test

Opinie o Der-Med Centrum kosmetyczno - dermatologiczne, Kraków, św. Tomasza 30 lok. 3

Korzystałeś z usług Der-Med Centrum kosmetyczno - dermatologiczne, Kraków, św. Tomasza 30 lok. 3? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Ela
Data: 2012-05-10 16:41

Wizyt: 13746
Komentarzy: 15
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.05.2012 (6 lat temu)
10.05.2012 (6 lat temu)

Der-Med Centrum kosmetyczno - dermatologiczne, Kraków, św. Tomasza 30 lok. 3

Opinia o Der-Med Centrum kosmetyczno - dermatologiczne
Kraków, św. Tomasza 30 lok. 3

niestety ceny nieadekwatne do usług:-( Za najdrobniejszą rzecz trzeba słono zapłacić co nie pokrywa się z jakością usług. Niestety nadal jadą na starej opinie a przez lata wyrosły lepsze gabinety na rynku
autor
10.05.2012 (6 lat temu)
10.05.2012 (6 lat temu)
niestety ceny nieadekwatne do usług:-( Za najdrobniejszą rzecz trzeba słono zapłacić co nie pokrywa się z jakością usług. Niestety nadal jadą na starej opinie a przez lata wyrosły lepsze gabinety na rynku
użytkownik
28.01.2014 (4 lata temu)
28.01.2014 (4 lata temu)
ja w Dermedzie przeszedłem zabieg transplantacji włosów technologią SAFER i nie mam żadnych uwag negatywnych co do kliniki. Zabieg nie był skomplikowany i co najwazniejsze nieinwazyjny - cena taka, jak wszędzie. Teraz jestem juz 3 miesiące po przeszczepie i widze znaczną róznicę.
użytkownik
03.02.2014 (4 lata temu)
03.02.2014 (4 lata temu)
Bardzo profesjonalne podejście do Klienta, przed zabiegiem w trakcie konsultacji wszystko zostalo mi jasno wytlumaczone. jestem zachwycona efektami depilacji laserowej, wreszcie nie musze sie golic.
użytkownik
06.02.2014 (4 lata temu)
06.02.2014 (4 lata temu)
Dermed w krk polecam goraco!!! Mila atmosfera profesjonalna obsluga! Korzystam z depilacji laserowej, titana, a takze endermologii. Mam rowniez wykonany makijaz permanentny kreski gorne, wystarczy wytuszowac rzesy i oczy sa pieknie podkreslone. Za miesiac wybieram sie na zabieg bbl forever young slyszalam wiele pozytywnych opini na temat tego zabiegu ;) zatem musze sprawdzic sama na wlasnej skorze ...
użytkownik
14.02.2014 (4 lata temu)
14.02.2014 (4 lata temu)
zgadzam się, świetne miejsce. Bardzo duży wachlarz zabiegów, dzięki temu można sobie poradzić z każdym problemem. Świetna kadra, bardzo profesjonalna, ale też bardzo wszyscy mili i życzliwi, co sprawia, że chętnie się do nich wraca.
użytkownik
19.03.2014 (4 lata temu)
19.03.2014 (4 lata temu)
bardzo dobre miejsce, można liczyć na fachową pomoc w wielu problemach. Sama jestem bardzo zadowolona z zabiegów laserowych na trądzik. Dzięki nim nie mam już kłopotów z cerą.
użytkownik
22.03.2014 (4 lata temu)
22.03.2014 (4 lata temu)
ja dzięki zabiegom w Dermedzie czuję się piękna, atrakcyjna i bardzo dopieszczana. Zawsze mogę liczyć na fachową pomoc, dobór odpowiednich zabiegów. Wszystkie, z których korzystałam dały bardzo dobre efekty. Dzięki wizytom w Dermedzie pozbyłam się trądziku i włosów, dzięki depilacji laserowej.
użytkownik
25.03.2014 (4 lata temu)
25.03.2014 (4 lata temu)
trzeba przyznać, że coś w tym jest, że dbają o to, żeby każdy czuł się w salonie jak najlepiej. Miła atmosfera, zabiegi super, można liczyć na bardzo profesjonalne podejście. Myślę, że jest to jeden z lepszych gabinetów.
użytkownik
28.03.2014 (4 lata temu)
28.03.2014 (4 lata temu)
Uwielbiam dermed. Głównie ze względu na szeroką ofertę zabiegów, jakie oferują, ale przede wszystkim za to, że jakość jest na bardzo wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona z zabiegów, na których u nich byłam
użytkownik
26.04.2014 (4 lata temu)
26.04.2014 (4 lata temu)
salon super, mnóstwo zabiegów, co bardzo cieszy, bo mogę się do nich zgłosić z każdym problemem, plus wszystkie na bardzo wysokim poziomie. Do tego panuje tam super atmosfera, wszyscy są bardzo mili i uśmiechnięci. Jak najbardziej polecam.
użytkownik
28.04.2014 (4 lata temu)
28.04.2014 (4 lata temu)
zgadzam się jakość usług na bardzo wysokim poziomie, ja jestem zachwycona efektami po laserowym leczeniu trądziku, a już straciłam nadzieję na to, że moja twarz w końcu będzie bez pryszczy. Do tego wszystko w terminie, dokładnie i bardzo fajna atmosfera
użytkownik
19.05.2014 (4 lata temu)
19.05.2014 (4 lata temu)
jak któraś ma problem z cellulitem to polecam się wybrać na mezoterapię cellulitu. efekty świetne, poza tym też podejście dr Marty Librant-Suskiej, bardzo fajne, chętnie opowiada na każde pytanie, no i też można się poczuć swobodnie przy niej, a to też jest dla mnie bardzo ważne. Zarówno jeśli chodzi o jakość zabiegów, jak i o atmosferę bardzo fajne. Warto tam zaglądać
użytkownik
31.05.2014 (4 lata temu)
31.05.2014 (4 lata temu)
a ja byłam na body jet. Nie myślałam, że będą takie fajne efekty. Zabieg super, a dr Tomasz Mierzwiński jest super specjalistą. Jak się któraś będzie wybierać na zabieg odchudzający to polecam wybrać się właśnie do tego lekarza.
użytkownik
29.06.2014 (4 lata temu)
29.06.2014 (4 lata temu)
nie wiem z czego bardziej jestem zadowolona, czy z wysokiej jakości zabiegów, jakie oferują, czy z atmosfery. bardzo miło, przyjemnie można powiedzieć "od progu" starają się, żeby każdy czuł się jak najlepiej. świetny salon polecam się wybrać

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin