test

Opinie o dr Krystyna Frączkowska Centrum Diagnostyki Medycznej Medix, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Korzystałeś z usług dr Krystyna Frączkowska Centrum Diagnostyki Medycznej Medix, Wrocław, pl. Hirszfelda 17? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Aldona
Data: 2014-10-21 20:26

Wizyt: 4550
Komentarzy: 124
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
27.05.2016 (2 lata temu)
27.05.2016 (2 lata temu)

dr Krystyna Frączkowska Centrum Diagnostyki Medycznej Medix, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

PANI DOKTOR KRYSTYNA FRĄCZKOWSKA JEST NIESAMOWITA!! MA SUPER PODEJŚCIE DO DZIECI, MOJE DZICKO JĄ UWIELBIA!! WARTO DO NIEJ JECHAĆ CHOĆBY NA DRUGI KONIEC POLSKI! W 100 % POZYTYW
autor
06.08.2016 (2 lata temu)
06.08.2016 (2 lata temu)
Z polecenia udałam się do doktor Frączkowskiej i jestem zachwycona,każdemu polecam! Jeżeli chcecie szybkiej skutecznej pomocy,to już wiecie do kogo się udać. Pozdrawiam.
użytkownik
15.09.2016 (2 lata temu)
15.09.2016 (2 lata temu)
Kompetentna, rzeczowa, uprzejma i bardzo ciepła osoba. Polecam.
użytkownik
20.11.2016 (rok temu)
20.11.2016 (rok temu)
Pani doktor wyczerpująco odpowiedziała na wszystkie pytania.Potrzebne badania wykonane zostały na miejscu. Bardzo ciepła a zarazem konkretna osoba.Polecam . Sprzęt laryngologiczny pierwsza kalsa.
użytkownik
12 sie (miesiąc temu)
12 sie (miesiąc temu)
Była to moja pierwsza wizyta u pani doktor, wizytę oceniam bardzo pozytywnie bardzo mily rzeczowy czlowiek majacy czas aby wszystko wyjasnic
użytkownik
21.10.2014 (3 lata temu)
21.10.2014 (3 lata temu)
Opinia o dr Krystyna Frączkowska Centrum Diagnostyki Medycznej Medix
Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Doskonały laryngolog. Życzę wszystkim tak miłej i fachowej obsługi , jestem wreszcie zadowolona że trafiłam na doktor Frączkowską do kliniki Medix. Super sprawa wreszcie jestem mile zaskoczona kompetencjami laryngologicznymi !!!!
autor
06.08.2016 (2 lata temu)
06.08.2016 (2 lata temu)
Z polecenia udałam się do doktor Frączkowskiej i jestem zachwycona,każdemu polecam! Jeżeli chcecie szybkiej skutecznej pomocy,to już wiecie do kogo się udać. Pozdrawiam.
użytkownik
28.08.2016 (2 lata temu)
28.08.2016 (2 lata temu)
Witam serdecznie , wszystko przebiegło super badanie bardzo dokładne byłam mile zaskoczona .Pani Frączkowska miła i delikatna polecam - Tatiana To..
użytkownik
08.01.2017 (rok temu)
08.01.2017 (rok temu)
Doskonaly lekarz! Cierpliwy, uwazny, wyrozumialy i kulturalny Badanie jest delikatne, a Pani doktor dokladnie opisuje jego przebieg! Naprawde serdecznie polecam doktor Frączkowską
użytkownik
14.09.2016 (2 lata temu)
14.09.2016 (2 lata temu)
Pan doktor jest przede wszystskim wspaniałym człowiekiem i mimo, że nie chodzę do Niej zbyt długo uważam, że jest doskonałym specjalistą. Pozdrawiam
użytkownik
15.01.2017 (rok temu)
15.01.2017 (rok temu)
Pani doktor jest bardzo pomocna, odpowiada na wszystkie pytania. Nie czuć skrępowania podczas wizyty, co jest bardzo ważne. Była to moja pierwsza wizyta ale na pewno nie ostatnia, polecam!
użytkownik
22.01.2017 (rok temu)
22.01.2017 (rok temu)
Świetny specjalista - zawsze wiem jakie badania mam zrobić i jaki jest ich cel. Pani Doktor jest zawsze uśmiechnięta. Polecam!
użytkownik
10.12.2016 (rok temu)
10.12.2016 (rok temu)
Gabinet jest nowoczesny a Pani doktor bardzo sympatyczna. Wykonała wszystkie niezbędne badania i wyjaśniła wszystko w przystępny sposób. Polecam!
użytkownik
17.12.2016 (rok temu)
17.12.2016 (rok temu)
Mogę polecić tego lekarza z czystym sumieniem nie tylko jako zwykła pacjentka ale i człowiek
użytkownik
25.02.2017 (rok temu)
25.02.2017 (rok temu)
Rewelacja pod każdym względem. Punktualnie, profesjonalnie, z poczuciem humoru i olbrzymią wiedzą laryngologiczną . Żałuję, że nie trafiłam wcześniej do Pani Doktor Frączkowskiej. Polecam wszystkim !!
użytkownik
24.04.2017 (rok temu)
24.04.2017 (rok temu)
Wczoraj właśnie wróciłam od ?Pani Doktor Frączkowskiej i JESTEM ZADOWOLONA, bo mnie uspokoiła i nastawił pozytywnie. Wiem, że oddałam się w dobre, fachowe ręce! Oby tak dalej.
użytkownik
01.05.2017 (rok temu)
01.05.2017 (rok temu)
Miła sympatyczna do tego profesjonalne podejście do pacjentki. Jestem bardzo zadowolona z wizyt.
użytkownik
21.05.2017 (rok temu)
21.05.2017 (rok temu)
Bardzo przyjemny, podchodzacy do pacjenta z usmiechem i kompetentny lekarz. Udziela odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania i dba o dobro pacjenta Wizyta w gabinecie w Medixie odbyła się bez stresów.
użytkownik
21.05.2017 (rok temu)
21.05.2017 (rok temu)
Bardzo dobry lekarz, potrafi wszystko wytlumaczyc dokładnie a przy tym pomóc pozbyć się problemu i wszelkich obaw, wizyta odbyła się w miłej i spokojnej atmosferze. Polecam!
użytkownik
21.05.2017 (rok temu)
21.05.2017 (rok temu)
lekarz z bardzo profesjonalnym podejściem, Pan Krystyna sympatyczna, uśmiechnięta. potrafi wytłumaczyć wszystko tak, że bez problemu jesteśmy w stanie zrozumieć co nam dolega i dlaczego. :)
użytkownik
17.06.2017 (rok temu)
17.06.2017 (rok temu)
Pani doktor podchodzi bardzo profesjonalnie do pacjenta, dokładnie i w szczegółach informuje leczeniu. Jest bardzo komunikatywna i miła.
użytkownik
13.07.2017 (rok temu)
13.07.2017 (rok temu)
Lekarz godny polecenia. Wizyta oparta o konkretny wywiad. Rozpoznanie natychmiastowe. Pani doktor poświęciła mi dużo czasu oraz wyróżnia się dużym się zrozumieniem sytuacji pacjenta.
użytkownik
15.08.2017 (rok temu)
15.08.2017 (rok temu)
Polecam, naprawdę warto było czekać na wizytę, na szczęście z problemem synka nie jest tak źle, więc teraz czekamy na kontrolę. Pozdrawiamy serdecznie panią Doktor!!!
użytkownik
7 lip (2 miesiące temu)
7 lip (2 miesiące temu)
Wizyta przebiegła bardzo sprawnie, mimo, że moja dolegliwość nie była jakość poważna . Pani K. Frączkowska dokładnie i rzeczowo wszystko wytłumaczyła, zbadała i dała wskazówki co do postępowania z moim problemem, jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
autor
11.11.2014 (3 lata temu)
11.11.2014 (3 lata temu)
Miałam uporczywy katar i sączyła się ropa z zatok, głowa bolała strasznie. Zapisałam się na wizytę do dr K. Frączkowskiej. Pani Krystyna postawiła trafną diagnozę i skutecznie mnie wyleczyła.Polecam,jest bardzo dobra. Specjalista laryngolog !!
autor
06.08.2016 (2 lata temu)
06.08.2016 (2 lata temu)
Z polecenia udałam się do doktor Frączkowskiej i jestem zachwycona,każdemu polecam! Jeżeli chcecie szybkiej skutecznej pomocy,to już wiecie do kogo się udać. Pozdrawiam.
użytkownik
17.06.2017 (rok temu)
17.06.2017 (rok temu)
Wspaniała Pani doktor, bardzo rzeczowa i ciepła osoba. Wszystko dokładnie wyjaśnia. Oby było więcej takich lekarzy.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin