wizyt. Efekt: Temu lekarzowi już zarobić nie dam :-)
użytkownik
30.01.2013 (5 lat temu)
30.01.2013 (5 lat temu)
Dołączam do grona kobiet, które nie są zadowolone z wizyty u lekarza Berlińskiego.
Poszłam do niego z polecenia,iż jest to specjalista wysokiej rangi. Niestety wizyta u niego wzbudziła we mnie zniesmaczenie.Zostałam potraktowana , jako kolejna pacjentka dzięki której pan doktor nabije sobie kieszeń. Za 160 zł niecałe 10 minut też chciałabym pracować i tak odwalać robotę swoją jak pan lekarz. Zero wywiadu mimo, ze byłam u niego pierwszy raz. Miałam wrażenie, że jestem częścią w jakimś taśmociągu, byle szybko, byle jak. Leki dostałam z marszu, i z masą ulotek , tak jakby pan lekarz miał z góry zaplanowane, ze bez względu z czym dana osoba do niego przyjdzie to właśnie ten lek dostanie.
Myślę też,że w cenie 160 zł powinno być zrobione usg dopochwowe, a nie dopiero dostać skierowanie na to badanie. To tak jakby poszło się do kardiologa prywatnie , a on zlecił ekg na później.
Po otrzymaniu recepty na lek , zapytałam o antykoncepcję. W odpowiedzi było stwierdzenie,że ten lek zabezpiecza przed zajściem w ciążę. Po czym po powrocie do domu i przestudiowaniu różnych forów medycznych i kobiecych dowiedziałam się, ze absolutnie ten lek nie ma nic związanego z antykoncepcją. Gdzie więc profesjonalizm w/w lekarza?
Czytając pozostałe komentarze ( zanim napisałam swój) zgadzam się z większością Pań i ich uwagami.Lekarz ten nie zasługuje na miano dobrego lekarza, ani nigdy nie polecę go innym kobietom, nawet więcej ....odradzę , ponieważ szkoda 160 zł na taką "fuszerkę"Na kontrolnej wizycie ten Pan mnie już nie zobaczy !
użytkownik
26.12.2014 (3 lata temu)
26.12.2014 (3 lata temu)
Na wizytę do tego Pana przyszłam jako przerażona nastolatka, której okres spóźnia się 10 dni i test z apteki wyszedł "raczej pozytywnie" (drugi pasek blady, no ale był). Po 40sekundach miałam już ustalony termin porodu, cytuję "nie będę nawet pani badał bo w pani wieku brak miesiączki i pozytywny test to zawsze ciąża). Dostałam skierowanie na morfologie i usg miesiąc później. Następnie lekarz zaczął mi polecać wykupienie pakietu ciążowego w enelmedzie, bo inaczej "się pani nie wypłaci za te wszystkie badania powtarzane co miesiąc". Potem było błyskawiczne i niedelikatne badanie, podczas którego pan powiedział tylko że "mam lekko powiększoną macicę". Na koniec kiedy już ledwo tłumiłam łzy, dowiedziałam się że powinnam brać 2 tabletki kwasu foliowego dziennie, po czym padło "to wszystko, do widzenia". Na wizycie nie padło ani jedno pytanie o mój stan zdrowia, tryb życia, brane leki, objawy, samopoczucie. Wizyta kosztowała mnie 160zł. Nie wiem jak trzeba być pozbawionym empatii żeby tak potraktować roztrzęsioną 18 letnią dziewczynę, która ewidentnie wpadła i nie ma pojęcia co teraz zrobić.
użytkownik
8 lip (14 dni temu)
Temat: Przetwarzanie danych osobowych

Zwracam się do Państwa z prośbą o nie przetwarzanie moich danych i administrowanie nimi na Waszym portalu internetowym rankinglekarzy.pl W kontekście RODO, które weszło w życie 25.05.2018r, czyli nowe przepisy o ochronie danych osobowych nie wyrażam zgody na przetwarzanie moich danymi i administrowanie nimi. Mam nadzieję, że po tej wiadomości moja osoba przestanie nieodwołalnie istnieć na Państwa stronie internetowej, co jest równoznaczne z tym, że nie będzie żadnych opinii ani bardzo dobrych, ani dobrych, ani złych. Te pacjentki, które mi osobiście dziękują w zupełności mnie satysfakcjonuje, a te które z kontaktu ze mną są niezadowolone też mogą zawsze powiedzieć mi to w twarz, a nie oczerniając poza oczy, jednocześnie nie mam ochoty na portalu wchodzić w jakiekolwiek polemiki z pacjentami,nie życzę sobie tego po prostu. Tak zwane anonimowe pacjentki nie zdają sobie sprawę z tego, że opisując kłamstwa, pisząc nieprawdę i rzucając oszczerstwa wobec lekarzy naruszają dobra osobiste i dobre imię, wizerunek zawodowy, część, godność konkretnego najczęściej uczciwego lekarza i narażają Wasz portal na ewentualne procesy cywilne w sądach powszechnych. Dobra osobiste są chronione prawem i z tego musicie sobie zdać sprawę.

Z wyrazami szacunku,

dr n. med. Bogusław Berliński
spec. ginekolog-położnik
tel. 519446470
adres zamieszkania:
ul. Grójecka 194/307
02-390 Warszawa
PWZ 2121444
użytkownik
8 lip (14 dni temu)
Temat: Przetwarzanie danych osobowych

Zwracam się do Państwa z prośbą o nie przetwarzanie moich danych i administrowanie nimi na Waszym portalu internetowym najlepszyfachowiec.pl W kontekście RODO, które weszło w życie 25.05.2018r, czyli nowe przepisy o ochronie danych osobowych nie wyrażam zgody na przetwarzanie moich danymi i administrowanie nimi. Mam nadzieję, że po tej wiadomości moja osoba przestanie nieodwołalnie istnieć na Państwa stronie internetowej, co jest równoznaczne z tym, że nie będzie żadnych opinii ani bardzo dobrych, ani dobrych, ani złych. Te pacjentki, które mi osobiście dziękują w zupełności mnie satysfakcjonuje, a te które z kontaktu ze mną są niezadowolone też mogą zawsze powiedzieć mi to w twarz, a nie oczerniając poza oczy, jednocześnie nie mam ochoty na portalu wchodzić w jakiekolwiek polemiki z pacjentami,nie życzę sobie tego po prostu. Tak zwane anonimowe pacjentki nie zdają sobie sprawę z tego, że opisując kłamstwa, pisząc nieprawdę i rzucając oszczerstwa wobec lekarzy naruszają dobra osobiste i dobre imię, wizerunek zawodowy, część, godność konkretnego najczęściej uczciwego lekarza i narażają Wasz portal na ewentualne procesy cywilne w sądach powszechnych. Dobra osobiste są chronione prawem i z tego musicie sobie zdać sprawę.

Z wyrazami szacunku,

dr n. med. Bogusław Berliński
spec. ginekolog-położnik
tel. 519446470
adres zamieszkania:
ul. Grójecka 194/307
02-390 Warszawa
PWZ 2121444
użytkownik
8 lip (14 dni temu)
Temat: Przetwarzanie danych osobowych

Zwracam się do Państwa z prośbą o nie przetwarzanie moich danych i administrowanie nimi na Waszym portalu internetowym najlepszyfachowiec.pl W kontekście RODO, które weszło w życie 25.05.2018r, czyli nowe przepisy o ochronie danych osobowych nie wyrażam zgody na przetwarzanie moich danymi i administrowanie nimi. Mam nadzieję, że po tej wiadomości moja osoba przestanie nieodwołalnie istnieć na Państwa stronie internetowej, co jest równoznaczne z tym, że nie będzie żadnych opinii ani bardzo dobrych, ani dobrych, ani złych. Te pacjentki, które mi osobiście dziękują w zupełności mnie satysfakcjonuje, a te które z kontaktu ze mną są niezadowolone też mogą zawsze powiedzieć mi to w twarz, a nie oczerniając poza oczy, jednocześnie nie mam ochoty na portalu wchodzić w jakiekolwiek polemiki z pacjentami,nie życzę sobie tego po prostu. Tak zwane anonimowe pacjentki nie zdają sobie sprawę z tego, że opisując kłamstwa, pisząc nieprawdę i rzucając oszczerstwa wobec lekarzy naruszają dobra osobiste i dobre imię, wizerunek zawodowy, część, godność konkretnego najczęściej uczciwego lekarza i narażają Wasz portal na ewentualne procesy cywilne w sądach powszechnych. Dobra osobiste są chronione prawem i z tego musicie sobie zdać sprawę.

Z wyrazami szacunku,

dr n. med. Bogusław Berliński
spec. ginekolog-położnik
tel. 519446470
adres zamieszkania:
ul. Grójecka 194/307
02-390 Warszawa
PWZ 2121444

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin