test

Opinie o Bohdanowicz-Pawlak Anna, dr nauk med. Spec. chorób wewn. i zaburzeń hormonalnych, Wrocław, Żelazna 34

Korzystałeś z usług Bohdanowicz-Pawlak Anna, dr nauk med. Spec. chorób wewn. i zaburzeń hormonalnych, Wrocław, Żelazna 34 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Anna
Data: 2014-01-13 14:14

Wizyt: 12313
Komentarzy: 38
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.01.2014 (5 lat temu)
13.01.2014 (5 lat temu)

Bohdanowicz-Pawlak Anna, dr nauk med. Spec. chorób wewn. i zaburzeń hormonalnych, Wrocław, Żelazna 34

Opinia o Bohdanowicz-Pawlak Anna, dr nauk med. Spec. chorób wewn. i zaburzeń hormonalnych
Wrocław, Żelazna 34

Chodzę do Pani doktor do przychodni MEDIX. Pani doktor to cudowna osoba i wspaniały lekarz. Fachowa opieka i ogromna wiedza. Polecam z czystym sumieniem. Dzięki jej pomocy straciłam 25 kg :-)
użytkownik
05.02.2014 (5 lat temu)
05.02.2014 (5 lat temu)
Leczę się u P. doktor już od wielu lat. Zawsze jest bardzo profesjonalna i dokładna. Przykład oddanego pracy lekarza. O każdym wyniku badania jestem informowana i wspierana. Polecam gorąco.
użytkownik
05.03.2014 (4 lata temu)
05.03.2014 (4 lata temu)
Wizyta sprawna, dobrze zorganizowany lekarz, nie czeka się godzinami w kolejce, a fakt jak bardzo jest oblegany świadczy o jakości jego pracy. Skierował mnie na szczegółowe badania, nie zbagatelizował objawów, nie był obojętny. Bardzo polecam.
użytkownik
29.03.2014 (4 lata temu)
29.03.2014 (4 lata temu)
Ja również uważam Panią Doktor za bardzo sympatyczną, życzliwą osobę a także lekarza z powołania. Zawsze gdy dzwonię po poradę to nie odmawia, zawsze znajdzie chwilkę. Jestem naprawdę wdzięczna i polecam wszystkim takiego lekarza.
użytkownik
03.05.2014 (4 lata temu)
03.05.2014 (4 lata temu)
Najlepszy diagnosta do jakiego kiedykolwiek trafiłam. Bardzo dokładna. Gdy ktoś z mojej rodziny lub przyjaciół potrzebuje wizyty u endokrynologa polecam Panią doktor.
użytkownik
17.05.2014 (4 lata temu)
17.05.2014 (4 lata temu)
Lekarka o niepodważalnych kompetencjach, rzeczowa, bardzo dobry fachowiec, ponadto uprzejma, bardzo pracowita, dokładna. Bardzo mi pomogła gdy zaczęłam mieć problemy z tarczycą.
użytkownik
17.05.2014 (4 lata temu)
17.05.2014 (4 lata temu)
wysoka kultura pełny profesjonalizm i otwarcie na problemy pacjenta, znakomita lekarka jedyna w swoim rodzaju. polecam i nie tylko jako lekarza a całym sercem oddanego przyjaciela człowieka chorego!!!
użytkownik
31.05.2014 (4 lata temu)
31.05.2014 (4 lata temu)
Znakomity lekarz. Jeśli ktoś z Państwa nadal się zastanawia czy z jej pomocy skorzystać to proszę się już dłużej nie wahać. Większego profesjonalisty nie spotkałam. Z pełnym zaufaniem polecam ją najbliższym. O każdej porze dnia i nocy można zadzwonić i zapytać o to co nas niepokoji.
użytkownik
31.05.2014 (4 lata temu)
31.05.2014 (4 lata temu)
PRAWDZIWY LEKARZ Z POWOŁANIA !!! Uratowała życie najbliższej mi osoby za co będę JEJ dozgonnie wdzięczna i będę polecać JĄ moim znajomym... -Agata z Wrocławia
użytkownik
22.07.2014 (4 lata temu)
22.07.2014 (4 lata temu)
Pani doktor Anna Bohdanowicz-Pawlak w Medixu we Wrocławiu jest dokładna, skrupulatna, bardzo miła. Po prostu Super - bardzo kompetentna i uprzejma . Mi pomogła.
użytkownik
22.09.2014 (4 lata temu)
22.09.2014 (4 lata temu)
Bardzo sympatyczna pani doktor, konkretna, dokładnie mnie przebadała, wypisała dodatkowe badania. Pani Doktor Anna jest the best. Będę ją polecać koleżankom.
użytkownik
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
Pani Doktor bardzo dziękuję za wyleczenie. Tak trzymać. Widziałam że praca jest Pani pasją i lubi pani to co robi , to miłe czuć się dobrze w fachowych i pewnych rękach. Życzę samych sukcesów. !!!!
użytkownik
11.11.2014 (4 lata temu)
11.11.2014 (4 lata temu)
leczyłam sie u dr Bohdanowicz-Pawlak w jej gabinecie w centrym Diagnostyki Medycznej Medix na pl. Hirszfelda 17 na której temat tak dużo pozytywów i opini słyszałam i czytałam.Bardzo dobry lekarz,i znany we Wrocławiu endokrynolog, bardzo ceniona .To ona leczyła mnie z niedoczynności tarczycy i w konsekwencji wyleczyła.
użytkownik
26.05.2016 (2 lata temu)
26.05.2016 (2 lata temu)
Swietna,bez naciągania kieszeni,zawsze uśmiechnięta i profesjonalna!
użytkownik
05.06.2016 (2 lata temu)
05.06.2016 (2 lata temu)
Bardzo miła zawsze uśmiechnięta bardzo ludzko zyczliwie odnosi się do pacjentow
użytkownik
12.12.2014 (4 lata temu)
12.12.2014 (4 lata temu)
Bardzo dobry endokrynolog, sympatyczna bardzo. Dobrała mi odpowiedni system leczenia. DR Bohdanowicz-Pawlak wszystko dokładnie mi wytłumaczyła. Doprowadziła moje problemy do szczęśliwego zakończenia. Woli dmuchać na zimne:)))) Dziękuję
użytkownik
12.12.2014 (4 lata temu)
12.12.2014 (4 lata temu)
Witam wszystkich !Dzisiaj byłam na kontroli u Pani doktor i jak zwykle było miło - jest poza tym rzeczowym i konkretnym endokrynologiem. Ma odpowiadające mi godziny przyjęć, Polecam bardzo
użytkownik
26.12.2014 (4 lata temu)
26.12.2014 (4 lata temu)
Czuła, opiekuńcza, empatyczna, troskliwa, interesująca się dalszym zdrowiem pacjenta. Najlepszy endokrynolog pod słońcem. Pani doktor - jest Pani świetna
użytkownik
26.12.2014 (4 lata temu)
26.12.2014 (4 lata temu)
Byłam u Pani doktor Bohdanowicz-Pawlka jak dotąd już kilkakrotnie, jestem z NIEJ bardzo zadwolona. Ma czas dla pacjenta. Profesjonalistka w tym co robi. Zdecydowanie pomaga. Dziekuje P. doktor.
użytkownik
17.03.2015 (3 lata temu)
17.03.2015 (3 lata temu)
Jestem rok po leczeniu i właśnie wróciłam z badań kontrolnych. Nadal mam dobre wyniki, i żadnych problemów. Jak najbardziej polecam panią A.Bohdanowicz-Pawlak. Naprawdę warto!
użytkownik
09.04.2015 (3 lata temu)
09.04.2015 (3 lata temu)
Dzięki p. Doktor przeszłam przez chorobę, bo wiedziałam, że jestem w rękach dobrego specjalisty. Mogę z czystym sumieniem polecić Panią Doktor, ponieważ w dzisiejszych czasach trudno znaleźć lekarza z prawdziwego powołania. Dziękuję dr Bohdanowicz-Pawlak za pomoc i okazane serce!
użytkownik
23.08.2015 (3 lata temu)
23.08.2015 (3 lata temu)
sama wizyta to czysta przyjemność. Pani Doktor często pyta o moje samopoczucie. Leczenie trwało długo, ale moim zdaniem poświęcenie czasu dla pacjenta to zaleta, która powinna być doceniana, szczególnie u endokrynologa. leczy się tu także moja siostra i obie jesteśmy zadowolone.Oby tak dalej !
użytkownik
16.04.2016 (2 lata temu)
16.04.2016 (2 lata temu)
Bardzo miła, uprzejma i rzeczowa Pani doktor.
użytkownik
04.02.2016 (3 lata temu)
04.02.2016 (3 lata temu)
Endokrynologów jest mnóstwo, a Pani Doktor jest jedna jedyna:) Po prostu partner do rozmowy, wyrozumiała i nastawiona na pomoc, a nie kasę. Skutki leczenia - ekstraklasa. Gorąco polecam.
użytkownik
06.07.2016 (2 lata temu)
06.07.2016 (2 lata temu)
Z radością mogę polecić tego endokrynologa, byłam u Pani doktor pierwszy raz i jestem już pewna że to będzie mój lekarz. Ogromna wiedza i profesjonalizm.
użytkownik
24.07.2016 (2 lata temu)
24.07.2016 (2 lata temu)
Jestem zadowolona z leczenia u Pani Doktor. Chodzę regulanie na wizyty co miesiąc , ponieważ terapia którą zaproponowała przynosi efekty. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam tego lekarza.
użytkownik
20.08.2016 (2 lata temu)
20.08.2016 (2 lata temu)
Byłam pierwszy raz i pomimo tego p.doktor mnie przyjęła bez problemu i z uśmiechem pomimo ze była końcówka jej pracy. Porozmawiała przejrzała wyniki dobrze doradzila, dała leki i czekam dalej co będzie :)
użytkownik
15.09.2016 (2 lata temu)
15.09.2016 (2 lata temu)
Dr Bohdanowicz-Pawlak jest lekarzem bardzo dobrym, skutecznym. Lekarz z powołania , troszczy się o każdego pacjenta . Dziękuję za wspaniała opiekę.
użytkownik
12.11.2016 (2 lata temu)
12.11.2016 (2 lata temu)
Postanowiłam zostać pacjentką pani doktor i po dzisiejszej pierwszej wizycie w gabinecie w medixie, czuję, że podjęłam bardzo dobrą decyzję. Wywiad trwał długo i był szczegółowy, wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone, bez pośpiechu, w sympatycznej atmosferze. Polecam!
użytkownik
17.12.2016 (2 lata temu)
17.12.2016 (2 lata temu)
Rzetelnie przeprowadziiła wywiad, wytłumaczyła, uspokoiła, co dla pacjenta jest rzeczą bardzo istotną, zleciła stosowne badania. SZCZERZE POLECAM!!!
użytkownik
22.01.2017 (2 lata temu)
22.01.2017 (2 lata temu)
Nie polecam. Ciągle patrzy na zegarek, żeby nie przekroczyć czasu przeznaczonego na wizytę. Arogancka i nieuprzejma. Potwierdza opinię im wyższy medyczny stopień naukowy, tym gorsze podejście do pacjenta. " Prawdziwego problemu Pan jeszcze nie widział " - przecież to nie choroba. Szkoda bylo mojego czasu i dlugiego czekania w ramach wizyty na NFZ.
użytkownik
26.03.2017 (rok temu)
26.03.2017 (rok temu)
Choć to była moja pierwsza wizyta u tego lekarza bardzo polecam. Bardzo szczegółowe omówieniem wszystkiego. Uzyskałam wiele informacji. Jestem zadowolona, ze trafiłam do Pani Anny.
użytkownik
08.04.2017 (rok temu)
08.04.2017 (rok temu)
Odkąd trafiłam do Pani doktor, nie zmienię jej na innego lekarza. Ciepło I profesjonalnie podchodzi to pacjenta. Cierpliwie odpowiada na pytania . Bardzo trudno spotkać takich lekarzy.
użytkownik
08.04.2017 (rok temu)
08.04.2017 (rok temu)
Indywidualne podejście do każdego oraz autentyczne zainteresowanie sytuacją pacjenta. Pani Doktor długo ze mną rozmawiała. Rozwiałą wątpliwości. Dawno już nie spotkałam takiego lekarza jestem bardzo zadowolona z wizyty
użytkownik
11.06.2017 (rok temu)
11.06.2017 (rok temu)
Polecam z całego serca Panią Bohdanowicz-Pawlak, okazała się bardzo rzeczowa z dużym zapleczem wiedzy, cierpliwa pomocna, miła. Okazała wiele zaangażowania, wsparcia i pomocy.
użytkownik
23.05.2017 (rok temu)
23.05.2017 (rok temu)
Profesjonalne podejście do pacjenta, właściwe poświęcony czas pacjentce i umiejętność słuchania powodują duży komfort samej wizyty. Fachowe dobranie kuracji.
użytkownik
11.06.2017 (rok temu)
11.06.2017 (rok temu)
Polecam,ponieważ jest bardzo uprzejma i konkretna. Naprawdę nie miałam wcześniej do czynienia z tak przyjaznym lekarzem. Dlatego polecam w 1000% Pozdrawiam.
użytkownik
06.08.2017 (rok temu)
06.08.2017 (rok temu)
Lekarza wybrałam sugerując się opiniami w internecie i na tej stronie. Potwierdzam wszystkie pozytywne wpisy. Lekarz bardzo kontaktowy i empatyczny. Dokładnie omawia problem i proces leczenia. Było warto czekać na wizytę.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin