test

Opinie o Bożena Krzempek, lekarz, Rybnik, Reymonta 60

Korzystałeś z usług Bożena Krzempek, lekarz, Rybnik, Reymonta 60 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2009-10-26 12:19

Wizyt: 64
Komentarzy: 6
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
26.10.2009 (8 lat temu)
26.10.2009 (8 lat temu)

Bożena Krzempek, lekarz, Rybnik, Reymonta 60

Opinia o Bożena Krzempek, lekarz
Rybnik, Reymonta 60

Nie polecam, a raczej radykalnie odradzam wizyty u tej pani "doktor" przez nią poroniłam moja pierwsza ciążę. To była dla mnie wielka trauma nienawidzę ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
autor
12.05.2010 (8 lat temu)
12.05.2010 (8 lat temu)
witam
chodziłam do tej pani, wsystko było ok mila obsluga, rzeczowo i szybko. Zawsze musiałam zadzwonic 3 dni wczesniej, żeby się zarejestrować (po same recepty na tabletki) jednak wczoraj, jak zawsze rejestrując się telefonicznie pani powiedziala mi, że trzeba czekac UWAGA! 5 tygodni, zeby otrzymac recepte na tabletki!! przeciez to jest jakas kpina! w dodatku nikt mnie nie poinformował o takiej sytuacji!!! to co sie dzieje w tej przychodni to jest skandal!!! a babsko co odbiera telefon niemiłe i pyskate! odradzam! a ja zostałam bez tabletek i musze na szybko szukac innego ginekologa!!!
autor
21.05.2010 (8 lat temu)
21.05.2010 (8 lat temu)
Porażka całkowita!!! Kobieta nawet na USG nie potrafiła zobaczyć ciąży w 5 tygoniu!!! Od razu przepisała tabletki na wywołanie okresu, chociaż poinformowana została przeze mnie że mam podejrzenia że jestem w ciąży. No i jak się okazało, to inny lekarz potwierdził że jestem w ciąży, ale jak sie okazało, było już za późno... Poroniłam, jestem przekonana że pani Bożena, (bo trudno mówić to słowo doktor)się do tego bardzo przyczyniła. Darujcie sobie wizyty u niej. Nie mówiąc już o tym że jest niedelikatna.
autor
06.05.2013 (5 lat temu)
06.05.2013 (5 lat temu)
Ta osoba nie powinna pracować z ludźmi, a już szczególnie z kobietami. Pacjentki przyjmuje taśmowo, żeby tylko wyrobić limit dzienny. Zero poświęcania czasu na rozmowę, a jak się już o coś zapytasz? No broń cię Panie Boże. Zapytana o zrobienie szczegółowych badań podczas lub po odstawieniu tabletek hormonalnych, odpowiedziała, że nie są konieczne. Tak choćby to był wielki problem. Z tego, co wyczytałam na Internecie to lekarze praktykują takie zabiegi, tj. zlecanie badań hormonów.
Dodatkowo chciałam zgodzić się z innymi opiniami, PANI DOKTOR nie jest ani miła ani delikatna, a powinno być zupełnie odwrotnie z racji wykonywanego zawodu. Mojej znajomej powiedziała, że w ciąży nie jest, a kiedy ta poszła do innego lekarza na drugi dzień - ciąża była. Kłopoty ze wzrokiem? Zdecydowanie odradzam!!!
autor
02.06.2013 (5 lat temu)
02.06.2013 (5 lat temu)
Niedelikatna i niemiła. Szczerze odradzam. Bez badań hormonalnych zapisała mi tabletki hormonalne, gdy miałam zaledwie 17 lat :/
użytkownik
17.04.2015 (3 lata temu)
17.04.2015 (3 lata temu)
10 lat temu bylam bardzo zrazona do praktyk stosowanych w gabinecie pani Krzempek. Co mnie podkusilo by tam wrocic po takim czasie? Szczerze nie wiem, ale nie zaluje. Zmiana w podejsciu do pacjentek jest ogromna choc wciaz nie jest taka jak byc powinna. Niemniej jednak dzieki tej pani zaszlam w ciaze choc zaden lekarz nie widzial najmniejszych szans na moje maciezynstwo (nawet pani Krzempek). W trudnym dla mnie okresie wspierala mnie i jestem jej za to ogromnie wdzieczna.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin