test

Opinie o Erwin Firma Handlowa Krzysztof Nowak, Słupsk, Olchowa 1

Korzystałeś z usług Erwin Firma Handlowa Krzysztof Nowak, Słupsk, Olchowa 1? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): adam
Data: 2013-02-20 18:37

Wizyt: 10202
Komentarzy: 17
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
20.02.2013 (5 lat temu)
20.02.2013 (5 lat temu)

Erwin Firma Handlowa Krzysztof Nowak, Słupsk, Olchowa 1

Opinia o Erwin Firma Handlowa Krzysztof NowakSłupsk, Olchowa 1mam bardzo pozytywne wspomnienia związane z tą firmą , świetny kontakt, bardzo dobry sprzęt , profesjonalne podejście do klienta, polecam
ja współpracuję od dawna z tą firmą , dokładnie od 6 lat i nigdy nie miałem z nią żadnych problemów, perfekcyjna obsługa i serwis , polecam każdemu, a sprzęt od nich jest najlepszy
mam bardzo pozytywne wspomnienia związane z tą firmą , świetny kontakt, bardzo dobry sprzęt , profesjonalne podejście do klienta, polecam
ja współpracuję od dawna z tą firmą , dokładnie od 6 lat i nigdy nie miałem z nią żadnych problemów, perfekcyjna obsługa i serwis , polecam każdemu, a sprzęt od nich jest najlepszy
użytkownik
11.04.2013 (5 lat temu)
11.04.2013 (5 lat temu)
wszyscy, którzy czują się oszukani przez xx xxxx z xxxxx proszę o kontakt xxxxxxxxxxxx. Szczególnie mile widziane wpisy od PRACOWNIKÓW, klientów, dostawców!
użytkownik
12.06.2013 (5 lat temu)
12.06.2013 (5 lat temu)
OD KLIENTA; firma odbiera tylko wtedy telefony jeżeli chce coś sprzedać!
ostrzegam przyszłych klientów - nie kupujcie! sprzedają uszkodzone urządzenia których nie chca póżniej serwisować.
użytkownik
5 lut (12 dni temu)
5 lut (12 dni temu)
Proszę o kontakt [email protected]
użytkownik
5 lut (12 dni temu)
5 lut (12 dni temu)
Proszę o kontakt [email protected]
użytkownik
5 lut (12 dni temu)
5 lut (12 dni temu)
Proszę o kontakt [email protected]
użytkownik
5 lut (12 dni temu)
5 lut (12 dni temu)
Moja siostra jest pokrzywdzona sprzedali roler i odmowili jego naprawy w ramach gwarancji urzadzenie okazalo sie wadliwe. Czy udalo sie cos wygrac z Nimi jakiś pozew itd? Bede wdzieczny za wszelkie szczegoly..
użytkownik
12.06.2013 (5 lat temu)
12.06.2013 (5 lat temu)
Proszę unikać tych xxxx! Obierają telefony tylko wtedy kiedy chcą sprzedać zresztą wadliwe urządzenia. Bardzo utrudniony kontakt z właścicielami - cały rok są na wakacjach. Od 6-mcy prosimy o przyjazd serwisowy bez rezultatu.
użytkownik
27.08.2013 (5 lat temu)
27.08.2013 (5 lat temu)
Ja od 22 lipca 2013r.nie mogę się doprosić o f-rę i retyfikaty na platformy wibracyjne. A właśnie, platforma power x,już nie działa włącznik. Kontaktu meilowego nie ma. Nie odpisują. Na smsy też nie. Trzeba dzwonić. A pani Aneta jak chce to odbiera. Jak chcą coś sprzedać, to wtedy jest kontakt a i wysyłka jest szybko. Niby zaległe dokumenty były wysłane w lipcu ale do tej pory nie mogą dojść. Rzekomo już dwa razy były wysyłane. Tym postępowaniem przy okazji robią koło pióra poczcie. Jak się coś zmieni na lepsze to dam znać.
użytkownik
5 lut (12 dni temu)
5 lut (12 dni temu)
Bardzo proszę o kontakt potrzebuje pomocy ludzi którzy mieli lub mają doczynienia z firmą Erwin!!! Nie można pozwolić żeby oszukiwali ludzi nadal. Mój kontakt [email protected]
użytkownik
27.08.2013 (5 lat temu)
27.08.2013 (5 lat temu)
Zapomniałam zaznaczyć, że daję negatywną opinię. Ja od 22 lipca 2013r.nie mogę się doprosić o f-rę i retyfikaty na platformy wibracyjne. A właśnie, platforma power x,już nie działa włącznik. Kontaktu meilowego nie ma. Nie odpisują. Na smsy też nie. Trzeba dzwonić. A pani xxxx jak chce to odbiera. Jak chcą coś sprzedać, to wtedy jest kontakt a i wysyłka jest szybko. Niby zaległe dokumenty były wysłane w lipcu ale do tej pory nie mogą dojść. Rzekomo już dwa razy były wysyłane. Tym postępowaniem przy okazji robią koło pióra poczcie. Jak się coś zmieni na lepsze to dam znać.
użytkownik
5 lut (12 dni temu)
5 lut (12 dni temu)
Proszę o pilny kontakt [email protected]
użytkownik
26.07.2013 (5 lat temu)
26.07.2013 (5 lat temu)
Jak najdalej od tej firmy, zero kontaktu zero odbierania telefonów, zero serwisu, najbardziej badziewny sprzęt, rozsypuje się w rękach, masakra, solarium nawet nie potrafą skręcić, chińskie używane - zużyte bieżnie i części wklejone w kapsułe, rozlatujae się rolletici. Polecam kontakt z prokuraturą w xxxx przed zakupem
użytkownik
09.04.2014 (4 lata temu)
09.04.2014 (4 lata temu)
jednym slowem: ZLODZIEJE ! podmieniaja czesci, niby sprzedaja ci nowy model ale ze starymi czesciami, ja dostalem ergoline z zepsuta klimatyzacja, przypadkowo zmieniala mi lampy inna firma i powiedzieli ze klima byla tylko wsadzona aby byla i nigdy nie dzialala, zlom ! uwazaj, dla mnie to smieszne pieniadze 4 tys zl ale opinia ciagnie sie jak glut cale zycie, na pochybel frajerom
użytkownik
5 lut (12 dni temu)
5 lut (12 dni temu)
Proszę o kontakt [email protected]
użytkownik
17 sty (miesiąc temu)
17 sty (miesiąc temu)
firma dno! nie dajcie sie nabrac na "bezawaryjne urzadzenia najwyzszej jakosci z mozliwoscia reklamacji i serwisu" - nic z tych slow nie jest prawda!
użytkownik
5 lut (12 dni temu)
5 lut (12 dni temu)
Proszę o pilny kontakt [email protected]

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin