test

Opinie o FHU Marcin Kałek, Tychy, Żorska 94

Korzystałeś z usług FHU Marcin Kałek, Tychy, Żorska 94? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Weronika
Data: 2014-10-24 18:49

Wizyt: 8415
Komentarzy: 94
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
23.04.2017 (9 miesięcy temu)
23.04.2017 (9 miesięcy temu)

FHU Marcin Kałek, Tychy, Żorska 94

Profesjonalizm, fachowa obsługa, produkt towar zgodny opisem, bezproblemowy sprzedawca
autor
04.05.2017 (9 miesięcy temu)
04.05.2017 (9 miesięcy temu)
Wszystko ok szybko sprawnie bez problemów polecam dobre ceny profesjonalna obsługa dziękujemy
użytkownik
09.05.2017 (9 miesięcy temu)
09.05.2017 (9 miesięcy temu)
Wszystko w najlepszym porządku. Towar bez zarzutu, wysyłka express. Polecam gorąco sprzedającego.
użytkownik
16.05.2017 (9 miesięcy temu)
16.05.2017 (9 miesięcy temu)
Profesjonalizm, fachowa obsługa, produkt towar zgodny opisem, bezproblemowy sprzedawca
użytkownik
21.05.2017 (8 miesięcy temu)
21.05.2017 (8 miesięcy temu)
Profesjonalizm, fachowa obsługa, produkt towar zgodny opisem, bezproblemowy sprzedawca
użytkownik
23.05.2017 (8 miesięcy temu)
23.05.2017 (8 miesięcy temu)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ekspresowa wysyła. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam wszystkim :)
użytkownik
05.06.2017 (8 miesięcy temu)
05.06.2017 (8 miesięcy temu)
696364376 tel. do tej firmy
użytkownik
14.06.2017 (8 miesięcy temu)
14.06.2017 (8 miesięcy temu)
W świetle przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.), zwanej dalej również ustawą, nie budzi wątpliwości, iż numer telefonu jest daną osobową w rozumieniu art. 6 ust. 1 ustawy, bowiem dotyczy możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej. Ponadto wskazać należy, iż na podstawie art. 159 ust. 1 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. Nr 171, poz. 1800 ze zm.) ww. dana objęta jest tajemnicą telekomunikacyjną.
użytkownik
15.06.2017 (8 miesięcy temu)
15.06.2017 (8 miesięcy temu)
Super sprzedawca! Doskonały kontakt, przesyłka bardzo dobrze zapakowana i ekspresowa wysyłka w rozsądnej cenie. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam!
użytkownik
22.06.2017 (7 miesięcy temu)
22.06.2017 (7 miesięcy temu)
pełen profesjonalizm w obsłudze klienta ... dobro kupującego stawiane ma pierwszym miejscu ... aż miło to napisać bo dawno się nie spotkałem z takim podejściem do klienta ... fachowa , miła i nad podziw grzeczna postawa Pana z którą miałem do czynienia w tej firmie po prostu "zwala z nóg" - oczywiście w jak najlepszym tego sensie ...
użytkownik
07.07.2017 (7 miesięcy temu)
07.07.2017 (7 miesięcy temu)
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, kontakt telefoniczny na każdym etapie realizacji Zamówienia. POLECAM!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
24.10.2017 (3 miesiące temu)
24.10.2017 (3 miesiące temu)
Odrazam zakupy w tej ,,pseudofirmie''. Właściciel jest chamem i prostakiem bez wychowania i elementarnych zasad kultury. Nie potrafi rozmawiać z klientem. Nazwał mnie debilem i straszył, używał grożby karalne, że mnie ,,zniesławi'' gdy telefonowałem z reklamacją(połamana pergola). Oszust!
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Wielki pozytyw, wszystko miło i sprawnie :) :::Z::: :::N::: :::A::: :::K::: ::: O::: :::M::: :::I::: :::T::: :::Y:::.... :::A::: :::L::: :::L::: :::E::: :::G:: : :::R::: :::O::: :::W::: :::I::: :::C::: :::Z::: Dziękuję i pozdrawiam.
użytkownik
03.08.2015 (2 lata temu)
03.08.2015 (2 lata temu)
UWAGA! Firma, która oszukuje klienta. Sprzedają towar, który ulga uszkodzeniu i nie odpowiadają na reklamację. Po wielu mailach i telefonach dalej nic. Sprzedający olewa klienta i rzuca słuchawką podczas rozmowy. MASAKRA! Nie kupujcie w tym sklepie. Poczytajcie komentarze na allegro. Jest tam pełno negatywów i wszyscy piszą to samo, czyli chamstwo i olewanie klienta.
użytkownik
05.07.2017 (7 miesięcy temu)
05.07.2017 (7 miesięcy temu)
Zgadzam się z przedmówcą gość przez telefon chamski. Chciałem tylko udzielenia informacji na temat okapu nie potrafił mi udzielić informacji po czym w sposób arogancki odpowiadał przez telefon... NIE polecam... Chyba zresztą jest więcej takich opinie...
użytkownik
07.07.2017 (7 miesięcy temu)
07.07.2017 (7 miesięcy temu)
"Profesjonalna transakcja,towar zgodny z opisem,polecam w 100%"
użytkownik
08.07.2017 (7 miesięcy temu)
08.07.2017 (7 miesięcy temu)
Wszystko szybko i sprawnie. Towar godny z zamówieniem, świetny kontakt ze sprzedającym.
użytkownik
09.07.2017 (7 miesięcy temu)
09.07.2017 (7 miesięcy temu)
Transakcja przeprowadzona szybko, sprawnie i w miłej atmosferze. POLECAM!!! Wszystko w najlepszym porządku. Polecam tego Allegrowicza ! Przesyłka Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i dostawa. Rzeczy są świetne pozdrawiam :-) błyskawiczna wczoraj zakup dziś już kurier dostarczył spodnie Polecam w 100 %. Ekspresowa dostawa. Towar zgodny z opisem Gorąco polecam tego Allegrowicza towar zgodny w 100% z opisem do tego ekspresowa wysyłka i dostawa.Wszystko w jak najlepszym porządku.Gorąco polecam tego sprzedawcę!!!!!
użytkownik
12.07.2017 (7 miesięcy temu)
12.07.2017 (7 miesięcy temu)
przesyłka bardzo dobrze zapakowana i ekspresowa wysyłka w rozsądnej cenie. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam!
użytkownik
16.07.2017 (7 miesięcy temu)
16.07.2017 (7 miesięcy temu)
"Coś wspaniałego, dziękuję i polecam!"
użytkownik
22.07.2017 (6 miesięcy temu)
22.07.2017 (6 miesięcy temu)
"Wszystko poszło sprawie. Towar zgodny z opisem w 100%. Szybka wysyłka. Polecam tego sprzedającego."
użytkownik
03.08.2017 (6 miesięcy temu)
03.08.2017 (6 miesięcy temu)
Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Sprzedający godny polecenia
użytkownik
14.08.2017 (6 miesięcy temu)
14.08.2017 (6 miesięcy temu)
Transakcja przebiegła pomyślnie, błyskawiczna dostawa, wszystko OK. Gorąco POLECAM !!!
użytkownik
25.08.2017 (5 miesięcy temu)
25.08.2017 (5 miesięcy temu)
Transakcja przeprowadzona szybko, sprawnie i w miłej atmosferze. POLECAM!!!
użytkownik
30.08.2017 (5 miesięcy temu)
30.08.2017 (5 miesięcy temu)
bezproblemowy sprzedawca
użytkownik
10.09.2017 (5 miesięcy temu)
10.09.2017 (5 miesięcy temu)
Towar zgodny z opisem, pełen profesjonalizm. polecam
użytkownik
27.10.2017 (3 miesiące temu)
27.10.2017 (3 miesiące temu)
Gorąco polecam tego sprzedawcę
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Wielki pozytyw, wszystko miło i sprawnie :) :::Z::: :::N::: :::A::: :::K::: ::: O::: :::M::: :::I::: :::T::: :::Y:::.... :::A::: :::L::: :::L::: :::E::: :::G:: : :::R::: :::O::: :::W::: :::I::: :::C::: :::Z::: Dziękuję i pozdrawiam.
użytkownik
15.12.2017 (2 miesiące temu)
15.12.2017 (2 miesiące temu)
Na dodatek jest złodziejem, przywłaszczył 2 kupione przedmioty odesłane w ramach reklamacji i nie zwrócił pieniędzy.
użytkownik
22.12.2017 (miesiąc temu)
22.12.2017 (miesiąc temu)
Polecam zakupy- szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.
użytkownik
30.12.2017 (miesiąc temu)
30.12.2017 (miesiąc temu)
Profesjonalizm, fachowa obsługa, produkt towar zgodny opisem, bezproblemowy sprzedawca
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ekspresowa wysyła. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam wszystkim :)
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
produkt towar zgodny opisem, bezproblemowy sprzedawca
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Wszystko ok szybko sprawnie bez problemów polecam dobre ceny profesjonalna obsługa dziękujemy
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Wszystko ok szybko sprawnie bez problemów polecam dobre ceny profesjonalna obsługa dziękujemy
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Wielki pozytyw, wszystko miło i sprawnie :) :::Z::: :::N::: :::A::: :::K::: ::: O::: :::M::: :::I::: :::T::: :::Y:::.... :::A::: :::L::: :::L::: :::E::: :::G:: : :::R::: :::O::: :::W::: :::I::: :::C::: :::Z::: Dziękuję i pozdrawiam.
użytkownik
10 sty (miesiąc temu)
10 sty (miesiąc temu)
super ceny profesjonalna obsługa dziękujemy
użytkownik
14 sty (miesiąc temu)
14 sty (miesiąc temu)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ekspresowa wysyła. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam wszystkim :)
użytkownik
15 sty (miesiąc temu)
15 sty (miesiąc temu)
szybko sprawnie i do tego najważniejsze TANIO !!! pan wyjaśnił doradził i dobrał odpowiedni produkt do naszych wymagań ! na każdym etapie realizacji zamówienia informacja - wrócę niebawem - pozdrawiam
użytkownik
18 sty (miesiąc temu)
18 sty (miesiąc temu)
Błyskawicznie, towar zgodny z opisem. Zdecydowanie POLECAM!
użytkownik
22 sty (27 dni temu)
22 sty (27 dni temu)
Super sprzedawca! Doskonały kontakt, przesyłka bardzo dobrze zapakowana i ekspresowa wysyłka w rozsądnej cenie. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam!
użytkownik
30 sty (19 dni temu)
30 sty (19 dni temu)
zakup przebiegł pomyślnie Ekspresowa wysyła towar na 6+
użytkownik
5 lut (13 dni temu)
5 lut (13 dni temu)
Towar zgodny z opisem, pełen profesjonalizm. polecam
użytkownik
9 lut (9 dni temu)
9 lut (9 dni temu)
Bardzo szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem. Polecam
użytkownik
15 lut (3 dni temu)
15 lut (3 dni temu)
polecam dobre ceny profesjonalna obsługa dziękujemy
użytkownik
16 lut (2 dni temu)
16 lut (2 dni temu)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka realizacja zamówienia , towar zgodny z opisem, gorąco polecam !

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin