test

Opinie o Danuta Haromszeki, lekarz, Kobierzyce, Bielany Wrocławskie Wrocławska 23

Korzystałeś z usług Danuta Haromszeki, lekarz, Kobierzyce, Bielany Wrocławskie Wrocławska 23 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2010-10-31 09:06

Wizyt: 357
Komentarzy: 12
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.10.2010 (7 lat temu)
31.10.2010 (7 lat temu)

Danuta Haromszeki, lekarz, Kobierzyce, Bielany Wrocławskie Wrocławska 23

Opinia o Danuta Haromszeki, lekarz
Kobierzyce, Bielany Wrocławskie Wrocławska 23

Trzymajcie się od niej z daleka!!!!!!!!!!!
autor
20.06.2011 (7 lat temu)
20.06.2011 (7 lat temu)
Najgorszy lekarz w mieście, dosłownie krzyczy na pacjentów, zero kompetencji , totalny brak jakiejkolwiek kultury osobistej!!!
Odradzam dla dobra własnego zdrowia psychicznego.
autor
29.09.2011 (7 lat temu)
29.09.2011 (7 lat temu)
Jest bardzo nieuprzejma, wręcz złośliwa. Wyzwała mnie od głupich z racji wykonywanego przeze mnie zawodu- jestem pielęgniarką. Zdecydowanie odradzam korzystania z usług tej pani, jeśli nie chcecie sobie popsuć na cały dzień humoru.
użytkownik
11.12.2011 (6 lat temu)
Nie rozumiem, jak można podnosić głos na pacjentów i być aż tak nieuprzejmym jak Pani Dr Haromszeki. Zdecydowanie odradzam wizytę u Pani Doktor!
autor
02.07.2012 (6 lat temu)
02.07.2012 (6 lat temu)
Odradzam wizyty u tej pani. Wyzywa ludzi, obraza. Mnie np od łamagi, pustej osoby. Nawet dzień dobry nie wie co znaczy. Krytykowała moje ciało, choć jestm wysoką i szczupła. Naprawdę trzymajcie się od niej z daleka.
autor
07.10.2012 (6 lat temu)
07.10.2012 (6 lat temu)
Dosyć humorzasta, ale raczej dobry specjalista. U mnie zdiagnozowała chorobę, której inni nie widzieli, dzięki czemu biorę już właściwe leki i dużo lepiej się czuję.
autor
07.10.2012 (6 lat temu)
07.10.2012 (6 lat temu)
Kultura osobista i etyka lekarska to dla tej pani obce zjawiska. Byłam, ale nikomu nie polecam.
autor
25.10.2012 (5 lat temu)
25.10.2012 (5 lat temu)
Ja jestem bardzo zadowolony. Miałem tam badania z uczelni - jestem sportowcem. Bardzo fajna Pani doktor, konkretna moim zdaniem i miła dla studentów.
autor
24.11.2012 (5 lat temu)
24.11.2012 (5 lat temu)
Pani Haromszeki traktuje pacjenta jak zło konieczne, z którym musi walczyć. Ta kobieta nigdy nie powinna zostać lekarzem! Stanowczo odradzam.
autor
12.02.2013 (5 lat temu)
12.02.2013 (5 lat temu)
To nie lekarz, to baba, która pacjenta traktuje jak śmiecia!
autor
16.05.2013 (5 lat temu)
16.05.2013 (5 lat temu)
Bardzo prosimy o podanie dłuższego i konstruktywnego komentarza, tak aby uwiarygodnić opinię.........tragedia nie lekarz
użytkownik
10 paź (7 dni temu)
10 paź (7 dni temu)
Nie polecam wizyty tej Pani. Słoma wychodzi jej z butów. Obraziła mnie, wyśmiewając, że jestem nauczycielką i pracuję za grosze. Miała uwagi do mojego rowerowego sportowego stroju twierdząc, że ubrałam się pstrokato jak papuga. Dosłownie z większym chamem nie miałam w życiu do czynienia. Zamierzam napisać skargę do dyrekcji przychodni na Ostrowskiego.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin