test

Opinie o ELEKTROMECHANIKA POJAZDOWA Naprawa rozruszników i alternatorów Andrzej Komar, Kostrzyn nad Odrą, Henryka Sucharskiego 17

Korzystałeś z usług ELEKTROMECHANIKA POJAZDOWA Naprawa rozruszników i alternatorów Andrzej Komar, Kostrzyn nad Odrą, Henryka Sucharskiego 17? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Borki
Data: 2011-07-08 22:04

Wizyt: 74953
Komentarzy: 33
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
08.07.2011 (7 lat temu)
08.07.2011 (7 lat temu)

ELEKTROMECHANIKA POJAZDOWA Naprawa rozruszników i alternatorów Andrzej Komar, Kostrzyn nad Odrą, Henryka Sucharskiego 17

Opinia o ELEKTROMECHANIKA POJAZDOWA Naprawa rozruszników i alternatorów Andrzej Komar
Kostrzyn nad Odrą, Henryka Sucharskiego 17

Wiedza, jakość i kompetencja - bardzo rzeczowa i fachowa obsługa - padło mi auto przed wyjazdem na urlop - panowie zostali po godzinach i naprawili pomimo poźnej pory - a i z zapłatą nie było problemu - było tyle ile normalnie -- wielkie dzięki.
użytkownik
08.07.2011 (7 lat temu)
08.07.2011 (7 lat temu)
POLECAM TEN ZAKŁAD,MAJĄ SPRZĘT DO ROBOTY,FACHOWE MASZYNY DO SPRAWDZANIA,WSZYSTKO OD RĘKI NAPRAWIAJĄ,NIE TRZEBA CZEKAĆ PO KILKA DNI.
OPERUJĄ DUŻYM ASORTYMENTEM CZĘŚCI I CAŁYCH SZTUK.
POLECAM!!!!!!!!
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
09.09.2011 (7 lat temu)
CZŁEKU !!
CHYBA JESTEŚ Z TEGO ZAKŁADZIKU ,ŻE TAKIE BZDURY PISZESZ:-))
WIEDZY ŻADNEJ , PIJACZEK COŚ TAM UDAJE , MOŻE KIEDYŚ COŚ ROBIŁ, ALE TYLKO SYRENKI....:-))
TEN NIBY WŁAŚCICIEL ,ZNA SIĘ , ALE NA ROWERACH ,HAHAHA..Z PRZESZŁOŚCI ,POMIJAJĄC TO ,ŻE JEST ANALFABETĄ :-)))!
użytkownik
21 wrz (2 miesiące temu)
21 wrz (2 miesiące temu)
Konradzie Kulbiński wszyscy wiedzą że to ty wypisujesz te obraźliwe opinie o Panu Andrzeju Komarze, jesteś zazdrosny że firma Pana Komara się tak rozwija i bardzo dobrze prosperuje, a ten twój zakładzik wszyscy znają i omijają z daleka Oszusta i naciągacza Omijajcie zakład Kulbińskiego w Myśliborzu, jechać do Kostrzyna nad Odrą do Pana Komara tam jest zakład
któremu można zaufać.....
użytkownik
30 wrz (2 miesiące temu)
30 wrz (2 miesiące temu)
Syneczku popierający żenadę kostrzyńskią !
Musisz dużo się uczyć od Pana Konrada.
Bardzo kiepski jest ten śmieszny Kostrzyn i kierowca pana K. który otworzył tą zadłużoną błazenadę.
Żal dupę ściska. Zero wiedzy , zero szkoły , zwykły ciemniak naciągacz, z żalem ściskające dupe z CV NIE PEŁNEJ szkoły podstawowej. AMEN !
Oczywiście, że Elektromechanika Myślibórz to profesjonalizm i wiedza!
użytkownik
30.07.2011 (7 lat temu)
30.07.2011 (7 lat temu)
korzystalem z ich uslug wielokrotnie sa godni polecenia elektrycy znaja sie na rzeczy maja doswiadczenie polecam ich znajomym maja dobre zdanie
użytkownik
01.08.2011 (7 lat temu)
01.08.2011 (7 lat temu)
JAK NAJBARDZIEJ POLECAM TĄ FIRME!!!
SZYBKA I MIŁA OBSŁUGA,FACHOWA ROBOTA!!!
TO NIE JAKIŚ TAM ZAKŁADZIK TYLKO PORZĄDNA FIRMA!!!
POLECAM--DUŻY--POZYTYW!!!
użytkownik
01.08.2011 (7 lat temu)
01.08.2011 (7 lat temu)
Miałem kłopot z alternatorem w ciężarówce,żeby nie ta firma to bym chyba dwa dni koczował przy granicy.Bez kłopotu wymontowali mi alternator i go naprawili..
Jestem zadowolony z usługi i polecam go wszystkim.
użytkownik
26.08.2011 (7 lat temu)
26.08.2011 (7 lat temu)
Ja już od dawna korzystam z usług Pana Andrzeja. Nigdy nie było większych problemów. Moim zdaniem bardzo profesjonalnie i fachowo, zawsze można się dogadać i nie traktują ludzi jak baranów nieznających się na motoryzacji.
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
09.09.2011 (7 lat temu)
Jeżeli Pan od dawna korzysta , to Panu ciągle coś poprawia , tak jak i mi poprawiają 9-ty raz i dalej nie działa ( w tym 6 razy mnie skasował ,ten czarny grubas - niby P.Andrzej).
TEN ZAKŁAD TO JEDNO WIELKIE NIE POROZUMIENIE !!
Mam nadzieję ,że ten właściciel zdaje sobie z tego sprawę i przeżuci się na rowery:-))!!
użytkownik
18 lut (10 miesięcy temu)
18 lut (10 miesięcy temu)
Konradzie Kulbiński wszyscy wiedzą że to ty wypisujesz te obraźliwe opinie o Panu Andrzeju Komarze, jesteś zazdrosny że firma Pana Komara się tak rozwija i bardzo dobrze prosperuje, a ten twój zakładzik wszyscy znają i omijają z daleka Oszusta i naciągacza.Omijajcie zakład Kulbińskiego w Myśliborzu, jechać do Kostrzyna nad Odrą do Pana Komara tam jest zakład
któremu można zaufać.....
użytkownik
30 wrz (2 miesiące temu)
30 wrz (2 miesiące temu)
Syneczku popierający żenadę kostrzyńskią !
Musisz dużo się uczyć od Pana Konrada.
Bardzo kiepski jest ten śmieszny Kostrzyn i kierowca pana K. który otworzył tą zadłużoną błazenadę.
Żal dupę ściska. Zero wiedzy , zero szkoły , zwykły ciemniak naciągacz, z żalem ściskające dupe z CV NIE PEŁNEJ szkoły podstawowej. AMEN !
Oczywiście, że Elektromechanika Myślibórz to profesjonalizm i wiedza!
użytkownik
5 paź (2 miesiące temu)
5 paź (2 miesiące temu)
Kulbiński od tego Xanaxu miesza Ci się w głowie... Za dużo Alkoholu i tabletek... Długi Cię wykańczają i dlatego topisz smutki... Zajmij się uczciwą pracą a nie oszukiwaniem Ludzi.... Naciągaczu.. Żal Ci Dup... ściska że Pan Andrzej w Kostrzynie przejął twoich wszystkich klientów z Myśliborza i teraz masz biedę.. Oj te kredyty Cię zniszczą... No i za dużo sprzedajesz tych telefonów w Chojnie HaHa…….
użytkownik
5 paź (2 miesiące temu)
5 paź (2 miesiące temu)
Kulbiński od tego Xanaxu miesza Ci się w głowie... Za dużo Alkoholu i tabletek... Długi Cię wykańczają i dlatego topisz smutki... Zajmij się uczciwą pracą a nie oszukiwaniem Ludzi.... Naciągaczu.. Żal Ci Dup... ściska że Pan Andrzej w Kostrzynie przejął twoich wszystkich klientów i teraz masz biedę.. Oj te kredyty Cię zniszczą... No i za dużo sprzedajesz tych telefonów w Chojnie HaHa…….
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
Z przykrosćią stwierdzam ,że w tym "zakładzie" nie ma ludzi kompetentnych oraz TOTALNY brak wiedzy !!!
Nie wspomnę już o ziejącym alkoholu z zakładu.
POLECAM PRAWDZIWE ZAKŁADY Z OKOLIC !!!
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
09.09.2011 (7 lat temu)
Tak ,to prawda ...alkohol to jedna rzecz ,ale ten Grubas to analfabeta ,ale kase liczyć umie i to jak...
ODRADZAM I POLECAM ZAKŁADY W POBLIŻU !!!S
RADZE SPRAWDZAĆ SWOJE ROZRUSZNIKI CZY ALTERNATORY GDZIE I INDZIEJ !!!!
użytkownik
21 wrz (2 miesiące temu)
21 wrz (2 miesiące temu)
Konradzie Kulbiński wszyscy wiedzą że to ty wypisujesz te obraźliwe opinie o Panu Andrzeju Komarze, jesteś zazdrosny że firma Pana Komara się tak rozwija i bardzo dobrze prosperuje, a ten twój zakładzik wszyscy znają i omijają z daleka Oszusta i naciągacza Omijajcie zakład Kulbińskiego w Myśliborzu, jechać do Kostrzyna nad Odrą do Pana Komara tam jest zakład
któremu można zaufać.....
użytkownik
30 wrz (2 miesiące temu)
30 wrz (2 miesiące temu)
Syneczku popierający żenadę kostrzyńskią !
Musisz dużo się uczyć od Pana Konrada.
Bardzo kiepski jest ten śmieszny Kostrzyn i kierowca pana K. który otworzył tą zadłużoną błazenadę.
Żal dupę ściska. Zero wiedzy , zero szkoły , zwykły ciemniak naciągacz, z żalem ściskające dupe z CV NIE PEŁNEJ szkoły podstawowej. AMEN !
Oczywiście, że Elektromechanika Myślibórz to profesjonalizm i wiedza!
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
09.09.2011 (7 lat temu)
Zgadzam się z niżej klientem !!!
Również pierwszy i ostatni raz tam byłam !!
Powinno się sprawdzać wiedze ludzi ,którzy chcą coś robić w danym kierunku ,a nie wpuszczać na rynek kogo popadnie !!!
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
09.09.2011 (7 lat temu)
Zgadzam się z niżej klientem !!!
Również pierwszy i ostatni raz tam byłam !!
Powinno się sprawdzać wiedze ludzi ,którzy chcą coś robić w danym kierunku ,a nie wpuszczać na rynek kogo popadnie !!!
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
09.09.2011 (7 lat temu)
haha...też jak byłem to waliło gorzałką ,ale mało tego ,gościu (chyba właściciel ,taki grubas) ,wyliczył mi za naprawę dwa razy więcej jak za oryginalny nowy ,więc zabrałem swój rozusznik pojechałem do innej firmy w pobliżu i naprawa mnie wyniosła 14% niż oferowali mi u siebie:-)))!!!
ODRADZAM I POLECAM SZUKAĆ - DĘBNO - MYŚLIBÓRZ !!!!
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
09.09.2011 (7 lat temu)
KUPKA POMALOWANEGO ZŁOMU !!
SZUKAJCIE I UCIEKAJCIE OD TAKICH ZAKŁADZIKÓW !!!
BRAK WIEDZY I TYLKO KASA ,ALE ZA CO ???
POWINNO SIĘ ZAMYKAĆ TAKIE ZAKŁADY JAK LUDZI Z PRZESZŁOŚCIĄ ....
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
09.09.2011 (7 lat temu)
Tak P. Olaf , zgadzam się z Panem .
Mnie tez to spotkało ...jak to się mówi - "CYGAN RAZ PRZEZ WIOSKĘ SIE PRZEJDZIE..."....TACY SAMI SIĘ WYKAŃCZAJĄ ,ALE TRZEBA IM POMÓC ....-)))
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
09.09.2011 (7 lat temu)
Jeżeli Pan od dawna korzysta , to Panu ciągle coś poprawia , tak jak i mi poprawiają 9-ty raz i dalej nie działa ( w tym 6 razy mnie skasował ,ten czarny grubas - niby P.Andrzej). TEN ZAKŁAD TO JEDNO WIELKIE NIE POROZUMIENIE !! Mam nadzieję ,że ten właściciel zdaje sobie z tego sprawę i przeżuci się na rowery:-))!!
użytkownik
18 lut (10 miesięcy temu)
18 lut (10 miesięcy temu)
Konradzie Kulbiński wszyscy wiedzą że to ty wypisujesz te obraźliwe opinie o Panu Andrzeju Komarze, jesteś zazdrosny że firma Pana Komara się tak rozwija i bardzo dobrze prosperuje, a ten twój zakładzik wszyscy znają i omijają z daleka Oszusta i naciągacza Omijajcie zakład Kulbińskiego w Myśliborzu, jechać do Kostrzyna nad Odrą do Pana Komara tam jest zakład
któremu można zaufać.....
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
09.09.2011 (7 lat temu)
FIRMA PORZĄDNA --- OD SŁOWA POŻĄDAĆ :-))!!
nakręcili mnie również , ten gruby cygan , a ten również pijany robił.
Jak odpaliłem ,mało co instalacja mi się nie spaliła ,dobrze ,że miałem gaśnicę, w sumie ten właściciel gruby miał rowerową ..jakąś z Berlina z dawnych czasów:-))
ODRADZAM STANOWCZO !!!
użytkownik
18 lut (10 miesięcy temu)
18 lut (10 miesięcy temu)
Konradzie Kulbiński wszyscy wiedzą że to ty wypisujesz te obraźliwe opinie o Panu Andrzeju Komarze, jesteś zazdrosny że firma Pana Komara się tak rozwija i bardzo dobrze prosperuje, a ten twój zakładzik wszyscy znają i omijają z daleka Oszusta i naciągacza.Omijajcie zakład Kulbińskiego w Myśliborzu, jechać do Kostrzyna nad Odrą do Pana Komara tam jest zakład
któremu można zaufać.....
użytkownik
09.09.2011 (7 lat temu)
09.09.2011 (7 lat temu)
powinni zamykać takie warsztaciki za naciąganie pieniędzy oraz żadac wiedzy czy szkoły w tym kierunku !!
Właściciel analfabeta , pracownik pijak i co to ma być !!!
użytkownik
18 lut (10 miesięcy temu)
18 lut (10 miesięcy temu)
Konradzie Kulbiński wszyscy wiedzą że to ty wypisujesz te obraźliwe opinie o Panu Andrzeju Komarze, jesteś zazdrosny że firma Pana Komara się tak rozwija i bardzo dobrze prosperuje, a ten twój zakładzik wszyscy znają i omijają z daleka Oszusta i naciągacza.Omijajcie zakład Kulbińskiego w Myśliborzu, jechać do Kostrzyna nad Odrą do Pana Komara tam jest zakład
któremu można zaufać.....
użytkownik
18 lut (10 miesięcy temu)
18 lut (10 miesięcy temu)
Konradzie Kulbiński wszyscy wiedzą że to ty wypisujesz te obraźliwe opinie o Panu Andrzeju Komarze, jesteś zazdrosny że firma Pana Komara się tak rozwija i bardzo dobrze prosperuje, a ten twój zakładzik wszyscy znają i omijają z daleka Oszusta i naciągacza.Omijajcie zakład Kulbińskiego w Myśliborzu, jechać do Kostrzyna nad Odrą do Pana Komara tam jest zakład
któremu można zaufać.....

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin