test

Opinie o DentalCare Magdalena Leki ortodoncja, Tychy, Barona 30

Korzystałeś z usług DentalCare Magdalena Leki ortodoncja, Tychy, Barona 30? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Anna
Data: 2013-02-13 22:47

Wizyt: 7349
Komentarzy: 12
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.02.2013 (5 lat temu)
13.02.2013 (5 lat temu)

DentalCare Magdalena Leki ortodoncja, Tychy, Barona 30

Opinia o DentalCare Magdalena Leki ortodoncja
Tychy, Barona 30

Leczenie skuteczne w przyjemnej atmosferze. Wszystko jasne, przejrzyste, niedrogie. Jeżeli ktoś obawja się leczenia może wszystkiego się dowiedzieć i dopytać Jednym słowem dobry lekarz!
użytkownik
10.04.2015 (3 lata temu)
10.04.2015 (3 lata temu)
Chodzę z dzieckiem od pół roku. Pani doktor bardzo dobrze radzi sobie z moim kapryśnym 12-latkiem. Zna się na rzeczy, odpowiada na pytania, syn też ją polubił, polecamy oboje.
użytkownik
07.09.2015 (3 lata temu)
07.09.2015 (3 lata temu)
Dojeżdżałam specjalnie z Katowic aby prostować tutaj zęby. Miałam opinie z pierwszej ręki od osób które prostowały tutaj zęby nawet 4 lata wcześniej i były bardzo zadowolone. Sama widziałam, po 4 latach efekt jest jak zaraz po zdjęciu aparatu, zęby równe i nic się nie rozjeżdża. Swój aparat nosiłam przez 18 miesięcy, a od 2 m-cy noszę retencję. I jak wyszło spytacie? Ząbki idealnie równe jak u gwiazd z tv. Polecam każdej i każdemu.
użytkownik
01.02.2016 (2 lata temu)
01.02.2016 (2 lata temu)
Robię tam Invisalin. Takie nakładki prostujące na zęby. Nie widać, ze prostujesz zeby, a w ogólniaku to naprawdę wartość.
użytkownik
13.09.2016 (2 lata temu)
13.09.2016 (2 lata temu)
Dental-Care to świetna klinika, bardzo fajnie ciągle poszerzają ofertę, a to przyjdzie nowa usługa, a to dodają nowy gabinet. Ogólnie bardzo fajne miejsce.
użytkownik
08.11.2016 (2 lata temu)
08.11.2016 (2 lata temu)
Moja córcia ma krzywe zęby, ale wstydziła się je wyprostować. Pani Doktor namówiła nas na przezroczyste nakładki i faktycznie nic nie widać, a efekty są już po kilku miesiącach.
użytkownik
30.07.2017 (rok temu)
30.07.2017 (rok temu)
wszystko w najlepszym porządku
użytkownik
31 lip (4 miesiące temu)
31 lip (4 miesiące temu)
Super Pani doktor. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze. Leczę zęby już od jakiegoś czasu i jest coraz to lepiej.
użytkownik
7 paź (2 miesiące temu)
7 paź (2 miesiące temu)
potwierdzam, świetna Pani doktor;)
użytkownik
8 paź (2 miesiące temu)
8 paź (2 miesiące temu)
Polecam wizyty u Pani Doktor. Bardzo miła i kompetentna. Zawsze pomoże i doradzi.
użytkownik
11 paź (miesiąc temu)
11 paź (miesiąc temu)
Moim zdaniem to najlepszy gabinet w mieście. Pełen profesjonalizm i właściwe podejście do pacjenta. Super. Polecam jeśli ktoś chce doprowadzić swoje zęby do odpowiedniego stanu.
użytkownik
31 paź (miesiąc temu)
31 paź (miesiąc temu)
Zarówno gabinet jak i Pani Magdalena Pniok to gwarancja leczenia na najwyższym poziomie. Jeśli więc ktoś szuka specjalisty, którego nie będzie trzeba już zmieniać to polecam się tutaj wybrać.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin