test

Opinie o dr Dorota Bednarska-Chabowska Centrum Medyczne MEDIX, Wrocław, pl. Hirszfelda 16-17

Korzystałeś z usług dr Dorota Bednarska-Chabowska Centrum Medyczne MEDIX, Wrocław, pl. Hirszfelda 16-17? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Anna
Data: 2016-03-05 15:52

Wizyt: 2133
Komentarzy: 27
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
05.03.2016 (2 lata temu)
05.03.2016 (2 lata temu)

dr Dorota Bednarska-Chabowska Centrum Medyczne MEDIX, Wrocław, pl. Hirszfelda 16-17

Opinia o dr Dorota Bednarska-Chabowska Centrum Medyczne MEDIX
Wrocław, pl. Hirszfelda 16-17

Spokojna, życzliwa. Ma dla człowieka czas - wyjaśnia, tłumaczy dokładnie i zrozumiale. Można zapytać o wszystko itp. A przede wszystkim widzi człowieka potrzebującego pomocy a nie portfel. Bardzo dobry diabetolog !!
użytkownik
05.03.2016 (2 lata temu)
05.03.2016 (2 lata temu)
Diabetolog z powołania. Ma niewiarygodną cierpliwość i zawsze z sercem podchodzi do pacjenta. Mam stuprocentowe zaufanie do Pani Doroty Bednarskiej-Chabowskiej!!
autor
13.03.2016 (2 lata temu)
13.03.2016 (2 lata temu)
jestem usatysfakcjonowana po wizycie moje oczekiwanie wynagrodzone zostało miłą atmosferą oraz konkretami skutkującymi poprawą samopoczucia z wyrazami szacunku dla p.Bednarskiej-Chabowskiej
użytkownik
20.04.2016 (2 lata temu)
20.04.2016 (2 lata temu)
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doroty. W gabinecie byłam kilka tygodni temu. Wszystko ok, miła i sympatyczna atmosfera. Polecam wszystkim cukrzykom .
użytkownik
28.08.2016 (rok temu)
28.08.2016 (rok temu)
Rzeczywiście Pani Bednarska-Chabowska jest bardzo taktowna. Gabitnet ilekarz i przychodnia medix na poziomie. Leczyłam się u tego lekarza od zeszłego roku. Wyleczył mnie z dość ciężkiego zapalenia. Pani doktor jest bardzo sympatycznym człowiekiem i ma podejście do pacjentów.
użytkownik
18.12.2016 (rok temu)
18.12.2016 (rok temu)
Pani diabetolog bardzo delikatna, miła i rzeczowa. Mimo tego, że przyszłam z bardzo wstydliwym dla mnie problemem potraktowała mnie w taki sposób, że wstyd zniknął momentalnie. Polecam bardzo serdecznie.
użytkownik
07.01.2017 (rok temu)
07.01.2017 (rok temu)
Polecam. Pani Bednarska-Chabowska dokładnie się zastanawia nad każdym pytaniem, otwarta i przyjacielska. Nie chcę się iść nawet do innego lekarza. Polecam na 100%!
użytkownik
05.02.2017 (rok temu)
05.02.2017 (rok temu)
Bardzo profesjonalny i uprzejmy lekarz. Wyjaśnia wszelkie wątpliwości i służy poradą. Naprawdę polecam wizytę u Pani doktor.
użytkownik
28.08.2016 (rok temu)
28.08.2016 (rok temu)
Najlepszy diabetolog jakiego znam! Ma cudowne poczucie humoru, jest wyjątkowo cierpliwa i uprzejma. I przede wszystkim doskonale zorientowana w każdym moim dylemacie.
użytkownik
20.11.2016 (rok temu)
20.11.2016 (rok temu)
Pani doktor Bednarska-Chabowska jest bardzo miła, wszystko tłumaczy i wyczerpująco odpowiada na pytania. Czas oczekiwania na wizyte bardzo krótki.
użytkownik
20.11.2016 (rok temu)
20.11.2016 (rok temu)
pani dr udzieliła wskazówek odnośnie dalszego leczenia. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i szczerze polecam Panią doktor.
użytkownik
01.05.2017 (rok temu)
01.05.2017 (rok temu)
Jestem bardzo zadowolna z wizyty, na pewno zostanę pacjentką p. doktor i polecm innym.
użytkownik
23.10.2016 (rok temu)
23.10.2016 (rok temu)
Miła i sympatyczna! Godna polecenia specjalistka. Na konsultacji byłam 2razy, rozwiązała mije problemy. Dzięki doświadczeniu -p. Doktor stawia trafne diagnozy.
użytkownik
10.12.2016 (rok temu)
10.12.2016 (rok temu)
Pani Doktor była bardzo kompetentna i pomocna. Wysłuchała, udzieliła wskazówek co robić dalej. Z całą pewnością dostosuję się do zaleceń i zrobię wszystko co powiedziała i na pewno wrócę na następną wizytę.
użytkownik
15.01.2017 (rok temu)
15.01.2017 (rok temu)
Lekarz naprawdę godny polecenia. Cierpliwa i bardzo empatyczna, tłumaczy dokładnie sytuację pacjentki i przede wszystkim nie zbywa. Odpowiada na każde pytanie.
użytkownik
18.12.2016 (rok temu)
18.12.2016 (rok temu)
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor bardzo dokladna i delikantna. Bardzo mila. Przeprowadza dokladny wywiad. Jest bardzo ciepla osoba i profesjonalna.
użytkownik
22.01.2017 (rok temu)
22.01.2017 (rok temu)
Kompetentna, profesjonalna, a przy tym bardzo miły i sympatyczny lekarz. Życzyłabym sobie, aby każdy taki był :)
użytkownik
18.12.2016 (rok temu)
18.12.2016 (rok temu)
Pani diabetolog bardzo delikatna, miła i rzeczowa. Mimo tego, że przyszłam z bardzo wstydliwym dla mnie problemem potraktowała mnie w taki sposób, że wstyd zniknął momentalnie. Polecam bardzo serdecznie.
użytkownik
07.01.2017 (rok temu)
07.01.2017 (rok temu)
Polecam. Pani Bednarska-Chabowska dokładnie się zastanawia nad każdym pytaniem, otwarta i przyjacielska. Nie chcę się iść nawet do innego lekarza. Polecam na 100%!
użytkownik
26.03.2017 (rok temu)
26.03.2017 (rok temu)
Po pierwszej wizycie stwierdzam, że p. Dorota Bednarska-Chabowska wydaje się być lekarzem zaangażowanym i kompetentnym. Mimo szybkiego i sprawnego przebiegu wizyty, otrzymałam wiele szczegółów i odpowiedzi na nurtujące pytania. Polecam:)
użytkownik
26.03.2017 (rok temu)
26.03.2017 (rok temu)
Pierwsza wizyta u tego lekarza... i nie ostatnia! Lekarz kulturalny, sympatyczny i przede wszystkim informujący pacjenta o tym jak ma przebiegać leczenie (nie trzeba specjalnie dopytywać). Mam wrażenie, że trafiłam w dobre ręce.
użytkownik
01.05.2017 (rok temu)
01.05.2017 (rok temu)
Pani Doktor bardzo miła .Spokojnie dokładnie wszystko wytłumaczyła .Polecam wszystkim paniom.
użytkownik
03.05.2017 (rok temu)
03.05.2017 (rok temu)
Pani Bednarska-Chabowska bardzo indywidualnie podchodzi do pacjenta, jest jednym z niewielu lekarzy, który jasno i prosto tłumaczy zawiłości medyczne, tak, aby pacjent zrozumiał, jak mozna pomoc. Cenię to bardzo i polecam innym
użytkownik
13.07.2017 (rok temu)
13.07.2017 (rok temu)
Jestem w trakcie leczenia, polecam panią doktor, jest miła i sympatyczna , ale przede wszystkim bardzo profesjonalna i konkretna , wizyta odbyła się punktualnie
użytkownik
13.07.2017 (rok temu)
13.07.2017 (rok temu)
Pani doktor b.miła; zadawałaa dużo pytań, zrobiła bardzo dokładny wywiad, zaleciła leczenie (podała plan leczenia).Z wizyty jestem b.zadowolona i szczerze polecam tego lekarza
użytkownik
13.07.2017 (rok temu)
13.07.2017 (rok temu)
Jestem w trakcie leczenia, polecam panią doktor, jest miła i sympatyczna , ale przede wszystkim bardzo profesjonalna i konkretna , wizyta odbyła się punktualnie
użytkownik
10 sie (6 dni temu)
10 sie (6 dni temu)
Dziękuję Pani Doktor za profesjonalną konsultację, wyrozumiałość i przychylność w stosunku do mojej osoby. Serdecznie polecam innym doktor Bednarską-Chabowską.!!!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin