test

Opinie o dr Barbara Wilczek, Spec. neurolog Centrum Diagnostyki Medycznej Medix www.medix.wroc.pl, Wrocław, Grabiszyńska 37 lok. 39

Korzystałeś z usług dr Barbara Wilczek, Spec. neurolog Centrum Diagnostyki Medycznej Medix www.medix.wroc.pl, Wrocław, Grabiszyńska 37 lok. 39? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Agnieszka
Data: 2014-11-10 17:15

Wizyt: 4997
Komentarzy: 126
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.11.2014 (3 lata temu)
10.11.2014 (3 lata temu)

dr Barbara Wilczek, Spec. neurolog Centrum Diagnostyki Medycznej Medix www.medix.wroc.pl, Wrocław, Grabiszyńska 37 lok. 39

Opinia o dr Barbara Wilczek, Spec. neurolog Centrum Diagnostyki Medycznej Medix www.medix.wroc.pl
Wrocław, Grabiszyńska 37 lok. 39

Bardzo miła lekarka, przyjemny wystrój gabinetu, korzystałam z konsultacji lekarskich uzyskując pomoc w moim problemie. Jestem bardzo zadowolona. w Medixie panuje wysoki poziom świadczonych usług medycznych. Polecam.
autor
29.06.2016 (2 lata temu)
29.06.2016 (2 lata temu)
Zgadzam się z innymi opiniami, że dr Wilczek jest bardzo profesjonalizmu lekarzem. Poświęca pacjentowi tyle czasu, ile potrzeba, wsłuchuje się w jego problemy i pomaga bez pudła.
użytkownik
06.08.2016 (rok temu)
06.08.2016 (rok temu)
Na wizycie wszystko pani doktor Wilczek zapisała na kartce żeby nie zapomnieć. W końcu lekarz który nie zbagatelizowal mojego problemu i uspokoił.
użytkownik
22.01.2017 (rok temu)
22.01.2017 (rok temu)
Trafiłam przez przypadek i już zostałam . Najlepsze w wizytach u p. doktor, są rzetelne informacje przekazywane w przyjazny sposób. Wysząłm uspokojona i pełna nadziei.
użytkownik
18.09.2016 (rok temu)
18.09.2016 (rok temu)
Po drugiej wizycie wiedze że Pani droktor jest bardzo dobrym diagnostykiem.Leki przyniosly poprawe, bole ustapily.Szczerze polecam pacjentom Panią Barbarę Wilczek
użytkownik
16.10.2016 (rok temu)
16.10.2016 (rok temu)
Lekarka Pani Barbara Wilczek prezentuje bardzo wysoką kulturę osobistą i przede wszystkim zna się na rzeczy. Uważam że jest profesjonalna w swoim zawodzie. Polecam
użytkownik
16.10.2016 (rok temu)
16.10.2016 (rok temu)
Pani dr Wilczek bardzo kompetentna i miła. Jak najbardziej polecam
użytkownik
20.11.2016 (rok temu)
20.11.2016 (rok temu)
Świetna Pani Doktor Sympatyczna, miła, a przy tym bardzo kompetentna Złota kobieta Gorąco polecam wizyty u Pani Doktor!!!!!!!!
użytkownik
23.11.2016 (rok temu)
23.11.2016 (rok temu)
Na drugą wizytę pójdę do pani Barbary Wilczek napewno z ogromną przyjemnością, co rzadko mi się zdarza kiedy trzeba iść do lekarza :) Polecam wszystkim
użytkownik
23.11.2016 (rok temu)
23.11.2016 (rok temu)
Przemiła, spokojna Pani Doktor, przy której znika cały stres związany z wizytą. Cudowna kobieta wie co robi mila wszystko wytlumaczy polacam z czystym sumieniem :) Bardzo dobry specjalista
użytkownik
10.12.2016 (rok temu)
10.12.2016 (rok temu)
Polecam, bardzo profesjonalna atmosfera ,szczegółowe badanie i niewygórowana cena za wizytę. Mam nadzieję, że efekt leczenia także będzie przeze mnie oczekiwany:)
użytkownik
22.01.2017 (rok temu)
22.01.2017 (rok temu)
Dr Barbara Wilczek ykazuje się bardzo dużą wiedzą, profesjonalizmem, zaangażowaniem i indywidualnym podejściem do pacjenta. Odpowiada cierpliwie i wyczerpująco na wszystkie pytania a ponadto jest niezwykle sympatyczna dzięki czemu wizyta przebiega w bardzo pozytywnej atmosferze!
użytkownik
10.12.2016 (rok temu)
10.12.2016 (rok temu)
Chodzę do Pani doktor już parę lat i serdecznie polecam ją wszystkim. W gabinecie zawsze jest miła i spokojna atmosfera. Pani doktor nie daje niepotrzebnych lekarstw, zawsze wszystko jest dokładnie wytłumaczone i pacjentka wie dlaczego jest tak a nie innaczej.
użytkownik
07.01.2017 (rok temu)
07.01.2017 (rok temu)
Po raz pierwszy nie czułam skrępowania i na prawdę na luzie podeszłam do samego badania a to wszystko dzięki podejściu do pacjentki. Polecam tego lekarza każdej kobiecie w każdym wieku.
użytkownik
11.03.2017 (rok temu)
11.03.2017 (rok temu)
Najlepsza pani doktor neurolog. Nie tylko lekarz o ogromnej wiedzy, ale przede wszystkim przesympatyczna, bardzo przyjazna osoba. Polecam!!! gorąco!!!
użytkownik
26.03.2017 (rok temu)
26.03.2017 (rok temu)
Przemiły lekarz z ogromną wiedzą.Doktor rozwiała moje wszelkie wątpliwości, wszystko dokładnie wytłumaczyła i pokazała. Takich lekarzy ze świecą szukać! To była moja pierwsza wizyta, ale na pewno nie ostatnia. Jak nabardziej polecam.
użytkownik
08.04.2017 (rok temu)
08.04.2017 (rok temu)
Jest prawdziwą profesjonalistką, mam pełne zaufanie do jej kompetencji.Jeżeli któraś z was szuka lekarza co cierpliwie odpowie na każde pytanie, oraz rzetelnie zajmie się przypadkiem to polecam udać się właśnie do Pani Doktor.
użytkownik
01.05.2017 (rok temu)
01.05.2017 (rok temu)
Bardzo dobry kontakt, zaangażowanie, troska o pacjenta, lekarz na którym myślę można polegać. Polecam
użytkownik
11.06.2017 (rok temu)
11.06.2017 (rok temu)
Bardzo dobry lekarz neurolog, najlepszy u jakiego do tej pory byłam , profesjonalistka, odpowie na każde pytanie , bardzo miła. Jak najbardziej polecam!!!
użytkownik
10.07.2017 (rok temu)
10.07.2017 (rok temu)
Wszystko dokładnie tłumaczy. Nie pozostawia pacjenta bez odpowiedzi i bez leczenia. Jest fachowcem w swoim fachu, a rzadko spotykam takich lekarzy
użytkownik
03.10.2014 (3 lata temu)
03.10.2014 (3 lata temu)
Pani DR Barbara Wilczek bardzo mi pomogła w walce z bólem barku, z którym zmagałam się od długiego czasu. Dzieki niej nadal chce mi się chcieć. Spokojnie polecam.
użytkownik
25.08.2016 (rok temu)
25.08.2016 (rok temu)
Jestem dopiero po jednej, pierwszej wizycie, ale jak na razie jestem bardzo zadowolona. Konkretnie, profesjonalnie i w sympatycznej atmosferze. Polecam.
użytkownik
01.05.2017 (rok temu)
01.05.2017 (rok temu)
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani doktor. Wizyta była miła i profesjonalna. Na pewno będę nadal korzystała z usług tego lekarza.Polecam jak najbardziej
użytkownik
13.05.2017 (rok temu)
13.05.2017 (rok temu)
Szczera, otwarta i profesjonalna. Kieruje na niezbędne badania. Skrupulatnie sprawdza i tłumaczy wszystko. Czuję tez, ze jestem pod dobrą opieką.
użytkownik
13.05.2017 (rok temu)
13.05.2017 (rok temu)
To była moja pierwsza wizyta u Pani Wilczek, bardzo miła atmosfera, Pani Barbara delikatna i wyrozumiała. Polecam.
użytkownik
11.06.2017 (rok temu)
11.06.2017 (rok temu)
Bardzo dobry lekarz pomocny. Wizyta przebiegła bardzo skrupulatnie, uzyskałam odpowiedzi na każde pytanie. Gorąco polecam tym, którzy cenią zaangażowanie i profesjonalne podejście :)
użytkownik
10.07.2017 (rok temu)
10.07.2017 (rok temu)
Pani doktor Wilczek ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Potrafi wysłuchać, nie śpieszy się, a atmosfera na wizycie jest bardzo miła. Leki które zostały mi zaproponowane znacznie zmniejszyły moje dolegliwości mimo że to dopiero początek leczenia.
użytkownik
23 cze (23 dni temu)
23 cze (23 dni temu)
Cała wizyta była bardzo profesjonalna,dr Wilczek wysłuchała mnie i została postawiona diagnoza. Fachowa porada. Moim zdaniem lekarz kompetentny,znający się na tym co robi i bardzo miły. Polecam ;)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin