test

Opinie o DERMALOGICA Instytut Kosmetologii i Medycyny Estetycznej, Koszalin, Zwycięstwa 40 lok. 55-56

Korzystałeś z usług DERMALOGICA Instytut Kosmetologii i Medycyny Estetycznej, Koszalin, Zwycięstwa 40 lok. 55-56? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Alunia
Data: 2011-03-29 10:51

Wizyt: 31116
Komentarzy: 16
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
29.03.2011 (7 lat temu)
29.03.2011 (7 lat temu)

DERMALOGICA Instytut Kosmetologii i Medycyny Estetycznej, Koszalin, Zwycięstwa 40 lok. 55-56

Opinia o DERMALOGICA Instytut Kosmetologii i Medycyny Estetycznej
Koszalin, Zwycięstwa 40 lok. 55-56

Szanowni Panie, jestem klientą wielu gab kosmetycznych, bylam i tu,
zadowolona, zaskoczona, poziom wiedzy, poziom wykonania i wreszcie ktos w koszalinie ma sprzet, mieszkam w nieczech bym na targach medycznych i mam porownanie..Szanowne gabinety zazdroscie i nauczcie sie szanowac nas bo my na wasze utrzymanie placimy
Gratuluje dermologika
użytkownik
29.05.2011 (7 lat temu)
29.05.2011 (7 lat temu)
Szanowni Panie, jestem klientą wielu gab kosmetycznych, bylam i tu,
zadowolona, zaskoczona, poziom wiedzy, poziom wykonania i wreszcie ktos w koszalinie ma sprzet, mieszkam w nieczech bym na targach medycznych i mam porownanie..Szanowne gabinety zazdroscie i nauczcie sie szanowac nas bo my na wasze utrzymanie placimy
Gratuluje dermologika
użytkownik
13.02.2012 (6 lat temu)
13.02.2012 (6 lat temu)
Szanowni Panstwo, jestem klientą wielu gab kosmetycznych, bylam i tu,
zadowolona, zaskoczona, poziom wiedzy, poziom wykonania i wreszcie ktos w koszalinie ma sprzet, mieszkam w nieczech bym na targach medycznych i mam porownanie - jest profesjonalnie - polecam.
użytkownik
19.07.2012 (6 lat temu)
19.07.2012 (6 lat temu)
Szanowni Panie, jestem klientą wielu gab kosmetycznych, bylam i tu,
zadowolona, zaskoczona, poziom wiedzy, poziom wykonania i wreszcie ktos w koszalinie ma sprzet, mieszkam w nieczech bym na targach medycznych i mam porownanie..Szanowne gabinety zazdroscie i nauczcie sie szanowac nas bo my na wasze utrzymanie placimy
Gratuluje dermologika
użytkownik
16.10.2016 (2 lata temu)
16.10.2016 (2 lata temu)
Jestem pod wrazeniem profesjonalizmu.Dr.M.Iwaszko de best.Polecam i rekomenduje!!!.Jestem bardzo zadowolona i zaskoczna przemila atmosfera.Napewno tu wroce.
użytkownik
19.05.2012 (6 lat temu)
Korzystlam z uslug tego gabinetu, bardzo zadowolona, poczym dalam sie namowic przez pania kosmetyczke na zabieg Ulthera, a ten lekarz wogole go nie potrafi wykonac, chociaz zabieg jest latwy, fajny i bardzo drogi
Prosze omijac tam pracujacego lekarza Iwaszko !!!!
użytkownik
19.07.2012 (6 lat temu)
19.07.2012 (6 lat temu)
niestety i ja straciłam na zabieg Ulthera 500 zł wykonany był on u mnie na okolice oczu po trzech miesiącach miał być efekt ale go nie było. Zdecydowanie nie polecam.
użytkownik
19.05.2012 (6 lat temu)
Popieram porzedniczke w wypowiedzi bylam u tego lekarza 3 dni temu, nigdy wiecej
Lekarz ten kasuje ale zabieg wykonuje na odwal
Przestrzegam przed doktorem Iwaszko
Takie duze pieniadze lepiej wydac w profesjonalnym gabinecie
użytkownik
02.06.2012 (6 lat temu)
Z przykroscią muszę stwierdzic, nigdy nie ulegałam i nie czytalam opinii,Pani kosmetyczka miła, uprzejma, jednak jak dla mnie: mało doswiadczenia, nie potrafi wytlumaczyc jaki zabieg jak działa z jakiej grupy! Nie rozumiem przeciez kosmetyczka powinna byc fachowcem
użytkownik
30.07.2012 (6 lat temu)
30.07.2012 (6 lat temu)
Korzystam z usług tego gabinetu i jestem szczerze zadowolona, Sprzęt, jakość wykonywanych zabiegów, higiena - na najwyższym poziomie. Ceny konkurencyjne, czasem jakiś rabat, próbki kosmetyków. Gorąco zachęcam do konsultacji, odwiedzin. :)
użytkownik
27.09.2012 (6 lat temu)
27.09.2012 (6 lat temu)
Pani kosmetyczka rzeczywiscie, higiena pierwsza klasa, stad nie rozumiem tej wspolpracy z lekarzem, panem Iwaszkiewiczem,wykonalam dwa zabiegie u tego lekarza, ostrzykniecie brzucha z powodu nadmiaru tkanki tluszczowej 2x bo tak mi zalecil oraz zabieg odmladzajacy twarzy powiek, ktory nie daje efektu ale tu juz pewnie panie czytalyscie u poprzedniczek
użytkownik
07.02.2014 (4 lata temu)
07.02.2014 (4 lata temu)
To jest tragedia ludzie byłam tam na zabiegu elektrokoagulacjii na naczynia kosmetolog chwalili się,że jest najlepsza lecz przez nią zostały mi blizny nie wiem ile osób skrzywdziła jeszcze to tragedia uciekajcie ludzie.
użytkownik
05.08.2014 (4 lata temu)
05.08.2014 (4 lata temu)
Lekarz zepsuł mi usta, miałam powiększanie kwasem hialuronowym, wyszło niesymetrycznie.i lekarz jeszcze wmawiał, ze tak ma byc, albo ze sie wyrówna. Zdecydowanie NIE polecam. Lepiej korzystać z pewnych salonów w większych miastach.
użytkownik
07.03.2016 (2 lata temu)
07.03.2016 (2 lata temu)
Gabinet Medycyny Estetycznej DERMALOGICA ul. Zwycięstwa 40- nie idźcie tam więcej!!!! zapłaciłam duże pieniądze za nici Barb 4D z haczykami i po tygodniu jeden bok opadł!! wygląda gorzej niż było! dr Marek Iwaszko zamiast 6 nici namówił mnie na 12 aby lepiej trzymały!!oczywiście zapłaciłam 2 razy więcej!! nie zakładają karty pacjenta, nie robią zdjęć przed zabiegiem, nie pokazuje pacjentce co zakłada, nie dają rachunku z kasy fiskalnej. Moim zdaniem zostałam oszukana!! założono mi zwykłe nici - bo gdyby były z haczykami to nie ma możliwości aby się zsunęły!!
użytkownik
15.04.2017 (rok temu)
15.04.2017 (rok temu)
Bez komentarza, wiecej moja noga tam nie powstanie!! Jestem niezadowolona: po pierwsze podejście olewające osoby wykonującej zabieg po drugie nie zostałam uświadomiona ze po zabiegu nie będę mogła wyjść przez 4 dni z domu! A efekt mizerny
użytkownik
16 wrz (miesiąc temu)
16 wrz (miesiąc temu)
Dzięki za komentarze bo chciałam sie tam wybrać na brwi .

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin