test

Opinie o ELEKTROMECHANIKA POJAZDOWA Andrzej Komar, Kostrzyn nad Odrą, Henryka Sucharskiego 17

Korzystałeś z usług ELEKTROMECHANIKA POJAZDOWA Andrzej Komar, Kostrzyn nad Odrą, Henryka Sucharskiego 17? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Cygan
Data: 2011-09-09 18:44

Wizyt: 933
Komentarzy: 7
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
09.09.2011 (6 lat temu)
09.09.2011 (6 lat temu)

ELEKTROMECHANIKA POJAZDOWA Andrzej Komar, Kostrzyn nad Odrą, Henryka Sucharskiego 17

Opinia o ELEKTROMECHANIKA POJAZDOWA Andrzej Komar
Kostrzyn nad Odrą, Henryka Sucharskiego 17

BRAK WIEDZY , BRAK SPRZĘTU I ALKOHOL W PRACY !!
OT TO ZAKŁAD ...OCZYWIŚCIE PSEUDO...
POWINNI ZAMKNĄĆ TAKIE COS ALBO DOBRAĆ SIĘ DO DUPY I TO ZDROWO , BO LUDZIE NIE ZNAJĄ SIĘ A GRUBAS - WŁAŚCICIEL WYKORZYSTUJE I KASUJE ILE WLEZIE !!!
użytkownik
09.09.2011 (6 lat temu)
09.09.2011 (6 lat temu)
BRAK WIEDZY , BRAK SPRZĘTU I ALKOHOL W PRACY !! OT TO ZAKŁAD ...OCZYWIŚCIE PSEUDO... POWINNI ZAMKNĄĆ TAKIE COS ALBO DOBRAĆ SIĘ DO DUPY I TO ZDROWO , BO LUDZIE NIE ZNAJĄ SIĘ A GRUBAS - WŁAŚCICIEL WYKORZYSTUJE I KASUJE ILE WLEZIE !!!
użytkownik
13.12.2017 (miesiąc temu)
13.12.2017 (miesiąc temu)
Co żal Ci dupę ściska że lepiej mi idzie jak tobie... Brak roboty? Na głowę siada? Od tego XANAXU KULBIŃSKI W TEJ PUSTEJ GŁOWIE CI SIĘ MIESZA LEKOMANIE.Pamiętaj że nie jesteś dla mnie żadną konkurencją i nigdy nie będziesz, te bajeczki co napisałeś w trzech osobach to dzieciom na dobranoc. Pisz dalej te brednie to Cię na internecie i facebook też ładnie opiszą chory lekomanie Myśliborski
użytkownik
09.09.2011 (6 lat temu)
09.09.2011 (6 lat temu)
powinni zamykać takie warsztaciki za naciąganie pieniędzy oraz żadac wiedzy czy szkoły w tym kierunku !!
Właściciel analfabeta , pracownik pijak i co to ma być !!!
użytkownik
12.03.2016 (rok temu)
Co żal Ci dupę ściska że lepiej mi idzie jak tobie... Brak roboty? Na głowę siada? Od tego XANAXU KONRAD W TEJ PUSTEJ GŁOWIE CI SIĘ MIESZA LEKOMANIE.Pamiętaj że nie jesteś dla mnie żadną konkurencją i nigdy nie będziesz, te bajeczki co napisałeś w trzech osobach to dzieciom na dobranoc. Pisz dalej te brednie to Cię na internecie i facebook też ładnie opiszą chory lekomanie Myśliborski
użytkownik
19.12.2017 (27 dni temu)
19.12.2017 (27 dni temu)
Kulbiński brak wiedzy to ty zawsze miałeś pusty Lekomanie i Alkoholiku, od tego XANAXU co bierzesz w tej pustej głowie Ci się miesza, co nie ma roboty w tym twoim zakładziku w Myśliborzu, każdy wie co tam się wyrabia,jak ludzi oszukujesz. Odradzam wszystkim zakład u Konrada Kulbińskiego w Myśliborzu

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin