test

Opinie o dr Krzysztof Dereń Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX chirurg ogólny, chirurg onkolog, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Korzystałeś z usług dr Krzysztof Dereń Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX chirurg ogólny, chirurg onkolog, Wrocław, pl. Hirszfelda 17? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Adam
Data: 2014-10-21 10:12

Wizyt: 4762
Komentarzy: 98
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
21.10.2014 (3 lata temu)
21.10.2014 (3 lata temu)

dr Krzysztof Dereń Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX chirurg ogólny, chirurg onkolog, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Opinia o dr Krzysztof Dereń Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX chirurg ogólny, chirurg onkolog
Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Świetny specjalista i wspaniały człowiek! Sprawnie przeprowadził zabieg jednocześnie dbając o komfort psychiczny pacjenta. Szczerze polecam!!!
autor
10.12.2014 (3 lata temu)
10.12.2014 (3 lata temu)
Szybko zdiagnozowane niegroźne brodawki, szybkie ich usunięcie przez dr Krzysztofa Derenia . Jestem bardzo zadowolona z wizyty i zabiegu ze znieczuleniem. Polecam serdecznie usługi pana doktora.
użytkownik
05.06.2016 (2 lata temu)
05.06.2016 (2 lata temu)
Super - muszę przyznać, że nie odbyłam nigdy tak przyjemnej wizyty u chirurga
użytkownik
12.12.2014 (3 lata temu)
12.12.2014 (3 lata temu)
Bardzo długo zwlekałam z pójściem do lekarza i zrobieniem porządku z kilkunastoma ciemnymi brodawkami które zaczęły roznąć mi na szyi i dekoldzie w czasie ciąży. Nawet nie wiedziałam gdzie i do kogo pójść. Koleżanka która miał podobne problemy poleciła mi Dr K. Derenia , jako specjalistę od usuwania brodawek. Bałam się - nigdy nie miałam nic usuwanego. Umówiłam się do Dr na wizytę, powiedziałam o swoich obawach. Dr wszystko mi wyjaśnił i uspokoił. Doświadczenie, profesjonalizm. Z całą odpowiedzialnością polecam.
użytkownik
12.12.2014 (3 lata temu)
12.12.2014 (3 lata temu)
zdecydowanie polecam doktora Derenia! Miesiąc temu usunął mi guzka na ramieniu. Na szczęście badanie histopatologiczne nic nie wykazało, okazało się ze to niegroźna torbielka. Polecam, pełen profesjonalizm!
użytkownik
12.12.2014 (3 lata temu)
12.12.2014 (3 lata temu)
Polecam serdecznie doktora !!! Dereń jest ok, bardzo otwarty, zarówno przed jak i podczas zabiegu stara się rozluźnić atmosferę, profesjonalista w swojej dziedzinie. Z ręką na sercu polecam!
użytkownik
13.12.2014 (3 lata temu)
13.12.2014 (3 lata temu)
swoim poczuciem humoru DR rozluźnia atmosferę przed badaniem. Jest kompetentny, rzeczowy, uśmiechnięty. Wspaniały lekarz. Elżbieta
użytkownik
14.12.2014 (3 lata temu)
14.12.2014 (3 lata temu)
hej, doktor pracuje w Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX na pl. Hirszfelda 17. tel. 71/341 27 08. tu masz wszystkie namiary www.medix.wroc.pl. mam nadzieję że pomogłem. pozdrawiam Jarek
użytkownik
14.12.2014 (3 lata temu)
14.12.2014 (3 lata temu)
Bardzo bym prosiła o podanie gdzie przyjmuje dr Dereń. Napiszcie mi numer telefonu gdzie można się zapisać do doktora. Pozdrawiam i dziękuję. Dorota Wrocław
użytkownik
26.12.2014 (3 lata temu)
26.12.2014 (3 lata temu)
BARDZO MIŁY LEKARZ, POLECIŁA MI GO SĄSIADKA I PO 1 WIZYCIE STWIERDZIŁAM ZE TO JEST WŁAŚNIE TAKI LEKARZ, KTÓREGO SZUKAŁAM. RZETELNIE WYKONUJE SWOJĄ PRACE. MIŁY, SYMPATYCZNY. POLECAM !!!!
użytkownik
30.12.2014 (3 lata temu)
30.12.2014 (3 lata temu)
POZDRAWIA PANA DOKTORA - BYŁY PACJENT. ZDROWIA I DALSZYCH SUKCESÓW. ŻYCZYŁBYM SOBIE ŻEBY INNI LEKARZE TAK DBALI O ZDROWIE PACJENTA !!
użytkownik
06.01.2015 (3 lata temu)
06.01.2015 (3 lata temu)
Bardzo sympatyczny i rzeczowy lekarz. Byłam na wizycie prywatnej i jestem bardzo zadowolona. Aleksandra
użytkownik
12.01.2015 (3 lata temu)
12.01.2015 (3 lata temu)
Witam Państwa. Mój zabieg pan Dereń wykonał bardzo szybko i bezstresowo. Chociaż nie należał do gatunku miłych bo miałem nacinany ropień. Ale bardzo polecam Pana Derenia bo jest mistrzem w swoim fachu. Bardzo polecam, byłem w Centrum Diagnostyki "Medix"!!!
użytkownik
08.02.2015 (3 lata temu)
08.02.2015 (3 lata temu)
Pan Krzysztof Dereń jest lekarzem z prawdziwego zdarzenia i z powołania, mało takich teraz jest lekarzy, którym można całkowicie zaufać. :))
użytkownik
13.02.2015 (3 lata temu)
13.02.2015 (3 lata temu)
Pan doktor ma czas dla pacjenta i dokładnie oraz zrozumiale tłumaczy przyczyny choroby. Wzbudza duże zaufanie. Cena wizyty przystępna.
użytkownik
22.02.2015 (3 lata temu)
22.02.2015 (3 lata temu)
Rewelacyjny specjalista. Polecam każdemu kto ma problemy wymagające interwencji chirurgicznej. Zabieg przeprowadzony wzorowo i bez najmniejszych zastrzeżeń. Jestem zadowolony, że trafiłem do tak wysoko wykwalifikowanego specjalisty.
użytkownik
27.02.2015 (3 lata temu)
27.02.2015 (3 lata temu)
Szybko, sprawnie i bezboleśnie wykonany zabieg. Miły człowiek. Podbudował mnie psychicznie rzeczową informacją i spokojem.
użytkownik
02.03.2015 (3 lata temu)
02.03.2015 (3 lata temu)
Pełen profesjonalizm, rzetelność, solidność i kompetencja na najwyższym poziomie. Poradzi sobie nawet z najtrudniejszymi przypadkami. WARTO I POLECAM
użytkownik
15.03.2015 (3 lata temu)
15.03.2015 (3 lata temu)
Zabieg nieprzyjemny, najgorsze pierwsze dwa dni po ;) Warto jednak trochę pocierpieć dla efektu końcowego
użytkownik
15.03.2015 (3 lata temu)
15.03.2015 (3 lata temu)
Kiedy szukałam dobrego specjalisty który usunie mi brodawkę z policzka przeczytałam w internecie o dr Dereniu. Zależało mi przede wszystkim na bezpieczeństwie jak i na tym aby nie pozostały mi blizny po zabiegu. Nie ma to jak sama świadomość tego, że zajmuje się tobą tak doświadczony lekarz . To naprawdę dodaje otuchy. Szczerze polecam!
użytkownik
17.03.2015 (3 lata temu)
17.03.2015 (3 lata temu)
Po bardzo dokładnych badaniach, Pan doktor wszystko ze mną omówił i przedstawił argumenty za i przeciw zabiegowi. Podjęcie decyzji było trudne, ale nie żałuje dziś absolutnie!!!
użytkownik
17.03.2015 (3 lata temu)
17.03.2015 (3 lata temu)
Polecam dr Derenia. Gojenie trochę trwało, ale warto było czekać. Efekty bardzo dobre, po prawie pół roku od zabiegu. Medix to bardzo dobra przychodnia, super opieka.
użytkownik
21.03.2015 (3 lata temu)
21.03.2015 (3 lata temu)
Po bardzo dokładnych badaniach, Pan doktor wszystko ze mną omówił i przedstawił argumenty za i przeciw zabiegowi. Podjęcie decyzji było trudne, ale nie żałuje dziś absolutnie!!!
użytkownik
05.04.2015 (3 lata temu)
05.04.2015 (3 lata temu)
Dzięki temu panu że jest. .Zdiagnozował u mnie poważną chorobę. Teraz jestem już po zabiegu i na pewno wrócę do tego lekarza na kontrolę.
użytkownik
07.04.2015 (3 lata temu)
07.04.2015 (3 lata temu)
Mam mnóstwo pieprzyków ale kiedy musiałam szybko pozbyć się jednego z nich (takiego odstającego), bo zaczął zmieniać kolor mój lekarz ogólny polecił mi doktora Derenia. Świetny lekarz-zabieg przeprowadził w przemiłej atmosferze, prawdziwy lekarz z powołania i wspaniały człowiek. Jeżeli jeszcze kiedyć będę zmuszona coś jeszcze wyciąć to wiem do kogo się udać:))))
użytkownik
10.04.2015 (3 lata temu)
10.04.2015 (3 lata temu)
Mając takiego lekarza jak dr Dereń łatwiej znieść chorobę. Jestem przekonana, że autorzy poniższych opinii zgodzą się ze mną, że dotyczy to nie tylko chorych ale także ich rodzin. W swoim imieniu dziękuję.
użytkownik
14.04.2015 (3 lata temu)
14.04.2015 (3 lata temu)
Byłam na kilku drobniejszych zabiegach w centrum medix, w tym usunięcie guzka. jestem bardzo zadowolona z dotychczasowych wizyt. Polecam usługi dr Derenia !!!!!!!!!!!!!
użytkownik
04.06.2015 (3 lata temu)
04.06.2015 (3 lata temu)
Doktor jest faktycznie dobry i na pewno wart jest polecenia osobie, ktora chce sie leczyc prywatnie - to nie są pieniądze wyrzucone w bloto, tylko inwestycja na całe życie . Efekt ostatniego zabiegu był taki jaki powinien byc, mają tam bardzo skutecznych lekarzy.
użytkownik
09.07.2015 (3 lata temu)
09.07.2015 (3 lata temu)
Pan Doktor DEREŃ to wspaniały lekarz. Miły , delikatny ,spokojny.Bardzo się bałam ale Pan Doktor ma takie podejście do pacjenta , że rozładował mój stres. Najlepszy człowiek, lekarz , polecam !
użytkownik
09.07.2015 (3 lata temu)
09.07.2015 (3 lata temu)
Pełen profesionalizm podczas usuwania pieprzyka, lekarz super!!!wszystko mówi co bedzie robił i jak to wyglada.Polecam go z pełną odpowiedzialnośćia.
użytkownik
12.08.2015 (3 lata temu)
12.08.2015 (3 lata temu)
Świetny specjalista! Trafiłem do Pana Derenia do Medixu bo dużo o nim czytałem i słyszałem- przed zabiegiem uprzedził co i jak będzie przebiegało - w dodatku bezboleśnie i bezproblemowo! Świetne podejście do pacjenta no i duże doświadczenie .
użytkownik
06.12.2015 (2 lata temu)
06.12.2015 (2 lata temu)
Do tej pory wizyta u chirurga kojarzyła mi się przede wszystkim z bólem. A tu proszę, można szybko i zupełnie bezboleśnie. Polecam
użytkownik
06.01.2016 (2 lata temu)
06.01.2016 (2 lata temu)
polecam, doskonały chirurg, delikatny i sympatyczny. no i nie trzeba czekać długo na wizyte jak coś się dzieje! i ma bardzo skuteczne znieczulenie które nie boli
użytkownik
22.01.2016 (2 lata temu)
22.01.2016 (2 lata temu)
Witam, byłam u doktora we Wrocławiu w Medixie . Zabieg trwał góra minute nic nie bolało ,wszystko w jak najlepszym pożądku.Poprostu łatwo szybko skutecznie i przyjemnie.
użytkownik
04.02.2016 (2 lata temu)
04.02.2016 (2 lata temu)
Znakomite podejście do Pacjenta - a mam spore wymagania! Jestem nadal pod dużym wrażeniem. Rekomenduję usługi Pana Doktora Krzysztofa Derenia. Pozdrawiam
użytkownik
14.05.2016 (2 lata temu)
14.05.2016 (2 lata temu)
naprawdę POLECAM!! super doktor, fachowa pomoc
użytkownik
05.03.2016 (2 lata temu)
05.03.2016 (2 lata temu)
Duże doświadczenie, szeroki zakres usług, oferowane warunki, wyposażenie gabinetu zapewniają bezpieczeństwo pacjenta i wysoki poziom usług w zakresie chirurgii na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam
użytkownik
21.10.2016 (rok temu)
21.10.2016 (rok temu)
Lekarz bardzo miły, z bardzo spokojnym usposobieniem więc nie byłam aż tak zestresowana podczas wizyty jak się spodziewałam. Polecam serdecznie
użytkownik
21.10.2016 (rok temu)
21.10.2016 (rok temu)
Lekarz dokładny w każdym calu....dziękuję za wszystko..polecam najlepszego lekarza chirurga we Wrocławiu .jeszcze raz dziekuje
użytkownik
23.11.2016 (rok temu)
23.11.2016 (rok temu)
Długo szukałam takiego lekarza, przy którym mogłabym się czuć swobodnie i być pewną, że jestem w dobrych rękach. Doktor Dereń to serdeczny i fachowy lekarz. Bardzo delikatny podczas wykonywania wszelkich czynności medycznych.
użytkownik
27.11.2016 (rok temu)
27.11.2016 (rok temu)
Doktor Krzysztof Dereń budzi zaufanie i służy rzeczową , konkretną pomocą. Przy tym jest naprawdę sympatycznym i przystępnym lekarzem. Naprawdę polecam!
użytkownik
10.12.2016 (rok temu)
10.12.2016 (rok temu)
Lekarz wykazał się duży profesjonalizmem i ogromną wiedzą. Był szalenie sympatyczny, doradził i zajął się moim przypadkiem, jak bym była najważniejszą jego pacjentką. Polecam
użytkownik
17.12.2016 (rok temu)
17.12.2016 (rok temu)
Wspaniały człowiek i lekarz! Prowadził moje leczenie od samego początku. :) Zawsze uważnie wysłuchał, rozwiał wątpliwości, wszystko szczegółowo wytłumaczył i pocieszał:) Dziękuję Doktorze - Izabella
użytkownik
08.01.2017 (rok temu)
08.01.2017 (rok temu)
świetny lekarz, polecam każdej kobiecie, wspaniała rzetelna obsługa, w gabinecie bardzo miła atmosfera,wielka wiedza i umiejętności
użytkownik
23.04.2017 (rok temu)
23.04.2017 (rok temu)
Lekarz bardzo taktowny, kompetentny, przyjaźnie nastawiony do pacjenta. Dokładnie omawia co będzie robił, do tego z poczuciem humoru, stwarza bardzo miłą atmosferę w gabinecie.
Bardzo polecam dr Krzysztofa.
użytkownik
04.06.2017 (rok temu)
04.06.2017 (rok temu)
Pan doktor jest bardzo sympatyczny, konkretny, rzeczowy, zna się na swoim fachu, spokojne wytłumaczy jak należy postępować w przebiegu choroby i jakie kroki należy dalej podjąć.
użytkownik
20.07.2017 (rok temu)
20.07.2017 (rok temu)
Pan dr Krzysztof Dereń był bardzo profesjonalny, dokładnie zbadał moje wystające brzydkie brodawki, omówił wszystkie moje wątpliwości i możliwe dalsze kroki. Poza tym Pan Krzysztof był bardzo bardzo miły. Bardzo gorąco polecam tego lekarza! Z pewnością w przyszłości skorzystam z konsultacji u Pana dr Krzysztofa Derenia :)
użytkownik
15.08.2017 (rok temu)
15.08.2017 (rok temu)
Witam chciałabym podziękować panu de Dereniowi i powiedzieć, że pan Doktor to profesjonalista i lekarz z powołania. Jestem usunięciu guza piersi i cieszę się że na swojej drodze spotkałam naprawdę profesjonalnego lekarza. Pan doktor naprawdę zaskoczył mnie bardzo pozytywnie co do podejście do pacjenta oraz profesjonalizmu. Bardzo miły , rzeczowy pan i człowiek z powołaniem. Polecam wszystkim bardzo serdecznie tego lekarza.
użytkownik
23 cze (3 miesiące temu)
23 cze (3 miesiące temu)
Profezjonalizm z jakim sie spotkalem zaskoczyl mnie bardzo pozytywnie.Szczerze polecam.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin