test

Opinie o "Easy Finace", Poznań, Limanowskiego 2 /6

Korzystałeś z usług "Easy Finace", Poznań, Limanowskiego 2 /6? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Jędrek
Data: 2014-07-10 13:41

Wizyt: 7645
Komentarzy: 17
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.07.2014 (4 lata temu)
10.07.2014 (4 lata temu)

"Easy Finace", Poznań, Limanowskiego 2 /6

Opinia o "Easy Finace"
Poznań, Limanowskiego 2 /6

Easy-Finance w mailu, a raczej spamie reklamuje się jako niezależny ekspert finansowy. Skoro są takimi ekspertami to po co wysyłają tyle śmieci do takich prostych użytkowników internetu jak ja i próbują mnie naciągnąć na kredyt?. Według mnie, tacy "eksperci" nie powinni spamować bo tylko psuje sobie opinię. Jeśli dostaniecie maila z adresu [email protected] radzę oznaczyć jako spam.
użytkownik
10.07.2014 (4 lata temu)
10.07.2014 (4 lata temu)
Mam podobnie. Przestaliby w końcu zalewać pocztę tymi bezsensownymi newsletterami których nie zamawiałem. Będę potrzebował jakiegoś kredytu to może się odezwę ale przestańcie mnie cały czas o tym informować to męczy. Adres e-mail: [email protected], ostrzegam
użytkownik
25.05.2017 (rok temu)
25.05.2017 (rok temu)
Firma nie jest wiarygodna. Szanują klienta tylko do podpisania umowy a później okazuje się, że najistotniejsze było napisane małą czcionką... Tylko, że później mają już klienta w głębokim poważaniu i nie odbierają telefonów!

Stanowczo nie polecam!
użytkownik
15.07.2014 (4 lata temu)
15.07.2014 (4 lata temu)
U mnie też niestety spamują. Przestaliby w końcu tak robić i wysyłać te chore oferty. Nie chcę od was żadnego kredytu i mam dość tego co robicie, myślę, że przez to nigdy nie będziemy współpracować. Nie toleruje spamerów, a wy takimi jesteście.
użytkownik
11.03.2016 (2 lata temu)
11.03.2016 (2 lata temu)
Wysłano do mnie spam z ofertą pożyczki. Nie ufałabym firmie, która wysyła takie maile próbując zdobyć klientów. Uważałabym na takie propozycje. Zdecydowanie zachęcałabym do korzystania z banków, jeśli już trzeba. Poza tym chcę zwrócić uwagę na to, że Firma Easy-finanse dopuszcza się skandalicznego zachowania wykradając mój mail z jakiejś strony. Teraz bezczelnie spamują. Jeszcze raz polecam omijać firmę szerokim łukiem. Mail nadawcy: [email protected]
użytkownik
12.10.2016 (2 lata temu)
12.10.2016 (2 lata temu)
Miałam spore wątpliwości, jednak finalnie zdecydowałam się na kredyt w tej firmie. Miałam sporo obaw, jednak okazało się, że były kompletnie bezpodstawne, więc serdecznie polecam.
użytkownik
14.10.2016 (2 lata temu)
14.10.2016 (2 lata temu)
Pracowałam w tej firmie ponad dwa lata. Do tej pory miło wspominam naszą współpracę. Warunki finansowe jak najbardziej mi opowiadały, atmosfera świetna!
użytkownik
23.10.2016 (2 lata temu)
23.10.2016 (2 lata temu)
Wziąłem u nich kredyt na rozwój firmy i jak do tej pory jestem bardzo zadowolony. Infolinia zawsze odbiera (bez godzinnego oczekiwania), pomogą, doradzą. Super
użytkownik
02.11.2016 (2 lata temu)
02.11.2016 (2 lata temu)
Zgadzam się z przedmówcami: ta firma ma bardzo dobrą ofertę kredytową. Bardzo dobrzy fachowcy, mają wiedzę w temacie i bardzo dobrze radzą sobie z klientami.
użytkownik
06.11.2016 (2 lata temu)
06.11.2016 (2 lata temu)
Sporo czasu spędziłam na przeglądzie ich oferty kredytowej, bo jest ona bardzo szeroka. W końcu się zdecydowałam. Warunki mam bardzo dobre, a obsługę świetną.
użytkownik
25.11.2017 (11 miesięcy temu)
25.11.2017 (11 miesięcy temu)
Zdecydowanie odradzam i ostrzegam przed firma easy finance easy-finance.pl, oszusci i kretacze, pomagaja w sposob nie zgodny z prawem, oferuja "zalatwienie" kredytu i aby to osiagnac preparuja dokumenty z podwyzszonymi wynikami tak aby byla wieksza zdolnosc i potem kaza sie podpisywac klientowi pod tym dodatkowo zadajac sobie za ta usluge wiecej pieniedzy niz to co na umowie. Aroganccy wyludzacze, uwazac na nich!!!
użytkownik
12.11.2016 (2 lata temu)
12.11.2016 (2 lata temu)
Zdecydowanie polecam usługi tej firmy. Mam o nich bardzo dobre zdanie. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam ich obsługę. Bardzo dobra współpraca.
użytkownik
23.11.2016 (rok temu)
23.11.2016 (rok temu)
Jak najbardziej polecam tę firmę. Świetni profesjonaliści, zdecydowanie warci zaufania. Z miłą chęcią będę do nich wracał, bo warto. Jak najbardziej na tak!
użytkownik
30.11.2016 (rok temu)
30.11.2016 (rok temu)
Zdecydowanie warto było się do nich zgłosić i sprawdzić ich ofertę. Są bardzo dobrze obeznani w swojej branży. Coś niesamowitego, wciąż pozostaję pod ogromnym wrażeniem.
użytkownik
25.05.2017 (rok temu)
25.05.2017 (rok temu)
Oszuści, którzy sami sobie wystawiają pozytywne opinie!!! Omijajcie szerokim łukiem!
użytkownik
30 paź (15 dni temu)
30 paź (15 dni temu)
Mam pytanie do czytelników, a mianowicie: czy wy też dostajecie od niejakiego Roberta Golika spam? Koleś rozsyła, jak może a to z konta cash-finance, albo innego. Gdzie ten koleś pracuje? wszędzie? :)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin