test

Opinie o dr Marzena Stopyra-Początek, Spec. kardiolog Centrum Diagnostyki Medycznej Medix www.medix.wroc.pl, Wrocław, pl.Hirszfelda 17

Korzystałeś z usług dr Marzena Stopyra-Początek, Spec. kardiolog Centrum Diagnostyki Medycznej Medix www.medix.wroc.pl, Wrocław, pl.Hirszfelda 17? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Aga
Data: 2014-11-15 17:22

Wizyt: 2368
Komentarzy: 33
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.11.2014 (4 lata temu)
15.11.2014 (4 lata temu)

dr Marzena Stopyra-Początek, Spec. kardiolog Centrum Diagnostyki Medycznej Medix www.medix.wroc.pl, Wrocław, pl.Hirszfelda 17

Opinia o dr Marzena Stopyra-Początek, Spec. kardiolog Centrum Diagnostyki Medycznej Medix www.medix.wroc.pl
Wrocław, pl.Hirszfelda 17

Pani dr Stopyra-Początek bardzo mi pomogła. Moja opinia o Niej jest bardzo dobra. Leczę się u niej od dłuższego czasu i zawsze jest profesjonalnie i miło. Podoba mi się zaangażowanie Pani doktor. Jeżeli chodzi o leczenie kardiologiczne to leczę się w Medixie ja i moja rodzina i wszyscy jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiam Agnieszka z rodziną.
użytkownik
07.12.2014 (4 lata temu)
07.12.2014 (4 lata temu)
Dla mnie Pani Dr Marzena to najlepszy kardiolog. Na wizycie nie zlekceważyła najmniejszych objawów i syganałow zgłaszanych przeze mnie. Cierpliwie wysłuchała i najważniejsze, że skutecznie zdiagnozowała. Bedę leczyć się u Niej dalej.
użytkownik
23.12.2014 (3 lata temu)
23.12.2014 (3 lata temu)
według mnie pani Marzena to dobry kardiolog, uważam ją za dobrego człowieka ,pomogła mi i niejednej mojej koleżance, dziękuję Pani Marzeno i życzę wszystkiego dobrego :)
użytkownik
28.12.2014 (3 lata temu)
28.12.2014 (3 lata temu)
Pani Marzena profesjonalnie podchodzi do pacjenta. Wiem, że zawszę mogę liczyć na jej pomoc. Podczas każdej wizyty panuje miła atmosfera. Polecam wszystkim.
użytkownik
28.12.2014 (3 lata temu)
28.12.2014 (3 lata temu)
Byłem u Pani doktor. Bardzo mile mnie przyjęła, wogóle jest bardzo sympatyczna. Gabinet ma bardzo czysty, nowoczesny i zadbany. Dzięki doktor Marzenie moje zdrowie poprawia się i jestem pełen optymizmu, dlatego polecam wizytę u Pani doktor.
użytkownik
31.01.2015 (3 lata temu)
31.01.2015 (3 lata temu)
Chodze do Doktor Stopyry-Początek od 7 lat i mogę powiedziec ,że uratowała mnie. przepisała takie leki że w krótkim czasie poczułem się o woiele lepiej. wspaniały lekarz ma ogromne dobre podejście do chorego. polecam!
użytkownik
31.01.2015 (3 lata temu)
31.01.2015 (3 lata temu)
Witam. Takiego Lekarza nie spotkałam już od dawna. Pani M. Stopyra-Początek z Medixu leczyła moich rodziców, teraz leczy mnie. Podczas pierwszej wizyty pełny wywiad, cena za wizytę przystępna. Gorąco polecam.
użytkownik
12.06.2016 (2 lata temu)
12.06.2016 (2 lata temu)
z jakości leczenia jestem bardzo zadowolony chętnie udziela informacji
użytkownik
31.01.2015 (3 lata temu)
31.01.2015 (3 lata temu)
Doktor Marzena kocha ludzi i każdemu pomoże. Jest b. dobrym kardiologiem. Takiego lekarza spotyka sie rzadko. Nikomu nie odmówi pomocy . To lekarz z powołania.
użytkownik
17.04.2016 (2 lata temu)
17.04.2016 (2 lata temu)
Polecam wszystkim gabinet Pani Marzeny, świetne miejsce, rozsądne ceny . Idealny kontakt z pacjentem, wszystko jak należy
użytkownik
05.02.2015 (3 lata temu)
05.02.2015 (3 lata temu)
Szeroka widza i kultura na wysokim poziomie. Profesjonalne podejśćie do leczenia moich problemów. Pani dr rzeczowo wytłumaczyła mi na co jestem chora i objaśniła mi wszystkie wykonywane badania.
użytkownik
07.02.2015 (3 lata temu)
07.02.2015 (3 lata temu)
Bardzo dobry kardiolog. W moim przypadku idealnie postawiła diagnozę. I wyleczyła mnie z choroby. Polecam tego lekarza. Lekarz - idealny fachowiec!!!
użytkownik
23.02.2015 (3 lata temu)
23.02.2015 (3 lata temu)
Zawdzięczam jej bardzo wiele. Profesjonalista, bardzo dobry doskonały kardiolog. Wspaniały człowiek. Pani Marzena Początek jest wyjątkową osobą z niezwykłym podejściem do pacjenta.Ogromna wiedza, uczciwość, staranność.
użytkownik
17.07.2015 (3 lata temu)
17.07.2015 (3 lata temu)
Bardzo dobra kardiolog!!! nie mam nic do zarzucenia!!! miła i przyjemna Pani Doktor, co pozwala lepiej znosić chorobę. Profesjonalne i fachowe podejście do pacjenta!!
użytkownik
17.02.2016 (2 lata temu)
17.02.2016 (2 lata temu)
Swietny lekarz! Gabinet odnowiony, bardzo zadbany, Pani Doktor bardzo mila. Przyjela mnie sympatycznie. Po zabiegu interesowała się i pytala czy wszystko wporzadku. Wiecej takich lekarzy! Goraco polecam!
użytkownik
25.02.2016 (2 lata temu)
25.02.2016 (2 lata temu)
Rzadko spotyka się tak profesjonalnego lekarza - a szkoda! Bardzo uprzejma i przede wszystkim doświadczona pani doktor z dużą wiedzą. Często chodze po lekarzach , dlatego sporo też wiem jak oni przyjmują. Pani dr cierpliwie tłumaczyła wszystko. No ja z czystym sumieniem polecam
użytkownik
14.03.2016 (2 lata temu)
14.03.2016 (2 lata temu)
Polecam w 100%. Moje serce jest świetnie i profesjonalnie leczone przez doktor Marzenę. Personel sympatyczny i zawsze uśmiechnięty. Nie żałuję wydanych pieniędzy. Naprawdę warto!
użytkownik
10.04.2016 (2 lata temu)
10.04.2016 (2 lata temu)
Polecam w 1000% bardzo miła konkretna i świetna w swoim fachu jeszcze nigdy nie miałam do czynienia z tak dobrym i mającym wiedzę lekarzem 100%zaufania i zadowolenia!
użytkownik
26.06.2016 (2 lata temu)
26.06.2016 (2 lata temu)
Profesjonalistka w każdym calu . polecam jak najbardziej każdemu . A co do oceny wystawiam pani doktor 5 chociaż jak dla mnie to i tak za mało. Gorąco polecam
użytkownik
22.10.2016 (2 lata temu)
22.10.2016 (2 lata temu)
Jestem zachwycona, że trafiłam na tak wspaniałego lekarza, który jest nie tylko świetnym specjalistą gotowym w przystępny sposób wyjaśnić wyniki badań, odpowiedzieć na każde nurtujące pytanie ale i człowiekiem który błyskawicznie zyskuje sympatię i zaufanie. Polecą doktor Marzenę
użytkownik
22.10.2016 (2 lata temu)
22.10.2016 (2 lata temu)
To lekarz z powołaniem, witający pacjentki uśmiechem i poświęcający im tyle czasu ile potrzebują, a nie tylko "przysłowiowe 15 minut". Osobiście z przyjemnością chodzę na wizyty do Pani doktor i absolutnie nie zamierzam zamienić jej na innego lekarza kardiologa
użytkownik
06.11.2016 (2 lata temu)
06.11.2016 (2 lata temu)
Bardzo dobry lekarz i bardzo uprzejmy człowiek. Pani Marzena nie jest nastawiona na komercję ale na pomoc pacjentowi i rozwianie jego wszelkich wątpliwości . z całego serca dziękuję i polecam
użytkownik
17.12.2016 (rok temu)
17.12.2016 (rok temu)
Bardzo ciepły człowiek, poświęca dużo czasu, nie zbywa pacjenta byle czym, nie śpieszy się, jak wielu wielu innych lekarzy, z którymi miałam do czynienia. Byłam w medixie po raz pierwszy i już tam będę chodzić.
użytkownik
17.12.2016 (rok temu)
17.12.2016 (rok temu)
Super lekarz, bardzo pomaga przy problemach , dokładnie diagnozuje problem jest miła i jednocześnie konkretna, przygotowuje do zabiegów, badań.
użytkownik
07.01.2017 (rok temu)
07.01.2017 (rok temu)
Byłam pierwszy razu Pani Marzeny w Medixie i na pewno do niej wrócę. Prawdziwy lekarz z powołania, potrafi wysłuchać i wyjaśnić wszelkie obawy, taktowna i kompetentna.
użytkownik
10.05.2017 (rok temu)
10.05.2017 (rok temu)
Wizyta jak zwykle przebiegla w bardzo dobrej atmosferze. Pani doktor bardzo dokladnie przeprowadza badania, rozwiewa wszystkie watpliwosci. Pacjent może czuć się komfortowo. Polecam z pelnym przekonaniem.
użytkownik
10.05.2017 (rok temu)
10.05.2017 (rok temu)
uważam że pani doktor ma profesjonalne podejście do pacjentów. każda wizyta w miłej, luźnej atmosferze. wyczerpująco odpowiada na pytania podczas wizyty. wytrwale próbuje rozwiązać problem dając nadzieję. polecam Panią doktor w 100%
użytkownik
12.06.2017 (rok temu)
12.06.2017 (rok temu)
Witam, nie można wyobrazić sobie lepszego lekarza. Bardzo bardzo rzeczowy i konkretny kardiolog. Pani Doktor opiekuje sie swoimi pacjentami znakomicie. Szybko, sprawnie i skutecznie. tak jak powinno być. Dziekuje bardzo za wszystko i do zobaczenia na kolejnej wizycie.
użytkownik
11.07.2017 (rok temu)
11.07.2017 (rok temu)
Lekarz cierpliwy, przeprowadza dokładny wywiad z pacjentem, mogę powiedzieć tylko same pozytywy! Tłumaczy bardzo zrozumiałym językiem . Na pewno wrócę na kolejne badanie!
użytkownik
11.07.2017 (rok temu)
11.07.2017 (rok temu)
w życiu nie spotkałem lekarza tak zaangażowanego, z empatia, umiejętnością słuchania i rozmowy. super kontakt. Bardzo polecam Pania Doktor! Bardzo dobre podejscie do pacjenta, szczegolne zaangazowanie w diagnostyke, kompetencja.
użytkownik
11.07.2017 (rok temu)
11.07.2017 (rok temu)
Pani Marzena patrzy na czlowieka calosciowo, nie ogranicza sie tylko do swojej dziedziny kardiologicznej czego nie spotkalam u wiekszosci lekarzy u ktorych sie lecze lub leczyłam . Polecam!!!
użytkownik
13.08.2017 (rok temu)
13.08.2017 (rok temu)
Wizyta u Pani doktor to prawdziwa przyjemność! Uśmiech i życzliwość. . Zaangażowanie w to co pacjent mówi, wykonanie badań na miejscu w Medixie na Hirszfelda 17 oraz zaleceń sprawiły, ze od razu poczułam sie pewnie. W dodatku idealnie dopasowane leki, dzięki którym mogę normalnie funkcjonować i chodzić do pracy!
użytkownik
30 wrz (2 miesiące temu)
30 wrz (2 miesiące temu)
Bardzo dobry lekarz. Trafne zdiagnozowanie mnie, pani dr pełna empati, leki niedrogie. Profesjonalistka, z odpowiednim podejściem do pacjenta, wspaniały człowiek. Dziękuję serdecznie

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin