test

Opinie o dr Karol Początek, Spec. kardiolog Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX www.medix.wroc.pl, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Korzystałeś z usług dr Karol Początek, Spec. kardiolog Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX www.medix.wroc.pl, Wrocław, pl. Hirszfelda 17? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): j
Data: 2014-11-02 18:04

Wizyt: 2955
Komentarzy: 40
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
02.11.2014 (4 lata temu)
02.11.2014 (4 lata temu)

dr Karol Początek, Spec. kardiolog Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX www.medix.wroc.pl, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Opinia o dr Karol Początek, Spec. kardiolog Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX www.medix.wroc.pl
Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Panie doktorze - dzieki panu mogę chodzić i żyć -leczył mnie pan 2 lata temu , a teraz po chorobie nie ma śladu i udało się bez operacji. Świetnie zaplanował pan leczenie. - wdzięczy pacjent Jacek
użytkownik
22.11.2014 (4 lata temu)
22.11.2014 (4 lata temu)
Polecam gorąco! swietny kardiolog, nowoczesny sprzęt, profesjonalna diadnoza i obsługa. Bardzo dogodny dla mnie termin wizyty. Skuteczne leczenie. Wszystko na 6+
użytkownik
22.11.2014 (4 lata temu)
22.11.2014 (4 lata temu)
Jestem pacjentką Pana doktora. Leczy mnie od jakiegoś czasu. Ma bardzo dobre podeście, dpowiada na wszystkie pytania. Delikatny, miły, sympatyczny, grzeczny. Pacjent czuje się komfortowo. Polecam
użytkownik
06.12.2014 (4 lata temu)
06.12.2014 (4 lata temu)
Pan Doktor Karol Początek to świetny kardiolog, jeden z najlepszych na jakiego trafiłam we Wrocławiu. Wzorowo prowadzi moją chorobę zlecając kolejne badania. Rozwiewa wszelkie wątpliwości. Życzę Wam abyście spotkali tak ciepłych i życzliwych lekarzy.
użytkownik
23.12.2014 (3 lata temu)
23.12.2014 (3 lata temu)
WITAM WSZYSTKICH, ZAWSZE BĘDĘ WYPOWIADAŁ SIĘ O DOKTORZE KAROLU POCZĄTKU JAK NAJLEPIEJ. LECZYŁEM SIĘ U NIEGO, JESTEM PO ZABIEGU ABLACJI, MINĄŁ JUŻ ROK A JA CZUJĘ SIĘ ŚWIETNIE, NADAL CHODZE NA WIZYTY DO NIEGO NA KONTROLE POLECAM
użytkownik
23.12.2014 (3 lata temu)
23.12.2014 (3 lata temu)
Uważam pana doktora za dobrego lekarza, kardiologa i człowieka , nie raz mi pomógł, jest moim lekarzem od lat, wysłałam do niego nie jedną moją koleżankę i również są zadowolone z opieki - oby więcej takich specjalistów.
użytkownik
28.12.2014 (3 lata temu)
28.12.2014 (3 lata temu)
Pan Karol Początek jest wspaniałym kardiologie, z nieprzeciętną wiedzą i z profesjonalnym podejściem do pacjentów. Od kilku lat jestem jego stałą pacjentką. Polecam wszystkim.
użytkownik
02.05.2016 (2 lata temu)
02.05.2016 (2 lata temu)
W pełni profesjonalna obsługa. Punktualność- nie gnije się w poczekalni. Bardzo przystępne ceny wizyt i badań
użytkownik
23.02.2015 (3 lata temu)
23.02.2015 (3 lata temu)
Witam wszystkich, zgadzam się z poniższymi komentarzami. Doktor Karol Początek to bardzo dobry specjalista. Miła i kompetentna osoba. Dowiedziałam się wszystkiego o swoim stanie zdrowia . Odpowiedznie podejście do pacjenta. Bardzo pozytywnie odebrałam tą wizytę.
użytkownik
27.05.2016 (2 lata temu)
27.05.2016 (2 lata temu)
Rzetelne i naprawdę indywidualne podejście do pacjenta. Poza tym Pan Doktor to dosyć sympatyczny i fajny facet.
użytkownik
21.03.2015 (3 lata temu)
21.03.2015 (3 lata temu)
Wystarczyła jedna wizyta u Początka, żebym miała postawioną trafną diagnozę. Doktor od razu wdrożył leczenie. Jest on człowiekiem niezwykle rzeczowym i fachowym - oby więcej takich jak ON.
użytkownik
12.06.2016 (2 lata temu)
12.06.2016 (2 lata temu)
Chciałabym podziekować panu Karolowi za przemiłe przyjęcie,poświęcony czas na wyjaśnienie przebiegu leczenia oraz pozytywny końcowy efekt leczenia, polecam życzliwie
użytkownik
23.03.2015 (3 lata temu)
23.03.2015 (3 lata temu)
Dziękuje Doktorowi Karolowi Początkowi za wielki dar jakim jest życie, za profesjonalność oraz wielkie podziękowania dla całego personelu medycznego Medixu na pl. Hirszfelda we Wrocławiu.
użytkownik
20.04.2015 (3 lata temu)
20.04.2015 (3 lata temu)
Chodzę do Pana Doktora Początka od jakiegoś już czasu. Jestem bardzo zadowolona z wysokiej jakości usług oraz z faktu, że nie jestem naciągana na kasę. Przychodnia wysokiego formatu.
użytkownik
24.05.2015 (3 lata temu)
24.05.2015 (3 lata temu)
chciałabym tylko napisać że Pan Karol Początek jest po prostu super kompetentny i uprzejmy, leczy całościowo a w razie potrzeby kieruje do specjalistów w innych dziedzinach polecam!!
użytkownik
30.06.2015 (3 lata temu)
30.06.2015 (3 lata temu)
Chodzę do p. doktora z mężem od lat. Nigdy nie mieliśmy najmniejszych zastrzeżeń co do ogólnego podejścia do pacjenta. Miło, profesjonalnie a co najważniejsze doktor Początek ma bardzo dobre podejście :-) Polecam wszystkim z czystym sumieniem.
użytkownik
19.07.2015 (3 lata temu)
19.07.2015 (3 lata temu)
Bardzo przyjemny czlowiek, dobry fachowiec, wizyta odbyłą się na najwyzszym poziomie i w rozsadnej cenie. Wrócę na kolejne wizyty. Polecam serdecznie :)
użytkownik
09.08.2015 (3 lata temu)
09.08.2015 (3 lata temu)
Lekarz, przychodnia i personel ok. Moim zdaniem jeden z najlepszych we Wrocławiu. Leczę arytmię u dr Początka i jestem bardzo zadowolony z opieki- świetny lekarz, godny polecenia.
użytkownik
25.10.2015 (3 lata temu)
25.10.2015 (3 lata temu)
polecam wszystkim - znamy Doktora Początka od kilku lat i jesteśmy szczęśliwi, że wreszcie znaleźliśmy kardiologa dla całej naszej rodziny:). Kornela
użytkownik
17.04.2016 (2 lata temu)
17.04.2016 (2 lata temu)
Doskonały specjalista - bardzo profesjonalnie podchodzący do pacjenta - szczerze polecam i dziękuje za przywrócenie mi wiary w lekarzy.
użytkownik
14.03.2016 (2 lata temu)
14.03.2016 (2 lata temu)
rzeczowo, a przede wszystkim profesjonalnie!Cała wizyta przebiega w miłej tmosferze a do tego wszytko w rozsądnej cenie!Polecam polecam polecam!
użytkownik
10.04.2016 (2 lata temu)
10.04.2016 (2 lata temu)
Bardzo kompetenty i rzetelny kardiolog a przy tym przemiły człowiek, niesamowicie cierpliwy i pracowity; dziękuję Panu bardzo bardzo za opiekę
użytkownik
24.04.2016 (2 lata temu)
24.04.2016 (2 lata temu)
Pan doktor jest kochany. Oprocz tego maj wielkie poczucie humoru co sprawia, ze pacjent zapomina o strachu i smieje sie w czasie zabiegu. Tu jest naprawde przemila atmosfera!
użytkownik
26.06.2016 (2 lata temu)
26.06.2016 (2 lata temu)
Nie wyobrażam sobie mieć innego lekarza, niż tego doktora . Wspaniały człowiek, który z zamiłowania do zawodu pomaga ludziom . Wg mnie najlepszy kardiolog jakiego spotkałam.
użytkownik
10.07.2016 (2 lata temu)
10.07.2016 (2 lata temu)
Wczoraj na wizycie u dr Początka otrzymałam odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Pan Początek to naprawdę świetny lekarz. Będę jego stałą pacjentką.
użytkownik
10.07.2016 (2 lata temu)
10.07.2016 (2 lata temu)
Polecam i wiem jedno - będę DOKTORA Początka polecać każdemu bo wykonuje swój zawód z powołania. Dorota
użytkownik
15.09.2016 (2 lata temu)
15.09.2016 (2 lata temu)
To byla moja pierwsza wizyta u dr.Karola Początka i jestem pod ogromym wrazeniem- pytania szczegółowe i historia horoby. Ogromna wiedza,Pierwszy raz sie spotkalam z tak swietnym fachowcem.
użytkownik
21.10.2016 (2 lata temu)
21.10.2016 (2 lata temu)
Lekarz bardzo dokładny, powoli i spokojnie a także bardzo fachowo odpowiada na wszystkie pytania. Badanie fachowe i dokładne. Był bardzo miły i uprzejmy
użytkownik
20.11.2016 (2 lata temu)
20.11.2016 (2 lata temu)
Bardzo uprzejmy, miły i konkretny pan doktor. Byłam co prawda jedynie na badaniach kontrolnych nie mniej na wszystkie pytania otrzymałam konkretną odpowiedź. Mogę polecić :-)
użytkownik
07.01.2017 (rok temu)
07.01.2017 (rok temu)
Pan Karol Początek to b. kompetentny człowiek,potrafi wzbudzić zaufanie swoim podejściem,otwarty na problemy, duża wiedza. Pozdrawiam - Zbigniew
użytkownik
26.03.2017 (rok temu)
26.03.2017 (rok temu)
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona wizytą. Dr kompetentny i konkretny. Odpowiada na wszystkie pytania, bez problemu dzieli się swoją wiedzą. DR Początek posiada kulturę i empatię. Wg mnie bardzo dobry Lekarz. Zdecydowanie pojawię się na kolejnej wizycie.
użytkownik
10.05.2017 (rok temu)
10.05.2017 (rok temu)
Lekarz komunikatywny, otwarty, rzeczowy. Odpowiada na wszelkie pytania, tłumaczy spokojnie wszystkie wątpliwości a przy tym potrafi rozładować napięcie. Polecam zdecydowanie!
użytkownik
12.06.2017 (rok temu)
12.06.2017 (rok temu)
Bardzo dobry lekarz, do tego miły, taktowny i dowcipny. Poświęca sporo czasu pacjentowi, odpowiada na wszystkie pytania, rozwiewa wątpliwości. Polecam
użytkownik
12.06.2017 (rok temu)
12.06.2017 (rok temu)
Podpisuję się pod każdą pozytywną opinią.Dr.Początek to lekarz i człowiek ,któremu nie jeden z kolegów powinien pozazdrościć podejścia do wykonywanej pracy. Niesamowicie delikatny,spokojny,opanowany.Do tego kulturalny lekarz.
użytkownik
08.07.2017 (rok temu)
08.07.2017 (rok temu)
Wraz z mężem dolegają nam problemy kardiologiczne związane z wiekiem, doktor Początek dobrze nam wszystko unormował lekami, pozatym jest uważny, dokładny, cierpliwy w wyjaśnianiu wątpliwości oraz niezwykle empatyczny.
użytkownik
08.07.2017 (rok temu)
08.07.2017 (rok temu)
N awizycie doktor wyjaśnił mi wszelkie wątpliwości i obawy, po operacji dostosował leki i spojżał na mój przypadek kompleksowo.Przy tym przemiły i kulturalny człowiek. Oby jak najwięcej takich lekarzy.
użytkownik
13.08.2017 (rok temu)
13.08.2017 (rok temu)
bardzo dobry lekarz gorąco polecam wam, dokładnie wykonane badania,przyjemne podejście do pacjenta Pan Dr. Pczątek słucha z uwagą i wyjaśniła wszystkie wątpliwości.
użytkownik
13.08.2017 (rok temu)
13.08.2017 (rok temu)
Bardzo dobry i profesjonalny lekarz. Jako kardiolog idealnie trafia w problem. Nowoczesne podejście do pacjenta.Serdecznie polecam jako specjalistę a dodatkowo jako lekarza, który potrafi pomoc drugiemu człowiekowi.
użytkownik
14 lip (4 miesiące temu)
14 lip (4 miesiące temu)
Bardzo miły kontaktowy kardiolog. Pan doktor skrupulatnie studiuje wyniki badań oraz wypytujke o wszystko - o dolegliwości i dotychczas stosowane leki. Wyjaśnia wątpliwości.Tłumaczy zalecenia.
użytkownik
30 wrz (2 miesiące temu)
30 wrz (2 miesiące temu)
Lekarz godny polecenia zarówno ze względu na swoją wiedzę oraz profesjonalizm-bardzo pozytywne podejście do pacjenta.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin