test

Opinie o Dentica Prywatny gabinet stomatologiczny Bielecki A., Racibórz, Mariańska 6b

Korzystałeś z usług Dentica Prywatny gabinet stomatologiczny Bielecki A., Racibórz, Mariańska 6b? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anita
Data: 2012-03-29 23:07

Wizyt: 22266
Komentarzy: 33
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
29.03.2012 (6 lat temu)
29.03.2012 (6 lat temu)

Dentica Prywatny gabinet stomatologiczny Bielecki A., Racibórz, Mariańska 6b

Opinia o Dentica Prywatny gabinet stomatologiczny Bielecki A.
Racibórz, Mariańska 6b

Polecam dr Bieleckiego wszystkim,którzy boją sie wizyt u stomatologa.Całkowicie bezbolesnie,pełen profesjonalizm,miła obsługa,zero stresu przed wizytą!!!
użytkownik
17.12.2012 (5 lat temu)
17.12.2012 (5 lat temu)
Bardzo polecam ten gabinet. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, mało stresu i mało bólu! Pan dr i jego żona bardzo troskliwi i fachowi. Polecam szczerze!!!
użytkownik
18.01.2013 (5 lat temu)
18.01.2013 (5 lat temu)
W gabinecie Dentica Bieleccy miałem wykonywany zabieg chirurgicznego usunięcia zęba. Wszystko bardzo ok. Lekarze dużo tłumaczą przed zabiegiem i w trakcie, co zmniejsza stres i niepokój. Polecam!
użytkownik
17.04.2013 (5 lat temu)
17.04.2013 (5 lat temu)
Skorzystałem z promocji bezpłatnego przeglądu wiosennego stanu zębów i chyba pozostanę stałym pacjentem. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, lekarze bardzo szczegółowo oglądają stan zębów i śluzówek i na bieżąco wszystko omawiają. Polecam!
użytkownik
12.05.2013 (4 lata temu)
12.05.2013 (4 lata temu)
Polecam, bardzo miła obsługa, bardzo ciekawe i nowoczesne sposoby na poprawę estetyki zębów. Co ważne to doktorzy kompleksowo leczą zęby - od przeglądu, po zdjęcia rtg na miejscu, aż po zabiegi. Jestem w trakcie leczenia, ale pierwsze efekty widać i bardzo jestem zadowolona!
użytkownik
06.09.2013 (4 lata temu)
06.09.2013 (4 lata temu)
Polecam Dentica Bieleccy i Panią dr Magdę, która wyleczyła moje mocno zaniedbane zęby. Super precyzyjnie Pani doktor odbudowała mi jeden ząb, który od środka się psuł. Potem wyczyściła wszystko pięknie i zupełnie inaczej uśmiech teraz się prezentuje. Skończył się też przykry zapach z ust. Pięknie dziękuję i szczerze polecam!
użytkownik
19.09.2013 (4 lata temu)
19.09.2013 (4 lata temu)
Po prostu świetny gabinet! Nic dodać nic ująć, pełna profeska, miła obsługa, totalnie bez stresu. A Pani Dr Bielecka to potrafi cuda zrobić z chorymi zębami! Z sinawych zębów są piękne lśniące ząbki. No i ceny - nie jest tanio, wiadomo, ale taniej niż gdzie indziej.
użytkownik
24.10.2013 (4 lata temu)
24.10.2013 (4 lata temu)
Na gabinet Dentica trafiłem poprzez stronę internetową. Miałem problem z szóstką leczoną wcześniej w innym gabinecie. Po rozmowie z panem Aleksandrem zdecydowałem się na koronę porcelanową. Minął już rok od zabiegu i jestem bardzo zadowolony z efektów. Przede wszystkim poprawił się komfort podczas spożywana posiłków, ale na pochwałę zasługuje estetyka wykonanej pracy! Nie należę do osób piszących komentarze, ale postanowiłem zrobić wyjątek i pochwalić naprawdę dobrego specjalistę.
użytkownik
08.01.2014 (4 lata temu)
08.01.2014 (4 lata temu)
Do gabinetu Państwa Bieleckich trafiłam po namowach znajomej, która od dawna się tu leczy. Boję się dentystów, ale znajoma przekonywała mnie, że w tym gabinecie jest inaczej. Jakie było moje zdziwienie, kiedy po przekroczeniu progu i krótkiej wymianie zdań z Panią Doktor Magdaleną Bielecką od razu strach mijał. Potwierdzam wcześniejsze opinie, że Pani Magdalena to prawdziwa specjalistka w przywracaniu pięknego uśmiechu! Po miesięcznym wyleczeniu sporego zaniedbania w buzi, teraz odważniej rozmawiam z ludźmi, bez obaw o świeżość oddechu czy brzydkie naloty na zębach.
użytkownik
19.01.2014 (4 lata temu)
19.01.2014 (4 lata temu)
Bardzo dobra stomatolog, super fachowa i przyjazna dla pacjenta. Polecam z ręką na sercu, bo wielu dentystów odwiedziłam, a dopiero dr Bielecka okazała się tym właściwym. Leczę się u pani doktor już drugi rok. Pozdrawiam
użytkownik
05.03.2014 (4 lata temu)
05.03.2014 (4 lata temu)
Świetni dentyści, bardzo sympatyczni i z ogromną dawką fachowości. Jakoś z mniejszym strachem idę teraz do dentysty:) Pozdrawiam i zdecydowanie polecam
użytkownik
06.03.2014 (4 lata temu)
06.03.2014 (4 lata temu)
Z calego serca polecam Pania DR.Bielecka,bardzo mila i sympatyczna osoba,profesjionalna w kazdym calu,sprawia wrazenie ze z mila checia do nich wracam.Lecze u nich zeby i dzieki nim znowu moge sie usmiechac;-)
użytkownik
24.03.2014 (4 lata temu)
24.03.2014 (4 lata temu)
Również polecam doktorów Bieleckich - Pani dr Bielecka fachowa, miła i sympatyczna, z troską opiekuje się moimi ząbkami. Razem ze swoim mężem tworzą świetny tandem stomatologiczny:) Mają ogromną wiedzę i doświadczenie, po prostu wiedzą co robią!
użytkownik
12.05.2014 (3 lata temu)
12.05.2014 (3 lata temu)
Jak najbardziej gabinet i lekarze godni polecenia i zasługujący na słowa uznania! Dentysta od zawsze kojarzył mi się z bólem i nieprzyjemnościami. Ten strach przełamali jednak Doktorzy Bieleccy, bardzo przyjaźni dla pacjenta, z ogromną wiedzą i niesamowitą precyzją. Polecam!
użytkownik
12.08.2014 (3 lata temu)
12.08.2014 (3 lata temu)
Pani Magda i Pan Aleksander to lekarze z powołania, którzy niestety są dziś rzadkością - zwłaszcza wśród dentystów. Mimo że to gabinet prywatny, doktorzy nie patrzą tylko na swój zarobek, a przede wszystkim na dobro pacjenta. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ogromną wiedzą, wielką precyzją i przemiłym podejście do pacjenta Państwa Doktorów Bieleckich. Polecam z czystym sumieniem, pozdrawiam - wdzięczna pacjentka.
użytkownik
06.09.2014 (3 lata temu)
06.09.2014 (3 lata temu)
W wypadku straciłam górną dwójkę i zdecydowałam się na implant. Pan Doktor wykonał naprawdę świetną robotę!!! Leczenie przebiegało bez problemów, a końcowy efekt jest imponujący:) Polecam
użytkownik
13.10.2014 (3 lata temu)
13.10.2014 (3 lata temu)
Rzadko udzielam się w internecie, ale tym razem wręcz muszę to zrobić. Uważam, że prawdziwi specjaliści zasługują na pozytywne komentarze, które być może pomogą przyszłym pacjentom w wyborze. Do gabinetu Dentica Państwa Bieleckich trafiłam poprzez informacje znalezione w internecie. Postanowiłam przyjść z zaniedbanymi przez wiele lat zębami. Przygotowana byłam tylko na trzecie zęby, a tu niespodzianka - Pani Doktor zaproponowała leczenie. Trochę to trwało, bo prawie rok!!! Ale moja wytrwałość i podejście Pani Doktor sprawiły, że dziś mam zdrowe zęby i nie muszę się już krępować!!! Dziękuję i polecam!!!
użytkownik
27.10.2014 (3 lata temu)
27.10.2014 (3 lata temu)
Po prostu polecam!!! Świetni dentyści, znający się na robocie, a przy tym przesympatyczni. Wyleczyli mi tu pięknie ząbki, cenowo przyzwoicie:) Teraz mąż wstawia implant u dr Bieleckiego i też jest zadowolony.
użytkownik
12.01.2015 (3 lata temu)
12.01.2015 (3 lata temu)
Zdecydowanie najlepszy mój dentysta!!!! Profesjonalista, a przy tym bardzo uprzejmy, miły i sympatyczny człowiek. To sprawia, że na fotel dentystyczny siadam z mniejszym stresem:) Polecam za obsługę, przyjazne podejście do pacjenta, lecz również bardzo szeroką ofertę leczenia.
użytkownik
05.02.2015 (3 lata temu)
05.02.2015 (3 lata temu)
Super gabinet i super dentyści!!!! Na luzie, bez stresu, bardzo przyjaźnie. Do tego bardzo nowoczesne metody. Pan doktor wyleczył mi zęby, które inny dentysta skazał już na straty i sukcesywne wyrywanie. Teraz zęby są zdrowe, niektóre odbudowane i pozostaje mi teraz dbać o nie. Na pewno strach przed dentystą już minął:)
użytkownik
11.03.2015 (3 lata temu)
11.03.2015 (3 lata temu)
Polecam jak najbardziej!!!! Pierwszy raz znalazłam się w gabinecie i od razu poczułam, że jestem w dobrych rękach. Pani Doktor Bielecka to lekarz z powołania, z ogromną wiedzą, z ogromną empatią do pacjenta. Jestem w trakcie leczenia zaniedbanych zębów, ale wszystko jest na dobrej drodze. Polecam!!!!
użytkownik
08.04.2015 (3 lata temu)
08.04.2015 (3 lata temu)
U doktora Bieleckiego w Dentica Bieleccy miałem robiony implant dolnej 3-ki. Leczenie już zakończyłem i efekty są mega super. Trafiłem do doktora po konsultacji u innego, wg którego mogłem zapomnieć o implancie. Wydałem tylko kasę, nie uzyskując nic. U doktora Bieleckiego otrzymałem rzetelne informacje i przede wszystkim implant 3-ki. Polecam zdecydowanie!
użytkownik
18.05.2015 (2 lata temu)
18.05.2015 (2 lata temu)
Pełen profesjonalizm, przesympatyczni doktorzy i cennik niezbyt wygórowany:) do Dentica Bieleckich trafiłam za namową mojego kolegi, z problemem odbudowy zęba. Mój wieloletni dentysta zaśpiewał mi sporo pieniędzy za odbudowę górnej trójki, nie dając przy tym żadnej gwarancji trwałości. Pani dr Bielecka odbudowała ząb w czasie jednej wizyty, dokładnie wszystko wyjaśniła, no i kasy nie zdarto ze mnie:) Opłacało mi się przyjechać 80 km z Tychów. Polecam!!!!
użytkownik
25.05.2015 (2 lata temu)
25.05.2015 (2 lata temu)
W gabinecie Dentica Bieleccy u Pana Doktora Bieleckiego miałam wykonywany zabieg wszczepienia implantu. Jestem zadowolona z efektów, jakości, obsługi i ceny. Polecam
użytkownik
09.06.2015 (2 lata temu)
09.06.2015 (2 lata temu)
Polecam jak najbardziej, bo traficie tu na lekarzy z powołania. Bardzo miło, profesjonalnie i z ogromną troską. W dentica Bieleccy leczy się już cała moja rodzina:) co ważne, ceny przystępne, a nawet konkurencyjne
użytkownik
15.09.2015 (2 lata temu)
15.09.2015 (2 lata temu)
Super gabinet, super lekarze!!!! właśnie zakończyłem leczenie implantyczne, wszystko super!!!! efekty świetne, obsługa wysoki poziom, opieka bez zarzutu i wszystkie badania, diagnostyka itd. na miejscu. Zdecydowanie polecam dr Bieleckich.
użytkownik
23.11.2015 (2 lata temu)
23.11.2015 (2 lata temu)
Bardzo życzliwi, mili i serdeczni lekarze. Z bardzo troskliwym podejście do pacjenta i z wielką wiedzą. Jestem pacjentką Dentica Bieleccy i Pana dr Bieleckiego od kilku lat, polecam znajomym którzy również są bardzo zadowoleni. Jak będę zmuszona zastąpić naturalne zęby (chociaż oby jak najpóźniej, a może i wcale!) to na pewno implanty u dr Bieleckiego wybiorę:) Zdecydowanie polecam!!!!
użytkownik
25.02.2016 (2 lata temu)
25.02.2016 (2 lata temu)
Polecam, bardzo profesjonalnie, bez stresu, prawdziwi lekarze z powołaniem. Dr Bielecki zrobił mi implant 2-ki w zeszłym roku, teraz cała rodzina leczy się w Dentice!
użytkownik
16.03.2016 (2 lata temu)
16.03.2016 (2 lata temu)
Po prostu świetni lekarze! Super podejście, wielka wiedza, przemiła obsługa pań asystentek. Jestem po konsultacji do implantu zęba, teraz zbieram pieniążki:) Ale wiem, że już znalazłam odpowiedni gabinet i odpowiedniego doktora!
użytkownik
15.07.2016 (rok temu)
15.07.2016 (rok temu)
Zdecydowanie pozytywnie oceniam gabinet Dentica Bieleccy. Jestem pacjentką od niedawna, trafiłam na standardowy przegląd. Pani doktor wyleczyła mi dwa chore zęby, na szczęście obyło się tylko na plombowaniu, a potem oczyściła z osadów. Wszystko bardzo profesjonalnie i bez stresu, bo Pani doktor i panie asystentki przesympatyczne. Polecam naprawdę ten gabinet i tego dentystę.
użytkownik
19.10.2016 (rok temu)
19.10.2016 (rok temu)
W Dentica Bieleccy wykonywałam implanty zębowe i jestem bardzo zadowolona z efektów. Na miejscu zrobili pełną diagnostykę i zaplanowali zabieg.
użytkownik
12.04.2017 (rok temu)
12.04.2017 (rok temu)
W gabinecie doktora Bieleckiego miałam wybielane zęby i jestem bardzo zadowolona z efektów i z podejścia Pani Doktor. Naprawdę warto!!!! Najpierw dokładne badanie, potem wszystko mi wytłumaczono co do oczekiwanych efektów wybielania. Następnie rozpoczął się sam zabieg, podczas którego Pani Doktor razem z Panią Asystentką cały czas były przy mnie i dopytywały, czy jest jakiś ból itd. Opieka na najwyższym poziomie!!!
użytkownik
4 sty (3 miesiące temu)
4 sty (3 miesiące temu)
zgdzam się w 100 % doktorzy Bieleccy to profesjonaliści w każdym przypadku bardzo mili i sympatyczni a pani Asia to Anioł bardzo miła i sympatyczna zawsze uśmiechnięta a to się rzadko zdarza wśród asystentek przeważnie sa nie miłe, a to wizytówka Firmy NAPRAWDĘ POLECAM ! cała trójkę SUPER!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin