test

Opinie o dr Anna Kazimierczak Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX ginekolog www.medix.wroc.pl, Wrocław, Grabiszyńska 37 lok. 39

Korzystałeś z usług dr Anna Kazimierczak Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX ginekolog www.medix.wroc.pl, Wrocław, Grabiszyńska 37 lok. 39? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Kamila
Data: 2014-11-14 19:11

Wizyt: 3565
Komentarzy: 47
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
14.11.2014 (3 lata temu)
14.11.2014 (3 lata temu)

dr Anna Kazimierczak Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX ginekolog www.medix.wroc.pl, Wrocław, Grabiszyńska 37 lok. 39

Opinia o dr Anna Kazimierczak Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX ginekolog www.medix.wroc.pl
Wrocław, Grabiszyńska 37 lok. 39

Jestem bardzo zadowolona z mojej pierwszej wizyty w gabinecie Pani dr Kazimierczak. Zostałam fachowo potraktowana począwszy od samej rejestracji po samą wizytę. W gabinecie czułam się tam wyjątkowo. Już umówiłam się na kolejną kontrolę. Polecam
użytkownik
14.11.2014 (3 lata temu)
14.11.2014 (3 lata temu)
Jestem bardzo zadowolona z badania u Pani doktor oraz z dalszego leczenia. Zawsze mogę liczyć na pomoc Pani Doktor Anny i fachową poradę. Gorąco polecam.
użytkownik
14.11.2014 (3 lata temu)
14.11.2014 (3 lata temu)
Witam. Moim skromnym zdaniem pani doktor Kazimierczak jest bardzo dobrym lekarzem ginekologiem i zarazem miłym człowiekiem. Widać profesjonalne podejście do problemu z jakim się przychodzi. Serdecznie polecam!
użytkownik
26.05.2016 (2 lata temu)
26.05.2016 (2 lata temu)
Podpisuję się, pod wszystkimi poprzednimi opiniami. Chcę pokreślić, że miałam duże opory zanim zdecydowałam się pójść po raz pierwszy do ginekologa ale po namowie znajomych , stwierdzam że strach ma wielkie oczy Dziękuję
użytkownik
14.11.2014 (3 lata temu)
14.11.2014 (3 lata temu)
Profesjonalne podejście do pacjentek,bardzo miła i fachowa lekarka. Ogólnie jestem zadowolona z wizyty u Pani doktor. Gabinet i Pani doktor z czystym sumieniem polecam. Warto Ją odwiedzić .
użytkownik
03.12.2014 (3 lata temu)
03.12.2014 (3 lata temu)
Dziękuję Pani Doktor za wsparcie w trudnych momentach mojej ciąży, wszelkie konsultacje i niezbędne badania. Podejście pani dr jak i opiekę oceniam bardzo wysoko. Gabinet bardzo ładny i czysty. Polecam
użytkownik
03.12.2014 (3 lata temu)
03.12.2014 (3 lata temu)
Super ginekolog, jestm jej stałą pacjentka, delikatna, pomocna, zawsze służy pomocą i wsparciem. Miła atmosfera, już po przekroczeniu drzwi gabinetu strach znika.Polecam. Ola
użytkownik
03.12.2014 (3 lata temu)
03.12.2014 (3 lata temu)
W gabinecie u pani Anny pacjentka czyje sie przede wszystki bezpiecznie i pewnie. Pani dr to świetny specjalista. Zawsze jest miła i uśmiechnięta. Nie pozostawia pacjentki bez niedomówień. Zawsze doradzi i zasugeruje najlepsze rozwiązanie. Dziękuję.
użytkownik
03.12.2014 (3 lata temu)
03.12.2014 (3 lata temu)
Świetny lekarz !!!! Bardzo luię tą panią ginekolog. Po przejściu przez wszystkie sławy we Wrocławiu jednak wybrałam Panią Anię. Moge JĄ smiało wszystkim polecić. Kilka lat temu prowadziła moje 2 ciąże. Bardzo kompetentna i miły człowiek.
użytkownik
03.12.2014 (3 lata temu)
03.12.2014 (3 lata temu)
W Medixie u Pani Doktor Anny Kazimierczak byłam już kilka razy. Skorzystałam z porad i badania. Wszystko na wysokim poziomie. Bardzo podobała mi się miła obsługa oraz atmosfera podczas badań. Polecam Polecam Polecam
użytkownik
03.12.2014 (3 lata temu)
03.12.2014 (3 lata temu)
Ja i moja przyjaciółka również chodzimy do doktor Kazimierczak. Ja akurat miałam poważne problemy z okresem. Trwał bardzo długi i strasznie się denerwowałam nie mówiąc już o wiecznym dyskomforcie. Na szczescie trafiłam na profesjonalistę. Pani dr wszystko wyjaśniła i zaproponowała leczenie. Trafiłam na odpowiedniego ginekologa i nie chce go zmieniać. Pozdrawiam
użytkownik
12.06.2016 (2 lata temu)
12.06.2016 (2 lata temu)
Bardzo miła, delikatna, rozumie że pacjent może być spanikowany, tak jak ja
użytkownik
29.06.2016 (2 lata temu)
29.06.2016 (2 lata temu)
Jestem bardzo zadowolona. Szczegółowe wyjaśnienia dotyczące mojego problemu, długi wywiad i dokładne badanie. Miła atmosfera, polecam i pozdrawiam
użytkownik
03.12.2014 (3 lata temu)
03.12.2014 (3 lata temu)
Powiem tak !!! Jeśli pójdziecie do dr Kazimierczak to gwarantuję pewność że jesteście pod dobra opieką. Ja nie ryzykowałam i nie poszłam do niewiadomo kogo!!! Serdecznie polecam.
użytkownik
03.12.2014 (3 lata temu)
03.12.2014 (3 lata temu)
Mam ogromny szacunek dla Pani ginekolog. Warto poznać ją osobiście. Ma ogromną wiedzę i doświadczenie a ja nie potrzebuję niczego więcej. Polecam
użytkownik
03.12.2014 (3 lata temu)
03.12.2014 (3 lata temu)
Pani Doktor okazuje szacunek dla każdej pacjentki bez względu na wiek. Pacjenci w poczekalni zawsze bardzo ją chwalą. Jeśli któraś z Was potrzebuje "w pożądku" ginekologa to polecam p. doktor.
użytkownik
03.12.2014 (3 lata temu)
03.12.2014 (3 lata temu)
Doktor obecnie prowadzi moją drugą ciążę, zaufałam swojej intuicji przy wyborze ginekologa, która wybrała właśnie dr Annę . No i jak narazie, nie zawiodłam się. PAni dr potrafi rozładować stres i niepotrzebne emocje. Serdecznie polecam. Kinga
użytkownik
01.01.2015 (3 lata temu)
01.01.2015 (3 lata temu)
Super ginekolog, pomogła mi kiedy miałam trudności z zajściem w ciążę. Jest delikatna, mam do niej pełne zaufanie, wszystkie moje koleżanki do niej chodzą. :)) Wszystko przystępnie tłumaczy. Polecam również wykonanie w MEDIXIE na Hirszfelda usg 3Dd/4D. Pamiątka na całe życie :)))
użytkownik
01.01.2015 (3 lata temu)
01.01.2015 (3 lata temu)
Jestem bardzo zadowolona z opieki i leczenia u Pani dr. I polecam również każdej kobiecie aby miała taką opiekę w czasie ciąży jak ja. Najważniejsze jest to że Pani Kazimierczak nie lekceważy żadnych zgłaszanych dolegliwości. Serdecznie polecam jej opiekę.
użytkownik
03.01.2015 (3 lata temu)
03.01.2015 (3 lata temu)
WSZYSTKIM PANIOM POLECAM PANIĄ DR.KAZIMIERCZAK, OD LAT NIE MOGŁAM ZAJŚĆ W CIĄŻĘ OKAZAŁO SIĘ ŻE PRZYCZYNĄ JEST ENDOMETRIOZA, LECZĘ SIĘ JAK NARAZIE SKUTECZNIE, BÓLE MINĘŁY, JEŹELI ZAJDĘ W CIĄŻĘ NA PEWNO BĘDZIE JĄ PROWADZIĆ PANI DR KAZIMIERCZAK:))
użytkownik
04.01.2015 (3 lata temu)
04.01.2015 (3 lata temu)
polecam - to bardzo dobry i sprawdzony przeze mnie i przez moje znajone lekarz ,chodzilam do pani dr z pierwszą ciążą a teraz chodzę z drugą, bardzo jest sympatyczna a wizyty są bezstresowe.
użytkownik
06.01.2015 (3 lata temu)
06.01.2015 (3 lata temu)
ZNAM PANIĄ ANIĘ KAZIMIERCZAK OD KILKUNASTU LAT, NIE RAZ KORZYSTAŁAM Z JEJ POMOCY ORAZ OPIEKI PODCZSS TRUDNEJ CIĄŻY. ZAWSZE BYŁA MIŁA I KOMPETENTNA, TERAZ PRZEPROWADZA MNIE PRZEZ MENOPAUZĘ, WSZYSTKO PRZEBIEGA BARDZO ŁAGODNIE. POZDRAWIAM PANIĄ PANI ANIU I DZIEKUJĘ ZA LATA WSPÓŁPRACY:) DOROTA
użytkownik
23.02.2015 (3 lata temu)
23.02.2015 (3 lata temu)
Pani ginekolog Anna Kazimierczak z Centrum Diagnostyki Medycznej Medix na Hirszfelda jest osobą obdarzoną ogromną wiedzą. Jest osobą niezwykle miłą,życzliwą. Umiejętnie prowadzi terapię. Bardzo dobrze nawiązuje kontakt z pacjentką. Jestem wdzięczna za okazaną pomoc.
użytkownik
26.06.2016 (2 lata temu)
26.06.2016 (2 lata temu)
Pani Doktor była bardzo uprzejma, dokładna i delikatna. Zdecydowanie polecam Panią Doktor.
użytkownik
03.09.2016 (2 lata temu)
03.09.2016 (2 lata temu)
Pani Doktor przeprowadził wizytę profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze. Serdecznie polecam.
użytkownik
29.03.2015 (3 lata temu)
29.03.2015 (3 lata temu)
Dobry ginekolog .Miła i rzeczowa. Poświęciła dla mnie dużo czasu.Postawiła trafne rozpoznanie. Dobrze wyposażony gabinet w Medixie we Wrocławiu. Możliwość usg 34 4d.
użytkownik
20.04.2015 (3 lata temu)
20.04.2015 (3 lata temu)
Przyłączam się do pozytywnych opinii w tym miejscu. Poleciła mi koleżanka aby się wybrać do doktor Kazimierczak jak miałam problemy. Pani dr postawiła słuszną diagnozę i pomogła podjąc decyzję o dalszym leczeniu. :) Polecam
użytkownik
03.05.2015 (3 lata temu)
03.05.2015 (3 lata temu)
Zna się na rzeczy-miło i profesjonalnie (nie tak jak u innych). Jestem zadowolona z wizyty i niewygórowanej ceny za badania i leczenia. Wizyta bezstresowa, bezbolesna. Polecam każdej pacjentce.
użytkownik
04.10.2015 (2 lata temu)
04.10.2015 (2 lata temu)
Też się z tym zgadzam. Jako jedna z niewiel ginekologów jest bardzo delikatna, można z nią porozmawiać o wszystkim, o dziwo wyszłam po badaniu uśmiechnięta, a tak bałam się bólu.
użytkownik
04.02.2016 (2 lata temu)
04.02.2016 (2 lata temu)
Muszę przyznać, że szukałam długo takiego ginekologa. Odwiedziłam wiele gabinetów i niestety zawsze kończyło się rozczarowaniem i poważnym uszczerbkiem w domowym budżecie. Musze przyznać że dopiero pani Anna zmieniła moje zdanie na temat ginekologów. Polecam serdecznie.
użytkownik
17.04.2016 (2 lata temu)
17.04.2016 (2 lata temu)
dziękuję za ostatnią wizytę - do dziś nic mnie nie boli
użytkownik
25.02.2016 (2 lata temu)
25.02.2016 (2 lata temu)
Ja bardzo lubię panią doktor za to, że ma super podejście do swoich pacjentek . Niestety należę do osób, które strasznie się stresują i wizytę u ginekologa traktują, jak zło konieczne. A dzięki pani dr Kazimierczak mój strach jest nieco mniejszy.
użytkownik
24.04.2016 (2 lata temu)
24.04.2016 (2 lata temu)
Szczerze polecam zarówno gabinet jak i lekarkę w nim pracująca . Znalazłam w nim profesjonalizm, szybką i miłą obsługę. Gabinet godny polecenia!
użytkownik
26.05.2016 (2 lata temu)
26.05.2016 (2 lata temu)
Podpisuję się, pod wszystkimi poprzednimi opiniami. Chcę pokreślić, że miałam duże opory zanim zdecydowałam się pójść po raz pierwszy do ginekologa ale po namowie znajomych , stwierdzam że strach ma wielkie oczy Dziękuję
użytkownik
10.07.2016 (2 lata temu)
10.07.2016 (2 lata temu)
Duża wiedza i doświadczenie. Pani A. Kazimierczak jest lekarzem bardzo pomocnym, podczas wizyty nie ma pospiechu, dobrze wytłumaczyła moje dolegliwości i co się z tym wiąże . Jest najlepszym ginekologiem u jakiego bylam i nie zamierzam zamieniać na nikogo innego. Polecam.
użytkownik
20.08.2016 (2 lata temu)
20.08.2016 (2 lata temu)
Dzięki Pani doktor nasz synek przyszedł na świat cały i zdrowy. Mam nadzieję, że podczas następnej ciąży będę miała możliwość być pod opieką doktor Anny Kazimierczak
użytkownik
03.09.2016 (2 lata temu)
03.09.2016 (2 lata temu)
Bardzo miła Doktor Anna Kazimierczak, widać, że ma wysoki poziom inteligencji :) komunikatywna, rozumie emocje pacjentki. No i ma b. dobry sprzęt. Polecam
użytkownik
06.11.2016 (rok temu)
06.11.2016 (rok temu)
Polecam wszystkim kobieta pania doktor .Bardzo doświadczona kobieta oraz dokładna nie odpuści żadnym szczegolom, badanie bardzo dokładne .. dziękuje
użytkownik
12.11.2016 (rok temu)
12.11.2016 (rok temu)
Rewelacyjny lekarz, polecam naprawdę z głębi serca! Dodatkowo ogromny plus za możliwość kontaktu zawsze, kiedy coś się dzieje niepokojącego. Polecam - A.
użytkownik
10.12.2016 (rok temu)
10.12.2016 (rok temu)
Wizyta u Pani doktor jak zawsze jest bardzo profesjonalna i mila. Polecam Panią Kazimierczak wszystkim starajacym sie o dzidziusia i nie tylko. Rewelacyjmy Lekarz.
użytkownik
17.12.2016 (rok temu)
17.12.2016 (rok temu)
Dzięki Pani doktor mogłam zajść w upragnioną ciążę i urodzić zdrową córeczkę :) Doktor Kazimierczak postawiła właściwą diagnozę i jestem szczęśliwą mamą. Bardzo dziękuję za opiekę!
użytkownik
24.04.2017 (rok temu)
24.04.2017 (rok temu)
polecam z czystym sumieniem każdej kobiecie takiego lekarza
użytkownik
03.05.2017 (rok temu)
03.05.2017 (rok temu)
Lekarz z powołania! Nigdy nie widziałam tak dokładnego, delikatnego, a za razem pomocnego lekarza ginekologa. Naprawdę warto się wybrać do Pani Doktor Kazimierczak !!!
użytkownik
03.05.2017 (rok temu)
03.05.2017 (rok temu)
Lekarz z powołania! Nigdy nie widziałam tak dokładnego, delikatnego, a za razem pomocnego lekarza ginekologa. Naprawdę warto się wybrać do Pani Doktor Kazimierczak !!!
użytkownik
04.06.2017 (rok temu)
04.06.2017 (rok temu)
Wspaniały ginekolog. Cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania. Polecam szczególnie na pierwszą wizytę. Badanie bezbolesne i wszystko dokładnie wytłumaczone. Do Pani Anny chodzi moja siostra. Pani Anna prowadzi jej ciążę. Moja siostra mi ją poleciła:)
użytkownik
13.08.2017 (rok temu)
13.08.2017 (rok temu)
Pani doktor Anna Kazimierczak jest bardzo sympatyczna, wszystko jasno tłumaczy i przekazuje wiadomości w jak najdelikatniejszy sposób. Jej spokój udziela się pacjentce. Zdecydowanie polecam tą ginekolog
użytkownik
14 lip (2 miesiące temu)
14 lip (2 miesiące temu)
Wizyta u doktor Kazimierczak przebiegła bardzo sprawnie i skutecznie. Wizyta odbyła się punktualnie o umówionej godzinie, doktor doradziła co należy zrobić , dała leki. Polecam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin