test

Opinie o dr Krystyna Mowszet CDM MEDIX gastroenterolog, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Korzystałeś z usług dr Krystyna Mowszet CDM MEDIX gastroenterolog, Wrocław, pl. Hirszfelda 17? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): kasia
Data: 2014-11-15 16:08

Wizyt: 4148
Komentarzy: 48
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.11.2014 (3 lata temu)
15.11.2014 (3 lata temu)

dr Krystyna Mowszet CDM MEDIX gastroenterolog, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Opinia o dr Krystyna Mowszet CDM MEDIX gastroenterolog
Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Jestem jak najbardziej zadowolona z leczenia u dr Krystyny Mowszet. Od ostatniej mojej wizyty minęło kilka miesięcy. I wszystko jest w jak najlepszym porządku. polecam tego lekarza, naprawdę znakomita.
użytkownik
15.11.2014 (3 lata temu)
15.11.2014 (3 lata temu)
Bardzo polecam tego gastrologa, jestem zadowolona z efektów leczenia. Moje samopoczucie znacznie się poprawiło. Na wizytę nie czekałam długo, dr wszystko mi wyjaśniła, bardzo miła obsługa i pełen profesjonalizm.
użytkownik
17.04.2016 (2 lata temu)
17.04.2016 (2 lata temu)
Bardzo profesionalne podejscie i swietnie wyposazony gabinet. Elastyczne godziny przyjec
użytkownik
18.11.2014 (3 lata temu)
18.11.2014 (3 lata temu)
Nic dodać nic ująć. Poprostu polecam dr Krystynę Mowszet i bedę polecać ją moim znajomym. Jest znakomitym fachowcem, posiadającym ogromną wiedzę przez co tak dobrą ma opinię.
użytkownik
19.11.2014 (3 lata temu)
19.11.2014 (3 lata temu)
Pani doktor po badaniu przepisała mi skuteczne leki. Postawiła trafną diagnozę. Chodzę do niej ponieważ mam częste problemy z żołądkiem. Bardzo wysoko oceniam Jej profesjonalizm. Dziękuję.
użytkownik
26.11.2014 (3 lata temu)
26.11.2014 (3 lata temu)
A ja z kolei miałem problemy z okropnymi wzdęciami, bałem się już cokolwiek zjeść. Zacząłem chudnąć z czego nie byłem zadowolony. W moim przypadku ta lekarka wykazała się dużą intuicją i dała leki na problemy jelitowe i to był strzał w 10. Teraz przynajmniej wiem o co chodziło.
użytkownik
26.11.2014 (3 lata temu)
26.11.2014 (3 lata temu)
No właśnie, słyszałam pozytywne opinie o tej gastrolog, polecała ją córka mojej mamy. Jestem po pierwszej wizycie-miałam problemy , często bolał mnie brzuch. Widzę że na szczęście pozytywne opinie się faktycznie potwierdzają bo czuję się coraz lepiej a biorę leki dopiero od kilku dni. Cieszę się że doktor potraktowała mnie poważnie i dobrała odpowiedznie dla mnie leczenie , a jestem osobą młoda. Dziękuję.
użytkownik
26.11.2014 (3 lata temu)
26.11.2014 (3 lata temu)
Byłam na prywatnej wizycie z córką, cena za wizytę jak za kompleksowe badania nie jest wygórowana, na zdrowiu nie ma co oszczędzać. A doktor jest bardzo skuteczna, córka miała problemy z trawieniem ta Pani pomogła jej wreszczie skutecznie. Polecamy również.
użytkownik
26.11.2014 (3 lata temu)
26.11.2014 (3 lata temu)
Skuteczna diagnoza (problemy z żołądkiem i wypróżnianiem). Lekarz nastawiony na szybkie zwalczanie dolegliwości a nie testowanie leków. Świerny gastrolog !
użytkownik
26.11.2014 (3 lata temu)
26.11.2014 (3 lata temu)
Rozpoznanie - zespół jelita drażliwego, i tak też podejżewałam, badania to niestety potwierdziły. Dostałam leki, zalecenia co do diety, odwiedziam dr Mowszet co jakiś czas. Jest wg mnie dokładnym i doświadczonym lekarzem.Pracuje w bardzo komfortowych warunkach. Aż miło:))
użytkownik
26.05.2016 (2 lata temu)
26.05.2016 (2 lata temu)
Bardzo dziekuje. Polecam wszystkim, ktorzy oczekuja od swojego lekarza perfekcjonizmu, wiedzy, cierpliwości, a jednoczesnie zdecydowania.
użytkownik
15.01.2017 (rok temu)
15.01.2017 (rok temu)
Pełen profesjonalizm. Super podejście do pacjentki. Po pierwszej wizycie u gastrologa juz wiem, ze nie ma sie czego obawiać. Szczerze polecam!
użytkownik
07.12.2014 (3 lata temu)
07.12.2014 (3 lata temu)
na szczęscie pani doktor nie zlekceważyła objawów i spostrzeżeń moich i mojej córki, jak dla mnie jest najlepszym gastrologiem. Skutecznie zdiagnozowała i wyleczyła moją córkę. Dziękujemy - Joanna i Asia
użytkownik
07.12.2014 (3 lata temu)
07.12.2014 (3 lata temu)
Pani doktor Mowszet to według mnie rewelacynjny lekarz , specjalista w swoim fachu. W gabinecie cały stres mija. Zleca szczegółowe badania jeśli zachodzi taka potrzeba. Wyczerpująco odpowiada na każde pytania.Nie zamięnię jej na żadnego innego gastrologa.
użytkownik
28.12.2014 (3 lata temu)
28.12.2014 (3 lata temu)
bardzo dobry gastrolog, bardzo wyrozumialy, na wszystkie pytania odpowiada spokojnie i zrozumiale dla laika. bardzo cierpliwy lekarz i bardzo pomocny, najlepszy !!
użytkownik
03.01.2015 (3 lata temu)
03.01.2015 (3 lata temu)
SWIETNY GASTROENTEROLOG BARDZO PROFESJONALNA WCZESNIEJ CHODZIŁA DO INNEGO GASTROLOGA ALE BYŁAM NIEZADOWOLONA, W GABINECIE STWARZA MIŁĄ ATMOSFERE - POLECAM
użytkownik
17.01.2015 (3 lata temu)
17.01.2015 (3 lata temu)
Tak, zgadzam się z Panią. Ja też mam takie odczucia. U mnie od razu rozpoznała jelito drażliwe, zna się babka na rzeczy. Ta pani to prawdziwy lekarz z powołania. Byłam kiedyś pacjentką ale znowu moje jelita się buntują i tak się zbieram żeby zajrzeć do pani Mowszet. Fajnie że jest miła i delikatna.
użytkownik
25.01.2015 (3 lata temu)
25.01.2015 (3 lata temu)
Doktor Mowszet jest bardzo kompetentnym i rzeczowym specjalistą. Moją chorobę refluksową pani dr prowadzi już od kilku ładnych lat i jestem bardzo zadowolony. Ponadto to miła i kulturalna osoba.
użytkownik
29.06.2016 (2 lata temu)
29.06.2016 (2 lata temu)
Mogę z czystym sumieniem polecić tego lekarza. Pozdrawiam :)
użytkownik
15.03.2016 (2 lata temu)
15.03.2016 (2 lata temu)
Tez mam niby ziagnozowane jelito drazliwe co pani pomogło ? Czy pani doktoe wysyła na jakies konkretne badania? bo mnie rodzinny tylko zdiagnozowal ta tym co ja mu powiedzialam ....
użytkownik
18.01.2015 (3 lata temu)
18.01.2015 (3 lata temu)
Witam wszystkich !!! :-) Bardzo polecam konsultacje u Doktor Mowszet, jest bardzo kompetentną osobą . Jeżeli ktoś w Was ma problem - nie zwlekajcie, nie ma co się męczyć. Jest niezwykła .Polecam
użytkownik
25.01.2015 (3 lata temu)
25.01.2015 (3 lata temu)
Rzetelna, skrupulatna, dobrze dobiera leki, NIE ZAPISUJE DROGICH LEKÓW. Polecam gorąco. Przyjmuje w CDM Medix a ja trafiłam tu z dzieckiem jak się okazało z nietolerancją pokarmową.
użytkownik
22.02.2015 (3 lata temu)
22.02.2015 (3 lata temu)
Swietny specjalista. Zna sie na rzeczy. Ilość pacjentów mówi sama za siebie. Wie co robi. Sama korzystałam z pomocy gastroenterologicznej i jestem bardzo zadowolona. Polecam
użytkownik
17.04.2015 (3 lata temu)
17.04.2015 (3 lata temu)
Przez dłuższy okres miałam jednego gastrologa ale gdy pojawiły się poważniejsze problemy to stwierdziłam, że potrzebuję prawdziwego profesjonalisty i tak trafiłam do pani dr Mowszet i do Medixiu na Hirszfelda. Miejsce świetnie wyposażone, Pani doktor miła i kompetentna. Polecam, bezpiecznie i profesjonalnie! :)
użytkownik
23.04.2015 (3 lata temu)
23.04.2015 (3 lata temu)
Jest bardzo konkretnie, i miło. Sprzet do badań profesjonalny. Bardzo szybko pani doktor doprowadziła mnie do stanu sprzed choroby. Mogę znów cieszyć się zdrowiem ! Dziękuję - Ela
użytkownik
20.05.2015 (3 lata temu)
20.05.2015 (3 lata temu)
Pani doktor Krystyna Mowszet to cudowny człowiek i bardzo dobry fachowiec okazała mi tyle ciepła i zrozumienia, po prostu anioł ni kobieta :) Polecam
użytkownik
23.05.2015 (3 lata temu)
23.05.2015 (3 lata temu)
Leczyłam się u pani doktor Mowszet w Medix-ie rok temu i uwazam ze jest godna polecenia wyleczyła mnie szybko i konkretnie . w 100% mogę polecic -na pewno nikt sie nie zawiedzie:)
użytkownik
05.07.2015 (3 lata temu)
05.07.2015 (3 lata temu)
Byłam na konsultacji w Centrum Medycznym Medix na Hirszfelda 17 u p.Mowszet, ponieważ mam problem z żołądkiem. Zalecenia i leki pomogły. Polecam goraco!!!!
użytkownik
14.02.2016 (2 lata temu)
14.02.2016 (2 lata temu)
bardzo dobry gastrolog. super podejście do pacjenta .chodzic do takiego specjalisty to sama przyjemnosc . a badanie i i leczenie to żaden ból ! naprawde polecam !!!
użytkownik
25.02.2016 (2 lata temu)
25.02.2016 (2 lata temu)
jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu tej pani doktor . Przyjmuje w Medixie na Hirszfelda. W pełni ufam jej diagnozom i co więcej będę zachęcać każdego, kto będzie potrzebować pomocy gastrologa , bo warto !
użytkownik
24.04.2016 (2 lata temu)
24.04.2016 (2 lata temu)
Bardzo dobra lekarz gastrolog , zna się na swoim fachu i wyprowadza mnie na prostą i jestem bardzo zadowolony. Polecam !!!
użytkownik
26.05.2016 (2 lata temu)
26.05.2016 (2 lata temu)
Bardzo dziekuje. Polecam wszystkim, ktorzy oczekuja od swojego lekarza perfekcjonizmu, wiedzy, cierpliwości, a jednoczesnie zdecydowania. Sandra
użytkownik
06.07.2016 (2 lata temu)
06.07.2016 (2 lata temu)
bardzo dobra rzeczowa i fachowa porada, dużo zrozumienia ze strony lekarza i czasu poświęconego pacjentowi, polecam serdecznie drKrystynę Mowszet
użytkownik
13.08.2016 (2 lata temu)
13.08.2016 (2 lata temu)
P. Doktor przedstawila co mi dolega i jaki bedzie przebieg leczenia, jestem pelna nadzieii ze uda sie wszystko przywrocic do narmalnosci :) - polecam - Agnieszka
użytkownik
13.08.2016 (2 lata temu)
13.08.2016 (2 lata temu)
Doktor Krystyna Mowszet jako osoba jest bardzo otwarta, serdeczna a co najwazniejsze podczas rozmowy wzbudza od razu zaufanie . Po dlugich poszukiwaniach mam nadzieje ze trafilam na wlasciwego lekarza!
użytkownik
20.09.2016 (2 lata temu)
20.09.2016 (2 lata temu)
po 1-szej wizycie zostalam perfekcyjnie zbadana i prawidłowo zdiagnozowana, dr Mowszet uwaznie wysluchała i opatrzyła lekami, wyszłam pełna nadzieii
użytkownik
09.10.2016 (2 lata temu)
09.10.2016 (2 lata temu)
Bardzo profesjonalna obsługa doktor Krystyny Mowszet , lekarka jest bardzo dokładna i skrupulatna w przeprowadzaniu badania.Miła i profesjonalna
użytkownik
20.11.2016 (rok temu)
20.11.2016 (rok temu)
Ok. Jestem bardzo zadowolona z wizyty w medixie. Pani doktor rzeczowa, sprawnie przeprowadziła badania. Polecam.
użytkownik
20.11.2016 (rok temu)
20.11.2016 (rok temu)
Wizyta u Pani doktor przebiegła w bardzo miłej atmosferze i bezstresowo. Badania przeprowadziła profesjonalnie z wielką dokładnością i bardzo delikatnie, po czym odpowiedziała na wszystkie moje pytania . Dziękuję i polecam:) !!!
użytkownik
17.12.2016 (rok temu)
17.12.2016 (rok temu)
w gabinecie Pani Doktor spotkałam się z dużą dozą życzliwości, profesjonalizmem i pomoca. Nie jestem jeszcze w stanie ocenić efektu leczenia bo sytuacja jest zbyt świeża,natomiast jeżeli chodzi o przebieg wizyty, podejście p. Doktor, obsluge w recepcji Medixu itp- Bardzo polecam!
użytkownik
17.12.2016 (rok temu)
17.12.2016 (rok temu)
To prawdziwy lekarz- fachowiec z krwi i kości, lekarz z powołania. Jest bardzo delikatna i dokładna, ma anielską cierpliwość do pacjentów- wszystko dokładnie tłumaczy. Osobiście polecam !!
użytkownik
17.12.2016 (rok temu)
17.12.2016 (rok temu)
w gabinecie Pani Doktor spotkałam się z dużą dozą życzliwości, profesjonalizmem i pomoca. Nie jestem jeszcze w stanie ocenić efektu leczenia bo sytuacja jest zbyt świeża,natomiast jeżeli chodzi o przebieg wizyty, podejście p. Doktor, obsluge w recepcji Medixu itp- Bardzo polecam!
użytkownik
25.02.2017 (rok temu)
25.02.2017 (rok temu)
Najlepsza i najbardziej profesjonalna lekarka u jakiej kiedykolwiek byłam! Z mega poczuciem humoru! Potrafi wszystko wytłumaczyć ;) Dr. Mowszet jest po prostu niezastąpiona.
użytkownik
08.04.2017 (rok temu)
08.04.2017 (rok temu)
Pani Doktor ma bardzo merytoryczne podejście, wszystko dokładnie omawia. Poświęca też dużo czasu, aby można było swobodnie zadawać pytania i rozwiać wszystkie wątpliwości. Polecam!
użytkownik
10.07.2017 (rok temu)
10.07.2017 (rok temu)
Byłem u Pani Doktor pierwszy raz ale jestem zachwycony. Syn został zbadany. Doktor zna się nie tylko na gastrologii. Pokierowała nas na szereg badań i jest wstępna diagnoza. Dziękuje
użytkownik
10.07.2017 (rok temu)
10.07.2017 (rok temu)
Pani doktor Krystyna Mowszet jest bardzo serdeczna, cierpliwa, przeprowadziła dokładny wywiad, wnikliwe badania. Świetny lekarz, polecam serdecznie.
użytkownik
06.08.2017 (rok temu)
06.08.2017 (rok temu)
Jeden z najlepszych lekarzy gastrologów dziecięcych we Wrocławiu z którymi miałam do czynienia . Konkretna, kompetentna, komunikatywna, wszystko dokładnie wyjaśnia, nie straszy , raczej uspokaja . Tylko mogę wystawić jak najlepszą ocenę i polecać.
użytkownik
30 wrz (17 dni temu)
30 wrz (17 dni temu)
Bardzo miły, kompetentny lekarz, wizyta u Pani doktor są w 100 % skuteczne, troska o pacjenta jest na najwyższym poziomie.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin