test

Opinie o dr Radosław Klempous Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Korzystałeś z usług dr Radosław Klempous Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX, Wrocław, pl. Hirszfelda 17? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Malinowscy
Data: 2014-10-19 17:05

Wizyt: 5364
Komentarzy: 127
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
19.10.2014 (4 lata temu)
19.10.2014 (4 lata temu)

dr Radosław Klempous Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX, Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Opinia o dr Radosław Klempous Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX
Wrocław, pl. Hirszfelda 17

Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Konkretny człowiek, lekarz i chirurg, dokładny w badaniu, uprzejmy dla rodziców i ich dzieci. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wizyty u Pana Dr Radosława Klempous.
użytkownik
17.07.2016 (2 lata temu)
17.07.2016 (2 lata temu)
Odpowiadał na wszystkie pytania z uśmiechem ( to nasz pierwsza wizyta u tego Pana doktora chirurga), a pytań miałam mnóstwo w związku z naszym problemem! Polecam!
użytkownik
10.08.2016 (2 lata temu)
10.08.2016 (2 lata temu)
Dziękuję. Polecam rodzicom dzieci, którzy szukają dobrego lekarza chirurga. Zadbany gabinet i możliwść zrobiena usg na miejscu w Medixe. Przystępna cena
użytkownik
28.08.2016 (2 lata temu)
28.08.2016 (2 lata temu)
Profesjonalne i zarazem delikatne podejście do pacjenta , czyli to czego oczekuje każdy chory od wizyty u dobrego i znanego chirurga dziecięcego. Polecam
użytkownik
28.08.2016 (2 lata temu)
28.08.2016 (2 lata temu)
Polecam doktora R.Klempous w 100%, jestem bardzo zadowolona. Poświęcił nam dużo czasu, dokładnie przebadał, przeprowadził wywiad, Jest bardzo sympatyczny i miły. A co najważniejsze- ma czas dla pacjenta i widać, że do sprawy podchodzi poważnie.
użytkownik
03.09.2016 (2 lata temu)
03.09.2016 (2 lata temu)
Szanowny Pan Doktor Radosław Klempous przeprowadził wizytę profesjonalnie i w bardzo dobrej atmosferze. Serdecznie polecam Pana Doktora Klempousa
użytkownik
05.02.2017 (rok temu)
05.02.2017 (rok temu)
Polecam ! Na pewno będę w przyszłości korzystać z usług Pana Doktora. Bardzo dobrze wyposażony gabinet, Pan Doktor sympatyczny i profesjonalny w każdym calu.
użytkownik
16.10.2016 (2 lata temu)
16.10.2016 (2 lata temu)
doktor Radosław Klempous jest bardzo bardzo profesjonalny i miły i odpowie na każde zadane pytanie przez pacjentkę :) polecam z całego serca mojego ulubionego doktora!
użytkownik
22.10.2016 (2 lata temu)
22.10.2016 (2 lata temu)
Pan doktor był bardzo rzeczowy i konkretny. Pierwszy raz spotkałam lekarza, który przeprowadził tak dokładny wywiad lekarski. Wysłuchał, odpowiedział na pytania. Polecam
użytkownik
29.10.2016 (2 lata temu)
29.10.2016 (2 lata temu)
świetny lekarz, profesjonalny i miły. Rzetelny, pozytywne wrażenie i cierpliwość, profesjonalizn i pewna ręka. wszystko tłumaczy i wyczerpująco odpowiada na pytania. Czas oczekiwania na wizyte bardzo krótki.
użytkownik
23.11.2016 (2 lata temu)
23.11.2016 (2 lata temu)
To była moja pierwsza wizyta u pana doktora i gorąco go polecamy wszystkim. Jest bardzo symaptyczną osobą i do tego bardzo kompetentną, odpowiada wyczerpująco na wszystkie pytania. Zdecydowanie będe polecać .
użytkownik
27.11.2016 (2 lata temu)
27.11.2016 (2 lata temu)
Polecam. Pełny profesjonalizm. Bardzo dobry lekarz i podejście do dzicka rewelacyjne. Jest to osoba bardzo kompetentna. Lekarz konkrerny i rzetelny.
użytkownik
27.11.2016 (2 lata temu)
27.11.2016 (2 lata temu)
To świetny, zaangażowany specjalista, skoncentrowany na każdym szczególe, a przy tym sympatyczny człowiek o wysokiej kulturze. Zapewnia poczucie komfortu podczas wizyty oraz pewność, że jest się w dobrych rękach. Wnikliwie i w skupieniu wszystko analizuje
użytkownik
18.12.2016 (2 lata temu)
18.12.2016 (2 lata temu)
Bardzo miła fachowa profesjonalna obsługa o nic nie musiałam pytać Pan doktor sama o wszystkim informował , miła atmosfera gabinetu. Czysto nowocześnie.
użytkownik
15.01.2017 (rok temu)
15.01.2017 (rok temu)
Pan Doktor Radosław jest specjalistą godnym polecenia, uprzejmy, rzeczowy, słucha, odpowiada na każde pytanie. Sam zapytał, czy wiem na czym dany zabieg polega, wytłumaczył i wyjaśnił wszystko w sposób zrozumiały, a jednocześnie uspokajając.
użytkownik
22.01.2017 (rok temu)
22.01.2017 (rok temu)
Dr Radosław Klempous jest świetnym specjalistą. Jest bardzo dokładny, rzeczowy, uprzejmy i elastyczny w kwestii wizyt jesli jest nagla potrzeba.
użytkownik
25.02.2017 (rok temu)
25.02.2017 (rok temu)
Pan Dr bardzo miły i rzetelny. Bardzo dokładnie przeprowadzony wywiad lekarski. Odpowiada bardzo konkretnie na pytania, rozładowuje atmosferę humorem.
użytkownik
26.03.2017 (rok temu)
26.03.2017 (rok temu)
Bardzo profesjonalne podejście, miła atmosfera. Pan doktor mówił najpierw o wszystkim co robi. Na pewno kolejna wizyta tez będzie u tego lekarza w Medixe. Polecam i dziękuję za wszystko!
użytkownik
18.04.2017 (rok temu)
18.04.2017 (rok temu)
Dr Klempous był bardzo miły, bardzo rzeczowo i spokojnie wszystko wytłumaczył. Był kompetentny, kulturalny oraz delikatny. Wizyta w miłej i komfortowej atmosferze. Lekarz godny polecenia.
użytkownik
10.05.2017 (rok temu)
10.05.2017 (rok temu)
Dobry fachowiec, kulturalne podejście do mnie jako rodzica którego traktuje jak partnera do rozmowy, bardzo życzliwy i sympatyczny chirurg dziecięcy:)
użytkownik
06.06.2017 (rok temu)
06.06.2017 (rok temu)
Lekarz godny polecenia. Pan Doktor odpowiada na wszystkie pytania, dodatkowo wykazując się dużą wiedzą i tłumacząc to w sposób zrozumiały. Cała wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze.
użytkownik
08.07.2017 (rok temu)
08.07.2017 (rok temu)
Dziękuję Panu Doktorowi za czuwanie nad moim dzieckiem i dobre rady, a przede wszystkim za wsparcie w trudach leczenia i za i przywrócenie wiary w lekarzy.
użytkownik
08.07.2017 (rok temu)
08.07.2017 (rok temu)
Pan doktor to doskonały fachowiec i jednocześnie cudowny człowiek!!! Ma doskonałe podejście do dzieci jak i do rodziców, którzy również potrzebują wsparcia w trakcie rekonwalescencji dziecka. Polecamy
użytkownik
7 lip (5 miesięcy temu)
7 lip (5 miesięcy temu)
Krótki czas oczekiwania na wizytę, profesjonalne podejście do rzeczy . Dokładnie wyjaśniona przyczyna bólu. Dziękujemy za konsultację, bardzo polecam!
autor
08.02.2015 (3 lata temu)
08.02.2015 (3 lata temu)
Pan dr Radosław Klempous to genialny specjalista chirurg z WIELKIM SERCEM, połączenie wiedzy, doświadczenia i olbrzymiej wrażliwości na cierpienie ludzkie, pomoc innym to jego pasja - nie minął się z powołaniem :))
autor
03.07.2016 (2 lata temu)
03.07.2016 (2 lata temu)
Takiego lekarza ze świeczką szukać, bo on nie traktuje człowieka jak przedmiotu, czego nie można powiedzieć o innych
użytkownik
03.09.2016 (2 lata temu)
03.09.2016 (2 lata temu)
Szanowny Pan Doktor Radosław Klempous przeprowadził wizytę profesjonalnie i w bardzo dobrej atmosferze. Serdecznie polecam.
użytkownik
24.10.2014 (4 lata temu)
24.10.2014 (4 lata temu)
Doskonały specjalista, najlepszy chirurg dziecięcy we Wrocławiu, polecam doktora Radosława Klempousa i pozdrawiam Pana Doktora - dziękuję za pomoc:)
użytkownik
03.09.2016 (2 lata temu)
03.09.2016 (2 lata temu)
Wizyta przeprowadzona profesjonalnie, kontakt bardzo rzeczowy a przy tym niezwykle serdeczny
użytkownik
7 lip (5 miesięcy temu)
7 lip (5 miesięcy temu)
Lekarz bardzo uprzejmy i konkretny. Udziela wyczerpujących informacji na temat schorzenia . Mimo opóźnienia w wizycie Pan Doktor poświecił nam na prawdę dużo czasu, bardzo dokładnie opisał problem. Dziękuję

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin