test

Opinie o dr Jolanta Ćwioro-Mulak, Spec. okulista Centrum Diagnostyki Medycznej "Medix" www.medix.wroc.pl, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Korzystałeś z usług dr Jolanta Ćwioro-Mulak, Spec. okulista Centrum Diagnostyki Medycznej "Medix" www.medix.wroc.pl, Wrocław, pl. Hirszfelda 17? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Zofia
Data: 2014-11-26 13:42

Wizyt: 6479
Komentarzy: 133
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
26.11.2014 (3 lata temu)
26.11.2014 (3 lata temu)

dr Jolanta Ćwioro-Mulak, Spec. okulista Centrum Diagnostyki Medycznej "Medix" www.medix.wroc.pl, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Opinia o dr Jolanta Ćwioro-Mulak, Spec. okulista Centrum Diagnostyki Medycznej "Medix" www.medix.wroc.pl
Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Moja mama jest już starszą osobą, ma problemy z oczami, doktor Ćwioro-Mulak była pierwszym specjalistą, który jej w końcu pomógł skutecznie. Polecam !!
użytkownik
26.06.2016 (2 lata temu)
26.06.2016 (2 lata temu)
To była moja pierwsza wizyta u Pani doktor. Lekarka uprzejma, przeprowadziła dokładny wywiad i badanie. zleciła badania, od których będzie zależeć mój dalszy plan leczenia . Jak na razie jestem bardzo zadowolona.
użytkownik
15.07.2016 (2 lata temu)
15.07.2016 (2 lata temu)
Jestem bardzo zadowolona bo moje leczenie jak na razie przebiega bez problemów ... Pani doktor Ćwioro- Mulak dała nadzieję i siłe w to że będzie dobrze
użytkownik
24.07.2016 (2 lata temu)
24.07.2016 (2 lata temu)
z całą pewnością mogę go polecić jako osobę rzetelną, uczciwą i sympatyczną. W gabinecie nie ma pośpiechu, można się o wszystko dokładnie wypytać. Ogólnie z czystym sumieniem - POLECAM.
użytkownik
18.09.2016 (2 lata temu)
18.09.2016 (2 lata temu)
Profesjonalne oraz wnikliwe podejście do problemów z jakimi udałem się na wizytę do Pani Doktor . Diagnoza , zalecenia- wysoki poziom obsługi pacjenta , pozdrawiam
użytkownik
23.10.2016 (2 lata temu)
23.10.2016 (2 lata temu)
Wizyte u Pani Doktor moglabym z checia polecic kazdemu! W moim przypadku okazalo sie, ze wizyta moze byc przyjemnoscia, a nie tylko stresem. Dzieki tej wizycie wiem, ze na pewno trafie do gabinetu P. Doktor jeszcze nie jeden raz :)
użytkownik
20.11.2016 (2 lata temu)
20.11.2016 (2 lata temu)
Jestem mile zaskoczona wizytą u Pani doktor. Pani jest sympatyczna, miła, odpowiada na wszystkie zadawane pytania. Ma indywidualne podejście do pacjenta.
użytkownik
22.01.2017 (rok temu)
22.01.2017 (rok temu)
ZNAKOMITY LEKARZ!!! Dokładna, kompetentna, miła i z poczuciem humoru:))) Takiego lekarza szukać ze świecą!!!
użytkownik
10.12.2016 (rok temu)
10.12.2016 (rok temu)
Bardzo dobrze przeprowadzona wizyta z podejściem do pacjenta :) Mila Pani doktor. Lokalizaja Medixu w spokojnym miejscu, sympatyczna i pomocna Pani recepcjonistka :)
użytkownik
18.12.2016 (rok temu)
18.12.2016 (rok temu)
Bardzo miła i sympatyczna kobieta z dobrym podejściem do pacjenta i fachową obsługą. Jak dla mnie niezastąpiony lekarz w dziedzinie okulistyki. Polecam serdecznie !
użytkownik
22.01.2017 (rok temu)
22.01.2017 (rok temu)
Kolejna wizyta i dr ćwioro-Mulak i po raz kolejny wyszłam z gabinetu z szerokim uśmiechem. Niezmiennie wspaniały lekarz. Często uprzedzała moje pytania swoimi odpowiedziami więc co tu dużo mówić :-)
użytkownik
25.02.2017 (rok temu)
25.02.2017 (rok temu)
Pani Jola jest bardzo sympatyczną i rzeczową osobą. Wizyta miała bardzo sprawny przebieg, wywiad przeprowadzony bardzo szczegółowo. Odpowiedziała na wszystkie nurtujące pytania, była delikatna i kompetentna. Jak najbardziej polecam.
użytkownik
26.03.2017 (rok temu)
26.03.2017 (rok temu)
Bardzo gorąco polecam Panią Jolantę. To świetny specjalista, który potrafi w sposób łagodny i fachowy podejść do sprawy. Wszystko mi wyjaśniła, a samo badanie przebiegło bardzo szybko i w miłej atmosferze. Na pewno wrócę do tego lekarza :)
użytkownik
24.04.2017 (rok temu)
24.04.2017 (rok temu)
BARDZO pozytywnie oceniam doktor Ćwioro-Mulak. Jest rewelacyjnym lekarzem i bardzo przyjaznym człowiekiem. Nadal chodzę do p. doktor i zawsze będę:-)
użytkownik
01.05.2017 (rok temu)
01.05.2017 (rok temu)
Bardzo miła doktor wprawdzie jeszcze przede mną leczenie lecz doktor dała mi nadzieję że będzie dobrze
użytkownik
03.05.2017 (rok temu)
03.05.2017 (rok temu)
Lekarz z klasą i profesjonalnym podejściem. Badania wykonane bez pośpiechu, dopytywał atakże o inne możliwe dolegliwości, niepokojące objawy. Polecam!
użytkownik
03.05.2017 (rok temu)
03.05.2017 (rok temu)
Wizyta przebiegła profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze :) Lekarz przeprowadził potrzebne badania bardzo dokładnie i na koniec wszystko świetnie wytłumaczył a- co, jak i dlaczego ;)
użytkownik
11.07.2017 (rok temu)
11.07.2017 (rok temu)
Pani Dr Jolanta to prawdziwy specjalista w okulistyce. szybko i trafnie zdiagnozowała chorobę oczu i dobrała odpowiednie leki, które pomogły. Gdyby ktoś z was miał problem z oczami swoimi mogę polecić Panią doktor jako specjalistę, który się wami zajmie bardzo fachowo.
użytkownik
11.07.2017 (rok temu)
11.07.2017 (rok temu)
Wizyta przebiegła bardzo sprawnie, pani doktor niesamowicie cierpliwa i chętna, by wyjaśnić, na czym może polegać problem. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji, jeśli będzie taka potrzeba, z pewnością wrócę do Medixu.
użytkownik
03.10.2017 (rok temu)
03.10.2017 (rok temu)
Pani Doktor Jolanta Ćwioro-Mulak to fachowiec z powołaniem. Cierpliwa, serdeczna, świetny kontakt z pacjentem. Pełen profesjonalizm. Polecam:)
użytkownik
24 cze (4 miesiące temu)
24 cze (4 miesiące temu)
Dr Ćwioro to wspaniały i kompetentny lekarz i człowiek. Postawiła właściwą diagnozę i zaopiekowała się moją mamą . Każda wizyta u dr Ćwioro przebiegała w miłej i przyjaznej atmosferze. .... dziękuję za wszystko z całego serca , życzę zdrowia.
użytkownik
30 wrz (miesiąc temu)
30 wrz (miesiąc temu)
Pani Doktor jest przemiłą, sympatyczną i bardzo kompetentną osobą. Leczyłem u Pani Doktor oczy. Po zakończonym leczeniu nie odczuwam żadnych dolegliwości. Serdecznie polecam Panią Doktor.
autor
07.02.2016 (2 lata temu)
07.02.2016 (2 lata temu)
Jestem zadowolona z moich okularów. Nareszcie ktoś mi dobrze dobrał szkła. Korzystałam właśnie z gabinetu Pani okulisty Jolanty Ćwioro-Mulak w Medixie . Bardzo ładne wnętrza, miła obsługa polecam
autor
17.04.2016 (2 lata temu)
17.04.2016 (2 lata temu)
Same plusy! przyjemna obsługa! Ładna przychodnia! Okulistka pracuje na nowym i sterylnym sprzęcie! Pozdrawiam
użytkownik
20.11.2016 (2 lata temu)
20.11.2016 (2 lata temu)
Na pewno do niej wrócę i polecam Panią każdemu na pierwszą wizytę ;)
użytkownik
03.05.2017 (rok temu)
03.05.2017 (rok temu)
Bardzo polecam! :) Świetny lekarz.
użytkownik
16.06.2017 (rok temu)
16.06.2017 (rok temu)
Bardzo dobry lekarz z profesjonalnym podejściem do pacjenta, wzbudzający zaufanie. Jeśli zastanawiacie się do jakiego dobrego okulisty umówić się na wizytę we Wrocławiu to polecam Dr Ćwioro
użytkownik
16.06.2017 (rok temu)
16.06.2017 (rok temu)
Dr Ćwioro-Mulak to bardzo dobry lekarz. Najlepszy, u jakiego byłam. Kompetentna, nie leczy tylko skutków lecz przede wszystkim przyczynę schorzenia. Byłam u wielu specjalistów i żaden nie podszedł do mojego problemu tak profesjonalnie i wnikliwie. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
użytkownik
05.01.2015 (3 lata temu)
05.01.2015 (3 lata temu)
ODKĄD ZREZYGNOWAŁAM Z DOTYCHCZASOWEGO OKULISTY I PRZESZŁAM DO DR ĆWIORO-MULAK JESTEM BARDZO ZADOWOLONA . NIE MAM ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ, TA PANI JEST TAKIM NORMALNYM LEKARZEM . DLA MNIE NAJWAŻNIESZE JEST DOŚWIADCZENIE I ROZWIANIE MOICH WĄTPLIWOŚCI. POLECAM
użytkownik
03.05.2016 (2 lata temu)
03.05.2016 (2 lata temu)
sympatia dla pacjenta, a przy tym fachowa opieka medyczna pani Ćwioro-Mulak oraz Medixu co nie zawsze idzie w parze:D Dziękuję
użytkownik
12.06.2016 (2 lata temu)
12.06.2016 (2 lata temu)
Nic nie bolało, a atmosfera świetna !!! Pełen profesjonalizm !!!
użytkownik
06.12.2014 (3 lata temu)
06.12.2014 (3 lata temu)
Pani Dr Ćwioro-Mulak jest bardzo miła. A wręcz przemiła :)))) Bardzo kompetentna i rzeczowa. Jestem jej stałą pacjentką i nie zamienię jej na zadnego innego okulistę.
użytkownik
29.06.2016 (2 lata temu)
29.06.2016 (2 lata temu)
Wizyta przebiegła w miłej. Pani doktor dokładnie wytłumaczyła mi na czym polega moja wada wzroku oraz jak zadbać o oczy, żeby jej nie pogłębiać. Zdecydowanie polecam.
użytkownik
26.11.2014 (3 lata temu)
26.11.2014 (3 lata temu)
bardzo dobry okulista, chodzilam do niej prywatnie, kłopoty z nieostrym widzeniem, bólem i łzawieniem oczu nie dawały mi spokoju i wymagały leczenia. Dokror Jolanta jest dobrym specjalista i sama sie o tym przekonałam. Przede wszystkim bardzo skutecznym.
użytkownik
15.07.2016 (2 lata temu)
15.07.2016 (2 lata temu)
Pierwsza wizyta – w porządku , lekarz miły, odpowiedziała mi na wszystkie moje pytania i wątpliwości co sprawiło , że umówiłam się już na kolejną wizytę. Widzę ,że jest mi w stanie pomóc z dręczącą mnie dolegliwością.
użytkownik
20.11.2016 (2 lata temu)
20.11.2016 (2 lata temu)
Jestem zadowolona z wizyty u Pani doktor w Medixie. Po wczesniejszym zaleceniu badan podjela leczenie mila sympatyczna rzeczowa.
użytkownik
19.12.2014 (3 lata temu)
19.12.2014 (3 lata temu)
Doktor Ćwioro-Mulak poleciła mi koleżanka i trzeba przyznać, ze to był dobry wybór. Dr Jolanta to naprawdę przyjemny lekarz. Wszystko tłumaczy, część rzeczy już wiedziałam. Same badania były przeprowadzone fachowo. W każdym razie jeśli szukacie dobrego okulisty to zdecydowanie polecam
użytkownik
25.08.2016 (2 lata temu)
25.08.2016 (2 lata temu)
Od wielu lat jestem pacjentką p. doktor.Sądzę, iż jest osobą bardzo kompetentną, konkretną i skuteczną. Na jednej wizycie można się kompleksowo zbadać, wizyta nie rozciągają się w czasie. POLECAM PANIĄ DOKTOR
użytkownik
10.04.2016 (2 lata temu)
10.04.2016 (2 lata temu)
Umówiłam się na wizytę do medixu na hirszfelda bo miałam bliżej miałam wykonane wszystkie badania na miejscu u pani doktor, jestem bardzo zadowolona, profesjonalna, miła obsługa, na pewno będę tu wracać
użytkownik
05.02.2017 (rok temu)
05.02.2017 (rok temu)
Z wizyty jestem bardzo zadowolona. Pani Doktor bardzo miła i delikatna. Nie dociekliwa i nie natarczywa, co jest dodatkowym atutem. Gorąco polecam.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin