test

Opinie o dr Anna Żołnowska Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Korzystałeś z usług dr Anna Żołnowska Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX, Wrocław, pl. Hirszfelda 17? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Iza
Data: 2014-10-22 19:51

Wizyt: 1850
Komentarzy: 39
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
22.10.2014 (3 lata temu)
22.10.2014 (3 lata temu)

dr Anna Żołnowska Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Opinia o dr Anna Żołnowska Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX
Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Świetny specjalista anestezjolog, a przede wszystkim wspaniała pani dr z wyjatkowym podejsciem do pacjenta, co zdecydowanie ulatwia przejscie przez zabieg. Szczerze polecam. Dziekuje i pozdrawiam.
autor
28.12.2013 (4 lata temu)
28.12.2013 (4 lata temu)
Lekarz z charyzmą. Dziękuję za opiekę i fachowy zabieg u mojego taty w Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX. Dziękuję za oddanie, życzliwość i szacunek.
użytkownik
04.02.2014 (4 lata temu)
04.02.2014 (4 lata temu)
Bardzo dobry lekarz. Przychodnia Medix powinna być dumna z takiego pracownika. Gorąco pozdrawiam i dziękuję za opiekę. Wdzięczny pacjent.
użytkownik
28.02.2014 (4 lata temu)
28.02.2014 (4 lata temu)
Chciałbym tym wpisem wyrazić uznanie dla fachowości i podkreślić miłe podejście do zestresowanego pacjenta przed zabiegiem. Opieka po zabiegu także jest bez zarzutu.
użytkownik
02.04.2014 (4 lata temu)
02.04.2014 (4 lata temu)
Polecam wszystkim p.doktor,jest to lekarz z powołania,bardzo dociekliwa starająca się zawsze pomóc!!!
użytkownik
20.04.2014 (4 lata temu)
20.04.2014 (4 lata temu)
Wybitny specjalista w dziedzinie anestezjologii. Dwukrotnie przygotowywała mnie do operacji kolana. Znieczulenie wykonała perfekcyjnie. Pozdrawiam i polecam - Krysia S.
użytkownik
07.05.2014 (4 lata temu)
07.05.2014 (4 lata temu)
Jest to naprawdę bardzo miła i przesympatyczna Pani. Ma doskonałe podejście do pacjenta. Po zabiegu przychodziła, upewniała się czy wszystko w porządku. W życiu nie miałam do czynienia z tak konkretnym lekarzem. Naprawdę gorąco polecam Panią doktor Żołnowską. Pani Doktor jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam. :) - Magda M.
użytkownik
09.06.2014 (4 lata temu)
09.06.2014 (4 lata temu)
Doktor Anna Żołnowska jest bardzo profesjonalnym specjalistą. Serdecznie polecam, oby więcej takich wizyt i lekarzy.
użytkownik
11.07.2014 (4 lata temu)
11.07.2014 (4 lata temu)
Doktor Anna Żołnowska to rewelacyjny lekarz anestezjolog i bardzo się cieszę, że na nią trafiłam. Znieczulała mnie w Medixie we Wrocławiu podczas drobnego zabiegu chirurgicznego. Poza tym jest bardzo pogodnym człowiekiem, do którego pacjent ma zaufanie.
użytkownik
13.08.2014 (3 lata temu)
13.08.2014 (3 lata temu)
POLECAM gorąco !!! Bardzo dobry fachowiec. Pani doktor to miły człowiek, lekarz anestezjolog z powołania
użytkownik
13.08.2014 (3 lata temu)
13.08.2014 (3 lata temu)
Pani dr. Żołnowska to wspaniała, wspaniała osoba. Potrafi uspokoić pacjenta. Życzliwie nastawiona do ludzi. Według mnie jest jenym z najwspanialszych i ciepłych lekarzy jakich spotkałam w moim życiu.
użytkownik
12.09.2014 (3 lata temu)
12.09.2014 (3 lata temu)
Bardzo wnikliwy i dobry lekarz. Kompetentny, traktuje pacjenta partnersko, wyjaśnia dlaczego podejmuje takie, a nie inne decyzje, informuje o działaniu leków. Jestem bardzo zadowolony z opieki.
użytkownik
06.08.2016 (rok temu)
06.08.2016 (rok temu)
Wszystko przebiegało bez zarzutów. Zostałam wysłuchana, każde moje wątpliwości zostały rozwiane, a to bardzo ważne. Zdecydowanie polecam!
użytkownik
20.11.2016 (rok temu)
20.11.2016 (rok temu)
Bardzo miła,delikatna :-) i zarazem konkretna pani doktor.wszystko dokładnie sprawdziła i wytłumaczyła. Polecam!
użytkownik
04.10.2014 (3 lata temu)
04.10.2014 (3 lata temu)
Wspaniały lekarz anestezjolog. Ciepłe podejście do pacjenta i jego problemów. Rozmowa z tym lekarzem to jak balsam dla duszy. Polecam !!
użytkownik
20.10.2014 (3 lata temu)
20.10.2014 (3 lata temu)
Pani doktor Anna Żołnowska to złoty człowiek. Zawsze miła, empatyczna, ciepła i pomocna, wysłucha w trudnej chorobie. Nie traci czasu tylko działa.
użytkownik
21.10.2014 (3 lata temu)
21.10.2014 (3 lata temu)
Mogę z czystym sumieniem polecić Panią Doktor, ponieważ w dzisiejszych czasach trudno znaleźć lekarza z prawdziwego powołania. Dziękuję Pani Doktor za pomoc i okazane serce! Przy Pani nic nie boli ;))))
użytkownik
14.11.2014 (3 lata temu)
14.11.2014 (3 lata temu)
Bardzo miła obsługa, przyjemny wystrój Centrum Medix, ceny znośne, miejsce, do którego spokojnie można wrócić. Mimo iż zabieg nie był przyjemny, to jednak obecność Pani dr Anny Żołnowskiej przynosi ulgę :) serdecznie polecam w razie czego
użytkownik
15.11.2014 (3 lata temu)
15.11.2014 (3 lata temu)
Jeżeli ktoś ma niski próg odporności na ból to Pani doktor Anna Żołnowska jest świetnym rozwiązaniem, ja skorzystałam ze znieczulenia:) efekty są rewelacyjne. polecam
użytkownik
28.11.2014 (3 lata temu)
28.11.2014 (3 lata temu)
Bardzo solidna pomoc lekarska. Lekarz o dużym doświadczeniu medycznym. Myślę że nie jedna osoba jest jej wdzięczna - była pacjentka
użytkownik
08.12.2014 (3 lata temu)
08.12.2014 (3 lata temu)
Bardzo, bardzo dobry lekarz anestezjolog. Jestem zadowolona z pomocy i wizyty w Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX i z profesjonalnego podejścia do mnie jako do pacjentki. Polecam
użytkownik
26.12.2014 (3 lata temu)
26.12.2014 (3 lata temu)
kobieta Anioł, lekarz który nie pozwolił mi załamać się , delikatna i życzliwa ,uśmiechnięta, kochana. Anestezjolog pierwsza klasa. Szczegółowo wyjaśnia przebieg znieczulenia. Polecam:)
użytkownik
26.12.2014 (3 lata temu)
26.12.2014 (3 lata temu)
Doktor ANNA ŻOŁNOWSKA to bardzo taktowna osoba, charakteryzuje Ją wysoka kultura osobista i klasa. Dziękuję Pani doktor ,że trafiłam pod Pani skrzydła. A to chyba szczęście. :))
użytkownik
11.02.2015 (3 lata temu)
11.02.2015 (3 lata temu)
Świetny specjalista. Doskonale zajęła się moim zdrowiem. Szczerze polecam i pozdrawiam Doktor Żołnowską!!!
użytkownik
08.03.2015 (3 lata temu)
08.03.2015 (3 lata temu)
Fantastyczna. Bardzo życzliwa, ciepła i mądra.Jeśli oczekujecie Państwo szacunku podczas zabiegu to polecam p. A. Żołonowską z Medixu jako świetnego anestezjologa.
użytkownik
11.03.2015 (3 lata temu)
11.03.2015 (3 lata temu)
Pani dr bardzo miła. Najważniejsze dla mnie jest jednak indywidualne podejscie do pacjenta. Polecam tego specjalistę
użytkownik
12.04.2015 (3 lata temu)
12.04.2015 (3 lata temu)
Dzięki ogromnemu doświadczeniu i niezwyklej fachowości Pani Doktor Żołnowskiej czułam prawdziwa troskę lekarza - przez co czułam się bezpieczniej. Polecam :)
użytkownik
22.11.2015 (2 lata temu)
22.11.2015 (2 lata temu)
Jestem Bardzo zadowolona !!! Przestałam sie stresowac ! bardzo miła Pani !! z czystym sumieniem polecam wszystkim. i NIE BOLI NIC W TRAKCIE ZABIEGU!
użytkownik
04.12.2015 (2 lata temu)
04.12.2015 (2 lata temu)
Bardzo miła i sprawna lekarka. Sprawa załatwiona jednowizytowo. Znieczulenie też fajna rzecz. Serdecznie polecam Panią anestezjolog !!!!
użytkownik
22.12.2015 (2 lata temu)
22.12.2015 (2 lata temu)
Uwazam ze jest profesjonalistką w tym co robi.Ma bardzo fachowe podejscie do wykonywanego zawodu; w odpowiedni sposób podchodzi do ludzi, polecam
użytkownik
14.02.2016 (2 lata temu)
14.02.2016 (2 lata temu)
Pani Anna jest wspaniałym człowiekiem. Kilka razy skorzystałam z usług. Generalnie panuje miła atmosfera. Pani Anna to dobry lekarz. Nie mogę złego zdania powiedzieć. Polecam wszystkim osobą tego anestezjologa.
użytkownik
10.12.2016 (rok temu)
10.12.2016 (rok temu)
Pani Doktor bardzo konkretnie podchodzi do sprawy. Odpowiada na wszystkie moje pytania. Lekarz godny polecenia. Pozdrawiam ;)
użytkownik
03.07.2016 (2 lata temu)
03.07.2016 (2 lata temu)
Bardzo sympatyczny i rzeczowy anestezjolog. Pani Doktor Żołnowska z niezwykłą fachowością i bardzo dokładnie odpowiada na nurtujące pytania. Polecam.
użytkownik
18.07.2017 (rok temu)
18.07.2017 (rok temu)
Punktualność, kultura osobista, wykazanie dużego zainteresowania problemem pacjenta, profesjonalizm i rzeczowość. Polecam Panią A. Żołnowską
użytkownik
18.07.2017 (rok temu)
18.07.2017 (rok temu)
Bardzo dobry lekarz radiolog. Dokładna, empatyczna, wysoka kultura osobista. Przeprowadza bardzo szczegolowy wywiad, bada pacjenta, nie spieszy sie. Godna polecenia !
użytkownik
13.08.2017 (11 miesięcy temu)
13.08.2017 (11 miesięcy temu)
Rewelacyjne podejście, kompetencja i wiedza. Polecam Panią DR. Annę Żołnowską. Brak pospiechu, dokładny wywiad. Polecam innym, warto poznać panią Annę
użytkownik
23 cze (29 dni temu)
23 cze (29 dni temu)
Bardzo dobry lekarz, godny polecenia. Pani doktor profesjonalnie i fachowo podchodzi do swojej pracy.
użytkownik
23 cze (29 dni temu)
23 cze (29 dni temu)
Wizyta przebiegła bardzo sprawnie. Pani doktor przeprowadziła dokładny wywiad, oraz badanie.
użytkownik
7 lip (15 dni temu)
7 lip (15 dni temu)
Bardzo sympatyczny lekarz .Polecam Panią Doktor z całego serca i jeśli w przyszłości będę musiała korzystać z pomocy lekarza anestezjologa to wrócę do Pani Anny Żołnowskiej do Medixu.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin