test

Opinie o Danuta Korczyńska, Ruda Śląska

Korzystałeś z usług Danuta Korczyńska, Ruda Śląska? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): asia1000 asiakaczmarek1
Data: 2012-08-21 10:11

Wizyt: 265
Komentarzy: 13
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
21.08.2012 (5 lat temu)

Danuta Korczyńska, Ruda Śląska

Opinia o Danuta Korczyńska
Ruda Śląska

nikomu nie polecam Pani Danuty Korczyńskiej- Sowińskiej. W poradni KWK Bielszowice jeden wielki bałagan, czeka się 3,5 godziny na wejście do gabinetu po czym Pani doktor krzyczy, aby się streszczać bo ona jest już po robocie. To jest Pani kierownik,wyjątkowo niemiła osoba.....
użytkownik
01.12.2013 (4 lata temu)
01.12.2013 (4 lata temu)
Nie polecam jako lekarza i człowieka. Jeśli ktoś jest zdesperowany iść gdziekolwiek- jego wybór, ale jeśli można wybrać, polecam innych.
użytkownik
17.12.2013 (4 lata temu)
17.12.2013 (4 lata temu)
Tutaj znajduje się więcej opinii o tej osobie
użytkownik
07.08.2014 (3 lata temu)
07.08.2014 (3 lata temu)
serdecznie polecam najlepsza specjalistka u jakiej byłem miła i sympatyczna nie to co inni w tej przychodni
użytkownik
18.01.2015 (3 lata temu)
18.01.2015 (3 lata temu)
Nikomu nie polecę tej osoby. Prywatnie wyniosła, uważająca się za najlepszą we wszystkim. W kwestii medycznej nie dodam nic innego. Dno, dno, dno.
użytkownik
11.03.2015 (3 lata temu)
11.03.2015 (3 lata temu)
Z całą pewnością NIE POLECAM.
Miałam okazję poznać doktor Korczyńską-Sowińską podczas wizyty karetki pogotowia, wezwanej do mojej babci po dziwnym zasłabnięciu (od pewnego czasu systematycznie traciła siły). Na nic zdały się nasze prośby o zabranie babci do szpitala w celu wykonania kompleksowych badań, dostała tylko lek przeciwwymiotny, a my - informację, że "to już ten wiek, ten czas, to starośc, trzeba zacząć powoli szykować się na przełom i pożegnanie".
Po kolejnym, dużo poważniejszym zasłabnięciu pogotowie zostało wezwane ponownie (z inną ząłogą), po decyzji kolejnego lekarza babcia natychmiast wylądowała w szpitalu, gdzie po serii podstawowych badań w pół godziny znana była diagnoza - silna hiponatremia. Dowiedzieliśmy się, owszem, ze śmierć była już kwestią godzin, ale nie z powodu "starości", lecz wyjątkowo niskiego poziomu sodu w surowicy krwi, do czego wystarczyło zwykłe badanie krwi.
Tylko natychmiastowa hospitalizacja mogła babcię uratować, każdy moment się liczył, a pozostawienie babci w domu, jak zdecydowała wcześniej pani doktor Korczyńska-Sowińska, skończyłoby się rychłą śmiercią.
Lekarze w szpitalu poważnie zabrali się do roboty i po kolejnych dwóch tygodniach uzupełniania poziomu sodu w organizmie, babcia wyszła do domu, silna i zdrowa.
A pomyśleć, że "dzięki" doktor Korczyńskiej-Sowińskiej mogło już jej nie być...
użytkownik
22.07.2015 (2 lata temu)
22.07.2015 (2 lata temu)
Bardzo nie polecam. Niesympatyczna, wyniosła i dużo by można jeszcze napisać, ale szkoda męczyć rękę na taką osobę. Brrrr....
użytkownik
05.08.2015 (2 lata temu)
05.08.2015 (2 lata temu)
Miałam wątpliwą przyjemność poznać Danutę. Studia skończyła daaaawno temu i tak jej ta przedpotopowa wiedza została. Szkoda słów. Najmądrzejsza, wszechwiedząca i nieomylna- jej zdaniem. Żyje w latach 70tych..
użytkownik
10.02.2016 (2 lata temu)
10.02.2016 (2 lata temu)
Szkoda, że nie ma w tym rankingu zer. Tej pani wydaje się, że wszyscy pacjenci zabierają jej cenny czas. Więcej uwagi poświęca na moralizowanie członkom rodziny, czyli opiekunom chorego, niż samemu pacjentowi. Dziwię się, że nadal zatrudniona jest w rudzkim pogotowiu, które ponoć słynie z fachowej obsługi...
użytkownik
25.03.2016 (2 lata temu)
25.03.2016 (2 lata temu)
Żenada. Nic więcej nie warto pisać. Pani "doktor" zatrzymała się w głębokiej komunie. Wczoraj miałam wątpliwą przyjemność ją poznać podczas wezwania pogotowia dla mojej mamy. Na dzień dobry dostałam opieprz, że opowiadam historię co się działo i dzieje a jak wiadomo każdy szczegół jest ważny. Ale trafiła kosa na kamień i nie pozostałam dłużna. Po czym słowem się nie odezwała do końca wizyty rozmawiałam z Panią z pomocy medycznej, której szczerze współczuje, że musi z tak gburowatym lekarzem pracować. Nie wspomnę, że Pani "doktor" nie potrafiła założyć ciśnieniomierza - to już był szczyt braku jakichkolwiek kompetencji. Nie polecam największemu wrogowi.
użytkownik
20.04.2016 (2 lata temu)
20.04.2016 (2 lata temu)
Jestem ciekaw. kto daje te opinie. Słyszałem jak udziela porad, stara się pomóc jak tylko może. Jeśli opinie na tym forum wystawiają osoby, które budzą się po paru dniach że miały gorączkę i przychodzą na dyżur, a mogły wcześniej pójść do lekarza w przychodni, to przykro mi. Jeśli pacjent nie dostaje zwolnienia do pracy bo nie zasługuje to nie powinien krytykować lekarza. Pisać można wiele. Poziom lat 70 nie wypada poruszać bo ten lekarz skończył studia w latach 80-siątych a nie 70. To że lekarz trzyma pacjenta 20 minut to zasada. Tak jest wyliczone wg norm. Dlaczego Ci pacjenci co się skarżą nie idą do innych lekarzy w Bielszowicach do których są puchy, tylko do doktor Korczyńskiej. Zawsze pod drzwiami dr Korczyńskiej są tłumy nie z zasady, że wolno przyjmuje, tylko większość do innych lekarzy nie chodzi.
użytkownik
11.11.2016 (rok temu)
11.11.2016 (rok temu)
Nie polecam. Taka osoba nie nadaje się, aby pracować w tym zawodzie. Przyjechała do chorego w karetce i choremu nie potrafiła pomóc. Nie dość, że nie zbadała pacjenta, to jeszcze stwierdziła, że z tym przypadkiem już nic nie można zrobić, bo to już jest starość. Była bardzo niemiła, niesympatyczna,nieuprzejma, wywyższała się. W tym wieku powinno się już posiadać ogromną wiedzę i doświadczenie. Osobiście uważam, że ta pani powinna iść na studia, może tam uzupełniłaby braki swojej wiedzy. Parę dni temu przyszedł inny lekarz, z ogromną wiedzą i doświadczeniem, postawił właściwą diagnozę, przepisał leki i zastrzyki, widać poprawę u pacjenta. Pani Korczyńska uznała, że już nic nie można zrobić, że chory już będzie tak leżał do końca życia z ogromnym bólem, bo nawet lek, który przepisała na recepcie nie istniał, w aptece nie chcieli go sprzedać, ponieważ nazwa była przekręcona, bo lekarka nawet tego nie znała. Choroba dość popularna do tego uleczalna, więc naprawdę dziwię się, jak mogła ta pani tego nie znać.
użytkownik
23 cze (27 dni temu)
23 cze (27 dni temu)
Dajcie mi spokój z tą babą... lodowate spojrzenie, wzrok bazyliszka, odburkiwanie i robienie łaski, że raczyła mnie przyjąć... sprawia wrażenie że pracuje za karę... dawno nie spotkałam tak niesympatycznej lekarki

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin