test

Opinie o dr n. med. Krzysztof Suszyński, Katowice, Medyków 14

Korzystałeś z usług dr n. med. Krzysztof Suszyński, Katowice, Medyków 14? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Danuta
Data: 2014-04-07 14:46

Wizyt: 21823
Komentarzy: 37
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
07.04.2014 (4 lata temu)
07.04.2014 (4 lata temu)

dr n. med. Krzysztof Suszyński, Katowice, Medyków 14

Opinia o dr n. med. Krzysztof Suszyński
Katowice, Medyków 14

Serdecznie dziękuję doktorowi fizjoterapii Krzysztofowi Suszyńskiemu
za skuteczną rechabilitację kręgosłupa (odcinek szyjii z dwiema przepuklinami).
Po leczeniu, kiedy miałam okropne bóle nic nie pomagało, nawet wizyty szpitalne.
Pan doktor Suszyński pomógł mi w już w 90%. Rechabiltacja trwa...
autor
08.03.2012 (6 lat temu)
08.03.2012 (6 lat temu)
Niezwykle kompetentny, człowiek wielkiego spokoju i olbrzymiej wiedzy. Serdecznie polecam Pana Doktora pomógł mnie i mojej Żonie. Pozdrawiam Kazimierz z Zielonej Góry
autor
22.03.2012 (6 lat temu)
22.03.2012 (6 lat temu)
wspaniały lekarz, ogromna wiedza połączona z doświadczeniem i wspaniały człowiek.
autor
10.06.2012 (6 lat temu)
10.06.2012 (6 lat temu)
Naprawdę godny polecenia, w łatwy i zrozumiały sposob wytłumaczył z czym jest problem, trafnie omówił wyniki i wskazał konkretny sposób na złagodzenie dolegliwosci bólowych. Serdecznie dziękuję
autor
07.08.2012 (6 lat temu)
07.08.2012 (6 lat temu)
Pan Doktor to dobry duch mojego stanu zdrowia, jest zawsze skłonny pomóc, bez względu na porę dnia, polecam go całym sercem...
użytkownik
22.02.2014 (4 lata temu)
22.02.2014 (4 lata temu)
Profesjonalista w każdym calu!! Nie spotkałam jeszcze lekarza z takim zaangażowaniem, który o każdej porze służy pomocą. Serdecznie dziękuję i gorąco polecam !!!
Wdzięczna pacjentka.
użytkownik
12.03.2014 (4 lata temu)
12.03.2014 (4 lata temu)
Dr. K Suszyński jest bardzo dobrym specjalistą oraz bardzo miłym i pomocnym człowiekiem. Ze względu na moje problemy z kręgosłupem oraz przebyte operacje,szukałem specjalisty, który pomógłby mi poprawić mój stan zdrowia. Byłem u wielu lekarzy, ale żaden z nich nie był w stanie mi pomóc. Pierwszą operację kręgosłupa lędźwiowego na poziomie L5/S1 przeszedłem w szpitalu w Otwocku. Po tej operacji mój stan zdrowia nie był zadowalający pomimo wizyt u wielu fizjoterapeutów, gdyż odczuwałem ciągłe pieczenie połączone z mrowieniem oraz towarzyszyło temu okresowe drętwienie kończyn dolnych. W październiku 2013 r. zdecydowałem się na stabilizację dynamiczną DIAM i wtedy tuż przed operacją poznałem dr. K. Suszyńskiego. Po operacji mój stan zdrowia się poprawił ale w dalszym ciągu byłem "skrzywiony" w wyniku przewlekłego osłabienia mięśni oraz towarzyszył mi ciągły ból, wraz z pieczeniem połączonym z mrowieniem dolnego odcinka kręgosłupa oraz kończyn dolnych. Miesiąc po operacji byłem na wizycie u dr. K. Suszyńskiego, który poświęcił mi dużo czasu omawiając szczegółowo mój przypadek. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony takim podejściem lekarza do pacjenta, jego wiedzą, uprzejmością,cierpliwością oraz sposobem objaśnienia i prezentacji zaleconych mi ćwiczeń. Dr K. Suszyński umie kompetentnie i fachowo odpowiedzieć na każde pytanie wskazując co jest przyczyną danej dolegliwości.Po kilku dniach ćwiczeń poczułem znaczną poprawę, nie musiałem już leżeć ciągle w łóżku. Od tego czasu cyklicznie utrzymuję kontakt z doktorem na Skypie, gdyż mieszkam w okolicach Kielc. Jeżeli mam jakieś pytanie lub coś mnie niepokoi zawsze mogę do niego zadzwonić (także w niedzielę). Co jakiś czas wraz z poprawą mojego stanu zdrowia dr.K.Suszyński zmienia mi ćwiczenia lub je modyfikuje. Jestem przekonany że dr. K. Suszyński jest godny polecenia każdemu kto ma problemy z kręgosłupem i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że takiego lekarza spotkałem po raz pierwszy. Dziękuję mu za to, że w wyniku jego trafnie dobranych ćwiczeń mogłem wrócić do normalnego życia i zawodowej pracy.
autor
17.04.2014 (4 lata temu)
17.04.2014 (4 lata temu)
Witam.Jestem miesiąc po zabiegu koblacji szyjnej wielopoziomowej,niestety dolegliwości bólowe po zabiegu jeszcze nie minęły.
Ból zwłaszcza w nocy wrócił nasilony,nie tylko spięte bolące plecy,ale także silny ból w łopatkach i między łopatkami.Mieszkam na stałe w Irlandii,dlatego kontakt z Doktorem Suszyńskim utrzymuje na skypie,pomaga mi poprawić mój stan zdrowia skuteczną rehabilitacją.W prosty sposób wytłumaczył mi jak wykonywać ćwiczenia,które bardzo mi pomagają.Dzięki Doktorowi powoli wracam do normalnego życia i pracy zawodowej.
autor
14.05.2014 (4 lata temu)
14.05.2014 (4 lata temu)
Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu, kompetencji i indywidualnego podejścia do każdego pacjenta.
użytkownik
11.06.2014 (4 lata temu)
11.06.2014 (4 lata temu)
W dzisiejszych czasach ciężko jest trafić na lekarza z powołania, a takim z pewnością jest dr Suszyński. Prawdziwy profesjonalista, poświęcający pacjentowi max uwagi. Zdecydowanie godny polecenia osobom mającym problemy z kręgosłupem.
użytkownik
01.10.2014 (4 lata temu)
01.10.2014 (4 lata temu)
Jestem po endoskopie l4/l5 dr. kwiek polecił lekarza dr. Suszyńskiego, miły, wspaniały lekarz, pełen profesjonalizm w zakresie rechabilitacji POLECAM
użytkownik
10.10.2014 (4 lata temu)
10.10.2014 (4 lata temu)
Słowo honoru dr Suszyński ocalił mi kręgosłup, posadę i zdrowie psychiczne, bo już nie wytrzymywałam życia z ciągłym bólem. Jest wspaniałym specjalistą i świetnym człowiekiem.
użytkownik
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
Bardzo polecam dr Suszyńskiego wszystkim cierpiącym na kręgosłup. Doktora wyróżnia duża wiedza, interdyscyplinarne podejście, pasja do własnej pracy, indywidualne podejście i poświęcenie dla pacjenta. Dobiera ćwiczenia dostosowane do konkretnego problemu pacjenta i modyfikuje je w miare postępów, potrafi również poświęcić pacjentowi dużo czasu i uwagi. Poza tym doktor jest bardzo sympatycznym i inteligentnym człowiekiem.
Szczerze polecam.
użytkownik
08.01.2015 (3 lata temu)
08.01.2015 (3 lata temu)
Pan dr Suszyński to bardzo profesjonalny lekarz, wie co robi. Można na niego liczyć. Do tego bardzo miły człowiek.
użytkownik
09.01.2015 (3 lata temu)
09.01.2015 (3 lata temu)
Polecam Pana dr Suszyńskiego jako wspaniałego specjalistę w swojej dziedzinie, wzór do naśladowania dla lekarzy oraz człowieka bezinteresownego, który potrafi słuchać i rozmawiać z pacjentem stawiając jego dobro na pierwszym miejscu.
Pomoc jaką otrzymałem od Pana dr Suszyńskiego świadczy o tym dobitnie, co pozwala mi z pełnym przekonaniem polecić Go osobom
mającym rozmaite dolegliwości z kręgosłupem.
użytkownik
20.04.2015 (3 lata temu)
20.04.2015 (3 lata temu)
Dr Suszyński to świetny specjalista, na 100% Polecam. Myślałem że już po mnie. A tu kilka prostych precyzyjnych ćwiczeń i ból po 2 tygodniach zniknął, symetria w obrębie miednicy i stawu krzyżowo-lędźwiowego została przywrócona.Super, wrócę jeszcze do Pana, na pewno. Dzięki,dr Krzysztofie.
użytkownik
21.04.2015 (3 lata temu)
21.04.2015 (3 lata temu)
Dr Suszyński to świetny specjalista, na 100% Polecam. Myślałem że już po mnie. A tu kilka prostych precyzyjnych ćwiczeń i ból po 2 tygodniach zniknął, symetria w obrębie miednicy i stawu krzyżowo-lędźwiowego została przywrócona.Super, wrócę jeszcze do Pana, napewno. Dzięki,dr Krzysztofie.
użytkownik
21.04.2015 (3 lata temu)
21.04.2015 (3 lata temu)
Dr Suszyński to świetny specjalista, na 100% Polecam. Myślałem że już po mnie. A tu kilka prostych precyzyjnych ćwiczeń i ból po 2 tygodniach zniknął, symetria w obrębie miednicy i stawu krzyżowo-lędźwiowego została przywrócona.Super, wrócę jeszcze do Pana, napewno. Dzięki,dr Krzysztofie.
użytkownik
18.05.2015 (3 lata temu)
18.05.2015 (3 lata temu)
polecam! świetny specjalista z ogromną cierpliwością. Mega uprzejmy i bardzo pomocny. nigdy nie odmówi pomocy. dziękuje i pozdrawiam WDZIĘCZNA PACJENTKA
użytkownik
04.07.2015 (3 lata temu)
04.07.2015 (3 lata temu)
Bardzo, ale to BARDZO polecam Pana Doktora Suszyńskiego. Nigdy nie spotkałem tak bezproblemowego i kontaktowego lekarza jak Pan Krzystof. Byłem przez niego prowadzony po zabiegu endoskopii L5/S1 z bardzo pozytywnym skutkiem - wróciłem do czynnego uprawiania sportu.
użytkownik
16.04.2016 (2 lata temu)
16.04.2016 (2 lata temu)
Bardzo rzetelnie podchodzący do swojej pracy lekarz, chętnie udziela pacjentowi pomocy i wyjaśnień co do ćwiczeń w trakcie rehabilitacji po zabiegach.
użytkownik
24.05.2016 (2 lata temu)
24.05.2016 (2 lata temu)
Specjalista najwyższej klasy. Z bólami kręgosłupa borykam się od dawna.Jestem po kilku zabiegach, łącznie z wstawianiem implantów w okolicy odcinka lędźwiowego.
Zabiegi przeprowadzane przez zespół dr. Kwieka.
Pan Krzysztof Suszyński po każdej operacji stawiał mnie na nogi. Niewinne ćwiczenia rehabilitacyjne przyniosły oczekiwany rezultat. Odbudowa układu mięśniowego w okolicy lędźwi, poprawa ruchomości i ograniczenie bólu, to zasługa tego fizjoterapeuty.
Pan Krzysztof Suszyński to lekarz z prawdziwego zdarzenia, cierpliwy, pomocny, i ten doskonały kontakt z pacjentem oraz zrozumiałe porady, to wg mnie najważniejsze cechy tego człowieka. Panie Krzysiu - dzięki serdeczne za wszelką pomoc.
Szczerze polecam tego specjalistę.
użytkownik
05.11.2016 (2 lata temu)
05.11.2016 (2 lata temu)
Jestem po konsultacjach pooperacyjnych u Dr Suszynskiego lekarz bardzo cierpliwy z ogromna empatia do pacjenta gotowy pomóc - polecam wszystkim
użytkownik
04.05.2017 (rok temu)
04.05.2017 (rok temu)
potwierdzam kompetencje Pana Adiunkta Krzysztofa Suszyńskiego. Wybitny specjalista w zakresie paraparezy i paraplegii oraz powikłań po operacji mózgowych - nowotworów i wodogłowia. Wybitny specjalista rehabilitant w zakresie rehabilitacji niedowładów po operacjach choroby Parkinsona i tętniaków mózgu.
użytkownik
07.05.2017 (rok temu)
07.05.2017 (rok temu)
Wielce szanowny Panie Arturze Chan.. .

Nazywam się Monika.

Myślimy, że trochę za daleko się Pan posunął w swojej agresji na KCM i naszych lekarzy.

Proszę pamiętać że w sieci komputerowej nie ma anonimowych IP ...

Życzymy Panu i Pana Rodzinie dużo spokoju i radości na Święta Wielkiej Nocy.

Z poważaniem Monika
użytkownik
10.02.2017 (rok temu)
10.02.2017 (rok temu)
Nie polecam. Po konsultacjach i zabieg, w którym p. Suszyński asystował okazało się że przepukliny się powiększyły.
Członek zespołu Kwieka - ludziom w temacie to nazwisko mówi samo za siebie.
użytkownik
07.05.2017 (rok temu)
07.05.2017 (rok temu)
Dziwi nas ta opinia dodana do tego portalu - platformy internetowej. Opinia ta jest szkalująca. Pisanie takiej opinii w sieci internetowej nie jest anonimowe. Autora wpisu zawsze można zidentyfikować prze IP komputera z którego ten wpis został wysłany. Na pewno Dr Suszyński takich działań nie podejmie - ale do czasu.

Magdalena
użytkownik
15.05.2017 (rok temu)
15.05.2017 (rok temu)
klaudia.

Jestem przekonana, że wcześniej czy później wpisywaniem takich paszkwili na tej platformie internetowej na lekarzy zajmie się poważnie Prokuratura. Nawet jak się logujemy z czasowego IP - wszystko zostaje w sieci - i nigdy nie będziesz bez imienny. Zastanów się człowieku, nad tym co piszesz w sieci. Wcześniej czy później odpowiesz za to co napisałeś.

Klaudia
użytkownik
22.02.2017 (rok temu)
22.02.2017 (rok temu)
Zachęca do pionizacji zaraz po zabiegu Kwieka, gdzie ten pierwszy nic nie potrafi zrobić właściwie. Pseudolekarz - tylko tyle do tego bardzo niesłowny.
użytkownik
07.05.2017 (rok temu)
07.05.2017 (rok temu)
Witam wszystkich. Nie zgadzam się z tą opinią. Panie Tomaszu - jest Pan w błędzie. Docent Krzysztof Suszyński pracuje wspaniale jako fizjoterapeuta w wielu ośrodkach, m.in. w SUM. Każda taka opinia Pana o Pany doc. Suszyńskim jest traktowana przez SUM jako atak na pracownika SUM.

Proszę się zastanowić nad tym, czy jeszcze Pan: "Panie Tomaszu" napisze w sieci taką opinię. Nie jest problemem współcześnie odnalezienie adresu IP Pana komputera.

Z poważaniem dla Pana Panie Tomaszu
- proszę się zastanowić głęboko nad tym co Pan/Pani wypisują w sieci internetowej.

Klaudia
użytkownik
29 paź (15 dni temu)
29 paź (15 dni temu)
Czy to można podciągnąć pod groźby? Przy każdej negatywnej opinii straszycie o odnalezieniu po adresie IP. Zacznijmy od tego, ze tak strona powstała po to, aby wyrażać swoją opinię na temat danego lekarza, także nie rozumiem takich ataków agresji. Zresztą domyślam się kogo jest to zasługa, żenujące.
użytkownik
04.05.2017 (rok temu)
04.05.2017 (rok temu)
Pan Doktor Nauk Medycznych, Specjalista z zakresu fizjoterapii, skutecznie zastosował swoje właściwe i wypracowane przez wiele lat swojej praktyki, właściwe metody fizjoterapeutyczne w przypadku schorzenia - mojej Żony - dyskopatia szyjna. Przez długi okres moja Żona była uwolniona od bólu w odcinku szyjnym kręgosłupa.
Dziękujemy Panie Doktorze.
użytkownik
04.05.2017 (rok temu)
04.05.2017 (rok temu)
Nie ma wątpliwości że Pan Adiunkt SUM Krzysztof Suszyński jest jednym z najbardziej doświadczonych fizjoterapeutów w Polsce, we wszystkich schorzeniach, zwłaszcza mózgowych.
Rehabilitował on m.in. moją znajomą po udarze mózgu. Bardzo dobrze z tego wyszła. teraz już chodzi sprawnie.
Dziękujemy Panie Docencie - jako rodzina
użytkownik
07.05.2017 (rok temu)
07.05.2017 (rok temu)
Nie ma wątpliwości że Pan Adiunkt SUM jest jednym z najlepszych fizjoterapeutów w Dąbrowie Górniczej i w Będzinie. Ma on bardzo dużo Pacjentów, przez to nie może odpisywać i oddzwaniać do wszystkich Pacjentów tak zaraz. On troszczy się bardzo o wszystkich jego Pacjentów, a każdemu Pacjentowi poświęca maksymalnie możliwy swój czas dla rehabilitacji.
Bardzo polecam Pana Doktora n. med. Krzysztofa Suszyńskiego - fizjoterapeutę wszystkim którzy mają problemy z kręgosłupem.
Leczy on również ludzi ze swojej rodziny i swoich przyjaciół, skutecznie.

Z poważaniem,
Janusz.
użytkownik
07.05.2017 (rok temu)
07.05.2017 (rok temu)
Popieram powyższe. Dr n. med. Krzysztof Suszyński jest bardzo dobrym rehabilitantem i fizjoterapeutą. Jego doświadczenie w zakresie chirurgii kręgosłupa jest bardzo duże. Warto mu zaufać.

Magdalena
użytkownik
07.05.2017 (rok temu)
07.05.2017 (rok temu)
Tak, popieram powyższe opinie o Panu Docencie Krzysztofie Suszyńskim. Ma on niesamowity dar w rękach i wyczucie zawodowe. Nigdy nikomu krzywdy nie zrobił. Polecam wszystkim.

Dariusz
użytkownik
07.05.2017 (rok temu)
07.05.2017 (rok temu)
Pan Docent Krzysztof Suszyński jest prawdopodobnie jednym z fizjoterapeutów w Polsce, którzy znają się na chorobach kręgosłupa. Robi to bardzo dobrze i na tym się zna dobrze. Nigdy nie skrzywdził swojego Pacjenta.
Moja Siostra była rehabilitowana u niego - Perfekcyjna obsługa, za małe pieniądze.

Z poważaniem dla wszystkich,

Aneta

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin